sakissalonika Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μικρή διαφορά, αλλά υπαρκτή. Kαι η διαφορά στnv τιμή διπλάσια! Από αίσθηση γραφής μοιάζουν; Δεν νομίζω οτι μπορεί να διακρίνει κανείς διαφορά! Και μονο που δεν αφηνει δαχτυλιές, πιστεύω οτι αξίζει. Υπάρχει και.....κοπίδι! Στη δική μου αντίστοιχη, με λίγο προσεκτικό πείραγμα έγινε άνετη η χρήση! Άσχετο βέβαια, αλλά την παράτησα σε λίγα λεπτά. Γλιστράει πολύ. Εχω καταλήξει σε s-view (όχι μαμά - απίστευτη η αίσθηση στο χέρι από τη μαλακή δερματίνη - άνοιξα και τρύπα για το led) και σε μία πολύ φτηνή διάφανη που είχα πάρει από το Πλαίσιο. (πολύ διακριτική, προστατεύει γύρω γύρω και δεν γλιστράει) Επιμένω στο να μην γλιστράει, γιατί ακόμα και η καλύτερη θήκη είναι άχρηστη αν γλιστράει σαν βρεγμένο σαπούνι και είναι αναπόφευκτο να πέφτει συνέχεια το κινητό. Για κάποιον που είναι της λεπτομέρεις, νομίζω οτι το κοπίδι δεν είναι η λύση. Γούστα είναι αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Έχω πάρει την S-View από τον Νίκο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλό πιάσιμο, απλά δεν προστατεύει από τις πτώσεις και το παράθυρο που έχει βολεύει πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Όχι δεν είναι 9Η, είναι 8Η link υπαρχει και αυτη 9H, που εχω και δεν αφηνει πολλες δαχτυλιες http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Νέος κι εγώ κάτοχος , ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές! παρηγγειλα στα τυφλά μετα απο όσα διάβασα την ισπανική θήκη και είμαι πολυ ευχαριστημένος τώρα περιμένω και το tempered glass,. Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνετε για oTg καλώδιο ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 υπαρχει και αυτη 9H, που εχω και δεν αφηνει πολλες δαχτυλιες http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html Από αίσθηση πως είναι; Το πενάκι γλυστράει εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Καλημέρα παιδιά.Ο ασύρματος φορτιστής της samsung που είναι για το s4 ο EP-P100IEWEGWW,δουλεύει κανονικά με το note 3;Πήρα την s view θήκη που είναι για ασύρματη φόρτιση και δεν ξέρω άμα δουλέψει καλά με αυτόν το φορτιστή. Μια χαρά δουλεύει. Δεν πρέπει να έχει βγάλει και άλλον :) Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνετε για oTg καλώδιο ? http://tinyurl.com/ljadzop επίσης πολύ βολικό είναι και αυτό http://tinyurl.com/khm569j Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 1 ευρω απο ebay. Με το που βαζω το transcend με την μια ανοιγει. Επαθα πλακα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ευχαριστώ παιδιά ..αυτο απο το EBAY κάνα link έχουμε ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μια χαρά δουλεύει. Δεν πρέπει να έχει βγάλει και άλλον :) Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Με κλειστό τηλ δουλεύει η ασύρματη φόρτιση;Και κάτι ακόμα.Το φορτιστή τον έχεις συνέχεια στο ρεύμα ή πρέπει να τον βγάζεις όταν δεν φορτίζεις το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Με κλειστό τηλ δουλεύει η ασύρματη φόρτιση;Και κάτι ακόμα.Το φορτιστή τον έχεις συνέχεια στο ρεύμα ή πρέπει να τον βγάζεις όταν δεν φορτίζεις το τηλ; Δεν έχω δοκιμάσει με κλειστό, πάντα ανοιχτό το βάζω. Δεν νομίζω ότι παθαίνει κάτι αν τον αφήσεις στην πρίζα (τον έχω αφήσει κάποιες φορές για 1-2 μέρες), αλλά τον έχω βάλει σε ένα πολύπριζο με διακόπτη και κλείνω το πολύπριζο φεύγοντας. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ποια μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή που έχει η συσκευή προτείνεται για αγορά ? ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θελει Visa...και δεν εχω(ουτε λεφτα στη τραπεζα)!!Θα πρεπει να βαλω.Αστο,θελει διαδικασια!! Πραγματικά είναι σούπερ τώρα το ανακάλυψα κι εγώ και την πήρα είναι πολύ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ποια μεγαλύτερη μπαταρία από αυτή που έχει η συσκευή προτείνεται για αγορά ? ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά είναι σούπερ τώρα το ανακάλυψα κι εγώ και την πήρα είναι πολύ καλη Για μεγαλύτερη μπαταρία κοίτα στο eBay για την Anker 6400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ευχαριστώ παιδιά ..αυτο απο το EBAY κάνα link έχουμε ? Εχθες παρελαβα δυο τετοια http://m.ebay.com/itm?itemId=371026022783 Κατευθείαν για note 3 ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Από Glass Protector έχει δοκιμάσει κανείς και της Nillkin και αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html να μου πει εντυπώσεις? Της nillkin αφήνει δαχτυλιές, το άλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Από Glass Protector έχει δοκιμάσει κανείς και της Nillkin και αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html να μου πει εντυπώσεις? Της nillkin αφήνει δαχτυλιές, το άλλο??? Και το αλλο αφηνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Και το αλλο αφηνει :lol: Και ειχα την ελπιδα οτι δεν... Εχω βαλει ηδη το πρωτο,αλλα δεν θα δισταζα να το ξηλωσω,αν ηταν ΟΚ απο δαχτυλιες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Από Glass Protector έχει δοκιμάσει κανείς και της Nillkin και αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html να μου πει εντυπώσεις? Της nillkin αφήνει δαχτυλιές, το άλλο??? Χτες παρελαβα της Nillkin. Παρεχει τα παντα για να καθαρισεις την οθονη και η συσκευασια πολυ καλη. Παρα πολυ ευκολη τοποθετηση(δεν εμεινε καθολου αερας μεσα) Το μονο κακο ειναι οι δαχτυλιες. Ενας φιλος που εχει αυτη http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-Screen-Protector-GLAS-tR-SLIM-Premium-Tempered-Glass-for-Galaxy-Note-3-/181229839229?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item2a3223e37d δεν μενουν σχεδον καθολου δαχτυλιες αλλα ειναι ακριβη. Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά όταν βάζετε το τηλ στην ασύρματη φόρτιση και φτάνει 100% σταματάει να φορτίζει ή πρέπει να το βγάλεις από το φορτιστή κατευθείαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Σχετικά με το OTG καλώδιο. Επειδή είχα πάρει και εγώ κάποιο από εβαυ χρειάζεται μια προσοχή στο ότι κάποια θηλυκά βύσματα το κάλυμμα στο τράβηγμα βγαίνει (μετακινείται κατα μήκος το καλωδίου) γιατί δεν έχει "στοπ". Απ' αυτόν που πήρα το άσπρο είχε, το μαύρο όχι. Τέλος πάντων σε λίγα δευτερόλεπτα έβαλα ένα λεπτο κομματάκι μονωτικής και το σταθεροποίησα ελπίζω για πάντα χωρίς να φαίνεται. Δουλεύει τέλεια και γρήγορα αλλά ΟΧΙ για NTFS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Thanks παιδιά πήρα το oTg του πλαισίου και ειναι μια χαρά αλλα όντως δεν βλέπει ntfs . Τώρα κοιτάω για mhl συνδέσεις μια που την Panasonic μου αν και smart tv δεν τη ν βλέπει to screen miroring .. Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για ntfs διάβασμα υπάρχει εφαρμογή νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά..έβαλα 2ρο νιλκιν γυαλί και πέτυχα αυτή τη φορα! Ωστόσο έκανα ένα τεστ στο "βρόμικο" παλιό γυαλι..τα αποτελέσματα θα τα δείτε στην φώτο. .το χτύπησα 5 φορές με μέτρια δύναμη και δεν είχε ούτε γρατσουνια.το χτυπάω μια με πολύ δύναμη πάλι τιποτα.το χτυπάω με όλη τη δύναμη μου και εσπασε..τέλεια υφή καλύτερη από μαμά για εμένα. . κάτι άλλο ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε dust cover για note 3; Ps: με ένα νόμισμα το χτυπούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εχθες παρελαβα δυο τετοια http://m.ebay.com/itm?itemId=371026022783 Κατευθείαν για note 3 ;) Καλησπερα!!Διαβάζει φλασακια αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπερα!!Διαβάζει φλασακια αυτό? Και οχι μόνο!!! ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts