Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έλαβα σήμερα το bumper αυτό και ομολογώ ότι έκατσε πολύ καλά. Τα κουμπιά παίζουν χωρίς πρόβλημα, και έχει και 2 τρυπούλες για περικάρπιο.

Τι σημαντικό είναι ότι συνεργάζεται με την μπαταρία των 6400mah που έχω και το ιδιαίτερο καπάκι της. Διότι ως γνωστόν δεν υπάρχουν θήκες για αυτό το καπάκι, τουλάχιστον με το bumper έλυσα και αυτό μου το πρόβλημα.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έλαβα σήμερα το bumper αυτό και ομολογώ ότι έκατσε πολύ καλά. Τα κουμπιά παίζουν χωρίς πρόβλημα, και έχει και 2 τρυπούλες για περικάρπιο.

Τι σημαντικό είναι ότι συνεργάζεται με την μπαταρία των 6400mah που έχω και το ιδιαίτερο καπάκι της. Διότι ως γνωστόν δεν υπάρχουν θήκες για αυτό το καπάκι, τουλάχιστον με το bumper έλυσα και αυτό μου το πρόβλημα.

Σε πόσο καιρό την παρέλαβες;
"Ταν ή επί τας"

Λοιπόν, το πέρασα κι εγώ σήμερα. Πριν είχα το original screen protector της samsung. Μόνο θετικά μπορώ να πω. Τοποθετήθηκε πανεύκολα, σχεδόν κάθησε μόνο του. Πρώτες εντυπώσεις δεν αφήνει δακτυλιές, αν όχι καθόλου ελάχιστες, η καθαρότητα του είναι μεγαλύτερη από εκείνη της ζελατίνας και γλιστράει απίστευτα ωραία.

Μωρε ολα τα αλλα,καλα,αλλα οι δαχτυλιες,γιατι σ εμενα ειναι μπολικες;

Βεβαια,αμα τις παρω με ενα μαλακο πανι,φευγουν αμεσως,αλλα μου τη σπαει που ειναι συννεφο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Βεβαια,αμα τις παρω με ενα μαλακο πανι,φευγουν αμεσως,αλλα μου τη σπαει που ειναι συννεφο.

Μήπως, έχεις πολύ λιπαρά δάκτυλα...:lol:

"Ταν ή επί τας"

μήπως έχει καλή και κακή πλευρά αυτό το glas spigen και το έβαλες ανάποδα? ...λέω τώρα...

To nillkin έρχεται με ενα μόνο αυτοκόλλητο, στην πλευρά που εφάπτεται με την οθόνη.

Μου ήρθε η "slimarmor" της spigen. (με πιθανότητα να είναι Μαϊμού στο 50% :lol:)

Δεν είναι άσχημη, δείχνει αρκετά στιβαρή για να προστατέψει το κινητό στην καθημερινή χρήση.

Αλλά μαζεύει πολλές δαχτυλιές το πίσω μέρος....

Διόρθωση, είναι πίθηκος κατά 99%! Χρειάστηκε κοπίδι για να έχω καλή πρόσβαση στο πενάκι! lol

Αλλά από το ebay στην μισή της κανονικής τιμής τι περιμένω!

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ωραίος φίλε μου μεγειςςς εύχομαι, 2 ερωτήσεις:

1η το καπάκι το κανονικό δεν βγαίνει εάν δεν το ανοίξεις το bumper έτσι? (με μπέρδεψες λίγο με αυτό με την μεγάλη μπαταρία που είπες!)

2η είναι στιβαρό? Σε μια πτώση πιστεύεις θα σε προστατεύσει?

Have a nice day ! ! !

μια απ'τα ιδια και δω παρα πολλες δαχτυλιες, εχω τις spigen την glas.tr. Λετε να το εβαλε αναποδα? δεν το εβαλα εγω ουτε το ειδα ασε που το εβαλε και λιγο στραβα :(

Ωραίος φίλε μου μεγειςςς εύχομαι, 2 ερωτήσεις:

1η το καπάκι το κανονικό δεν βγαίνει εάν δεν το ανοίξεις το bumper έτσι? (με μπέρδεψες λίγο με αυτό με την μεγάλη μπαταρία που είπες!)

2η είναι στιβαρό? Σε μια πτώση πιστεύεις θα σε προστατεύσει?

Ναι το καπάκι δεν βγαίνει. Κρύβει την εσωχή που έχει για να το τραβήξεις προς τα έξω.

Σε πτώση δεν πιστεύω ότι θα με προστατεύει 100% γιατί είναι σκληρό υλικό, χωρίς ελαστικότητα, άρα δεν κάνει απόσβεση της δύναμης, και άρα όλη η δύναμη μεταφέρεται στο τηλέφωνο. Το έχω για ποιο light καταστάσεις. Δηλαδή για να προστατεύω το πλαστικό bezel του κινητού από χτυπήματα σε γωνίες τραπεζιών, μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, και από μικρές πτώσεις.

Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ εχθές την ισπανική θήκη που προτείναν αρκετά παιδιά εδώ. Εφαρμόζει άψογα στο κινητό, δίνει άψογη πρόσβαση στο πενάκι και δεν γλιστράει από το χέρι. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή θήκη.

Καλημέρα. Παρέλαβα και εγώ εχθές την ισπανική θήκη που προτείναν αρκετά παιδιά εδώ. Εφαρμόζει άψογα στο κινητό, δίνει άψογη πρόσβαση στο πενάκι και δεν γλιστράει από το χέρι. Γενικά είναι μια πάρα πολύ καλή θήκη.

Και εχει μια τρυπιτσα πισω,για να βαλεις,εαν θελεις,λουρακι για ασφαλεια,αμα τραβας φωτογραφιες.

Κοσμοτε,100Mbps.

Περικάρπιο λέγεται. Υπάρχουν άπειρα στο eBay. Εγώ έχω βάλει ένα δερμάτινο που γράφει Samsung...

Περικάρπιο λέγεται. Υπάρχουν άπειρα στο eBay. Εγώ έχω βάλει ένα δερμάτινο που γράφει Samsung...

Εγω χτυπησα στο eBay δυο τεμαχια,και τα δυο μαζι μισο Ευρω!!!

Κοσμοτε,100Mbps.

Έχω πάρει κι εγώ τώρα την ισπανική της Smartgeek. Στάληκε 12/3, πήρα την ειδοποίηση να πάω στο ταχυδρομείο να το πάρω χθές. Μια χαρά μέχρι τώρα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

παιδιά δεν γίνετε να μπει ανάποδα το γυάλινο έχει κόλα μόνο από την μία αν ήταν ανάποδα πρώτον δεν θα κόλλαγε και δεύτερων θα το νιώθετε στο χέρι .

παιδιά δεν γίνετε να μπει ανάποδα το γυάλινο έχει κόλα μόνο από την μία αν ήταν ανάποδα πρώτον δεν θα κόλλαγε και δεύτερων θα το νιώθετε στο χέρι .

Επιπλέον δεν θα ταίριαζαν τα κενά για τους αισθητήρες.

Η 2η που έβαλες είναι SD Card. Η 1η είναι microSD. To Ν3 δέχεται microSD.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Στην πρώτη ομάδα των καρτών που γράφεις στο post σου :

η πρώτη είναι micro sd αλλά η plus (ψάξε τις διαφορές με την pro εδώ)

η δεύτερη είναι micro sd αλλά η pro (καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά τελικώς η μεγαλύτερη ταχύτητα δεν υποστηρίζεται από το κινητό)

η τρίτη δεν είναι micro sd (δεν κάνει για το κινητό)

και η τέταρτη είναι όπως η δεύτερη με αντάπτορα (μάλλον για να μπορεί να μπει σε reader για sd)

Οπότε καταλαβαίνεις ότι από τις δύο κάρτες που ρωτάς ποιά να διαλέξεις ταιριάζει μόνο η πρώτη στο κινητό γιατί η δεύτερη είναι η απλή sd (δες τη διαφορά στο σχήμα γιατί από τη φωτό δεν φαίνεται η διαφορά στο μέγεθος - η δεύτερη είναι πολύ μεγαλύτερη, φαντάσου ότι έτσι είναι η θήκη αντάπτορας που γράφω παραπάνω)

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)