giopepe Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το εχω αγορασει εγω.Θα μείνεις πολυ ευχαριστημενος.Αυτο που δεν εχει αναφερθεί ειναι οτι σε περίπτωση που εχεις δυο s view οπως εγω,χρειαζεσαι μονο ενα γιατι προσαρμοζεται και στις δυο. με τα μεταφορικα ποσο σου βγηκε η τιμη εσενα θυμασαι;γιατι εμενα μου βγηκε 21,55 Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 με τα μεταφορικα ποσο σου βγηκε η τιμη εσενα θυμασαι;γιατι εμενα μου βγηκε 21,55 Μου βγηκε 20,55 απο Amazon uk,αγορασμενο αρχες Ιανουαριου Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το μόνο αρνητικό είναι ότι αρχίζει και μαυρίζει μετά από κάποια χρήση ειδικά στις γωνίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το μόνο αρνητικό είναι ότι αρχίζει και μαυρίζει μετά από κάποια χρήση ειδικά στις γωνίες. ποιο μαυριζει; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Το spigen magnetic clip. Ξεφτίζει δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Από ότι είδα σε ένα βίντεο το κλιπ της spigen για τις S View έρχεται σε επαφή το μέταλλο με την οθόνη από κάτω έτσι είναι; και αν ναι δεν είναι επικίνδυνο σε καμία περίεργη πτώση να σπάσει την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Από ότι είδα σε ένα βίντεο το κλιπ της spigen για τις S View έρχεται σε επαφή το μέταλλο με την οθόνη από κάτω έτσι είναι; και αν ναι δεν είναι επικίνδυνο σε καμία περίεργη πτώση να σπάσει την οθόνη; Αμα χτυπησει απο τη μερια του κλιπ,νομιζω οτι θα γινει η ζημιά,αφου η δυναμη θα μεταφερθει κατευθειαν στο bezel. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά, έχει κανείς qi wireless car charger/holder? Θυμάμαι ο BlueChris είχε αναφέρει ότι έχει και τον είχε βαθμολογήσει με 7/10. Θα ήθελα κάποια ιδέα που να κρατάει καλά το κινητό και να φορτίζει αξιοπρεπώς (δηλαδή έστω και αργά να δίνει κάτι στο κινητό αν χρησιμοποιούμε gps navigation kai data). Παρεμπιπτόντως, επειδή συνέδεα το κινητό με την θύρα AUX του αυτοκινήτου διαπίστωνα ότι αν το φόρτιζα παράλληλα περνούσε στατικός θόρβος μέσω του καλωδίου φόρτισης όσο αύξαναν οι στροφές του αυτοκινήτου και αν ήταν λίγο δυνατά η ένταση ήταν ενοχλητικό. Ψάχνοντάς το είδα ότι είναι συχνό φαινόμενο που εμφανίζεται σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα είτε φθηνά είτε ακριβά. Αγόρασα, λοιπόν αυτό και έλυσα το πρόβλημα. Είναι φίλτρο που δεν αφήνει να περάσουν οι στατικοί θόρυβοι και σε συνδυασμό με αυτό αποτελεί πολύ καλή λύση για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Μόλις ήρθε στο γείτονα μου ο car charger της qi για το note 2 που έχει. Αρκετά καλή κατασκευή, κρατάει το θηρίο καλά. Τωρα αν η φόρτιση ειναι επαρκής για πλοήγηση δε μπορώ να σε βοηθήσω......τουλάχιστον ακόμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιο dock station Έχει πάρει κάποιος.; από ταχύτητα φόρτισης τι λέει έχει διαφορά από τον μετασχηματιστη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ειχα παραγγειλει πριν απο μια εβδομαδα συγκεκριμενα 12/2 ενα tempered glass http://www.ebay.co.uk/itm/High-Quality-2-5D-8-9H-Tempered-Glass-Protection-Screen-For-Samsung-Note-Note3-/291002039956?ssPageName=ADME:L:OC:DE:3160 και μου ηρθε σημερα.πολυ γρηγορη αποστολη εχω να πω.ειμαι και επαρχια. μολις τη τοποθετησα.πανευκολη τοποθετηση καμια σχεση με τις μεμβρανες.ειναι πραγματικα φοβερο tempered glass.αψογη αφη και λεπτη. επισης σημερεα μου ηρθε και μια sview θηκη που αγορασα απο ενα παιδια καινουρια.μαυρη θηκη γνησια δερματινη.φοβερη θηκη. την πηρα σε μαυρο παρολλο που το κινητο μου ειναι ασπρο.και πολυ οικονομικα.μονο 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ειχα παραγγειλει πριν απο μια εβδομαδα συγκεκριμενα 12/2 ενα tempered glass http://www.ebay.co.uk/itm/High-Quality-2-5D-8-9H-Tempered-Glass-Protection-Screen-For-Samsung-Note-Note3-/291002039956?ssPageName=ADME:L:OC:DE:3160 και μου ηρθε σημερα.πολυ γρηγορη αποστολη εχω να πω.ειμαι και επαρχια. μολις τη τοποθετησα.πανευκολη τοποθετηση καμια σχεση με τις μεμβρανες.ειναι πραγματικα φοβερο tempered glass.αψογη αφη και λεπτη. επισης σημερεα μου ηρθε και μια sview θηκη που αγορασα απο ενα παιδια καινουρια.μαυρη θηκη γνησια δερματινη.φοβερη θηκη. την πηρα σε μαυρο παρολλο που το κινητο μου ειναι ασπρο.και πολυ οικονομικα.μονο 15 ευρω Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία από το πλάι με το tempered glass φορεμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Galaxy gear null 22.1 min 200 max 600 governor powersave greenify και app quarantine pro από εχτες το απόγευμα μέχρι τώρα μπαταρία στο 95%... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Galaxy gear null 22.1 min 200 max 600 governor powersave greenify και app quarantine pro από εχτες το απόγευμα μέχρι τώρα μπαταρία στο 95%... Όποιος κατάλαβε κατάλαβε Το gear αν του περάσεις άλλη ρομ με την εγγύηση τι γίνεται γυρνάει εύκολα μαμά έχει κάποιο counter κλπ ; Σκέφτομαι να πάρω ένα αλλά με φρενάρει η αυτονομία τής μπαταρίας αλλά σύμφωνα με αυτό που λες αλλάζει το πράγμα Μου φαίνεται πάλι σε έξοδα θα μπω :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Το gear αν του περάσεις άλλη ρομ με την εγγύηση τι γίνεται γυρνάει εύκολα μαμά έχει κάποιο counter κλπ ; Σκέφτομαι να πάρω ένα αλλά με φρενάρει η αυτονομία τής μπαταρίας αλλά σύμφωνα με αυτό που λες αλλάζει το πράγμα Μου φαίνεται πάλι σε έξοδα θα μπω :D:D Έχει καλύτερη αυτονομία σε custom rom. Εμένα στην αρχή με έτρωγε αρκετή μπαταρία το watch face και είχα απώλεια 20% κάθε 8 ώρες. Τώρα καμιά σχέση έβαλα greenify και σούταρα το watch face και τωρα αυτή τη στιγμή είμαι στο92% με κάποιες κλήσεις και ειδοποίησης mail SMS. Από εχτες το απόγευμα!!! Τρεις μέρες άνετα βγάζει μη πω και παραπάνω. Απλά χαμήλωσα αρκετά τους πυρήνες. 200-600 σε powersave. Έχει λίγο lag αλλά διαβάζεις κανονικά τις ειδοποιήσεις παίρνεις τηλέφωνα όλα κομπλέ. Τι είναι λίγο lag μπροστά στη διάρκεια μπαταρίας! Δεν είναι και note 3 Δεν έχει knox και τέτοια φλασαρεις με Odin το αρχειο πανεύκολα αν θες μαμά για εγγύηση. Εγώ έκανα greenify τον original launcher και είμαι απλά με Nova. Αν θέλω να δω ειδοποιήσεις έχω το noticounter widget που μετά ξυπνάει τον original launcher και τις διαβαζεις Edited February 19, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία από το πλάι με το tempered glass φορεμένο; [ATTACH]41441[/ATTACH] [ATTACH]41440[/ATTACH] δεν φαινεται καλα βεβαια αλλα ειναι παρα πολυ λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ναι δεν φαίνεται πολύ καλά ευχαριστώ πάντως Από το κεντρικό κουμπί εξέχει πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά κάτοχος επιτέλους του θηρίου αλλά επειδή του πήρα μια θήκη TPU ( καλής ποιότητας) δεν με βολεύει καθόλου στο κράτημα και σκέφτομαι μια σαν τις ακόλουθες που νομίζω έχουν και προστασία και βολεύει σαν πορτοφόλι να τις κρατάς . http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EZWWV6A/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ZJMFYH8AD86MPBGRRCG&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455344027&pf_rd_i=468294 http://www.amazon.co.uk/Zenus-Diary-Samsung-Galaxy-N9000/dp/B00EZWX0UQ/ref=pd_sim_sbs_computers_14?ie=UTF8&refRID=1N20Z7MZ35W9S3PYSRBR Η s view επειδή δεν κλείνει στο πλάι την φοβάμαι. Θα με βοηθούσαν ειδικά αυτοί που έχουν παρόμοιες θήκες . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 οχι δεν εξεχει πολυ.ειναι αρκετα λεπτη.αφου η sview να φαντασεις κλεινει τελεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) οχι δεν εξεχει πολυ.ειναι αρκετα λεπτη.αφου η sview να φαντασεις κλεινει τελεια Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα τσιμπήσω και γω μία Edited February 19, 2014 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 (edited) Παιδιά κάτοχος επιτέλους του θηρίου αλλά επειδή του πήρα μια θήκη TPU ( καλής ποιότητας) δεν με βολεύει καθόλου στο κράτημα και σκέφτομαι μια σαν τις ακόλουθες που νομίζω έχουν και προστασία και βολεύει σαν πορτοφόλι να τις κρατάς . http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00EZWWV6A/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i2?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ZJMFYH8AD86MPBGRRCG&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455344027&pf_rd_i=468294 http://www.amazon.co.uk/Zenus-Diary-Samsung-Galaxy-N9000/dp/B00EZWX0UQ/ref=pd_sim_sbs_computers_14?ie=UTF8&refRID=1N20Z7MZ35W9S3PYSRBR Η s view επειδή δεν κλείνει στο πλάι την φοβάμαι. Θα με βοηθούσαν ειδικά αυτοί που έχουν παρόμοιες θήκες . Ευχαριστώ. σου έστειλα πμ αλλά κατάλαβα λάθος σορυ. στο νοτε1 που είχα ,είχα την πρώτη που ρωτάς και η ποιότητα και αίσθηση αλλά και προστασία πολύ καλή στην προτείνω. τη δεύτερη δεν θα το έλεγα γιατί το κινητό πιάνετε πάνω σε πλαστικά κλιπ που δεν είναι όμορφα και σε καμία περίπτωση ποιότητας σαν την πρώτη. Η σβιου δεν προστατεύει καθόλου το κινητό σε πτώση ανοίγει για πλάκα Εδώ θα βρεις όλες τις ζενους και θα πάρω και εγώ τώρα μια χάχαχα μου την θύμησες. http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 Edited February 19, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Εγώ προχτές παρέλαβα αυτή εδώ την θήκη http://m.ebay.com/itm/271347766633?nav=SEARCH Έχει πλάκα, είναι πολύ καλή. Με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 θήκη που σε πτώση δεν αφήνει την μπαταρία να βγει, για μένα δεν μπαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 θήκη που σε πτώση δεν αφήνει την μπαταρία να βγει, για μένα δεν μπαίνει... Γιατί αυτό μπορείς να το εξηγήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Γιατί σε πτώση βγαίνοντας η μπαταρία και κόβοντας το ρεύμα, μπορεί να γλυτώσεις κανά "κύκλωμα" να το πω απλά... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts