Master_44 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ευχαριστω. Μπαινει και στο τζαμι και στο ταμπλο του αυτοκινητου ?? Μπαίνει και στα δύο, η βεντούζα του είναι πολύ δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θέλω μια θήκη για παραλία κλπ. και σκέφτομαι αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-3-sgp-slim-armor-kokkino/prod5720207pp/ Την έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θέλω μια θήκη για παραλία κλπ. και σκέφτομαι αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-3-sgp-slim-armor-kokkino/prod5720207pp/ Την έχει κανείς; γιατι δεν περνεις την ισπανικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να περιμένω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θέλω μια θήκη για παραλία κλπ. και σκέφτομαι αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-3-sgp-slim-armor-kokkino/prod5720207pp/ Την έχει κανείς; Σήμερα την αγόρασα από τον φίλο Θοδωρή που την ανάφερε πιο πάνω. Είναι πραγματικά εξαιρετική. Είχα σε μεγάλη εκτίμηση τις Casemate (ειδικά για το ΝΟΤΕ2 ήταν άριστη) αλλά στου Note3 δεν μου άρεσε τόσο. Η Spigen είναι πραγματικά εξαιρετική. Αριστη εφαρμογή, πολύ καλά υλικά και στα δύο κομμάτια και πολύ καλή προστασία (όπως δείχνει τουλάχιστον). Νομίζω αξίζει πολύ. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Θέλω μια θήκη για παραλία κλπ. και σκέφτομαι αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-3-sgp-slim-armor-kokkino/prod5720207pp/ Την έχει κανείς; Όταν λες για παραλία? Αυτή πέρα από πτώσεις δεν προσφέρει καμία άλλη ασφάλεια... όλες οι υποδοχές εκτεθειμένες... Στην S-View εκδοχή της όμως έχεις περισσότερη προστασία! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) Θέλω μια θήκη για παραλία κλπ. και σκέφτομαι αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-note-3-sgp-slim-armor-kokkino/prod5720207pp/ Την έχει κανείς; Για την παραλία δεν κάνει η ισπανική. Για παραλία θες προστασία από άμμο και νερό. Μια θήκη που να κλείνουν οι υποδοχές της φόρτισης και των ακουστικών, και τζάμι μπροστά για να μην τριφτεί κάνας κόκκος άμμου... Επιπλέον να είναι φτηνή . [ATTACH]47745[/ATTACH] Edited July 23, 2014 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Σήμερα την αγόρασα από τον φίλο Θοδωρή που την ανάφερε πιο πάνω. Είναι πραγματικά εξαιρετική. Είχα σε μεγάλη εκτίμηση τις Casemate (ειδικά για το ΝΟΤΕ2 ήταν άριστη) αλλά στου Note3 δεν μου άρεσε τόσο. Η Spigen είναι πραγματικά εξαιρετική. Αριστη εφαρμογή, πολύ καλά υλικά και στα δύο κομμάτια και πολύ καλή προστασία (όπως δείχνει τουλάχιστον). Νομίζω αξίζει πολύ. Επειδή δεν άντεξα και την πήρα, κάνει το τηλέφωνο πολύ όμορφο, φαίνεται να του προσφέρει καλή προστασία όμως το κάνει πιο βαρύ και τα πλαϊνά γλιστράνε αρκετά. Για παραλία πάντως σίγουρα χρειάζεται κάποια με καλύμματα στις υποδοχές. Για μπροστά αν έχεις προστασία οθόνης νομίζω πως δεν χρειάζεται και κάτι άλλο. Edited July 24, 2014 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Για την παραλία δεν κάνει η ισπανική. Για παραλία θες προστασία από άμμο και νερό. Μια θήκη που να κλείνουν οι υποδοχές της φόρτισης και των ακουστικών, και τζάμι μπροστά για να μην τριφτεί κάνας κόκκος άμμου... Επιπλέον να είναι φτηνή . [ATTACH]47745[/ATTACH][/quote για παραλια και εγω ψαχνομαι αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κατι αξιολογο Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Για την παραλία δεν κάνει η ισπανική. Για παραλία θες προστασία από άμμο και νερό. Μια θήκη που να κλείνουν οι υποδοχές της φόρτισης και των ακουστικών, και τζάμι μπροστά για να μην τριφτεί κάνας κόκκος άμμου... Επιπλέον να είναι φτηνή . [ATTACH]47745[/ATTACH][/quote για παραλια και εγω ψαχνομαι αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κατι αξιολογο Για παραλια παραλια,θελεις το παλιο σου τηλεφωνο,που να μην ειναι και σμαρτ,για να κανεις τη δουλεια σου σαν τηλεφωνο.Βαζεις μια καρτα και καθαρισες. Το καλο,το εχεις για οταν φευγεις απο τη θαλασσα,για τις αλλες ωρες.Δε γινονται ολα τα πραγματα μαζι.Αρεσει ή οχι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 εγω τοχω στην ισπανικη. με screenprotector. και για παραλια θα ειναι στην τσαντα που εχουμε για τα ρουχα καπελλα κλπ μεσα σε θηκη στρατιωτικου τυπου . http://www.ebay.co.uk/itm/EA6u-Military-Army-Combat-Camo-Velcro-Pouch-DPM-Bag-Belt-Loop-Cover-Case-Holster-/360989777256?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item540caadd68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 εγω τοχω στην ισπανικη. με screenprotector. και για παραλια θα ειναι στην τσαντα που εχουμε για τα ρουχα καπελλα κλπ μεσα σε θηκη στρατιωτικου τυπου . http://www.ebay.co.uk/itm/EA6u-Military-Army-Combat-Camo-Velcro-Pouch-DPM-Bag-Belt-Loop-Cover-Case-Holster-/360989777256?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item540caadd68 Κι εγω,σε μια θηκη,που ηταν διπλή,αλλα εβγαλα το εξω,σκληρο κομματι,και αφησα το μεσα,μαλακο κομματι,που εχει προεξοχες στις ακρες για καλυτερη προστασια. Μετά,ενα γυαλακι Nillkin,και τελος,η παρακατω θηκη,τυπου τσεπης,με καπακι,που προστατευει απολυτα. http://www.amazon.co.uk/dp/B00F2J136Y/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1 Μεχρι στιγμης,το συστημα δουλευει αψογα. Μερικες φορες βεβαια,με πιανει η αναγκη να εχω επαφη με το τηλεφωνο μονο του,και τοτε,αμα το περιβαλλον ενδεικνυται,βγαζω τις θηκες,και το χαιδευω για να το φχαριστηθω,γιατι αντιθετα με πολλους που βιαστηκαν να θαψουν την πρωτοτυπια της Samsung να φτιαξει το πισω καπακι με αισθηση δερματος,εμενα,δε μου αρεσει απλως,το λατρευω.:p Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κι εγω,σε μια θηκη,που ηταν διπλή,αλλα εβγαλα το εξω,σκληρο κομματι,και αφησα το μεσα,μαλακο κομματι,που εχει προεξοχες στις ακρες για καλυτερη προστασια. Μετά,ενα γυαλακι Nillkin,και τελος,η παρακατω θηκη,τυπου τσεπης,με καπακι,που προστατευει απολυτα. http://www.amazon.co.uk/dp/B00F2J136Y/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1 Μεχρι στιγμης,το συστημα δουλευει αψογα. Μερικες φορες βεβαια,με πιανει η αναγκη να εχω επαφη με το τηλεφωνο μονο του,και τοτε,αμα το περιβαλλον ενδεικνυται,βγαζω τις θηκες,και το χαιδευω για να το φχαριστηθω,γιατι αντιθετα με πολλους που βιαστηκαν να θαψουν την πρωτοτυπια της Samsung να φτιαξει το πισω καπακι με αισθηση δερματος,εμενα,δε μου αρεσει απλως,το λατρευω.:pΗ θήκη Η θήκη αυτή χωράει το note με την s-vew ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Η θήκη Η θήκη αυτή χωράει το note με την s-vew ? Κοιτα,δεν την ξερω την S-view,αλλα αμα δεν εχει προεξοχες,μια χαρα θα χωραει. Εδω εμενα χωραει ακομα και με τις προεξοχες-καρουμπαλα,που εχει στις 4 ακρες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Για να συμπληρώσω τον Θοδωρή, επειδή την είδα από κοντά και έχω δει και φορεμένη s-View χωράει μια χαρά στην παραπάνω θήκη. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αρχισα να βαριεμαι την Ισπανική ;) Καμοιά πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αρχισα να βαριεμαι την Ισπανική ;) Καμοιά πρόταση ?να την δώσεις σε εμένα:lol:και να σου δώσει μια ο Βαγγος που έχει πολλές:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αρχισα να βαριεμαι την Ισπανική ;) Καμοιά πρόταση ? Έχω sview και μαύρη και άσπρη:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 THeodore και sleon σας ευχαριστώ. Θα την πάρω άμεσα. Είχα αναφερθεί και σε προηγούμενο post αλλά απάντηση δεν πήρα. Πολλές φορές όταν ανοίγω το note με την s-view μου βγάζει "δίκτυο μη διαθέσιμο" χωρίς να ισχύει ..το κάνει σε άλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παλικαρια υπάρχει καμία πρόταση για ομορφο και ποιοτικο pouch για το νοτελι μας? (οχι neopren). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παλικαρια υπάρχει καμία πρόταση για ομορφο και ποιοτικο pouch για το νοτελι μας? (οχι neopren). Πήρα της PDAir και είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Πήρα της PDAir και είναι άψογο.αυτη αν δεν κάνω λάθος έχει μαγνητακι όμως....αν κανω λαθος διορθωσεμε Edited July 26, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Παλικαρια υπάρχει καμία πρόταση για ομορφο και ποιοτικο pouch για το νοτελι μας? (οχι neopren). Υπαρχουν παρα πολλα,ψαξε.Μεχρι κανονικο δερμα εχουν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 αυτη αν δεν κάνω λάθος έχει μαγνητακι όμως....αν κανω λαθος διορθωσεμε Όχι δεν έχει μαγνητάκι. Ψάξε την στο ebay και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Δεν θα την έπαιρνα αν είχε μαγνητάκι. Edit: Εδώ είσαι http://www.pdair.com/index.php/leather-case-for-samsung-galaxy-note3-iii-lte-sm-n900-sm-n9005-n9000-vertical-pouch-type-black.html?___store=smarttheme_en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όχι δεν έχει μαγνητάκι. Ψάξε την στο ebay και θα το διαπιστώσεις και εσύ. Δεν θα την έπαιρνα αν είχε μαγνητάκι. Edit: Εδώ είσαι http://www.pdair.com/index.php/leather-case-for-samsung-galaxy-note3-iii-lte-sm-n900-sm-n9005-n9000-vertical-pouch-type-black.html?___store=smarttheme_en Πολυ ωραια και ποιοτικη!! Πως την βλεπεις μια και την εχεις? Σε πτωση θα εχει καλη προστασία το κινητο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts