Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο ακριβως εχω κι εγω,και ειναι τελειο.Πολυ λεπτο,δεν φουσκωνει το καπακι,και λειτουργια αψογη.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

@dimtsag

Ναι αυτοκολλητο ειναι που μπαινει πανω στην μπαταρια....

Tσεκαρε και αυτο το ολοκληρωμενο σετακι.....

http://www.amazon.co.uk/Qifull-Wireless-Charger-Receiver-Samsung-Black/dp/B00KHN5TEM/ref=pd_cp_ce_0

Κάθεται πάνω στην μπαταρία;Μου λέει ότι δεν στέλνει..Θα κοιτάξω από ebay μεριά...

Nαι στο eBay,αλλα να παρεις αυτο ακριβως,μιας και τοχουμε τσεκαρει .Πολυ λεπτο,δε φουσκωνει το καπακι,και λειτουργει τελεια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ελπίζω να μη γίνει καμία έκρηξη! Σειρά έχει ένα Chromecast για να μπορώ να στέλνω εικόνα στην τηλεόραση μου μιας και είναι 7ετιας και δεν έχει τα κόλπα των καινούργιων...
Δημήτρης

Ελπίζω να μη γίνει καμία έκρηξη! Σειρά έχει ένα Chromecast για να μπορώ να στέλνω εικόνα στην τηλεόραση μου μιας και είναι 7ετιας και δεν έχει τα κόλπα των καινούργιων...

chromecast ή miracast τελικα???

Its up to you.... τσεκαρε το videaki και τα διαφορα comparisons reviews και διαλεγεις και παιρνεις....:D

Look here : http://allaboutchromecast.com/chromecast-vs-miracast-everything-you-need-know-about-wireless-display-and-screen-mirroring/

Edited by Roccat

Έχω δοκιμάσει το chromecast και τα hd videos δεν έχουν ομαλή ροή πάντα. Αντιθέτως σχεδόν πάντα "μπουκώνει" και σταματάει στιγμιαία το video και σε ξενερώνει. Επίσης σου δημιουργεί την αίσθηση ότι ρίχνει λίγο την ποιότητα του video (ίσως για να μπορέσει να το παίξει όσο γίνεται χωρίς διακοπές. Σαν το καλώδιο (άλλη πονεμένη ιστορία βέβαια και αυτό με το note 3) δεν είναι, αλλά το καλώδιο είναι ρίσκο από που θα το αγοράσεις καθώς και τα original της samsung εμφανίζουν προβλήματα.

Προσωπικά πήρα το chromecast με μεγάλες προσδοκίες και τώρα "αναπαύεται" τον περισσότερο καιρό σε κάποιο συρτάρι.

Και γω πλεον το Chromecast δεν το πολυδουλευω…..για κανα netflix καλουτσικο ειναι……

Κυριως Miracast πλεον…..

Επισης το Miracast ειναι συμβατο με το AllShare Cast της sammy. :D

Bεβαια για να δουλεψουν αριστα και τα 2 πρεπει να υπαρχει δυνατο σημα wifi μεταξυ των συσκευων…..

Το Chromecast εχει ορισμενα θεματακια με καποια routers. Kαι μεχρι στιγμης υποστηριζει 720p στο streaming των videos.

Τώρα που το συζητάγαμε είπα να το βάλω στην οθόνη του pc να το ξαναδώ και διαπίστωσα ότι κατέβασε κάποιο update. Δείχνει ομαλή η κίνηση (δεν μιλάω βέβαια για 4Κ). Λόγω της ώρας δεν μπορώ να το βάλω στην TV, αλλά θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες. Το σήμα βεβαίως είναι το α και το ω σε αυτές τις συσκευές.

ωπ, ωραιος.... και σε μενα εβγαλε update, ειχα αρκετο καιρο να το δουλεψω.....

Τhanks για το info... :)

Αναζητω θηκη για ενα φιλο που να κλεινει και απο μπροστα αλλα να μην κοθμπωνει με μαγνητακι αλλα με αλλο τροπο...υπαρχει κατι ?

Αναζητω θηκη για ενα φιλο που να κλεινει και απο μπροστα αλλα να μην κοθμπωνει με μαγνητακι αλλα με αλλο τροπο...υπαρχει κατι ?

http://www.ebay.com/itm/301225611994?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=600276358204&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT την αγόρασα για πλάκα και είναι μια χαρά βεντουζάρει στην οθόνη και εχεις χαμηλή αίσθηση στο touch αλλά για βασικές λειτουργίες δεν χρειάζεται να την ανοίξεις και εχεις και οπτική επαφή και είναι πολύ slim και τσάμπα τιμή

Γνωριζετε απο που μπορω να προμηθευτω τα Original ακουστικα του Note 3?

Ειναι καποιο απο αυτα Original ? https://www.skroutz.gr/c/584/hands-free.html?from=catspan&keyphrase=note+3

Έλα,όρμα εδω γιατί σε 1-2 μέρες θα εξαφανιστούν http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mp32da-eu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-p-PER.576916

Την πήρα και εγώ..Το Note όμως την βλέπει σαν uhs-i (φαντάζομαι ότι είναι κάτι ανάλογο του fat32 ή extfat) και αν ναι,πως της κάνεις format με αυτό το πρότυπο;

Ψάχνω αρκετή ώρα για κάποιο πρόγραμμα εκτός κι αν δεν έχω καταλάβει σωστά...

Δημήτρης

Την πήρα και εγώ..Το Note όμως την βλέπει σαν uhs-i (φαντάζομαι ότι είναι κάτι ανάλογο του fat32 ή extfat) και αν ναι,πως της κάνεις format με αυτό το πρότυπο;

Μάλλον επίκεται πτώση τιμών στις SD κάρτες.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00J2BSW9O?ref_=gb1h_tit_c-2_0667_7730f895&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Φιλικά Γιώργος

Τσέκαρε μόνος σου τις κριτικές αυτών που το πήραν και αποφάσισε.

To uhs δεν είναι φορμά κάρτας αλλά αντιστοιχεί στο Ultra High Speed.

Αν θέλει κανείς sview μαύρη αυθεντική σα καινούργια, ας στείλει πμ ;)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)