sakissalonika Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πολυ ωραια και ποιοτικη!! Πως την βλεπεις μια και την εχεις? Σε πτωση θα εχει καλη προστασία το κινητο? Όπως λες και εσύ είναι πάρα πολύ καλή σε ποιότητα. Έχουν κάνει άψογη δουλειά και αξίζει την τσιμπημένη τιμή της. Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αν σου πέσει κάτω. Απόλυτη προστασία χωρίς υπερβολή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 THeodore και sleon σας ευχαριστώ. Θα την πάρω άμεσα. Είχα αναφερθεί και σε προηγούμενο post αλλά απάντηση δεν πήρα. Πολλές φορές όταν ανοίγω το note με την s-view μου βγάζει "δίκτυο μη διαθέσιμο" χωρίς να ισχύει ..το κάνει σε άλλον ? Εγώ έχω εγκαταστήσει σπίτι το "Τέλειο σήμα για το σπίτι" της Cosmote. Πάρα πολλές φορές το Note 3 αδυνατεί να συγχρονίσει με το ρούτερ αυτό με αποτέλεσμα να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Ενώ στο παλιό HTC Desire HD της γυναίκας μου παίζει μια χαρά. Μήπως έχεις και εσύ κάποια τέτοια υπηρεσία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Όπως λες και εσύ είναι πάρα πολύ καλή σε ποιότητα. Έχουν κάνει άψογη δουλειά και αξίζει την τσιμπημένη τιμή της. Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αν σου πέσει κάτω. Απόλυτη προστασία χωρίς υπερβολή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ψήθηκα, θα την χτυπήσω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αρχισα να βαριεμαι την Ισπανική ;) Καμοιά πρόταση ? Ποια ειναι αυτή η περιβόητη ισπανική? :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ψήθηκα, θα την χτυπήσω Δεν θα το μετανιώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εγώ έχω εγκαταστήσει σπίτι το "Τέλειο σήμα για το σπίτι" της Cosmote. Πάρα πολλές φορές το Note 3 αδυνατεί να συγχρονίσει με το ρούτερ αυτό με αποτέλεσμα να μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Ενώ στο παλιό HTC Desire HD της γυναίκας μου παίζει μια χαρά. Μήπως έχεις και εσύ κάποια τέτοια υπηρεσία; Δεν έχω τέτοια υπηρεσία. νομίζω είναι θέμα της θήκης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Η θήκη Η θήκη αυτή χωράει το note με την s-vew ? χωράει άνετα . Αρχισα να βαριεμαι την Ισπανική ;) Καμοιά πρόταση ? spigen neo hybrid θα την άλλαζα μόνο για να βάλω άλλο χρώμα. Η αίσθηση της είναι μοναδική εμπειρία. Προσοχή να είναι γνήσια. Αξίζει τα λεφτά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Απ'τα tempered που έχει στο skroutz είναι κάποιο προς αποφυγή? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Απ'τα tempered που έχει στο skroutz είναι κάποιο προς αποφυγή? Ή καποιο προς ιδιαιτερη προτιμηση θα προσεθετα στον φιλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_44 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω πάρει αυτήν τη θήκη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. http://www.amazon.com/Caseology-Samsung-Galaxy-Vintage-Hybrid/dp/B00F8P9WCE/ref=sr_1_fkmr1_3?ie=UTF8&qid=1407129520&sr=8-3-fkmr1&keywords=herbalife+case+note+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω πάρει αυτήν τη θήκη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. http://www.amazon.com/Caseology-Samsung-Galaxy-Vintage-Hybrid/dp/B00F8P9WCE/ref=sr_1_fkmr1_3?ie=UTF8&qid=1407129520&sr=8-3-fkmr1&keywords=herbalife+case+note+3 Μια απλή TPU είναι. Θα προτιμούσα τα κουμπιά να ήταν καλυμμένα για πολλούς και διάφορους λόγους... Τόσο για θέμα χρηστικότητας όσο και για θέμα προστασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_44 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Μια απλή TPU είναι. Θα προτιμούσα τα κουμπιά να ήταν καλυμμένα για πολλούς και διάφορους λόγους... Τόσο για θέμα χρηστικότητας όσο και για θέμα προστασίας. Τα κουμπιά είναι προστατευμένα, αν παρατηρήσεις υπάρχει μια απόσταση από το κόψιμο μέχρι τα κουμπιά..Το ίδιο ισχύει και για το φακό.Η ποιότητά της είναι εκπληκτική όπως και η τιμή της.Την είχα βρει σε μία προσοφορά και την πήρα 4$.Χωρίς να έχω κάτι εναντίον , δεν είναι κινέζικη αλλά αμερικάνικη.Δες εδώ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Τα κουμπιά είναι προστατευμένα, αν παρατηρήσεις υπάρχει μια απόσταση από το κόψιμο μέχρι τα κουμπιά..Το ίδιο ισχύει και για το φακό.Η ποιότητά της είναι εκπληκτική όπως και η τιμή της.Την είχα βρει σε μία προσοφορά και την πήρα 4$.Χωρίς να έχω κάτι εναντίον , δεν είναι κινέζικη αλλά αμερικάνικη.Δες εδώ: Ξέρω ξέρω έχω και εγώ 2 3 τέτοιες θήκες. Προστατευόμενα δεν είναι... Μπορεί να περάσει νερό, άμμος, ιδρώτας, βρωμιά... Εγώ τις αποφεύγω αυτές τις θήκες. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Παράθεση από konstantinos7 Απ'τα tempered που έχει στο skroutz είναι κάποιο προς αποφυγή? Ή καποιο προς ιδιαιτερη προτιμηση θα προσεθετα στον φιλο.. ?!???!???!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έβαλα tempered glass προστασία και τη φλούδα για ασύρματη φόρτιση. Και τα δυο από e-shop. Αρκετά καλά και τα δυο. Το γυαλί μπαίνει πολύ εύκολα χωρίς σκόνες κλπ. Μου έκατσε και η ευθυγράμμιση με την πρώτη. Η ασύρματη φλούδα παρόλο που αναγράφει 600mah μου δίνει την εντύπωσή ότι φορτίζει γρηγορότερα από αυτό το νούμερο. Παρέα με την slimarmor τώρα είμαι αρκετά ανετος χωρίς να επηρεάζεται η χρήση. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Έβαλα tempered glass προστασία και τη φλούδα για ασύρματη φόρτιση. Και τα δυο από e-shop. Αρκετά καλά και τα δυο. Το γυαλί μπαίνει πολύ εύκολα χωρίς σκόνες κλπ. Μου έκατσε και η ευθυγράμμιση με την πρώτη. Η ασύρματη φλούδα παρόλο που αναγράφει 600mah μου δίνει την εντύπωσή ότι φορτίζει γρηγορότερα από αυτό το νούμερο. Παρέα με την slimarmor τώρα είμαι αρκετά ανετος χωρίς να επηρεάζεται η χρήση. Για δώσε Links! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Πήρα μια s view cover της rock και δεν δουλεύει. Να δείχνει τους κλήσεις στο παραθυράκι δηλαδή χωρίς να ανοίγω το πορτάκι. Είναι και άλλο που πρέπει να κάνω πέραν της ενεργοποίησης του αισθητήρα; Άκυρο το βρήκα, ήθελε να κάνω πιστοποίηση μέσω του site και να κατεβάσω την εφαρμογή τους για να ενεργοποιηθεί και να δουλέψει. Έχει να κάνει με την παράκαμψη του τσιπ με τον μαγνήτη της Σαμσουνγκ. Να μην το σχολιάσω καλύτερα γιατί θα ξαναφαω Μπαν. Edited August 5, 2014 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Για δώσε Links! Είμαι από κινητό. Βαλε στην αναζήτηση "tempered" και θα το δεις. Δεν έχει πολλά. Και βαλε και "forever wireless" και θα το δεις εύκολα. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παρακαλω ακουω προτασεις για αγορα ασυρματης φορτισης... Βαση κτλπ... Temperated glass και αν ειπαρχη καποια θηκη που να ειναι δερματινη αλλανα μην παχαινει τβν συσκευη πολυ .. Χωρις μπροστινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παρακαλω ακουω προτασεις για αγορα ασυρματης φορτισης... Βαση κτλπ... Temperated glass και αν ειπαρχη καποια θηκη που να ειναι δερματινη αλλανα μην παχαινει τβν συσκευη πολυ .. Χωρις μπροστινο. Εγω,απ αυτον πηρα και ειμαι ευχαριστημενος.http://www.ebay.com.au/itm/QI-Wireless-Charger-Charging-Pad-For-LG-Nexus-4-5-Samsung-Galaxy-Note-3-BC249L-/331073503441 Ανοιξα και το pad ,και ειδα την πλακετα και εξεπλαγην ευχαριστα απο την ποιοτητα της,γιατι υπαρχουν και μαιμουδες. Για το receiver τωρα,μπορεις να παρεις ενα απο τον ιδιο που να ειναι για Note 3,και γραφει πανω support NFC. Το ιδιο εχω κι εγω,και ειναι μια χαρα.Πολυ λεπτο,δεν φουσκωνει την πλατη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) αυτό κάνει ??? http://www.ebay.com/itm/QI-Wireless-Charger-Receiver-Card-Module-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-BC327-/231285689561?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item35d9b38cd9 Edited August 8, 2014 by Sol_Ballads Greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 auto kanei ??? http://www.ebay.com/itm/QI-Wireless-Charger-Receiver-Card-Module-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-BC327-/231285689561?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item35d9b38cd9 Κοιτα,το δικο μου,εχει και μια ακομη σειρα απο ακιδες,στην πανω μεριά,που υποτιθεται οτι επιτρεπουν στο receiver,να ειναι συμβατο με NFC,πραγμα ου το γραφει επανω,και στο κουτι,αλλα και στο ιδιο το receiver. Exω βαλει λινκ πιο πανω,απο τον πωλητη του eBay,απο τον οποιο αγορασα το pad,ο οποιος εχει και αυτο το receiver που σου γραφω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Νομίζω πως βρήκα την λύση για την παραλία. Με τη θήκη που του έχω θα το βάλω και εδώ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Sentio-Thikh-Waterproof-mexri-7-85-Blue-ZOE0503.htm και νομίζω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό? Δείχνει πρακτικό... http://www.expansys.com.gr/huawei-talkband-b1-black-261926/ Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 γεια σας! κοιταω θηκη για το tablet και συμπτωματικα επεσα πανω σε κατι α-πι-στε-υ-τες θηκες για το note με -50% !!! σκεφτηκα κριμα να μη τη δειτε και σεις τετοια προσφορα!!!!! οποτε προλαβετε! :) http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3?p=2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts