Dj_Blade Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 tHANx για το paragon .δεν γνωριζα την υπαρξη του. τις δοκιμες αυτες τις εκανα πιο παλια με omega roms etc οπου υποστηριζαν ntfs Ποιος explorer ειναι αυτος που εχεις στη φωτο; Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 tHANx για το paragon .δεν γνωριζα την υπαρξη του. τις δοκιμες αυτες τις εκανα πιο παλια με omega roms etc οπου υποστηριζαν ntfs Ποιος explorer ειναι αυτος που εχεις στη φωτο; Είναι ο root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Το αλουμίνιο κόβει το σήμα δυστυχώς Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καλησπερα παιδια παρελαβα σημερα τη θηκη αλουμινιου!μπορει να κοβει μια γραμμη αλλα το κανει πανεμορφο το κινητο.σας παραθετω φωτογραφιες να μου πειτε τη γνωμη σας. Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καλησπερα παιδια παρελαβα σημερα τη θηκη αλουμινιου!μπορει να κοβει μια γραμμη αλλα το κανει πανεμορφο το κινητο.σας παραθετω φωτογραφιες να μου πειτε τη γνωμη σας. Αίσχος! Κάνει το Samsung... i-phone!! Αστειεύομαι! Κι εγώ έχω μπανίσει μια αλουμινένια. Μεταχειρισμένη είναι? Απο διαστάσεις αλλαζει πολύ? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Αίσχος! Κάνει το Samsung... i-phone!! Αστειεύομαι! Κι εγώ έχω μπανίσει μια αλουμινένια. Μεταχειρισμένη είναι? Απο διαστάσεις αλλαζει πολύ? καλησπερα φιλε μου!οχι ειναι καινουρια !την πηρα απο ebay 17 euro.Mου ηρθε μεσα σε δεκα μερες.Το κανει λιγο μεγαλυτερο αλλα ειναι σκετη ομορφια τωρα!βγαινει το πισω καπακι και μετα βιδωνει!αξιζει πιστευω πολυ τα λεφτα της!εχει τελεια αισθηση σαν το htc one.Τωρα δεν ακουμπαω πλαστικο :P Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 ...και υπάρχει και αντίστοιχη με το περίβλημα μόνο χωρίς την πλάτη. Την είχα βάλει και εγώ στο χρώμα του αλουμινίου και ήταν πολύ καλή χωρίς να παρατηρώ διαφορά στο σήμα. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) Χαιρετω. Εχω παρει ενα συστημα ασυρματης φορτισης για το Note 3 μου,που περιλαμβανει τα παρακατω κομματια. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Ειναι αυτοι οι στρογγυλοι δισκοι. Το συστημα δουλευε μια χαρα,αλλα σημερα,που προσπαθησα να φορτισω το τηλεφωνο,δεν κανει το γνωστο θορυβο και το αναμμα των φωτων ουτε αναβει και το κοκκινο φωτακι της φορτισης. Επανελαβα,ανοιγοκλεισα το καπακι,εβγαλα και εβαλα τη μπαταρια μαζι με το receiver,κοιταξα τις επαφες του,αν ακουμπανε στο τηλεφωνο,αλλα τελικα,τιποτα. Στη συνεχεια,εβαλα να φορτιστει το τηλεφωνο με τον παραδοσιακο τροπο,και φορτιστηκε μια χαρα. Τι λετε να κανω για να τσεκαρω "τις πταίει"; Υπ'οψιν,οτι το charging pad,αναβει πρασινο φωτακι,μολις το βαλω στην πριζα. Εαν καποιος απο δω,εχει και τα δυο αυτα μπιχλιμπιδια,θα μπορουσαμε να τα σκαντζαρουμε για να το ελεγξω,ωστε να αντικαταστησω το χαλασμενο; Edited June 28, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 καλησπερα φιλε μου!οχι ειναι καινουρια !την πηρα απο ebay 17 euro.Mου ηρθε μεσα σε δεκα μερες.Το κανει λιγο μεγαλυτερο αλλα ειναι σκετη ομορφια τωρα!βγαινει το πισω καπακι και μετα βιδωνει!αξιζει πιστευω πολυ τα λεφτα της!εχει τελεια αισθηση σαν το htc one.Τωρα δεν ακουμπαω πλαστικο :P ...και υπάρχει και αντίστοιχη με το περίβλημα μόνο χωρίς την πλάτη. Την είχα βάλει και εγώ στο χρώμα του αλουμινίου και ήταν πολύ καλή χωρίς να παρατηρώ διαφορά στο σήμα. Το αλουμίνιο κόβει το σήμα δυστυχώς Χαιρετω. Εχω παρει ενα συστημα ασυρματης φορτισης για το Note 3 μου,που περιλαμβανει τα παρακατω κομματια. http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Charging-Receiver-Support-NFC-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-N9005-/231112639906?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 http://www.ebay.com.au/itm/Qi-Wireless-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-Note-2-3-Nokia-920-Nexus-4-5-/331071844736?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 Ειναι αυτοι οι στρογγυλοι δισκοι. Το συστημα δουλευε μια χαρα,αλλα σημερα,που προσπαθησα να φορτισω το τηλεφωνο,δεν κανει το γνωστο θορυβο και το αναμμα των φωτων ουτε αναβει και το κοκκινο φωτακι της φορτισης. Επανελαβα,ανοιγοκλεισα το καπακι,εβγαλα και εβαλα τη μπαταρια μαζι με το receiver,κοιταξα τις επαφες του,αν ακουμπανε στο τηλεφωνο,αλλα τελικα,τιποτα. Στη συνεχεια,εβαλα να φορτιστει το τηλεφωνο με τον παραδοσιακο τροπο,και φορτιστηκε μια χαρα. Τι λετε να κανω για να τσεκαρω "τις πταίει"; Υπ'οψιν,οτι το charging pad,αναβει πρασινο φωτακι,μολις το βαλω στην πριζα. Εαν καποιος απο δω,εχει και τα δυο αυτα μπιχλιμπιδια,θα μπορουσαμε να τα σκαντζαρουμε για να το ελεγξω,ωστε να αντικαταστησω το χαλασμενο; καλησπερα αν συγκρινω απο το s4 που ειχα αλουμινενια θηκη δεν εχετε προβλημα με το σημα, αλλα με το gps εκει καθυστερη πολυ να βρει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 καλησπερα !μπορει να μου προτείνει καποιος ενα καλο power bank για το νοτε 3?εχει αγορασει κανεις απο ebay και του εχει βγει καλο? Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπερα !μπορει να μου προτείνει καποιος ενα καλο power bank για το νοτε 3?εχει αγορασει κανεις απο ebay και του εχει βγει καλο? Εγώ έχω δοκιμάσει 2 και δουλεύουν άψογα, μπορείς να δεις και αναλυτικά Review στο site της υπογραφής μου :D Πρόκειται για το Power Bank της Xiaomi 10400 mAh και το Patriot Fuel+ 6000 mAh :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 καλησπερα αν συγκρινω απο το s4 που ειχα αλουμινενια θηκη δεν εχετε προβλημα με το σημα, αλλα με το gps εκει καθυστερη πολυ να βρει σημα. Εμενα,με εβαλες για παραθεση,αλλα τελικα δεν εγραψες τιποτα. Αν ξερεις λοιπον κατι γραψε σε παρακαλω,μπας και βρω ακρη.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγάλει η Samsung docking station για το Note 3. Στην περίπτωση που θέλουμε να παίξουμε οτιδήποτε από το κινητό στην TV τι επιλογές υπάρχουν; Μόνο το HDMI adaptor της Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχω την εντύπωση ότι δουλεύει και αυτό που έχει βγάλει για note 2 Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στο site αναφέρει ότι ΔΕΝ είναι συμβατό με Note 3 και S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βγάλει η Samsung docking station για το Note 3. Στην περίπτωση που θέλουμε να παίξουμε οτιδήποτε από το κινητό στην TV τι επιλογές υπάρχουν; Μόνο το HDMI adaptor της Samsung? Για τσέκαρε αυτό SAMSUNG DESKTOP DOCK EE-D200 WHITE http://www.e-shop.gr/samsung-desktop-dock-ee-d200-white-p-TEL.015441 Τσεκαρε το και αλλού (πχ ebay/amazon) μην λεει βλακείες το e-shop Υπάρχει και το EDD-D200 που ειναι για το Νοτε 2/S3. Γενικά πέφτει μπέρδεμα στους κωδικούς.. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια μπορείτε να μου προτείνετε ενα καλο προστατευτικό γυαλί για το κινητο μου ; Κατα προτίμηση κατω των 15 ευρω και απο Σκρουτζ η απο ελληνικο μαγαζί γιατι το χρειάζομαι άμεσα . Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δες στο ebay για nillkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Για δες εδω: http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.992900.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μόλις μου ήρθε αυτή η θήκη λοιπών είναι αρκετά μεγάλη δλδ 1 με 1,5 πόντο μεγαλύτερο το κινητό γύρο γύρο είναι πολύ βαριά θα έλεγα λίγο βαρύτερη από το ίδιο το κινητό αλλά είναι απίστευτα στιβαρή και πολύ καλή ποιότητά τα κουμπιά και η αφή δουλεύουν τέλεια και είναι όμορφη θα έλεγα, βεββαια όποιας δει το κινητό αναρωτιέται τι είναι αυτό... Δεν την έχω και δεν θα δοκιμάσω την στεγανότητα της αλλά για την παραλία που την θέλω για όταν είμαι λίγο βρεγμένος η για την άμμο είναι ότι πρέπει. http://www.ebay.com/itm/Shock-Water-Proof-Aluminum-Metal-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-/271335835906?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 την πήρα σε κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σήμερα παρελαβα και εγώ αυτή την θήκη http://www.ebay.com/itm/151320446319?var=450461401455&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα, Της εκανα και το τεστ στεγανοτητας που αναφερει στις οδηγιες, και το περασε με αριστα. Εβαλα μια χαρτοπετσετα μεσα στην θηκη και την εβαλα σε ενα κουβα γεματο με νερο με ενα βαρος απο πανω για να την κραταει κατω για μιση ωρα. Τωρα σειρα εχει η θαλασσα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σήμερα παρελαβα και εγώ αυτή την θήκη http://www.ebay.com/itm/151320446319?var=450461401455&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Και μπορω να πω οτι ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα, Της εκανα και το τεστ στεγανοτητας που αναφερει στις οδηγιες, και το περασε με αριστα. Εβαλα μια χαρτοπετσετα μεσα στην θηκη και την εβαλα σε ενα κουβα γεματο με νερο με ενα βαρος απο πανω για να την κραταει κατω για μιση ωρα. Τωρα σειρα εχει η θαλασσα... Σε πόσες μέρες ήρθε; 20 με 30 εργάσιμες όπως αναφέρει και στην περιγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Σε πόσες μέρες ήρθε; 20 με 30 εργάσιμες όπως αναφέρει και στην περιγραφή; Εκανε 25 μερες η άτιμη να φτασει... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παιδες καλησπερα!! Εχετε υποψην καμια βαση αυτοκινητου για το νοτελι εν οψη διακοπων, gps, κτλ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Παιδες καλησπερα!! Εχετε υποψην καμια βαση αυτοκινητου για το νοτελι εν οψη διακοπων, gps, κτλ;; Η καλύτερη είναι η γνήσια αλλά και η πιο ακριβή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts