achillesgk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Από 1% μέχρι 100% θέλει το 4.5ωρες και το ακουμπάω το βράδυ όταν κοιμάμαι. Το μέτρησες σωστά? Με πόσα ma φορτίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 640, είναι κλειδωμένη ρύθμιση στον κερνελ , αλλά παίζει ρόλο τι καις και κατά τη φόρτιση, ενώ δεν καιω πάνω από 20-60ma οπότε παίρνει η μπαταρία 600 καθαρά περίπου, διαιρεσε με 3200 που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και βρήκες τις ώρες, με την 3900 που έχω πάνω από το 0 μέχρι full θέλει 5+ ώρες αλλά ποτέ το βράδυ δεν έχω κάτω από 30-40% οπότε είμαι τζετ. Επίσης έχω και qi car dock οπότε το κινητό με χάρτες αναμένους και οθόνη συνέχεια κλπ μένει σταθερό σε όσο % είχε μόλις το βάζω στο βάση, αντε να χάσει 1% με 2% την ώρα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 640, είναι κλειδωμένη ρύθμιση στον κερνελ , αλλά παίζει ρόλο τι καις και κατά τη φόρτιση, ενώ δεν καιω πάνω από 20-60ma οπότε παίρνει η μπαταρία 600 καθαρά περίπου, διαιρεσε με 3200 που είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας και βρήκες τις ώρες, με την 3900 που έχω πάνω από το 0 μέχρι full θέλει 5+ ώρες αλλά ποτέ το βράδυ δεν έχω κάτω από 30-40% οπότε είμαι τζετ. Επίσης έχω και qi car dock οπότε το κινητό με χάρτες αναμένους και οθόνη συνέχεια κλπ μένει σταθερό σε όσο % είχε μόλις το βάζω στο βάση, αντε να χάσει 1% με 2% την ώρα. 640 ή 460 mA? Στο galaxy current τι σου βγάζει? γιατί 3200/600 = 5,333. Στο note ii που έχω φορτίζει με 460, όσο δηλαδή φορτίζει και από το usb του υπολογιστή και θέλει 6.30 ώρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 640 το 2 έχει 460 Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγω το εχω και ειναι μια χαρα!ουτε να γρατσουνας το bezel ουτε να χαλας τη φυσα του κινητου.Εγω το κινητο το φορτιζω το μεσημερι της δευτερης μερας και ειναι μια χαρα γρηγορο. Οποιος θελει να δωσει καποια λεφτα επιπλεον ειναι μια χαρα,παντως και χωρις αυτο μια χαρα ζει καποιος:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αν κάποις δε θέει να καταπονεί τη usb με το βάλε-βγάλε του φορτιστή, είναι μια καλή ιδέα η wireless φόρτιση το βράδυ Επίσης είναι βολική αν έχεις περισσότερες συσκευές που φορτίζουν ασύρματα γλυτώνοντας διαφορετικούς φορτιστές και χώρο ;) Πχ εγώ έχω το note ii και σκέφτομαι να πάρω το lumia. Επομένως έχεις στο κομοδίνο την βάση της ασύρματης φόρτισης και τέλος! Επίσης φορτίζει και την οδοντόβουρτσα μου! (Oral b) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδιά από screen protector τι προτείνετε?? Κάτι φυσικά που να δουλεύει άψογα με το Spen.. Δοκιμασμένες προτάσεις παρακαλώ! thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Την αυθεντική της Samsung από το Νίκο και ζήτα του να στην τοποθετήσει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα τη θήκη s-view αγόρασα από έξω (30 ευρώ) αυθεντική αλλά ενώ έχει το τσιπάκι πάνω δε μου λειτουργεί. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση? Δες εάν το κομματάκι με τις 2 ακίδες είναι στην σωστή θέση του καπακιού. Το δικό μου είχε ξεκολλήσει απο την θέση του και ήταν κολλημένο σε άλλο σημείο στο καπάκι... το έβαλα στην θέση του (εκεί που είναι και οι υποδοχες στο τηλέφωνο) και δούλεψε μια χαρά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Τελικά με απο τις απαντήσεις σας, χωρίς δεύτερη σκέψη, δηλαδή χωρίς πρώτη :p , παράγγειλα την Samsung που σας έλεγα! Ευχαριστώ όλους. Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Απο το S3 και στην συνέχεια Note2 και S4 χρησιμοποιώ τις original Samsung smart cover. Πάντα αγοράζω κι άλλες αλλά τις χρησιμοποιώ για λίγες μέρες και μετά επιστροφή στην SC. Η αλήθεια είναι οτι αν στο smartphone δεν βλέπεις οθόνη δεν το ευχαριστιεσαι. Όμως με όλες τις άλλες εκτός απο δαχτυλιές, γεμίζει μικροσκοπικους κόκκους σκόνης. Αυτή η σκόνη σε συνάρτηση με το touch είναι η αιτία για τις μικρές γραμμούλες που γεμίζει η οθόνη με την χρήση. Το εσωτερικό υλικό της smart cover απομακρύνει την σκόνη. Μάλιστα στο S4 φαίνεται γιατι στο σημείο που έχει το τζάμι κρατά καποια σκόνη. Φαντάζομαι στο Note 3 που το παράθυρο είναι τεράστιο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω μια pouch που να έχει μικροφιμπρα εσωτερικά ώστε να απολαμβάνω το τηλέφωνο μου. Απο την άλλη το πίσω καπάκι του S4 όπως και του Note3 είναι άθλιο. Οι smart cover έχουν πολυ πιο ποιοτική πλάτη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Λοιπόν παιδιά, το ανωτέρω bluetooth για 2η φορά στις 3 εβδομάδες περίπου που το χρησιμοποιώ έφαγε "σκάλωμα" και μου ρούφηξε όλη τη μπαταρία του Note μου.. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί με 33% μπαταρία και ξαφνικά τώρα που το κοίταξα είχε κλείσει από μπαταρία και ήταν ζεστό από πίσω. Ανοίγοντάς το κοίταξα στις ρυθμίσεις την μπαταρία και το bluetooth είχε τεράστια κατανάλωση, όπως ακριβώς μου το είχε πάθει και την πρώτη φορά που με άφησε από μπαταρία. Να σημειώσω πως το λογισμικό του BH52 είναι το τελευταίο διαθέσιμο ενώ είχα περάσει και τα extension missed calls (που μάλλον δεν χρειάζεται τελικά), message notification και calendar notification. Επίσης το έχω συνδεδεμένο εκτός από το note και με το Nokia Lumia 920 που έχω στο οποίο δεν έχω παρατηρήσει ανάλογη συμπεριφορά. Έκανα απεγκατάσταση τη σαβούρα της Sony (smart connect, SBH52 app & όλα τα extensions του) και το χρησιμοποιώ σαν απλό bluetooth χωρίς "smart" functions και θα το παρακολουθήσω.. Ας όψεται ότι αύριο έρχεται το gear που αγόρασα από μέλος του forum οπότε και θα αναλάβει αποκλειστικά την bluetooth επικοινωνία μου με το Note.. :p Πάντως αν κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει κάτι σχετικό ας ποστάρει! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Λοιπόν παιδιά, το ανωτέρω bluetooth για 2η φορά στις 3 εβδομάδες περίπου που το χρησιμοποιώ έφαγε "σκάλωμα" και μου ρούφηξε όλη τη μπαταρία του Note μου.. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί με 33% μπαταρία και ξαφνικά τώρα που το κοίταξα είχε κλείσει από μπαταρία και ήταν ζεστό από πίσω. Ανοίγοντάς το κοίταξα στις ρυθμίσεις την μπαταρία και το bluetooth είχε τεράστια κατανάλωση, όπως ακριβώς μου το είχε πάθει και την πρώτη φορά που με άφησε από μπαταρία. Να σημειώσω πως το λογισμικό του BH52 είναι το τελευταίο διαθέσιμο ενώ είχα περάσει και τα extension missed calls (που μάλλον δεν χρειάζεται τελικά), message notification και calendar notification. Επίσης το έχω συνδεδεμένο εκτός από το note και με το Nokia Lumia 920 που έχω στο οποίο δεν έχω παρατηρήσει ανάλογη συμπεριφορά. Έκανα απεγκατάσταση τη σαβούρα της Sony (smart connect, SBH52 app & όλα τα extensions του) και το χρησιμοποιώ σαν απλό bluetooth χωρίς "smart" functions και θα το παρακολουθήσω.. Ας όψεται ότι αύριο έρχεται το gear που αγόρασα από μέλος του forum οπότε και θα αναλάβει αποκλειστικά την bluetooth επικοινωνία μου με το Note.. :p Πάντως αν κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει κάτι σχετικό ας ποστάρει! Το wakelock detector τι σου βγάζει; Το τσεκάρισες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το wakelock detector τι σου βγάζει; Το τσεκάρισες; Όχι Αντώνη, δεν το έχω περάσει αυτό το πρόγραμμα.. θέλει root? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Όχι Αντώνη, δεν το έχω περάσει αυτό το πρόγραμμα.. θέλει root? Άκυρο please delete Edited December 9, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Όχι Αντώνη, δεν το έχω περάσει αυτό το πρόγραμμα.. θέλει root? Όχι, είναι και στο play store δωρεάν. Βάλτο και δες αν στο ξανακάνει ποιο service σου τρώει τη μπαταρία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Την αυθεντική της Samsung από το Νίκο και ζήτα του να στην τοποθετήσει κιόλας. Γιατι συγκεκριμενα αυτη? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Την αυθεντική της Samsung από το Νίκο και ζήτα του να στην τοποθετήσει κιόλας. Ευχαριστώ! Αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γιατι συγκεκριμενα αυτη? Είναι εκπληκτική ζελατινα. Συμφωνώ, ο, τι καλύτερο για note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Αγόρασα σήμερα και το smart watch 2 με μεταλλικό μπρασελε ενώ έχω και το gear σε γκρι. Το gear μια σκάλα επάνω. Είχες δίκιο Βαγγέλη. Τι ακούω κάποιους που λένε για το sony ότι ειναι καλύτερο;; Εγώ φταίω. Τέλος πάντων τώρα το πήρα. Αςε που το gear ειναι και πολύ πιο όμορφο και μαζεμένο. Σαν τηλεόραση ειναι το άλλο .δεν το δοκίμασα πριν το πάρω. Το άνοιξα στο σπίτι. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Είναι εκπληκτική ζελατινα. Συμφωνώ, ο, τι καλύτερο για note... Ποσο παει και για πιο Νικο μιλαμε? Εχω βαλει μια φθηνη που βρηκα, αλλα περιμενω για την temepred glass που χει αναφερει ο Bluechris. αλλα αμα ειναι ανργησει και αλλο να βαλω αυτην της samsung. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Είναι εκπληκτική ζελατινα. Συμφωνώ, ο, τι καλύτερο για note... Το πιο σημαντικό κατ' εμέ είναι να μην χάνει καθόλου το Spen.. Κάποιος feedback από spigen screen protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Το πιο σημαντικό κατ' εμέ είναι να μην χάνει καθόλου το Spen.. Κάποιος feedback από spigen screen protector? Δεν υπάρχει περίπτωση να "χάσει" το S Pen, όποιο screen protector κι αν βάλεις, όσο φτηνό κι αν είναι... Κάντε το εξής πείραμα: πάρτε τη συσκευή σας και βάλτε πάνω στην οθόνη μια διάφανη σακούλα, ρυζόχαρτο, οτιδήποτε θέλετε, ακόμα και παχύ γυαλί ή πλαστικό, ό,τι γουστάρετε. Μετά γράψτε με το S Pen επάνω του. Θα δουλέψει τέλεια! Το S Pen δεν βασίζεται στο άγγιγμα της οθόνης (capacitive sensing), αλλά η θέση του προσδιορίζεται με ηλεκτρομαγνητική επαγωγή και το "άγγιγμα" ανιχνεύεται μέσω της πίεσης της μύτης του πάνω σε οτιδήποτε σκληρό. Κάντε κάτι πιο απλό: κρατήστε το S Pen πάνω απ' την οθόνη χωρίς να την ακουμπάει και πιέστε τη μυτούλα του με το νύχι σας. Θα δείτε ότι το S Pen θα αρχίσει να γράφει, σαν να το ακουμπούσατε επάνω στην οθόνη. Αυτό που ενδιαφέρει στην επιλογή screen protector σε σχέση με το S Pen είναι το κατά πόσο αυτό "γλιστράει" ομαλά και χωρίς αντίσταση πάνω στην κάθε επιφάνεια. Edited December 9, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Με την εφαρμογή Watch Styler μπορείς να φτιάξεις όποιο ρολογάκι σου αρέσει. Μερικά από αυτά .............. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ποσο παει και για πιο Νικο μιλαμε? Εχω βαλει μια φθηνη που βρηκα, αλλα περιμενω για την temepred glass που χει αναφερει ο Bluechris. αλλα αμα ειναι ανργησει και αλλο να βαλω αυτην της samsung. http://www.extreme-mobile.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts