Jump to content

myphone POLL: Θα αγοράσετε Samsung Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;

DJDB
 Κοινοποίηση

Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;  

564 members have voted

1. 1. Θα αγοράσετε Galaxy Note 3 και Galaxy Gear;

• Ναι, θα αγοράσω σίγουρα και τα δύο
      18
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Note 3
      73
    • Θα αγοράσω μόνο το Galaxy Gear
      4
    • Θα περιμένω να πέσουν οι τιμές και μετά
      114
    • Όχι, δεν θα πάρω κανένα
      334
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      21

Recommended Posts

Με τη Samsung να παρουσιάζει, προ λίγων ημερών, το Galaxy Note 3 στην χώρα μας και να ξεκινάει, με αυτόν τον τρόπο, τη διάθεση του phablet σε μια σειρά ελληνικών καταστημάτων, μαζί φυσικά με το Galaxy Gear smartwatch, η συζήτηση για την αγορά της συσκευής έχει ήδη ξεκινήσει στους τεχνολογικούς κύκλους και, φυσικά, και στο forum μας.

Όπως σας ενημερώσαμε και κατά τη παρουσίαση των προϊόντων, η κατασκευάστρια τιμολόγησε το τρίτο μέρος της σειράς των Galaxy Note στα 799 ευρώ, τη στιγμή που έκανε γνωστό πως στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο η έκδοση με τα 32GB αποθηκευτικού χώρου, σε μαύρο και σε λευκό. Η κωδική ονομασία του μοντέλου που θα φτάσει στην χώρα μας είναι η SM-N9005, με υποστήριξη για LTE, Snapdragon 800 και τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,3GHz. Από την άλλη, η τιμή του Galaxy Gear έχει οριστεί στα 299 ευρώ.

Και φυσικά, κάπου εδώ, μέσα από τη καθιερωμένη - πια - στήλη «myphone POLL», δίνουμε το λόγο σε εσάς, όσον αφορά στο εάν θα προχωρήσετε στην αγορά του Galaxy Note 3, του Galaxy Gear ή και των δύο συσκευών. Φυσικά, για να σχηματίσετε μια πιο σφαιρική άποψη γύρω από το θέμα, μπορείτε να επισκεφθείτε τα ακόλουθα θέματα που έχουμε φιλοξενήσει εδώ στο myphone.gr, να δείτε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων αλλά και να διαβάσετε τα hands-on μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Samsung Galaxy Note 3 | Samsung Galaxy Gear

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3MzUplAvIsY]Samsung Galaxy Note 3 Hands-on @ myphone.gr [Greek] - YouTube[/ame]

Φυσικά, περιμένουμε και το σχόλιο σας επί του θέματος. Ο λόγος σε εσάς!

Edited by DJDB

• Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τούμπανο μεν αλλά υπερβολικά μεγάλο για χρήση ως τηλέφωνο. Πέρα από αυτό, πανάκριβο. Η τιμή του είναι μεγαλύτερη από ένα μηνιάτικο στην Ελλάδα του σήμερα, κι αν βάλεις και το smartwatch μέσα ξεφύγαμε τελείως.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Πολύ ωραίο και τούμπανο!

Θα το αγοράσω όταν πέσει η τιμή του.

Για το ρολόι θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμα,σίγουρα μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινωθεί κάτι πολύ καλύτερο.

Το ραδιόφωνο είναι ο λόγος που σταμάτησαν όλοι στην οικογένεια μου στο s3. Για τον ίδιο λόγο μένω στο note 2
oiwnos

Το Gear νομίζω είναι οριακά άχρηστο. Γα το Note III αν διέθετα τα λεφτά και πάλι δεν νομίζω να το έπαιρνα. Θα προτιμούσα κάτι πιο συμμαζεμένο, αν και σαν συσκευή έχει σίγουρα μεγαλύτερη χρηστικότητα σε σχέση με το smartwatch.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Δεν προσφέρει τίποτα που να μου λείπει από το Note 2, μόνο περιορισμούς , κλειδώματα και ταλαιπωρία( root????) ... εξάλλου η τιμή του 3 ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!! Το 2 είχε 600 ευρώ στην πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας, το 3 το είδα στα 799-800 ... Το Gear είναι μια άλλη ιστορία... εάν είναι συμβατό με το note 2 ίσως το σκεφτόμουν , αλλά στο πολύ ίσως...

Το "ρολόι" το βρίσκω άχρηστο.

Με το Note 3 δεν ταιριάζουμε σε τίποτα.

Με το smartwatch δεν έχω πρόθεση να ασχοληθώ.

To Note 3 αντιπροσωπεύει στο μυαλό μου την έννοια phablet. Παραμένει η καλύτερη επιλογή για όποιον το σκέπτεται σοβαρά να αποκτήσει phablet, ελλείψει ακόμα σοβαρού ανταγωνισμού στην κατηγορία (με πιθανή εξαίρεση το Sony Xperia Z Ultra). H τιμή του, συν τω καιρώ, θα προσαρμοστεί σε πιο λογικά επίπεδα.

Προσωπικά, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη γενιά phablets, δεν το σκέφτομαι να αποκτήσω μια τέτοιου είδους συσκευή. Αυτό δεν προκρίνει φυσικά το μέλλον.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Mόνο το Note. Θα είναι η είσοδός μου στην κατηγορία όπως έχω πει εδώ και καιρό!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Δεν είναι εποχές για ανούσια πεταμένα λεφτά ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο...
...everything can happen...

Σκεφτόμουν να τα πάρω και τα 2, αλλά τελικά θα κρατήσω τα λεφτά για να πάρω ~ 800 μπουκάλια μπύρας !:X
Ένα βράδυ που βρέχε μονοτονα

με τον knox και το region lock που εβαλε στο νοτε3 εμενα ως πελατη με εχασε οριστικα

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Λόγω πολλών προβλημάτων που υπήρχαν με την υποστήριξη του S2 δεν πρόκειται να αγοράσω ξανα τηλέφωνο Samsung, ειδικά τώρα που προστέθηκε και το ανόητο κλείδωμα περιοχής.

Λόγω πολλών προβλημάτων που υπήρχαν με την υποστήριξη του S2 δεν πρόκειται να αγοράσω ξανα τηλέφωνο Samsung, ειδικά τώρα που προστέθηκε και το ανόητο κλείδωμα περιοχής.

Τι ακριβώς πρόβλημα; Γιατί στο S2 μου έσπασε η οθόνη και μου την άλλαξαν σε 4 εργάσιμες;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Το ραδιόφωνο είναι ο λόγος που σταμάτησαν όλοι στην οικογένεια μου στο s3. Για τον ίδιο λόγο μένω στο note 2

Συμφωνώ απολύτως

Τι ακριβώς πρόβλημα; Γιατί στο S2 μου έσπασε η οθόνη και μου την άλλαξαν σε 4 εργάσιμες;

https://plus.google.com/101093310520661581786/posts/aoAGK5yo13Y

Καλά, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέχρι τώρα κατακεραυνώνουν την Samsung και την αλλαγή στη στάση της απέναντι στους αγοραστές των προϊόντων της (όπως αφαίρεση ραδιοφώνου και στέρηση ελευθερίας πειραματισμού). Φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα της γίνει μάθημα σύντομα...

όχι δεν θα ξανααγοραζα την sammy καθαρά και μόνο λόγο καραγιοζολικιον που κάνει τελευταία (knox lock, simlock κλπ) κοινός το καβάλησε το καλάμι πάει να γίνει apple μόνο και μόνο για αυτό δεν θα την στήριζα

απογοητευση οτι δεν εχει ραδιοφωνο. Ειναι λογος για να μην το αγορασω. Η τιμη του ειναι αναμενομενη, δεν πιστευω να περιμενε κανεις οτι θα κανει 300 ευρω... Εξαλλου υπαρχουν και οι ευρωπαικες λυσεις (Ολλανδια με 600) το οποιο θεωρω νορμαλ.
VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Φαντάζομαι και ελπίζω ότι θα της γίνει μάθημα σύντομα...

Όπως και με το iPhone (που δεν έχει σημασία αν θα γίνει JB ή όχι) to 90%+ τπυ κοινού δεν ενδιαφέρεται για το KNOX, για root και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν ενδιαφέρεται πλέον ούτε για ραδιόφωνο. Η Samsung πλέον είναι "μόδα". Στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο είδα πολλές κοπέλες με S3 και Note!!!! Αναφέρομαι ειδικά στις γυναίκες γιατί δεν έβλεπες συχνά γυναίκες με κινητά "παντόφλα". Απο την στιγμή που η Samsung δίνει χιλιάδες εφαρμογές, ταχύτατο τηλέφωνο, τρελά specs (άρα μεγάλους αριθμούς που πουλάνε) και μεγάλες οθόνες για multimedia ο κόσμος δεν κοιτάει root. Γιατί στο κάτω κάτω κάποιος που θέλει social media, camera και games (που η Samsung τα δίνει) τι να το κάνει το root;

Ναι δεν είναι ρεαλιστικό, ναι δε θα το κάνουν αλλά θα έπρεπε το Gear να έρχεται δώρο μαζί με ένα phablet σχεδόν 6 ιντσών και 800 ευρώ.

Θα ήταν ένας ωραίος τρόπος εδραίωσής της ιδέας του έξυπνου ρολογιού στο κοινό και ένα απίστευτο deal για όποιον τιμά με τα λεφτά του τη σειρά Note.

Εγώ και το note 2 μου θα κοιτάζουμε από απόσταση για καιρό πάντως!

Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4

Δεν θα το αγόραζα λόγω μεγέθους. Αλλά είναι συγκεκριμένο το κοινό του, οπότε λογικό είναι η επιλογή 6 να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή ;)
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg