diplo Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Λοιπόν παίδες χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί το τούβλιασα το κινητάκι της γυναίκας μου και νοιώθω την καυτή ανάσα της παντόφλας πάνω από το κεφάλι μου... Το κινητό ήρθε με την έκδοση 1016 πήρα backup με droidtools αλλά μάλλον κάτι πήγε στραβά (ίσως λόγω κακής ποιότητας microsd) και πλέον δε μπορώ να το περάσω από sp flash tool! Δοκίμασα με την 1101 που βρήκα στο νήμα εδώ αλλά στο sp flash tool μου πετάει συνέχεια "BROM ERROR:S_NOT_ENOUGH_STORAGE_SPACE(1011). Το ίδιο μου κάνει και με την 0926 :( Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνει το εξής κουλό: Όταν έχω κατεβάσει apk και πάω να το εγκαταστήσω από το φάκελο downloads, και επιλέξω εγκατάσταση από το κάτω μέρος της οθόνης(εκεί που βγάζει δύο επιλογές: ακύρωση στα αριστερά, εγκατάσταση στα δεξιά) η επιλογή εγκατάσταση δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα της οθόνης, μόνο η ακύρωση. Τσέκαρα ότι είναι ενεργή η δυνατότητα εγκατάστασης από άγνωστες πηγές, και είμαι οκ. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τσέκαρες στο google settings μήπως είναι τσεκαρισμένο το verify apps και σε μπλοκάρει? Εγώ σε 1016 έχω εγκαταστήσει 3-4 εφαρμογές από την sd χωρίς πρόβλημα... Εμένα μου κάνει το εξής κουφό, σε άσχετη χρονική στιγμή μου βγάζει unfortunatelly google play has stopped παρόλο που αν ανοίξω το play store και κατεβάσω εφαρμογές δουλεύει μια χαρά.... Το προηγούμενο δεν το κάνει αυτό.... Επίσης και τα δύο (σε 1016 πάντα) μου βγάζουν κάποιες Ελληνικές εφαρμογές ως non compatible (το my vodafone και μια για σεισμούς), έχει αλλάξει κανείς το fingerprint στο build.prop με κάτι άλλο για να βλέπει όλες τις εφαρμογές; Το κόλπο αυτό το έχω κάνει παλιότερα σε ταμπλέτες (μια hipad και ενα vido) χωρίς πρόβλημα αλλά σε κινητό δεν ξέρω τι μοντέλο να βάλω στο build..... μην μου μπρικάρει κιόλας και είνια να το δώσω αύριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνει το εξής κουλό: Όταν έχω κατεβάσει apk και πάω να το εγκαταστήσω από το φάκελο downloads, και επιλέξω εγκατάσταση από το κάτω μέρος της οθόνης(εκεί που βγάζει δύο επιλογές: ακύρωση στα αριστερά, εγκατάσταση στα δεξιά) η επιλογή εγκατάσταση δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα της οθόνης, μόνο η ακύρωση. Τσέκαρα ότι είναι ενεργή η δυνατότητα εγκατάστασης από άγνωστες πηγές, και είμαι οκ. Φαντάζεται κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Έλεγξε στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα μήπως ειναι ενεργοποιημένο το talkback και ξε-τσεκάρισε το ή αν έχεις βάλει κάποιο screenfilter πρόγραμμα απενεργοποίησε το και δοκίμασε πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εμένα μου κάνει το εξής κουφό, σε άσχετη χρονική στιγμή μου βγάζει unfortunatelly google play has stopped παρόλο που αν ανοίξω το play store και κατεβάσω εφαρμογές δουλεύει μια χαρά.... Το προηγούμενο δεν το κάνει αυτό.... αυτό μου έκανε και το δικό μου και άρχισα να το πειράζω με αποτέλεσμα να γίνει μπρίκι... Ευτυχώς αναστήθηκε με την 0926 και την βοήθεια του psild Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Έλεγξε στις ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα μήπως ειναι ενεργοποιημένο το talkback και ξε-τσεκάρισε το ή αν έχεις βάλει κάποιο screenfilter πρόγραμμα απενεργοποίησε το και δοκίμασε πάλι Έχεις δίκιο, ήταν το screenfilter. Που να πάει το μυαλό μου... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Αυτό με το Google play μου το βγάζει και στο δικό μου με 0926 αλλά πέρα από το να το βγάζει σαν error δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Με το θέμα των εφαρμογών όπως πχ της Vodafone δοκίμασα με μια εφαρμογή η οποία προσπαθεί να ξεγελάσει το play store και να φαίνεται σαν άλλη συσκευή αλλά ενώ γίνεται η εγκατάσταση εν τέλη δε δουλεύει. Για κάποιο λόγο δε συνεργάζονται οι εφαρμογές αυτές με το λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Λοιπόν 24 ώρες σχεδόν από όταν έβγαλα το proximity....(δεν θυμάμαι) που είχε προτείνει φίλος πιο πριν μήπως και λυθεί το proximity πρόβλημα και δεν ξαναεμφάνισε το μύνημα λάθους του play store, οπότε μάλλον είνια αυτό που είπε ο bbbb (ή βοήθησε και το γεγονός οτι έχω κάνει 2 φορές clear cache/ clear data στα apk του playstore). Άλλαξα το build prop με ταυτότητα του Lenovo A660 χωρίς πρόβλημα, αλλά το play store δεν ξεγελάστηκε! Εν τω μεταξύ δεν είναι τόσο σημαντικό γιατί βρίσκεις εναλλακτικές εφαρμογές για τα βασικά, το πρόβλημα είνια οτι δεν τρέχει μια εξειδικευμένη που θέλω με ναυτικούς χάρτες... που τρέχει μια χαρά στο Lenovo A660. Τώρα θα ψάξω για build.prop από άλλα ΜΤΚ6572 (γιατί η αλήθεια είνια οτι το Α660 είναι ΜΤΚ6577 και μάλλον εκεί δεν πέτυχε το κόλπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το Navionics, αν αυτό εννοείς, έχει έτσι κι αλλιώς αρκετά θέματα με πολλά κινητά. Με το DG100 και εγώ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, κι ας το έκανα spoof ως S2, S3, S4 και πολλά LG. Κάποιο θέμα με τον κώδικα του 6572 είναι, παρά θέμα spoofing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το Navionics, αν αυτό εννοείς, έχει έτσι κι αλλιώς αρκετά θέματα με πολλά κινητά. Με το DG100 και εγώ δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει, κι ας το έκανα spoof ως S2, S3, S4 και πολλά LG. Κάποιο θέμα με τον κώδικα του 6572 είναι, παρά θέμα spoofing. είσαι γάτος, ναι το navionics λέω, τρέχει άψογα στο lenovo A660 ακόμα και στο xperia mini που είνια 2 γενιές πίσω!! Το ίδιο και το Marine Traffic, σε όλα πάιζει τέλεια, στο DG100 αρνείται. Έλα όμως που ο προοριζόμενος κάτοχος το χρειάζεται, βέβαια δεν γίνονται όλα από κινητό των 60 ευρώ.... άμα μου λες οτι το έκανες spoof και με samsung fingertips χωρίς αποτέλεσμα να μην κουράζομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Το θέμα είναι ότι σε DG300 που είναι το ίδιο κινητό, έπαιξε μιά χαρά, οπότε μπορεί και να πάλι να καταλήγουμε στις χάλια ROM του DG100... Περιμένω ένα Cubot GT90 να δω τι θα κάνει, να το δώσω και εγώ στον δικό μου που και αυτός θέλει να βλέπει το Navionics. Μέχρι το καλοκαίρι που θα το χρειάζεται συχνά, έχουμε καιρό, θα το λύσουμε το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δοκίμασα και με spoofing σε DG300, ακόμα και κατάργηση του google λογαριασμού και ξαναπέρασμα για να είμια σίγουρος, είδα τη σελίδα του play οτι ενημερώθηκε με το νέο id αλλά οι εφαρμογές my vodafone και η άλλη για τους σεισμούς δεν ξεγελάστηκαν! I give up! Μάλλον θα πουληθεί για να βρούμε κάτι άλλο, ελπίζω το Cubot GT90 που περιμένεις Asterisd να μας εκπλήξει θετικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psild Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το θέμα είναι ότι σε DG300 που είναι το ίδιο κινητό, έπαιξε μιά χαρά, οπότε μπορεί και να πάλι να καταλήγουμε στις χάλια ROM του DG100... Περιμένω ένα Cubot GT90 να δω τι θα κάνει, να το δώσω και εγώ στον δικό μου που και αυτός θέλει να βλέπει το Navionics. Μέχρι το καλοκαίρι που θα το χρειάζεται συχνά, έχουμε καιρό, θα το λύσουμε το θέμα... Να ρωτήσω κάτι, ίσως άσχετο. Τι θα γίνει αν φλασάρουμε το firmware του DG300 στο DG100, αφού η μόνη διαφορά τους είναι η οθόνη; Παράθεση Dooge Collo DG100| Galaxy S3| LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά, αλλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Ή μάλλον δείχνει garbage... Το είχα κάνει όταν είχε μπρικάρει το DG100 με το 0926 και το εργοστάσιο δεν μου έστελνε το firmware για να το περάσω, οπότε πέρασα του DG300 να δω τι θα κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Παιδιά μην περνάτε έτσι χύμα τα firmware άλλου κινητού γιατι θα το στείλετε στον κάδο πριν την ώρα του.Πάρτε μια ιδέα απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2464143 τι περίπου πρέπει να κρατηθεί απο την γνήσια ρομ του κινητού.Συγκεκριμένα για πρόβλημα στην οθόνη λέει ότι πρέπει να κρατηθεί απο την original rom το libsurfaceflinger.so Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Εκανα αυτο που επρεπε για να διωρθωθει ο proximity αισθητηρας, αλλα δεν εχει δωσει αποτελεσμα, συνεχιζει μερικες φορες να αργει να ανοιξει η οθονη, μπωρω να κανω κατι αλλο για να τον καλυτερεψω.?? Επισης εχω ψιλοξενερωσει με την χαλια ποιοτητα καμερας, δεν ειμαι του τοσο να βγαζω φωτογραφιες και να ασχολουμε με το κινητο, αφου να φανταστητε η μπαταρια του μου παει 3-4 μερες, μονο μιλοντας, αλλα μια φωτογραφια να χρειστει να βγαλεις δεν κανει καθολου, και σκεφτομαι να το σπρωξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δυστυχώς η κάμερα είναι παντελώς άθλια, χειρότερη και από τα 2MP του Nokia E51 που έχω. Από μπαταρία και το δικό μου με ελάχιστη χρήση αντέχει 2-3 μέρες. Απλά από το 20% και κάτω το ποσοστό πέφτει ραγδαία σε λίγα λεπτά. Μάλλον δεν έχει καλή ακρίβεια ο μετρητής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ornilo Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παιδιά καλημέρα μήπως γνωρίζετε που θα βρώ θήκη για το DG100 πλαστική σαν πίσω κάλυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouslis Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ DOGEE 100 KAI ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ 4η ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ TOUCH ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ???? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 19, 2013 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ DOGEE 100 KAI ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ 4η ΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ TOUCH ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ???? Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να σιγουρευτεις ότι δεν ειναι software πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και ξαφνικά σταμάτησε να βλέπει τα ακουστικά. Κανένας άλλος κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και ξαφνικά σταμάτησε να βλέπει τα ακουστικά. Κανένας άλλος κάτι παρόμοιο? Το έπαθε και το δικό μου λίγες μέρες μετά την παραλαβή επίσης έχει αναφερθεί και από άλλο φίλο δεν ξέρω εάν είναι θέμα hardware ή software? Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τελικά ρε παιδιά με τόσα προβλήματα αξίζει ή μήπως πρέπει να βάλουμε μια πινακίδα μην το αγοράζετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouleman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το δικο μου σημερα το εδωσα για δοκιμη και πουλημα, δεν ειχε καποιο προβλημα δουλευε μια χαρα, αλλα οπως ειπα το μειον του η καμερα του. Και ειμαι στην αναζητηση αλλου, οχι κινεζικου, προς ρωσια αυτη την φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Τελικά ρε παιδιά με τόσα προβλήματα αξίζει ή μήπως πρέπει να βάλουμε μια πινακίδα μην το αγοράζετε;;; Συγνώμη που θα διαφωνήσω αν και έχω αντιμετωπίσει και εγώ πρόβλημα (GPS) .Το έχω ένα μήνα και εκτός από το GPS όλα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά .Το αγόρασα 48.5€ και λόγω του προβλήματος με το GPS το κατάστημα μου έδωσε 7€ δωροεπιταγή για να το κλείσουμε εκεί το θέμα .Άρα μου πήγε λίγο πάνω από 40€ (το πήρα σε προσφορά και διαπραγματεύτικα ,γκρίνιαξα όταν είχε πρόβλημα ). Πέρσι ίδια εποχή αγόρασα το LG optimus L5 200€ από Ελλάδα και ώς τώρα το έχω στείλει δύο φορές στο servise της lg (τη μία για το βύσμα των ακουστικών !!!! και την άλλη γιατί έκανε ρεσετ και δεν έπιανε σήμα ) .Με όλα τα κινέζικα μπορεί να σου συμβεί το πρόβλημα είναι η απόσταση από το σέρβις και να είσαι συνειδητοποιημένος τι δίνεις τι παίρνεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts