g1orgos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Ελα vlachaquito παραδεξου πως τα παιρνεις απο την Apple για να αγοραζεις Padfones :lol: Επι του θεματος η γνωμη μου ειναι πως η Apple δεν τολμησε αρκετα. Αν το 5C ηταν τιμολογημενο φθηνοτερα στην περιοχη των 300€/400$ θα το καταλαβαινα. Θα ηταν ενα ανοιγμα προς ενα πιο νεανικο κοινο παγκοσμιως, αλλα και προς την τεραστια αγορα της Κινας. Ακομα και η αισθητικη των εικονιδιων του iOS7 εχει κατα την γνωμη μου αρωμα Κινας. Με την τωρινη του τιμολογηση ομως δεν πιστευω πως μπορει να κανει την διαφορα. Μιλωντας πιο γενικα θεωρω πως το προβλημα ειναι πως οταν εχεις μια (πολυ) πετυχημενη συνταγη ειναι λιγο δυσκολο να την αλλαξεις και αυτο δεν ειναι κατι που ισχυει μονο για την Apple. Οσο πιο μεγαλο το καραβι τοσο πιο δυσκολα στριβει οταν απαιτουνται αλλαγες. Edited September 28, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) vlachaquito "προσπαθείς" να φτιάξεις θέμα απο το πουθενά κατα την γνώμη μου. Δεν θέλω να σχολιάσω το κείμενο στα σημεία, γενικότερα η Apple θα είχε πηδήξει τους πάντες αν αυτό το πλαστικό iphone το είχε τιμολογήσει κοντά στα 400€. Τότε θα είχε πραγματικά πεθάνει τους πάντες και θα λέγαμε όλοι ότι τους κάνει πλάκα. Θα μπορούσε? Πολύ εύκολα νομίζω. Η γραμμή παραγωγής υπάρχει ηδη για το 5άρι, στο κόστος πλέον δεν θα έμπαινε με τίποτα το R&D... (εννοείται πως κάποιοι θα έλεγαν ότι "να η apple χάνει τον premium χαρακτήρα", αλλά ε και? Το 5C θα πούλαγε σαν τρελό...θα ήταν ....the next big.....μπαμ της, και άντε να την πιάσουν μετά οι άλλοι) Edited September 28, 2013 by octap79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 γενικότερα η Apple θα είχε πηδήξει τους πάντες αν αυτό το πλαστικό iphone το είχε τιμολογήσει κοντά στα 400€. Τότε θα είχε πραγματικά πεθάνει τους πάντες και θα λέγαμε όλοι ότι τους κάνει πλάκα. Θα μπορούσε? Πολύ εύκολα νομίζω. Η γραμμή παραγωγής υπάρχει ηδη για το 5άρι, στο κόστος πλέον δεν θα έμπαινε με τίποτα το R&D... (εννοείται πως κάποιοι θα έλεγαν ότι "να η apple χάνει τον premium χαρακτήρα", αλλά ε και? Το 5C θα πούλαγε σαν τρελό...θα ήταν ....the next big.....μπαμ της, και άντε να την πιάσουν μετά οι άλλοι) Ετσι πιστευω και γω.θαχε κανει τη μεγαλη ανατροπη αν κοστολογουσε το c 400 ευρω.ισως να μη βγαλει ποτε "φτηνο" iphone.ισως ομως του χρονου δουμε παλι 2 μοντελα,ενα 400 €(παλι πλαστικο) και ενα με 4.3" οθονη.μπορει ριχνοντας το πλαστικο στην αγορα να θελει να δει πως θα πουλησει.γιατι ειναι στροφη,οπως και ναχει,στην πορεια της το πλαστικο μοντελο. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 vlachaquito "προσπαθείς" να φτιάξεις θέμα απο το πουθενά κατα την γνώμη μου. Δεν θέλω να σχολιάσω το κείμενο στα σημεία, γενικότερα η Apple θα είχε πηδήξει τους πάντες αν αυτό το πλαστικό iphone το είχε τιμολογήσει κοντά στα 400€. Τότε θα είχε πραγματικά πεθάνει τους πάντες και θα λέγαμε όλοι ότι τους κάνει πλάκα. Θα μπορούσε? Πολύ εύκολα νομίζω. Η γραμμή παραγωγής υπάρχει ηδη για το 5άρι, στο κόστος πλέον δεν θα έμπαινε με τίποτα το R&D... (εννοείται πως κάποιοι θα έλεγαν ότι "να η apple χάνει τον premium χαρακτήρα", αλλά ε και? Το 5C θα πούλαγε σαν τρελό...θα ήταν ....the next big.....μπαμ της, και άντε να την πιάσουν μετά οι άλλοι) δεν δημιουργω θεμα απο το πουθενα. Και το θεμα μου στηριζεται στην τιμη που εχει στην Αμερικη, οχι στην απειροελαχιστη αγορα της Ελλαδας παιδια. 99 δολαρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 δεν δημιουργω θεμα απο το πουθενα. Και το θεμα μου στηριζεται στην τιμη που εχει στην Αμερικη, οχι στην απειροελαχιστη αγορα της Ελλαδας παιδια. 99 δολαρια... Δεν ειναι 99 δολάρια. Ειναι 99 δολάρια ΜΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Για να είμαστε ακριβείς. Και επειδη μιλαω με πολλούς αμερικάνους και αρκετοί ειναι φανατικοί apple fans, σε πληροφορώ ότι οι απόψεις τους δεν διαφέρουν από αυτές που γράφονται εδώ. Κοινώς : Γιατι να πάρουν το 5C όταν με ελάχιστα παραπάνω παίρνουν το 5S ? Δεν καταλαβαίνει κανένας το εγχείρημα της Apple, παρα μόνο όποιος ντε και καλά θελει να το δικαιολογήσει. Το οτι πούλησε 4 προς 1 το S στην Αμερική (ασχετα με τα 99$) δεν σου ειπε κάτι και το λες Champion (lol) , Champion της apple ειναι το 5S και το 5C ειναι μια λάθος κινηση με βάση τις πωλήσεις. Δεν λέω οτι δεν θα πουλήσει, απλά το 5S θα το κανιβαλησει και αυτό ειναι το λάθος της Apple, απλά γιατι παγιδεύεται στη τιμολογιακή της πολιτική. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Δεν ειναι 99 δολάρια. Ειναι 99 δολάρια ΜΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. Για να είμαστε ακριβείς. Και επειδη μιλαω με πολλούς αμερικάνους και αρκετοί ειναι φανατικοί apple fans, σε πληροφορώ ότι οι απόψεις τους δεν διαφέρουν από αυτές που γράφονται εδώ. Κοινώς : Γιατι να πάρουν το 5C όταν με ελάχιστα παραπάνω παίρνουν το 5S ? Δεν καταλαβαίνει κανένας το εγχείρημα της Apple, παρα μόνο όποιος ντε και καλά θελει να το δικαιολογήσει. Το οτι πούλησε 4 προς 1 το S στην Αμερική (ασχετα με τα 99$) δεν σου ειπε κάτι και το λες Champion (lol) , Champion της apple ειναι το 5S και το 5C ειναι μια λάθος κινηση με βάση τις πωλήσεις. Δεν λέω οτι δεν θα πουλήσει, απλά το 5S θα το κανιβαλησει και αυτό ειναι το λάθος της Apple, απλά γιατι παγιδεύεται στη τιμολογιακή της πολιτική. Μαλλον πρεπει να ακριβυνει το 5s... :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Πάντα, το λέω και στην αρχή άλλωστε. Όσο για το "λίγο" παραπάνω, είναι η διπλάσια τιμή. Και πάλι όμως είπαμε, διαφορετικά κριτήρια έχεις εσύ ή εγώ (που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 5C), διαφορετικά το target Group που στοχεύει η Apple. Αυτή είναι και η έννοια του άρθρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τα πρωτα δειγματα μπαταριας δειχνουν παντως πως ειναι τρομερα υπο σε αυτο τον τομεα..σχεδον επιπεδου original iphone. http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5c-battery-life-test/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τα πρωτα δειγματα μπαταριας δειχνουν παντως πως ειναι τρομερα υπο σε αυτο τον τομεα..σχεδον επιπεδου original iphone. http://blog.gsmarena.com/apple-iphone-5c-battery-life-test/ Θεωρούνται καλά αυτά τα αποτελέσματα; :lol: Πάντα, το λέω και στην αρχή άλλωστε. Όσο για το "λίγο" παραπάνω, είναι η διπλάσια τιμή. Και πάλι όμως είπαμε, διαφορετικά κριτήρια έχεις εσύ ή εγώ (που δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το 5C), διαφορετικά το target Group που στοχεύει η Apple. Αυτή είναι και η έννοια του άρθρου.Με συγχωρεις, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τότε τι ακριβώς πρεσβευει ο τίτλος του άρθρου. Τι εννοείς με τη λέξεη champion. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θεωρούνται καλά αυτά τα αποτελέσματα; :lol: Ναι. Πολυ καλα θεωρουνται. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θεωρούνται καλά αυτά τα αποτελέσματα; :lol: .Με συγχωρεις, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τότε τι ακριβώς πρεσβευει ο τίτλος του άρθρου. Τι εννοείς με τη λέξεη champion. Το browsing ναι(αν και αυτο ειναι χειροτερο απο του 5αριου). Τα υπολειπα ειναι ενα ματσο χαλια. Ειδικα το βιντεο ειναι και ~30% χειροτερο απο του ι5. Ακομα ψαχνω κατι στο οποιο το 5c ειναι upgrade απο το ι5 και δε βρισκω. Πως ο συντακτης θεωρει αυτη τη κατρακυλα, champion, οταν ερχεται να παρει τη θεση του επικου ι5, δε το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Το browsing ναι(αν και αυτο ειναι χειροτερο απο του 5αριου). Τα υπολειπα ειναι ενα ματσο χαλια. Ειδικα το βιντεο ειναι και ~30% χειροτερο απο του ι5. Ακομα ψαχνω κατι στο οποιο το 5c ειναι upgrade απο το ι5 και δε βρισκω. Πως ο συντακτης θεωρει αυτη τη κατρακυλα, champion, οταν ερχεται να παρει τη θεση του επικου ι5, δε το καταλαβαινω. Ειναι 100 ευρω φτηνοτερο. Ειναι πλαστικο, αλλα οχι πλαστικουρα σαν τα σαμσουγκ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ειναι 100 ευρω φτηνοτερο. Ειναι πλαστικο, αλλα οχι πλαστικουρα σαν τα σαμσουγκ. Με την ελευση του 5ς και το 5αρι θα επεφτε 100 ευρω σε τιμη ακομη και αν δεν ερχοταν το 5c. Παντα ετσι γινοταν με το προηγουμενο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Με την ελευση του 5ς και το 5αρι θα επεφτε 100 ευρω σε τιμη ακομη και αν δεν ερχοταν το 5c. Παντα ετσι γινοταν με το προηγουμενο μοντελο. Ετσι λεμε οτι ΘΑ γινοταν. Αλλα δεν εγινε. Το 5 καταργηθηκε και η απλ "καταφερε" να βγαλει ενα κατα 100 ευρω φτηνοτερο αιφον.:D αυτα. Η απλ δεν χωρισε την αγορα σε κατηγοριες τιμης (φτηνοτερο -ακριβοτερο). Απλα εβγαλε και μια αλλη εκδοχη του ιδιου προιοντος. Edited September 29, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Πως ο συντακτης θεωρει αυτη τη κατρακυλα, champion, οταν ερχεται να παρει τη θεση του επικου ι5, δε το καταλαβαινω. Μα εδώ είναι το θέμα, ΔΕΝ αντικαθιστά το 5, φτιάχνει καινούργια κατηγορία. Άλλο το 5 άλλο το 5C. Απλά για να κάνει χώρο στο καινούργιο, έπρεπε να φαγωθεί το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Ακομα ψαχνω κατι στο οποιο το 5c ειναι upgrade απο το ι5 και δε βρισκω. Δεν υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα. Αν θα επρεπε να παραθεσουμε μια, αυτη ειναι πως τo 5C φοραει ενα νεοτερο τσιπακι της Qualcomm το οποιο υποστηριζει περισσοτερες μπαντες LTE. Πως ο συντακτης θεωρει αυτη τη κατρακυλα, champion, οταν ερχεται να παρει τη θεση του επικου ι5, δε το καταλαβαινω. Εγω παλι δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον δυο συσκευες με πανομοιοτυπο hardware να ειναι η μια "κατρακυλα" και η αλλη "επικη" :) Ο συντακτης ανεφερε καποιους λογους για τους οποιους κατα την γνωμη του το 5C θα ειναι εμπορικη επιτυχια για την Apple, δεν εγραψε τιποτα για τεχνολογικη βελτιωση και υπεροχη. Τα πιο πολλα επιχειρηματα αφορουν θεματα marketing. Edited September 29, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Τα αποτελεσμα της μπαταριας στο παραπανω λινκ ειναι πραγματικα απογοητευτικα. Ολοι στα νεα τους μοντελα βελτιωνουν λιγο την αυτονομια ενω η Apple τη χειροτερευει. Γιαννη εχεις πιασει στα χερια σου καποιο 5C και λες οτι δεν ειναι πλαστικουρα; Ή επειδη το εφτιαξε η Apple, δεν ειναι; :rolleyes: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris2busy Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εγω παλι δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον δυο συσκευες με πανομοιοτυπο hardware να ειναι η μια "κατρακυλα" και η αλλη "επικη" :) κατα πολυ χειροτερη ποιοτικα συσκευη, και οσο για το πανομοιοτυπο hardware, κοιτα το συνδεσμο που εδωσα πριν, να δεις γιατι το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ειναι 100 ευρω φτηνοτερο. Ειναι πλαστικο, αλλα οχι πλαστικουρα σαν τα σαμσουγκ. Γιάννη εσύ;; Μήπως ξέχασες πουθενά ανοιχτό το myphone;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Γιάννη εσύ;; Μήπως ξέχασες πουθενά ανοιχτό το myphone;; Μου το εχεις ξαναπει αυτο....:rolleyes: Γιαννη εχεις πιασει στα χερια σου καποιο 5C και λες οτι δεν ειναι πλαστικουρα; Ή επειδη το εφτιαξε η Apple, δεν ειναι; :rolleyes: Δεν εχω πιασει, απο reviews. Αν το πιασω και δεν μου αρεσει, θα το πω, μην εχει καμια αμφιβολια. Edited September 29, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Η Αpple, καλή/κακή, την έκανε την κίνησή της. Προσωπικά πιστεύω ότι το 5c αν μη τι άλλο θα βγάλει τα προσδοκόμενα λεφτά του. Από εκεί και πέρα, θα καθιερωθεί ως ξεχωριστή σειρά του iPhone και σιγά σιγά θα αρχίσει να αποκλίνει στα χαρακτηριστικά. Στην τιμή το κόβω κομμάτι δύσκολο να συμβεί, τουλάχιστον στις πρώτες 2-3 γενιές αυτού. Θα καθιερωθεί όμως στη συνείδηση του κόσμου ως η «διαφορετική» επιλογή. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Μα εδώ είναι το θέμα, ΔΕΝ αντικαθιστά το 5, φτιάχνει καινούργια κατηγορία. Άλλο το 5 άλλο το 5C. Απλά για να κάνει χώρο στο καινούργιο, έπρεπε να φαγωθεί το παλιό. Δεν υπάρχει "κατηγορία" φίλε blachaquito. Μια μετριότητα πανακριβη ειναι η οποία στην Αμερική και αν πουλάει 1 προς 4 , φαντάσου τι θα κάνει στην Ευρώπη. Το ότι φάγαν το 5άρι , αυτό έγινε απλά γιατί "επρεπε", τίποτα άλλο. Να το θέσω αλλιώς, αν ΔΕΝ τρωγαν το 5άρι, θα επεφτε 100 ευρώ, αρα ΠΟΣΟ θα έπρεπε να δώσουν το συγκεκριμένο, στα ιδια λεφτά θα πεφταν τα μπετά στο Cuppertino, θα έπρεπε επισης να αποσυρουν το 4S αλλά τοτε θα έπρπε να το σώσουν κάπου σε εκεινη τη τιμή άρα ουπς, cheap new Iphone. Οχι, για να βγάλουν το 5C και να μη τους πέσει η μύτη , ο μόνος τρόπος ηταν να βγάλουν το 5 από τη μέση. Μόνο που κανένας δεν κατανοεί τι εξυπηρετει. Ειναι χειρότερο (ασε τον DDR2 να λέει) σε σχεδόν τα πάντα , από το i5, στα ίδια λεφτά με οσα θα ειχε το i5, λίγο φτηνότερο από το i5S και δεν πουλάει. Το browsing ναι(αν και αυτο ειναι χειροτερο απο του 5αριου). Τα υπολειπα ειναι ενα ματσο χαλια. Ειδικα το βιντεο ειναι και ~30% χειροτερο απο του ι5. Ακομα ψαχνω κατι στο οποιο το 5c ειναι upgrade απο το ι5 και δε βρισκω.Η δική σου άποψη ειναι αντικειμενική και συμφωνεί με τα δικά μου ευρήματα. Τώρα βέβεαια κάποιος άλλος και 1 να έβγαζε score, ειναι apple == ειναι αψογο. Edited September 29, 2013 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δεν υπάρχει "κατηγορία" φίλε blachaquito. Μια μετριότητα πανακριβη ειναι η οποία στην Αμερική και αν πουλάει 1 προς 4 , φαντάσου τι θα κάνει στην Ευρώπη. Το ότι φάγαν το 5άρι , αυτό έγινε απλά γιατί "επρεπε", τίποτα άλλο. Να το θέσω αλλιώς, αν ΔΕΝ τρωγαν το 5άρι, θα επεφτε 100 ευρώ, αρα ΠΟΣΟ θα έπρεπε να δώσουν το συγκεκριμένο, στα ιδια λεφτά θα πεφταν τα μπετά στο Cuppertino, θα έπρεπε επισης να αποσυρουν το 4S αλλά τοτε θα έπρπε να το σώσουν κάπου σε εκεινη τη τιμή άρα ουπς, cheap new Iphone. Οχι, για να βγάλουν το 5C και να μη τους πέσει η μύτη , ο μόνος τρόπος ηταν να βγάλουν το 5 από τη μέση. Μόνο που κανένας δεν κατανοεί τι εξυπηρετει. Ειναι χειρότερο (ασε τον DDR2 να λέει) σε σχεδόν τα πάντα , από το i5, στα ίδια λεφτά με οσα θα ειχε το i5, λίγο φτηνότερο από το i5S και δεν πουλάει. Η δική σου άποψη ειναι αντικειμενική και συμφωνεί με τα δικά μου ευρήματα. Τώρα βέβεαια κάποιος άλλος και 1 να έβγαζε score, ειναι apple == ειναι αψογο. Εγω νομιζα, επειδη ειναι πλαστικο, οτι θα σου αρεσει περισσοτερο :rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Γνώμη μου είναι ότι ήξεραν ότι δε θα μπορούσαν να παράγουν αρκετά "κουτιά" για iPhone 5S και 5, για αυτό σκότωσαν το 5. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγω νομιζα, επειδη ειναι πλαστικο, οτι θα σου αρεσει περισσοτερο :rolleyes: Ωωωω πω πω ξεθάφτηκαν τα τσεκούρια πάω για πατατακια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts