Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για τον phone gallery τι ξερουμε;;

http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=525

Προσπαθήστε να μάθαιτε αν η συσκευή είναι unbranded και από ποια χώρα είναι. Επείσης αν σας καλύπτει με DOA.

Φιλικά Γιώργος

Τελικα αυτο το μαγαζι με τοσες αναφορες χρηστων πρεπει να μετονομαστει σε T-mobilestore :lol:

Σωστό! :lol:

Εντάξει, εφαρμογές δεν έχει εξτρά. Μόνο μια που λινκάρει στο σαιτ βρήκα. Εχει πολύ κακό ringtone στο άνοιξε-κλείσε και πετάει και ένα Τ-Mobile ροζουλί. Εφυγαν αυτά όμως γιατί με ενοχλούσαν. Ελεγα να μην ρουτάρω αλλά τελικά ούτε 48 ώρες δεν έμεινα χωρίς ρουτ...:shifty:

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Προσπαθήστε να μάθαιτε αν η συσκευή είναι unbranded και από ποια χώρα είναι. Επείσης αν σας καλύπτει με DOA.

Την έχω ήδη αγοράσει την συσκευή απτό εν λόγω κατάστημα, unbranded γερμανικό.

Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το έχω υπόψιν για μελλοντικές αγορές. :)

Παιδιά θέλει να το πάρει φίλος μου από το kinito.gr. Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο site;

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Παιδιά θέλει να το πάρει φίλος μου από το kinito.gr. Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο site;

Να προσεξει να μην ειναι T-mobile γιατι κανει κατι τετοιες ταρζανιες ;)

Edited by truckman

Kinito GR δεν το συστήνω. Η στάση τους σε περίπτωση σοβαρότατου προβλήματος σε s4 που και η ίδια η Samsung παραδέχτηκε ότι χρειάζεται αντικατάσταση, ήταν να μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα.

Παιδια μετα απο ενα μεγαλο λαθος μου,στο galaxy s2 μου,μπηκε φρεσκο θαλασσινο νερο,μ αποτελεσμα να "πνιγει" και να πεθανει.Δεν σκοπευα ν αλλαξω κινητο,λογω φυσικα οικονομικων δυσκολιων,αλλα τωρα ομως χρειαζομαι επειγοντως ,λογω εργασιας αλλα και καθημερινων συνηθειων,και το note 3 ειναι ενας διακαης ποθος.Εχω ομως μπερδευτει οσον αφορα τα σκρουτζομαγαζα που διαβαζω εδω μεσα,ενω καποιοι φιλοι αναφερουν οτι πουλιουνται και μαιμουδες που ειναι πιστα αντιγραφα.Επειδη εδω μεσα εσεις ξερετε σιγουρα περισσοτερα απο μενα πανω σ αυτο το θεμα,εχετε να προτεινετε κατι,οσο αφορα τι να προσεξω στην αγορα του,περα το doa και το να ναι unbranded?ευχαριστω

Ρώτα και για την χώρα προέλευσης.

Εγώ το Note 3 το πήρα από το extreme-mobile. Κανένα πρόβλημα.

Φιλικά Γιώργος

Ρώτα και για την χώρα προέλευσης.

Εγώ το Note 3 το πήρα από το extreme-mobile. Κανένα πρόβλημα.

Γιωργο ευχαριστω πολυ για την απαντηση,αλλα ποιες χωρες εναι "μαυρισμενες"?Ρωταω γιατι ο ανθρωπος που χει το service της samsung,μου ειπε να ναι ελληνικης αντιπροσωπειας,αλλα αυτο δεν ισοδυναμει και με μια τιμη στα 700 ευρω?Μου το πε αυτο γιατι λεει αμα χαλασει η εγγυηση ισχυει,αλλα θα στο στειλουν στην αντιστοιχη αντιπροσωπεια εισαγωγης και μπορει να γυρισει πισω με φιλανδικα πχ...ετσι μου ειπε!..α,και στο extreme mobile δεν υπαρχει πια note 3!

Edited by vasilis69

Το να μην σου έρθει αυθεντικό Note 3 είναι πολύ σπάνιο και σίγουρα δεν θα συμβεί στα μεγάλα μαγαζιά του skroutz με πολλές αξιολογήσεις. Οπότε μην ανησυχείς

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Γιωργο ευχαριστω πολυ για την απαντηση,αλλα ποιες χωρες εναι "μαυρισμενες"?Ρωταω γιατι ο ανθρωπος που χει το service της samsung,μου ειπε να ναι ελληνικης αντιπροσωπειας,αλλα αυτο δεν ισοδυναμει και με μια τιμη στα 700 ευρω?Μου το πε αυτο γιατι λεει αμα χαλασει η εγγυηση ισχυει,αλλα θα στο στειλουν στην αντιστοιχη αντιπροσωπεια εισαγωγης και μπορει να γυρισει πισω με φιλανδικα πχ...ετσι μου ειπε!..α,και στο extreme mobile δεν υπαρχει πια note 3!

Αυτό δεν ισχύει. Είναι υποχρεωμένοι να το υποστηρίξουν από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα γερμανικά και γαλλικά είναι πρώτα στις προτιμήσεις.

Φιλικά Γιώργος

Το δικο μου Αυστριακο εγινε αλλαγη πλακετας με Ελληνικη σε μια ωρα.. :) Ευρωπαϊκο βρες και προχωρα.

Σε ποιο Service το πήγες;

Βρες σκρουτζομάγαζο με καλές κριτικές και προχώρησε άφοβα σε ευρωπαϊκό. Μόνο κοίτα να είναι unbranded

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Η τιμη του εχει αρχισει να ανεβαινει και παλι λογω διαθεσιμοτητας απο οτι φαινετε στο skroutz.Οποιος το θελει ας το χτυπησει γιατι αν ανεβει θα ξαναπεσει σε 1-2 μηνες.

Η τιμη του εχει αρχισει να ανεβαινει και παλι λογω διαθεσιμοτητας απο οτι φαινετε στο skroutz.Οποιος το θελει ας το χτυπησει γιατι αν ανεβει θα ξαναπεσει σε 1-2 μηνες.

Φαντασου για ποσο καιρο θα κρατηθει ψηλα το note 4!!! Απ οτι φαίνεται η σαμυ αλλαξε τακτικη και θα διαθέτει λιγότερες και ακριβότερες συσκευές.

Φταίει και η έλλειψη ανταγωνισμού πάντως. Αυτή τη στιγμή το Note 3 είναι αντίστοιχο η καλύτερο από όλα τα νεότερης γενιάς κινητά. Η ζήτηση παραμένει υψηλή, άρα γιατί να πέσει η τιμή;

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Φταίει και η έλλειψη ανταγωνισμού πάντως. Αυτή τη στιγμή το Note 3 είναι αντίστοιχο η καλύτερο από όλα τα νεότερης γενιάς κινητά. Η ζήτηση παραμένει υψηλή, άρα γιατί να πέσει η τιμή;

Επειδή τα δοκίμασα όλα τα καινούρια, σου λέω με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο, άσχετα εάν κλείνει χρόνο σε ένα μηνα.

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά