la_tribut_de_dan Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μουμπλε Μουμπλε Μουμπλε.... Σαν το note 2 είναι... Χάρηκα κι εγώ απότομα με τη τιμή lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μια χαρά τηλέφωνο είναι, σαν βελτιωμένο Note 2 Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αρχισε η πτωση..455 ευρω πλεον...κατω απο τα 420 μεχρι τον αυγουστο δεν το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αρχισε η πτωση..455 ευρω πλεον...κατω απο τα 420 μεχρι τον αυγουστο δεν το βλεπω... Και είναι καλό αυτό, όταν το Πάσχα είχε 395.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και είναι καλό αυτό, όταν το Πάσχα είχε 395.:confused: Αν σκεφτεις οτι σε μια σχεδον νυχτα(που λεει ο λογος) απο 395 πηγε 470!!το τηλεφωνο στα 395 για μενα ειχε υποτυμιθει..οταν το δικο μου(το 2) το πηρα 395 περυσι και το πασχα το 3αρι ειχε τα ιδια λεφτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Αν σκεφτεις οτι σε μια σχεδον νυχτα(που λεει ο λογος) απο 395 πηγε 470!!το τηλεφωνο στα 395 για μενα ειχε υποτυμιθει..οταν το δικο μου(το 2) το πηρα 395 περυσι και το πασχα το 3αρι ειχε τα ιδια λεφτα... Και εγώ στα 415 το πήρα, 422 μαζί με τα μεταφορικά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnylzep Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει.. Σαφώς δεν συμφέρει, θα το βρεις πάνω από 600$, δηλαδή 460 ευρώ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρεις από εκεί. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει.. Μην κάνεις το λάθος και το πάρεις . Τα αμερικάνικα μοντέλα δεν παίζουν στην Ευρώπη είναι κλειδωμένα με regional lock. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Μην κάνεις το λάθος και το πάρεις . Τα αμερικάνικα μοντέλα δεν παίζουν στην Ευρώπη είναι κλειδωμένα με regional lock. Αυτό είπαμε ότι μπορεί να ξεπεραστεί. Βάζεις μια αμερικάνικη SIM και κάνεις την πρώτη κλήση με αυτή. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει τα ίδια και παραπάνω λεφτά στην Αμερική. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει.. Παρε κατι σε φρουτο, ρουχα και παπουτσια που ειναι φθηνα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει.. Η αντιπροσωπεία εδώ θα σε καλύψει μέσα στα πλαίσια της εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Η αντιπροσωπεία εδώ θα σε καλύψει μέσα στα πλαίσια της εγγύησης; Εννοείται ότι δεν καλύπτεται συσκευή εκτός Ε.Ε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 445 ευρω..Για να δουμε τον αυγουστο ποσο θα παει??το πολυ 435 λεω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 445 ευρω..Για να δουμε τον αυγουστο ποσο θα παει??το πολυ 435 λεω.. Εγώ περιμένω να πέσει στην τιμή που είχε και την μεγάλη Εβδομάδα 395-410 ευρώ. Θα είναι πολύ κοντά η έλευση του Note 4. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πως με φώτισε ο Θεός και δεν περίμενα να πέσει κι άλλο όταν το είδα στα 432 σύνολο με μεταφορικά όταν είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πως με φώτισε ο Θεός και δεν περίμενα να πέσει κι άλλο όταν το είδα στα 432 σύνολο με μεταφορικά όταν είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα... Και εγώ στα 415 το πέτυχα για την κόρη μου Ευτυχώς που επέμενε για Πασχαλιάτικο δώρο, γιατί εγώ την έλεγα να περιμένει.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το 4 λενε βγαινει τελη σεπτεμβρη..πιστευω κατω απο 400 ευρω το 3αρι απο τον οκτωβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν κυνηγάς την τιμή στο τέλος μένεις χωρίς κινητό και είσαι συνέχεια στο περίμενε. Όταν βγει το Νοτε 4 θα πεις: αφού είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Νοτε 3, δεν περιμένω λίγο να πέσει και σε αυτό η τιμή του; Οπότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος και εσύ είσαι πάντα στην αναμονή. (δεν μιλάω προσωπικά για σένα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν κυνηγάς την τιμή στο τέλος μένεις χωρίς κινητό και είσαι συνέχεια στο περίμενε. Όταν βγει το Νοτε 4 θα πεις: αφού είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Νοτε 3, δεν περιμένω λίγο να πέσει και σε αυτό η τιμή του; Οπότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος και εσύ είσαι πάντα στην αναμονή. (δεν μιλάω προσωπικά για σένα). Υπαρχουν πολλοι που το κανουν αυτο,και οχι μονο για τηλεφωνα.Ειναι θεμα χαρακτηρα.Τελικα,ειναι παντα αγχωμενοι και δεν φχαριστιουνται ποτέ. Λες και η ζωη ειναι απειρη. Ακουστε και μενα.Εφτασα στα 73,και δεν το πηρα χαμπαρι.Ενα πουφ ειναι η ζωη.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αν κυνηγάς την τιμή στο τέλος μένεις χωρίς κινητό και είσαι συνέχεια στο περίμενε. Όταν βγει το Νοτε 4 θα πεις: αφού είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Νοτε 3, δεν περιμένω λίγο να πέσει και σε αυτό η τιμή του; Οπότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος και εσύ είσαι πάντα στην αναμονή. (δεν μιλάω προσωπικά για σένα). ευτυχως ειναι τοσο καλο το 2αρι που μπορεις να περιμενεις μηνες να πεσει η τιμη...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 (edited) Μου έγινε πρόταση να δώσω το Note II 250ευρω. Εγώ είχα σκοπό να το κρατήσω κανένα χρόνο ακόμα να δω και το 4αρι να πέσει και η τιμή του και μετά να το αλλάξω. πιστεύω όμως ότι είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο σε καλή κατάσταση βέβαια. Αξίζει η αγορά του Note 3; Τι πιστεύετε; Edited July 13, 2014 by pReHiStoRik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Μου έγινε πρόταση να δώσω το Note II 250ευρω. Εγώ είχα σκοπό να το κρατήσω κανένα χρόνο ακόμα να δω και το 4αρι να πέσει και η τιμή του και μετά να το αλλάξω. πιστεύω όμως ότι είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο σε καλή κατάσταση βέβαια. Αξίζει η αγορά του Note 3; Τι πιστεύετε; Αν σε ικανοποιεί το note ii , με ένα 50 αράκι έχεις το note 3 neo. Σκέψου και αυτή τη λύση. (Ενα βελτιωμένο note 2 , με άλλα 2 χρόνια εγγύηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 μπα...επιθυμώ Μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση.θα περιμένω να δω το νοτε4 και αν δεν δω τίποτα φοβερό θα πάω στο 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 μπα...επιθυμώ Μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση.θα περιμένω να δω το νοτε4 και αν δεν δω τίποτα φοβερό θα πάω στο 3. Είναι το πιο σοφό, αλλά ίσως να σου αποβεί και πολύ πιο ακριβό.;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts