Jump to content

johnnylzep

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnnylzep

  1. Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει..
  2. Καλημέρα σε όλους! Το κινητό μου το οποίο το έχω 1 χρόνο και κάτι ( από την προσφορά του κωτσόβολου), μου βγάζει περίεργα κολλήματα κυρίως όταν πάω να γράψω καινούριο μήνυμα (με πετάει πίσω στην αρχική οθόνη) και άλλες φορές δεν ανταποκρίνεται καθόλου (κολλάει η οθόνη). Δεν έχω κάνει καμμία αναβάθμιση από τότε που το πήρα (έχει τη 2.3.3 πάνω). Τι με συμβουλεύτε να κάνω??
  3. Το zizanio.de έχει τιμή πώλησής του SGS στα 152€, κατά πολυ χαμηλότερα από τη μέση τιμή πώλησής του. Υπάρχει τπτ περίεργο με το συγκεκριμένο site ή με το μοντέλο που πουλάει??
  4. Βασικά, δεν με ενδιαφέρει η θέρμανση αλλά μόνο η ψύξη. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να κάτι σε καλή τιμή και όχι τόσο ενεργοβόρο.
  5. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για την Carrier. Έχω βρει το Carrier Allegro 9000. Προορίζεται για φοιτικό σπίτι (γκαρσονιέρα) και το χω βρεί σε μια τιμή των 190€. Θα ήθελα την γνώμη σας. Ευυχαριστώ.
  6. Καλησπέρα. Βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής Bluetooth για το κινητό μου. Είμαι μεταξύ τριών λύσεων: της φτηνής λύσης Plantronics 230 , του Plantronics 920 και του i.Tech Bluetooth Headset Clip D. Σαν ποιοτικά χαρακτηριστικά με ενδιαφέρει καταρχήν να ακούγομαι καλά και να έχει καλή μπαταρία. Από εκεί και έπειτα το 920 προσφέρει την δυνατότητα να μιλήσεις μέσω skype (επιλογή Multipoint: δεν γνωρίζω αν έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με 2 ταυτόχρονα συσκευές??) ενώ το i tech προσφέρει απομακρυσμένη δυνατότητα διαχείρισης κλήσεων. Θα ήθελα τη γνώμη σας, αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ένα από αυτά ή αν έχει να προτείνει και κάτι άλλο.
  7. Καλησπέρα, Έχω την LG PG6000 η οποία έχει τη δυνατότητα, μέσω USB, αναπαραγωγής αρχείων JPEG και MP3. Υπάρχει περίπτωση μέσω αναβάθμισης του firmware της τηλεόρασης να αναγνωρίσει ταινίες (avi αρχεία) μέσω USB, όπως γίνεται με την PQ6000; Είναι μόνο θέμα software ή διαφέρει και το hardware;
  8. Return to Paradise vol.2 Falling High (SONY BMG) είναι η συλλογή που περιέχει το κομμάτι I & Fused - Paranoid . Η pop version του γνωστου κομματιου.
  9. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αυξησω την χωρητικότητα των sms μέσω του memory stick??? Υπάρχει κατι αντίστοιχο για w800i το οποίο όμως δεν μπορει να δουλέψει για το w700i :!:
×
×
  • Create New...