Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια χαρά τηλέφωνο είναι, σαν βελτιωμένο Note 2

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/

Αρχισε η πτωση..455 ευρω πλεον...κατω απο τα 420 μεχρι τον αυγουστο δεν το βλεπω...

Και είναι καλό αυτό, όταν το Πάσχα είχε 395.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Και είναι καλό αυτό, όταν το Πάσχα είχε 395.:confused:

Αν σκεφτεις οτι σε μια σχεδον νυχτα(που λεει ο λογος) απο 395 πηγε 470!!το τηλεφωνο στα 395 για μενα ειχε υποτυμιθει..οταν το δικο μου(το 2) το πηρα 395 περυσι και το πασχα το 3αρι ειχε τα ιδια λεφτα...

Αν σκεφτεις οτι σε μια σχεδον νυχτα(που λεει ο λογος) απο 395 πηγε 470!!το τηλεφωνο στα 395 για μενα ειχε υποτυμιθει..οταν το δικο μου(το 2) το πηρα 395 περυσι και το πασχα το 3αρι ειχε τα ιδια λεφτα...

Και εγώ στα 415 το πήρα, 422 μαζί με τα μεταφορικά.:)

Φιλικά Γιώργος

• 2 weeks later...
Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει..

Γνωρίζει κανείς αν η τιμή του στην Αμερική είναι αισθητά πιο χαμηλή? Καθώς θα βρίσκομαι για μια εβδομάδα εκεί, σκέφτομαι να το αγοράσω αν αξίζει..

Σαφώς δεν συμφέρει, θα το βρεις πάνω από 600$, δηλαδή 460 ευρώ. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρεις από εκεί.

Φιλικά Γιώργος

Μην κάνεις το λάθος και το πάρεις . Τα αμερικάνικα μοντέλα δεν παίζουν στην Ευρώπη είναι κλειδωμένα με regional lock.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Μην κάνεις το λάθος και το πάρεις . Τα αμερικάνικα μοντέλα δεν παίζουν στην Ευρώπη είναι κλειδωμένα με regional lock.

Αυτό είπαμε ότι μπορεί να ξεπεραστεί. Βάζεις μια αμερικάνικη SIM και κάνεις την πρώτη κλήση με αυτή. Το πρόβλημα είναι ότι κάνει τα ίδια και παραπάνω λεφτά στην Αμερική.

Φιλικά Γιώργος

Παρε κατι σε φρουτο, ρουχα και παπουτσια που ειναι φθηνα

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Η αντιπροσωπεία εδώ θα σε καλύψει μέσα στα πλαίσια της εγγύησης;

Η αντιπροσωπεία εδώ θα σε καλύψει μέσα στα πλαίσια της εγγύησης;

Εννοείται ότι δεν καλύπτεται συσκευή εκτός Ε.Ε.

Φιλικά Γιώργος

• 3 weeks later...
445 ευρω..Για να δουμε τον αυγουστο ποσο θα παει??το πολυ 435 λεω..

Εγώ περιμένω να πέσει στην τιμή που είχε και την μεγάλη Εβδομάδα 395-410 ευρώ. Θα είναι πολύ κοντά η έλευση του Note 4.

Φιλικά Γιώργος

Πως με φώτισε ο Θεός και δεν περίμενα να πέσει κι άλλο όταν το είδα στα 432 σύνολο με μεταφορικά όταν είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα...

Πως με φώτισε ο Θεός και δεν περίμενα να πέσει κι άλλο όταν το είδα στα 432 σύνολο με μεταφορικά όταν είχε αρχίσει να παίρνει την ανιούσα...

Και εγώ στα 415 το πέτυχα για την κόρη μου

Ευτυχώς που επέμενε για Πασχαλιάτικο δώρο, γιατί εγώ την έλεγα να περιμένει.:lol:

Φιλικά Γιώργος

Αν κυνηγάς την τιμή στο τέλος μένεις χωρίς κινητό και είσαι συνέχεια στο περίμενε. Όταν βγει το Νοτε 4 θα πεις: αφού είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Νοτε 3, δεν περιμένω λίγο να πέσει και σε αυτό η τιμή του; Οπότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος και εσύ είσαι πάντα στην αναμονή. (δεν μιλάω προσωπικά για σένα).

Αν κυνηγάς την τιμή στο τέλος μένεις χωρίς κινητό και είσαι συνέχεια στο περίμενε. Όταν βγει το Νοτε 4 θα πεις: αφού είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά από το Νοτε 3, δεν περιμένω λίγο να πέσει και σε αυτό η τιμή του; Οπότε ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος και εσύ είσαι πάντα στην αναμονή. (δεν μιλάω προσωπικά για σένα).

Υπαρχουν πολλοι που το κανουν αυτο,και οχι μονο για τηλεφωνα.Ειναι θεμα χαρακτηρα.Τελικα,ειναι παντα αγχωμενοι και δεν φχαριστιουνται ποτέ.

Λες και η ζωη ειναι απειρη.

Ακουστε και μενα.Εφτασα στα 73,και δεν το πηρα χαμπαρι.Ενα πουφ ειναι η ζωη.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

ευτυχως ειναι τοσο καλο το 2αρι που μπορεις να περιμενεις μηνες να πεσει η τιμη...:lol::lol:

Μου έγινε πρόταση να δώσω το Note II 250ευρω. Εγώ είχα σκοπό να το κρατήσω κανένα χρόνο ακόμα να δω και το 4αρι να πέσει και η τιμή του και μετά να το αλλάξω. πιστεύω όμως ότι είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο σε καλή κατάσταση βέβαια. Αξίζει η αγορά του Note 3; Τι πιστεύετε; Edited by pReHiStoRik

Μου έγινε πρόταση να δώσω το Note II 250ευρω. Εγώ είχα σκοπό να το κρατήσω κανένα χρόνο ακόμα να δω και το 4αρι να πέσει και η τιμή του και μετά να το αλλάξω. πιστεύω όμως ότι είναι καλή τιμή για ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο σε καλή κατάσταση βέβαια. Αξίζει η αγορά του Note 3; Τι πιστεύετε;

Αν σε ικανοποιεί το note ii , με ένα 50 αράκι έχεις το note 3 neo. Σκέψου και αυτή τη λύση. (Ενα βελτιωμένο note 2 , με άλλα 2 χρόνια εγγύηση)

μπα...επιθυμώ Μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση.θα περιμένω να δω το νοτε4 και αν δεν δω τίποτα φοβερό θα πάω στο 3.

μπα...επιθυμώ Μια πιο ουσιαστική αναβάθμιση.θα περιμένω να δω το νοτε4 και αν δεν δω τίποτα φοβερό θα πάω στο 3.

Είναι το πιο σοφό, αλλά ίσως να σου αποβεί και πολύ πιο ακριβό.;)

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά