Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ίδια τιμή με galaxystore με τα μεταφορικά....[/quote

Προσοχη στο Galaxy store. Το εχουν πακιστανοι και εχουν βαλει ελληνιδες στα τηλεφωνα.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση,

στην s-view χωρίς τα πινακια για την ασύρματη φόρτιση, δηλαδή την απλή, πρέπει να βγει το πίσω καπάκι του κινητού για να μπει η θήκη;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μια ερώτηση,

στην s-view χωρίς τα πινακια για την ασύρματη φόρτιση, δηλαδή την απλή, πρέπει να βγει το πίσω καπάκι του κινητού για να μπει η θήκη;

Κανονικα βγαινει το καπακι και το αντικαταστεις με της θηκης:http://

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

ίδια τιμή με galaxystore με τα μεταφορικά....[/quote

Προσοχη στο Galaxy store. Το εχουν πακιστανοι και εχουν βαλει ελληνιδες στα τηλεφωνα.

Και εσυ που το ξερεις? Αλλο παιδί αγορασε απο εκει και ειναι γερμανικο μια χαρα τηλεφωνο. Ας ειναι και πακιστανοι οπως λες.

technoholic maniac reviewer

Πιο πολύ για Αρμένιοι μου μοιάζει το όνομα που γράφει στο τιμολόγιο.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Και εσυ που το ξερεις? Αλλο παιδί αγορασε απο εκει και ειναι γερμανικο μια χαρα τηλεφωνο. Ας ειναι και πακιστανοι οπως λες.

Εγω πηρα ενα απο κει,και ειναι Γαλλικο.Το ελεγξα μηπως ηταν μαιμου,αλλα δεν ηταν,και η αποδειξη,ειχε και το ΙΜΕΙ.

Ονομα ιδιοκτητη,δεν θυμαμαι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

έβαλα αγγελία για note 3 σε άλλο site και δίνω 450. με στέλνουν μηνύματα για 470-480. γιατί να μην το πάρω 500 καινούργιο δηλαδή? τι να πω..... θα περιμένω να πέσουν οι τιμές. άντε να βγουν τα s5 να δούμε πως θα τα δίνουν όλοι

theodore41 σου βγήκε καλό δηλαδή. όλα μια χαρά. το σκέφτομαι να τα σκάσω να το πάρω. με τρώει η τσέπη μου αλλά η λογική μου λέει να περιμένω λίγο ακόμα. κάπου ακούστηκε για νέα πτώση των τιμών του note 3. πιθανός αν το ρίξουν οι μεγάλες εταιρίες να πέσει και στα skroutzomagaza

Edited by hackfree

Καλημέρα παιδιά.

Ένας φίλος θέλει να πάρει το κινητό από το kaizer που είναι στη 3ης Σεπτεμβρίου. Είναι αξιόπιστο μαγαζί; Επίσης θα πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα παιδιά.

Ένας φίλος θέλει να πάρει το κινητό από το kaizer που είναι στη 3ης Σεπτεμβρίου. Είναι αξιόπιστο μαγαζί; Επίσης θα πρέπει να προσέξω κάτι πριν το αγοράσουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναί είμαι εντελώς αξιόπιστο μαγαζί. Και το δικό μου από εκεί το αγόρασα.

Επίσης αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πριν το αγοράσεις, είναι να μην έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι στο σπίτι, να έχεις κλείσει θερμοσίφωνα και να ρίξεις μια ματιά στα μάτια της κουζίνας.

Παιδιά καλημέρα! Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του, αλλά υπάρχει έλλειψη, κυρίως σε μαύρο που το ψάχνω. Μίλησα με το Νίκο (extreme-mobile) την προηγούμενη Πέμπτη, μου είπε ότι θα έφερνε χθες (Τρίτη) νέα παραγγελία, άλλα θα ήταν όλα κλεισμένα! Οπότε πήρα και στο Gallaxy stores, μου είπαν ότι θα το έχουν. Ρώτησα και για DOA 7 ημερών και μου είπαν οκ. Έλεγα να περάσω Παρασκευή πρωί... ποια η γνώμη σας για το μαγαζί αυτό; Διάβασα και θετικά και αρνητικά σχόλια από δύο συμφορουμίτες. Υπάρχει και κάποιος άλλος που το πήρε από εκεί; Ευχαριστώ!

για σας!!!! είμαι από το πρωί νέος κάτοχος του note 3 μαύρου και το σετάρω....

θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω ποιας χώρας προέλευση είναι? ακολούθησα έναν οδηγό μέσω kies αλλά μου βγάζει ότι το μοντέλο δεν υποστηρίζεται

(από kaizershop)

Edited by hackfree

θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δω ποιας χώρας προέλευση είναι? ακολούθησα έναν οδηγό μέσω kies αλλά μου βγάζει ότι το μοντέλο δεν υποστηρίζεται

(από kaizershop)

Με γεια! Καλοτάξιδο! Καλως όρισες φίλε μου στη παρέα! Η ερώτηση που θετεις λύνεται με απλές κινήσεις!

playstore και κατεβάζει το Phone info! πολύ χρήσιμο! Το εχει φτιαξει ενας τύπος απο το xda!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Με γεια! Καλοτάξιδο! Καλως όρισες φίλε μου στη παρέα! Η ερώτηση που θετεις λύνεται με απλές κινήσεις!

playstore και κατεβάζει το Phone info! πολύ χρήσιμο! Το εχει φτιαξει ενας τύπος απο το xda!

έχει αρκετά προγράμματα με το ίδιο όνομα. φαντάζομαι το πρώτο που βγαίνει εννοείς που γράφει και samsung!

σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

έχει αρκετά προγράμματα με το ίδιο όνομα. φαντάζομαι το πρώτο που βγαίνει εννοείς που γράφει και samsung!

σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω.

Ναι αυτο φίλε! :)

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Παιδιά καλημέρα! Σκέφτομαι και εγώ την αγορά του, αλλά υπάρχει έλλειψη, κυρίως σε μαύρο που το ψάχνω. Μίλησα με το Νίκο (extreme-mobile) την προηγούμενη Πέμπτη, μου είπε ότι θα έφερνε χθες (Τρίτη) νέα παραγγελία, άλλα θα ήταν όλα κλεισμένα! Οπότε πήρα και στο Gallaxy stores, μου είπαν ότι θα το έχουν. Ρώτησα και για DOA 7 ημερών και μου είπαν οκ. Έλεγα να περάσω Παρασκευή πρωί... ποια η γνώμη σας για το μαγαζί αυτό; Διάβασα και θετικά και αρνητικά σχόλια από δύο συμφορουμίτες. Υπάρχει και κάποιος άλλος που το πήρε από εκεί; Ευχαριστώ!

Ο Νικος ειχε κανει κρατησει και σ'εμενα (μαυρο) χθες με πηρε τηλ. θα εφερνε σημερα ομως λογω οικονομικων :D δεν μπορεσα να το παρω περιμενω την αλλη εβδομαδα που θα φερει παλι.

(από kaizershop)

Τι ψάχνεις, Ελληνικό είναι βρε δε ξέρω τι σου πούλησα χαχα!!!!

Βάλε και την εφαρμογή που σου λέει το παιδί πιο πάνω που είναι για Samsung και θα το δεις δύσπιστε :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τι ψάχνεις, Ελληνικό είναι βρε δε ξέρω τι σου πούλησα χαχα!!!!

Βάλε και την εφαρμογή που σου λέει το παιδί πιο πάνω που είναι για Samsung και θα το δεις δύσπιστε :)

Έλεγα μην είναι ξένο να βρω αφορμή να στο επιστρέψω αλλά τώρα δεν θα στο δώσω που να χτυπιέσαι χαχα

Έλεγα μην είναι ξένο να βρω αφορμή να στο επιστρέψω αλλά τώρα δεν θα στο δώσω που να χτυπιέσαι χαχα

H προταση ισχυει,nexus5 σφραγισμενο και 100 ευρω χαχα!!

Λοιπον παιδια εχει παρει το ματι σας κανα αξιοπιστο μαγαζι να εχει μαυρο note3 αμεσα διαθεσιμο?

Πολυ στερηση χωρις το θηριο ρε γ@μ@το!:p:wacko:

Παντα φιλικα Μανος

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα πουλάς και παίρνεις πάλι τα ίδια μετά..

Δηλαδή δίνεις 70,80,100€ για να αλλάξεις χρώμα ή είναι κάτι που μου διαφεύγει? :)

me > you

Πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα πουλάς και παίρνεις πάλι τα ίδια μετά..

Δηλαδή δίνεις 70,80,100€ για να αλλάξεις χρώμα ή είναι κάτι που μου διαφεύγει? :)

Κάτι που σου διαφεύγει xaxa !! :)

Σα γκατζετακιας κάνω τις δοκιμές και τους κύκλους μου.

Πριν λίγες μέρες είχα 5 κορυφαίες συσκευές για προσωπικά τεστ.

Νόμιζα λοιπόν ότι θα μπορώ χωρίς το note, δυστυχώς όμως είναι στέρηση αν και θα το παλέψω με ένα iPad mini συν το 1020 για λίγες μέρες και βλέπουμε.

Είναι ότι δε βρίσκω και άμεσα note 3 μαύρο σε καλή τιμή, όλοι άσπρα και ροζ έχουν.

Πάντως αν δε με βολέψει και το iPad θα ξαναπάρω το note και δε το κουνάω ρούπι απ αυτή τη συσκευαρα.

Ίδωμεν....

Παντα φιλικα Μανος

Μα γιατί δεν κρατάς το note παράλληλα με το άλλο κινητό? Αν σου αρέσει το καινούριο, πουλάς το παλιό. Αλλιώς πουλάς το καινούριο.

μου φαίνεται κι εμένα περίεργο ότι πολλοί αλλάζουν συσκευές κάθε 1 μήνα.

Δεν το έχετε σεταρει το κινητό? Δεν περνάτε προγράμματα? Δεν το έχετε φέρει στα μέτρα σας?

Σα να αλλάζεις σπίτι κάθε μισό χρόνο. Κάτι γίνεται...

'Η δεν έχεις έπιπλα, 'η δεν προσωποποιείς το σπίτι ώστε να σε εκφράζει, 'η δεν σε γεμίζει το σπίτι οπότε πάντα ψάχνεις για κάτι καλύτερο χωρίς ποτέ να το βρίσκεις!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Κάτι που σου διαφεύγει xaxa !! :)

Σα γκατζετακιας κάνω τις δοκιμές και τους κύκλους μου.

Πριν λίγες μέρες είχα 5 κορυφαίες συσκευές για προσωπικά τεστ.

Νόμιζα λοιπόν ότι θα μπορώ χωρίς το note, δυστυχώς όμως είναι στέρηση αν και θα το παλέψω με ένα iPad mini συν το 1020 για λίγες μέρες και βλέπουμε.

Είναι ότι δε βρίσκω και άμεσα note 3 μαύρο σε καλή τιμή, όλοι άσπρα και ροζ έχουν.

Πάντως αν δε με βολέψει και το iPad θα ξαναπάρω το note και δε το κουνάω ρούπι απ αυτή τη συσκευαρα.

Ίδωμεν....

Μανο εγώ είδα κι αποειδα και δυστυχώς η ευτυχώς τίποτα άλλο δεν μπορεί να υποκαταστησει για μένα το νοτε. Οπότε οι μόνες δοκιμές που κάνω πλέον είναι σε ταμπλέτες (και πιο συγκεκριμένα tablet pc 's- αυστηρά με παράθυρα δηλαδή, τα άλλα είναι απλά παιχνίδια)

Το είχα μαζί με άλλες 4 συσκευές(1020,one,S4 mini, 925).

Μου αρέσουν τα γκάτζετς όπως και πολλών εδώ μέσα αλλά μου αρέσει να τα έχω σπίτι να τα δοκιμάζω ο ίδιος. Το note πάντα το έχω σα βάση. Είπα να δοκιμάσω και χωρίς αυτό καθ ότι περνούσα πολλές ώρες στην οθόνη του και για έξω δεν είναι και το πιο βολικό. Αύριο θα έχω το iPad mini και θα δω αν θα μου βγει. Πήρα και το Nexus 5 χθες αλλά δεν...

Πάντως όποιος φίλος σου εδώ θέλει ανταλλαγή με 1020 και λεφτά για μαύρο note ας μου πει αλλιώς θα περιμένω από βδομάδα έχω πει σε 2 μαγαζιά που εμπιστεύομαι και μου φέρνουν πάντα σωστές σφραγισμένες συσκευές αλλά απλά δεν έχουν τώρα.

Παντα φιλικα Μανος

Το είχα μαζί με άλλες 4 συσκευές(1020,one,S4 mini, 925).

Μου αρέσουν τα γκάτζετς όπως και πολλών εδώ μέσα αλλά μου αρέσει να τα έχω σπίτι να τα δοκιμάζω ο ίδιος. Το note πάντα το έχω σα βάση. Είπα να δοκιμάσω και χωρίς αυτό καθ ότι περνούσα πολλές ώρες στην οθόνη του και για έξω δεν είναι και το πιο βολικό. Αύριο θα έχω το iPad mini και θα δω αν θα μου βγει. Πήρα και το Nexus 5 χθες αλλά δεν...

Πάντως όποιος φίλος σου εδώ θέλει ανταλλαγή με 1020 και λεφτά για μαύρο note ας μου πει αλλιώς θα περιμένω από βδομάδα έχω πει σε 2 μαγαζιά που εμπιστεύομαι και μου φέρνουν πάντα σωστές σφραγισμένες συσκευές αλλά απλά δεν έχουν τώρα.

Επειδή ψάχνομαι και εγώ για αγορά του μαύρου θα μπορούσε να μου στείλεις πμ με τα μαγαζιά αυτά που εμπιστεύεσαι?

Κάποιος να μου πει την γνώμη του;

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά