oug Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τι παιζει και υπαρχει τοσο ελλειψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τι παιζει και υπαρχει τοσο ελλειψη? Φαινεται οτι υπαρχει ελλειψη και στα λευκά,διοτι σημερα ανεβηκαν οι τιμες και σ'αυτα. Απο 505€ σε συγκεκριμενο μαγαζι,πηγε στα 521€ μονομιας! Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Φαινεται οτι υπαρχει ελλειψη και στα λευκά,διοτι σημερα ανεβηκαν οι τιμες και σ'αυτα. Απο 505€ σε συγκεκριμενο μαγαζι,πηγε στα 521€ μονομιας! O Νίκος απο το extreme μου είπε πως υπάρχει έλλειψη αυτές τις ημέρες. Εγώ το βρήκα λευκό ( Ουγγρικό ) σε γνωστό σκρουτζομάγαζο στα 503 e (από όπου και το ετσίμπησα:cool: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 O Νίκος απο το extreme μου είπε πως υπάρχει έλλειψη αυτές τις ημέρες. Εγώ το βρήκα λευκό ( Ουγγρικό ) σε γνωστό σκρουτζομάγαζο στα 503 e (από όπου και το ετσίμπησα:cool: Ποθεν εσχες;Στειλε πμ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εδώ και 20 μέρες περιμένουμε να φέρει ο Νίκος :( Τόσες πολλές μέρες ε... Ξέρουμε πότε περίπου θα αρχίσει να υπάρχει στοκ σε μαύρο χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Στην Ελλάδα υπάρχει η έκδοση με 64GB μνήμη; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τόσες πολλές μέρες ε... Ξέρουμε πότε περίπου θα αρχίσει να υπάρχει στοκ σε μαύρο χρώμα? Μου έστηλε μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα είναι διαθέσιμο την ερχόμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Πηρα απ τον Νικο λευκο στα 505 πριν μια βδομαδα.Κανονικα το δινε 515 αλλα επειδη εκανε παραγγελια κ ενας φιλος μου κ τα πηραμε μαζι μας εκανε καλυτερη τιμη.Οντως εχει ελλειψη στα λευκα,κ γω μια βδομαδα το περιμενα αλλα αξιζε τον κοπο.Ολα αψογα ειναι για την ωρα,παλευω να συνηθισω το μεγεθος. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) To ιδιο προβλημα διαθεσιμοτητας του note 3 παρατηρειται και στο s4 τελευταια,βρισκεις μονο κατι χρωματα που δεν τραβιουνται και απ οτι μου ελεγε ο Νικος υπαρχει γενικα θεμα με τις εισαγωγες.Τωρα το τι παιζει,αγνωστο... Edited January 20, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παίδες καλησπέρα... είδα αυτό το site που πουλάει το Note 3 το δίκαρτο και άρχισα να ψήνομαι http://www.merimobiles.com/samsung-note3-n9002-dual-sim-32gb_p/meri8170.htm ξέρει κανείς αν πρόκειται για γνήσιο ή όχι ? κι αν τελικά είναι γνήσιο, θα έχω κανένα πρόβλημα αγοράζοντάς το από κει ? κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παίδες καλησπέρα... είδα αυτό το site που πουλάει το Note 3 το δίκαρτο και άρχισα να ψήνομαι http://www.merimobiles.com/samsung-note3-n9002-dual-sim-32gb_p/meri8170.htm ξέρει κανείς αν πρόκειται για γνήσιο ή όχι ? κι αν τελικά είναι γνήσιο, θα έχω κανένα πρόβλημα αγοράζοντάς το από κει ? κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη :D Δεν θα έχεις σίγουρα εγγύηση στην Ελλάδα, καθώς τα τηλέφωνα αυτά προορίζονται για την Κίνα (το κατάστημα είναι στην Κίνα άλλωστε). Επίσης ίσως να υπάρχει πρόβλημα στην ενεργοποίηση του κινητού και τη χρήση του σε άλλες χώρες, αν και από ότι είχα δει κάπου μάλλον ξεπεράστηκε με κάποιο πρόγραμμα το regional lock που είχε επιβάλει η samsung. Επίσης υπάρχει πάντα το θέμα με τις ακριβές αγορές από ξένες χώρες που αν παρουσιαστεί πρόβλημα θέλεις κάτι εβδομάδες για να επιστρέψεις το κινητό και να σου στείλουν πίσω άλλο ή να σου πιστώσουν τα χρήματα. Γενικά έχει κάποια ρίσκα το θέμα αλλά έχει και το θετικό των δύο καρτών (για όποιους αυτό είναι σημαντικό). ΥΓ. Δεν ξέρω αν τελικά αυτά τα τηλέφωνα έχουν ενεργές ταυτόχρονα και πλήρως και τις δύο κάρτες. Παλαιότερα είχε γίνει ξανά μια τέτοια συζήτηση. Ψάξτο λίγο μην βρεθείς προ εκλήξεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPhelippe Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδιά, ένα πάρα πολύ γρήγορο: Εάν παραγγείλω το Note3 από Γερμανό (έχω λόγο που λέω για τη συγκεκριμένη αλυσίδα), ξέρουμε αν θα παραλάβω N9000 ή Ν9005; Ο λόγος είναι ότι με ενδιαφέρει rooting και CyanogenMod-ing, αποκλειστικά, και από ότι έχω δει ως τώρα το Ν9005 απολαμβάνει πολύ περισσότερης ανάπτυξης από ότι το Ν9000, τουλάχιστον στο XDA. Όποιος ξέρει ας διαφωτίσει σχετικά (διότι μπορεί π.χ. να με συμφέρει να το αγοράσω από παραμάγαζο και να χρησιμοποιήσω αλλιώς την επιδότηση μου). Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τα "ελληνικά" είναι τα N9005, δεν έρχεται εδώ ο octa. Δεν θα βρεις πουθενά "ελληνικό" Ν9000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPhelippe Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Τα "ελληνικά" είναι τα N9005, δεν έρχεται εδώ ο octa. Δεν θα βρεις πουθενά "ελληνικό" Ν9000. Να υποθέσω ότι αυτό ισχύει και για τα γνωστά e-shops που βγάζει ο Σκρούτζ (από όσα δε δίνουν αυστηρή περιγραφή περί του Ν9005) και για κάτι Καϊζερ-ο-μάγαζα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Φιλε μου στη Ελλαδα n9000 δεν εχω δει πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παιδιά υπάρχει καμιά πληροφορία για καμιά πτώση της τιμής του note3? όταν πέσει στο 450άρι σκέφτομαι να το δοκιμάσω... προς το παρών κάθομαι στα αυγά μου (g2) Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 505 το πήρα χθες. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 505 το πήρα χθες. απο ποιο μαγαζι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εδώ: http://galaxystore.gr/ Από ότι βλέπω έπεσε στα 499,99 €. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextsag Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εδώ: http://galaxystore.gr/ Από ότι βλέπω έπεσε στα 499,99 €. χωρα προελευσησ?εγγυηση?αποδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Προέλευσης Γερμανίας. 2 Χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση. Κόβεις απόδειξη ή τιμολόγιο κανονικά. Εγώ πήρα τιμολόγιο. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 σκέφτομαι να το τσιμπήσω από galaxystore αφού και τα μεταχειρισμένα ακόμα τα πουλάνε 470+..... απλά δεν ξέρω, αξίζει να περιμένω λίγο ακόμα? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 παιδες καινουρια σφραγισμενα Γαλλικα 490€. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/236038-samsung-galaxy-note-3-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-490%E2%82%AC/ Δεν κανω διαφημιση απλα σας δειχνω οτι υπαρχουν ευκαιριες σε σουπερ τιμη. Επαναλαμβανω ειναι Γαλλικα, με αποδειξη, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) παιδες καινουρια σφραγισμενα Γαλλικα 490€. http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/236038-samsung-galaxy-note-3-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-490%E2%82%AC/ Δεν κανω διαφημιση απλα σας δειχνω οτι υπαρχουν ευκαιριες σε σουπερ τιμη. Επαναλαμβανω ειναι Γαλλικα, με αποδειξη, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ. ίδια τιμή με galaxystore με τα μεταφορικά.... Edited January 25, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Υπάρχει στοκ και σε μαύρο χρώμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts