achillesgk Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ποιά είναι η προσφορά δηλαδή. Η συσκευασία σε ένα.:lol::lol::lol: 150 ευρώ φθηνότερα. 799+299= 1098 - 150= 948. Πριν ένα μήνα πήγαινε το πακετάκι στα 699 στον Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εντάξει 799 ποιος θα το πάρει. Στο skroutz έχει πέσει στα 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Είναι συλλεκτικό βρε κουτά Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Παρελαβα σημερα το δικο μου απο birdphone. Καλα ρε παιδια δεν αναφερουν πουθενα οτι η συσκευη δεν εχει κανονικο φορτιστη για τις ελληνικες μπριζες, αλλα μονο τον αγγλικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Παρελαβα σημερα το δικο μου απο birdphone. Καλα ρε παιδια δεν αναφερουν πουθενα οτι η συσκευη δεν εχει κανονικο φορτιστη για τις ελληνικες μπριζες, αλλα μονο τον αγγλικο... Φίλε Γάταρε, απλά να διευκρινίσω ότι η δική σου συσκευή ήρθε με βρετανικό φορτιστή, όχι όλες... Προφανώς προοριζόταν για τη βρετανική αγορά και βρέθηκε στην Ελλάδα μέσω παραεισαγωγής, όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα σκρουτζομάγαζα. Πήγαινε στο μαγαζί και ζήτησέ τους να στον αλλάξουν με ευρωπαϊκό. -1 για το BirdPhone από μένα. Όφειλαν να ενημερώσουν τον πελάτη και δεν το έκαναν... :down: Edited December 21, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Φίλε Γάταρε, απλά να διευκρινίσω ότι η δική σου συσκευή ήρθε με βρετανικό φορτιστή, όχι όλες... Προφανώς προοριζόταν για τη βρετανική αγορά και βρέθηκε στην Ελλάδα μέσω παραεισαγωγής, όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα σκρουτζομάγαζα. Πήγαινε στο μαγαζί και ζήτησέ τους να στον αλλάξουν με ευρωπαϊκό. -1 για το BirdPhone από μένα. Όφειλαν να ενημερώσουν τον πελάτη και δεν το έκαναν... :down: Εν γνωση μου καταλαβαινω οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη για αυτο και η διαφορα στην τιμη. Ομως δεν μπορει να μην ενημερωνουν οτι ξερετε κυριοι θα πρεπει να αγορασετε ενα ανταπτορα γιατι προκειται για εισαγωγη απο πχ την αγγλια και δεν ταιριαζει ο φορτιστης. Τωρα θα πρεπει νεο κινητο να το φορτισω με usb στον υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εν γνωση μου καταλαβαινω οτι το κινητο ειναι παραεισαγωγη για αυτο και η διαφορα στην τιμη. Ομως δεν μπορει να μην ενημερωνουν οτι ξερετε κυριοι θα πρεπει να αγορασετε ενα ανταπτορα γιατι προκειται για εισαγωγη απο πχ την αγγλια και δεν ταιριαζει ο φορτιστης. Τωρα θα πρεπει νεο κινητο να το φορτισω με usb στον υπολογιστη; Όχι ασφαλώς, είναι υποχρεωμένοι να σε δώσουν αντάπτορα.:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Φίλε Γάταρε, απλά να διευκρινίσω ότι η δική σου συσκευή ήρθε με βρετανικό φορτιστή, όχι όλες... Προφανώς προοριζόταν για τη βρετανική αγορά και βρέθηκε στην Ελλάδα μέσω παραεισαγωγής, όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα σκρουτζομάγαζα. Πήγαινε στο μαγαζί και ζήτησέ τους να στον αλλάξουν με ευρωπαϊκό. -1 για το BirdPhone από μένα. Όφειλαν να ενημερώσουν τον πελάτη και δεν το έκαναν... :down: θεωρώ το birdphone από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα. Έχω αγοράσει από αυτούς και το έχω προτείνει και σε φίλους. Από εκεί και πέρα για το συγκεκριμένο θέμα τo μόνο που ενημερώνουν είναι ότι δεν ξέρουν ποιας προέλευσης είναι και απλά εγγυώνται ότι έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας. Εγώ σαν αγοραστής θέλω να ξέρω τι θα πάρω, γιατί δεν είναι λίγα τα χρήματα που δίνω και η απάντηση τους φυσικά και δεν με καλύπτει. Μάλιστα στο τηλφωνικό κέντρο η κοπέλα είχε ένα υφάκι του στυλ είμαστε οι καλύτεροι, διαβάστε τις κριτικές, αν κάποιος σας πει από πριν από ποια χώρα είναι το κινητό πάρτε το από αλλού (δηλαδή χάρη μας κάνουν που μας τα πουλάνε).....Μιας και είμαι από επαρχία και δεν έχω τη δυνατότητα προσωπικής επαφής δίνω ιδιαίτερη σημασία τόσο στην επικοινωνία μέσω email ή μέσω τηλεφώνου. Πέρυσι πήρα το note ii από τον Νίκο, είχα ακούσει καλά λόγια από εδώ και τον προτίμησα. Φέτος ο μόνος λόγος να μη έπαιρνα το note iii πάλι από τον ίδιο είναι να μη το έχει :) Οι τιμές πάνω κάτω ίδιες είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αφου εστειλα mail παραπονου χθες το βραδυ, σημερα το πρωι με πηρε μια κοπελα απο την εξυπηρετηση πελατων παρολο που το κεντρο ειναι κλειστο σημερα. Ηταν ευγενεστατη, μου εξηγησε οτι προκειται για λαθος και την τριτη θα εχω τον original samsung φορτιστη στα χερια μου. Με εξεπληξε ευχαριστα ο τροπος που αντιμετωπισαν το θεμα, ανελαβαν πληρη ευθυνη χωρις πολλα λογια και εδωσαν λυση στο θεμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Αφου εστειλα mail παραπονου χθες το βραδυ, σημερα το πρωι με πηρε μια κοπελα απο την εξυπηρετηση πελατων παρολο που το κεντρο ειναι κλειστο σημερα. Ηταν ευγενεστατη, μου εξηγησε οτι προκειται για λαθος και την τριτη θα εχω τον original samsung φορτιστη στα χερια μου. Με εξεπληξε ευχαριστα ο τροπος που αντιμετωπισαν το θεμα, ανελαβαν πληρη ευθυνη χωρις πολλα λογια και εδωσαν λυση στο θεμα μου. Γι΄αυτό πρέπει πάντα να απαιτούμε.:) Μπράβο πάντως στο birdphone. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Γι΄αυτό πρέπει πάντα να απαιτούμε.:) Μπράβο πάντως στο birdphone. Μπράβο για το αυτονόητο??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ήρθαν και κλώνοιιιιιι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2574886 Λατρεύω τους τύπους που έκαναν vroot ή kingo και έστειλαν τα πάντα στους Κινέζους, τεσπα παιδιά προσοχή μην ψωνίσει κανείς καμιά super duper ευκαιρία από eBay. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Στο Σκρουτζ έσπασε το ψυχολογικό φράγμα των 500€... Νομίζω ότι πλησιάζει η ώρα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 δεν εχει σπασει ακομη,στα 509 ευρω ειναι. . . Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pipis76 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 http://www.bestprice.gr/item/2153600566/samsung-galaxy-note-3-sm-n9005#item-prices Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 χαχαχαχα, άκου το ψυχολογικό φράγμα............μου αρέσει που δουλευόμαστε μόνοι μας :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αύριο το παραλαμβανω και γω απο καταστημα Θεσσαλονίκης που υπαρχει και στο skroutz. Λευκό ευρωπαϊκό απο Γερμανία στα 465 ευρω :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αύριο το παραλαμβανω και γω απο καταστημα Θεσσαλονίκης που υπαρχει και στο skroutz. Λευκό ευρωπαϊκό απο Γερμανία στα 465 ευρω :))) Από ποιο κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Πάντως ρε μάγκες οκ όλα με το note και τη Samsung αλλά αυτή η κατηφόρα στην τιμή δεν έχει όριο... Δηλαδή αυτοπροσδιορίζουν τα κινητά τους για ευρεία κατανάλωση και δε λένε ότι οκ, σαν εταιρεία πρέπει να έχουμε και μία συσκευή που θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και θα αποτελεί το "διαμάντι" της εταιρείας, τη ναυαρχίδα μας που δεν θα μπούμε στο πειρασμό του εύκολου κέρδους...Μου έστηλε σήμερα πάλι το kamthing offer το iphone 5s gold στην προνομιακή τιμή (!!!!!) των 699 ευρω νομίζω (ή κάτι τέτοιο) και είπα μέσα μου.."καλά αυτό τόσο δεν είχε από τότε που βγήκε?"... οκ αλλά νομίζω ότι η Apple ρίχνει στα αυτιά σε θέμα marketing και product positioning στη Samsung!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αύριο το παραλαμβανω και γω απο καταστημα Θεσσαλονίκης που υπαρχει και στο skroutz. Λευκό ευρωπαϊκό απο Γερμανία στα 465 ευρω :))) Ρε φίλε από πού?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Plus 3 λέγεται και είναι στην τούμπα Θεσσαλονίκης . πάρε τηλ για λεπτομέρειες σχετικα με την τιμη , αύριο . ο τύπος εκει είναι εξυπηρετικός. Και γω συστημενος πήγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Plus 3 λέγεται και είναι στην τούμπα Θεσσαλονίκης . πάρε τηλ για λεπτομέρειες σχετικα με την τιμη , αύριο . ο τύπος εκει είναι εξυπηρετικός. Και γω συστημενος πήγα. 529€ το εχει,που το ειδες το τετρακοσα τόσα;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πάντως ρε μάγκες οκ όλα με το note και τη Samsung αλλά αυτή η κατηφόρα στην τιμή δεν έχει όριο... Δηλαδή αυτοπροσδιορίζουν τα κινητά τους για ευρεία κατανάλωση και δε λένε ότι οκ, σαν εταιρεία πρέπει να έχουμε και μία συσκευή που θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και θα αποτελεί το "διαμάντι" της εταιρείας, τη ναυαρχίδα μας που δεν θα μπούμε στο πειρασμό του εύκολου κέρδους...Μου έστηλε σήμερα πάλι το kamthing offer το iphone 5s gold στην προνομιακή τιμή (!!!!!) των 699 ευρω νομίζω (ή κάτι τέτοιο) και είπα μέσα μου.."καλά αυτό τόσο δεν είχε από τότε που βγήκε?"... οκ αλλά νομίζω ότι η Apple ρίχνει στα αυτιά σε θέμα marketing και product positioning στη Samsung!! Διαφωνώ, περιμένεις πάντα 4-6 μήνες από όταν πρωτοβγει ένα Samsung και το παίρνεις σε απίστευτη τιμή και σαν συσκευή και hardware θα είναι κλάσης ανώτερο από οποιαδήποτε i-μπουφλα που πλασάρουν Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Στο γερμανικό Amazon η τιμή πήγε στα 516€ Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλημερα:http://www.mrmobi.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005.889967.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts