Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα εχει κανεις αλλος να προτεινει να απενεργοποιησουμε και αλλα apps τα οποια ειναι αχρηστα και τρωνε μπαταρια ασ ποσταρει ή ας στειλει φωτο και σε εμας που τωρα μαθαινουμε!!

edit:το ant+ plugins,radio service kai hal service τι ειναι?

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον λοιπον . εβαλα xnote . δεν την παλεψα καθολου ! πολυ χαοτικο και οχι για τα γουστα μου . βαζω τωρα omega v12. τι kernel να βαλω λετε ?? Θελω καλη μπαταρια :)

άσε τον κερνελ που έχει η ωμεγα είναι φτιαγμένος και έτοιμος και βλέπεις μετά αν θες κάτι περισσότερο που δεν πιστεύω να υπάρχει.

Εγώ εχθές σε 15 ώρες είχα 4 ώρες και 45 λεπτά οθόνη και η μπαταρία στο 50%. φανταστική ...

ωραιος !! επισης θες να μου στειλεις Inbox τι να σβησω απο εφαρμογες. οτι περιτο θελω να φυγει :) τελος κανα καλο browser Που να μην μενει ανοιχτο και πινει υγρο μπαταριας μεχρι το πρωι ?? :)

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

απλά σβήσε ότι δεν δουλεύεις εσύ τα βασικά τα ανέφεραν λίγο πριν και μην τρελαίνεσαι εγώ έχω συνολικά 100 εφαρμογές μπροουσινγκ δουλεύω τον μαμά αφού τους δοκίμασα όλους για μένα είναι ο καλύτερος και μην βάλεις καμιά εφαρμογή για τασκ κιλερ για μπαταρία και τέτοιες αηδίες ούτε αντιβαιρους.

τιτανιουμ μπακαπ και γκρενιφι είναι τα μόνα που δουλεύω.

αν γουστάρεις να σου δώσω λινκ με ε ωραίο θέματακι να φλασαρεις...

αφήστε την μνήμη του κινητού να πηγαίνει όσο ψιλά θέλει ξέρει αυτό από μόνο του τι κάνει γιαυτό το λένε the best smartphone ever.

εντάξει δεν το λένε και έτσι αλλά οκ

αδικο δεν εχεις . grenify πως λειτουργει ακριβως ?? για στειλε φωτο να δω το θεμα και αν ειναι φλασαρω :Ρ για μπαταρια εχω ενα μονο για την φορτισει γιατι λεει ποτε τελειωνει ακριβως ( μαλλον )

Το γκρενιφι βάλτο ψάξτω και αν κάτι θες ρωτάς είναι ρεισπεκτ.

απλα του βάζεις ποίες εφαρμογές να σταματάνε να δουλεύουν όταν κλείνεις την οθόνη

π.χ το Facebook εγώ δεν το δουλεύω συνέχεια αλλά αυτό τρέχει συνέχεια στο τηλ. το βαζεις στο grenify και τώρα δουλεύει όποτε θες αλλά όταν κλείσεις την οθόνη μετά από πολύ λίγο το κλείνει μόνο του και δεν τρέχει από πίσω οπότε ούτε μηνύματα έρχονται ούτε τίποτα όταν το ξανά ανοίξεις το βλέπεις όλα τα μνμτα.

πολλά λέω βάλτο..χαχα

θέμα δες εδώ έχει και άλλα αλλά εμένα αυτό μου αρέσει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354

δεν μου αρέσει το μπλε πληκτρολόγιο έχω βάλει μαύρο

ή μπαταρία όταν τελειώσει στο λέει και το κινητό στην πάνω αριστερό σημείο βγάζει ένα μικρό 100% τι να την κάνεις την εφαρμογή.

Το γκρενιφι βάλτο ψάξτω και αν κάτι θες ρωτάς είναι ρεισπεκτ.

απλα του βάζεις ποίες εφαρμογές να σταματάνε να δουλεύουν όταν κλείνεις την οθόνη

π.χ το Facebook εγώ δεν το δουλεύω συνέχεια αλλά αυτό τρέχει συνέχεια στο τηλ. το βαζεις στο grenify και τώρα δουλεύει όποτε θες αλλά όταν κλείσεις την οθόνη μετά από πολύ λίγο το κλείνει μόνο του και δεν τρέχει από πίσω οπότε ούτε μηνύματα έρχονται ούτε τίποτα όταν το ξανά ανοίξεις το βλέπεις όλα τα μνμτα.

πολλά λέω βάλτο..χαχα

θέμα δες εδώ έχει και άλλα αλλά εμένα αυτό μου αρέσει.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493354

δεν μου αρέσει το μπλε πληκτρολόγιο έχω βάλει μαύρο

ή μπαταρία όταν τελειώσει στο λέει και το κινητό στην πάνω αριστερό σημείο βγάζει ένα μικρό 100% τι να την κάνεις την εφαρμογή.

Κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό που περιγράφεις η συγκεκριμένη εφαρμογή ;

Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει ;

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

To greenify το εχω αγορασει κιολας το donation package πραγματικα αυτο το προγραμμα κανει παππαδες ασε που συνεργαζεται αψογα με το wakelock detector και μεσα απο εκει κανεις greenify χωρις να ψαχνεις :)

Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD

X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look

Arctic Black

Η φορτιση μου τελειωσε πριν 3 ωρες . Ειμαι με 72% και το 50% το εχει φαει το indexservice. Δευτερη η οθονη με 20% με 50 λεπτα ανοιχτη . Κατι δεν παει καλα. Οχι ? Οπως ειπα εχω ομεγα με ομεγα κερνελ και γκρινιφαι με τα παντα κλειστα εκτος απο μεσσενγκερ, βιμπερ , skype.

Η φορτιση μου τελειωσε πριν 3 ωρες . Ειμαι με 72% και το 50% το εχει φαει το indexservice. Δευτερη η οθονη με 20% με 50 λεπτα ανοιχτη . Κατι δεν παει καλα. Οχι ? Οπως ειπα εχω ομεγα με ομεγα κερνελ και γκρινιφαι με τα παντα κλειστα εκτος απο μεσσενγκερ, βιμπερ , skype.
τα τρία προγράμματα που γράφεις δεν τα δουλεύω και δεν ξέρω αν ρουφάνε μπαταρία αλλά όντως κάτι δεν πάει καλά ,για να καταλάβεις την διαφορά εγώ στα 70% έχω πάντα 2.5 έως 3 ώρες οθόνη.

Χωρις την καστομ ειχα τρελους χρονους . Πιστρυω δηλαδη. Τωρα αστα να πανε . Και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το IndexService

Το εστειλα στο διαολο μεσω τιτανιου. Οπως και το s finder. Τι λετε εκανα καλα ?

Χωρις την καστομ ειχα τρελους χρονους . Πιστρυω δηλαδη. Τωρα αστα να πανε . Και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το IndexService

Κάτι δεν έκατσε καλά όταν πέρασες την ρομ

Full wipe έκανες;

Κάκος έσβησες τις εφαρμογές ξαναπερνα την ρομ και κάνε καμιά επανεκκίνηση μετα και δες Πώς θα πάει

Εγώ με omega 12 και omega kernel δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα

Καλημερα,ενω περναω οριτζιναλ firmware αγγλικο το τηλ μου λεει οτι ειναι πολωνικο στο pfone info,μετα απο hard reset μου ανοιγη στα πολωνικα,γιατι?

Καλημερα,ενω περναω οριτζιναλ firmware αγγλικο το τηλ μου λεει οτι ειναι πολωνικο στο pfone info,μετα απο hard reset μου ανοιγη στα πολωνικα,γιατι?

Αφου περασεις με odin το firmware μολις τελειωσει η διαδικασια πριν bootarei κανονικα το κινητο θα πρεπει να μπεις στο εργοστασιακο recovery του κινητο με Vol up+ home button + power button και να κανεις ενα wipe .Μετα ολα θα στρώσουν :)

Arctic Black

Το εχω κανει full wipe 10 φορες,αλλα παλι τα ιδια..

Πολυ δυσκολο αυτο που μου λες δηλαδη περνας αγγλικο πριν ξανα μπουταρει μπαινεις recovery κανεις wipe data και cache και σου ξανα λεει ρουμανικα?Μπορεις να μου πεις το ονομα του firmware που περνας?

Arctic Black

Αν αλλάζεις rom θα το δεις συχνά (και όχι μόνο). Είναι από τα κλασικά κολλήματα του Note 3. Νομίζω έχει να κάνει με την sd (διαβάζει τα αρχεία και κολλάει). Η λύση είναι απλή. Απλά κάντο Force Stop. Να το παγώσεις (ή ακόμη χειρότερα να το σβήσεις) δεν μου φαίνεται και σωστό.

Το ξαναλέω έχει μεγάλο το χάσμα μεταξύ software/hardware στο Note III. Το hardware προφανώς είναι οτι καλύτερο, ενώ το software είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών (και πως να μην είναι με τόσες μπούρδες που βάζει η Samsung). Και άντε εγώ το χρησιμοποιώ σαν tablet και δεν με νοιάζει, αλλά φαντάζεσαι κάποιον που έχει σκάσει μια 700άρα ευρά και ξαφνικά να μην έχει ελληνικό πληκτρολόγιο...

Το εστειλα στο διαολο μεσω τιτανιου. Οπως και το s finder. Τι λετε εκανα καλα ?

Όχι δεν έκανες. Μιλάω για το indexservice το οποίο κάνει indexing δηλαδή δημιουργεί τον κατάλογο στα αρχεία σου (για να μπορείς να βρίσκεις πράγματα αν κάνεις αναζήτηση) και πιθανώς (για αυτό δεν είμαι σίγουρος) να είναι και η υπηρεσία που δημιουργεί τα thumbnails για φωτογραφίες και video. Αυτό θα γίνει μια φορά (συνήθως παίρνει περισσότερο χρόνο όταν περνάς πολλά αρχεία σε μια κάρτα μνήμης ή τοποθετείς νέα κάρτα στην οποία έχεις ήδη πολλά αρχεία μέσα). Την επόμενη φορά δηλαδή δεν θα το δεις ούτε μέσα στα 10-15 πρώτα προγράμματα που έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία. Βρες ένα τρόπο να το επαναφέρεις και να ολοκληρώσει τη διαδικασία που έκανε, στη χειρότερη με επανεγκατάσταση της rom.

Παρασκευη σημερα . Ημερα ξεκουρασης και λιωσιματος . Θα τεσταρω διαφορα σημερα . 2 πραγματα θελω να ρωτησω μονο. 1) θελει καποιο κυκλο φορτισεων για να δω τι παιζει με μπαταρια ??

2) οταν κανω full wipe απο recovery δεν μου διαβαζει την sd . Οταν ομως ανοιξω το κιν βαλω αρχικες ρυθμισεις και παω recovery τοτε βρισκω το .zip της ρομ και μπορω να το περασω. Ειναι φυσιολογικο αυτο ??

Βοήθεια παιδιά έχω κάνει 4 φορές full wipe και εγκατάσταση cyanogemode αλλά μόλις πάω να πάρω τηλέφωνο δεν καλεί κλείνει αμέσως γιατί;

Ενώ σήμα έχει φουλ

Και όταν με παίρνουν καλεί αλλά εγώ στο κινητό δεν βλέπω τίποτα

Edited by kaeser

Παρασκευη σημερα . Ημερα ξεκουρασης και λιωσιματος . Θα τεσταρω διαφορα σημερα . 2 πραγματα θελω να ρωτησω μονο. 1) θελει καποιο κυκλο φορτισεων για να δω τι παιζει με μπαταρια ??

2) οταν κανω full wipe απο recovery δεν μου διαβαζει την sd . Οταν ομως ανοιξω το κιν βαλω αρχικες ρυθμισεις και παω recovery τοτε βρισκω το .zip της ρομ και μπορω να το περασω. Ειναι φυσιολογικο αυτο ??

1. Υποτίθεται ναι, αλλά μην περιμένεις να δεις μεγάλες διαφορές.

2. Έχει παρατηρηθεί αυτό που λες με το full wipe μέσω recovery (με κάποια recovery). Λένε οτι καλό είναι να κάνεις full wipe μέσα από τον aroma installer της rom που εγκαθιστάς. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το "έλυσα" φλασάροντας τον kernel του civato.

Βοήθεια παιδιά έχω κάνει 4 φορές full wipe και εγκατάσταση cyanogemode αλλά μόλις πάω να πάρω τηλέφωνο δεν καλεί κλείνει αμέσως γιατί;

Ενώ σήμα έχει φουλ

Και όταν με παίρνουν καλεί αλλά εγώ στο κινητό δεν βλέπω τίποτα

Καμιά βοήθεια παιδιά με το πρόβλημά μου;

Ποια έκδοση κατεβάζω την hlte η την hltexx;

Edited by kaeser

Καμιά βοήθεια παιδιά με το πρόβλημά μου;

Ποια έκδοση κατεβάζω την hlte η την hltexx;

δώσε ένα λινκ απότην ρομ που έβαλες.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις