djchristakis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 [/color] Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Είχα χρόνια τα παλιά Bootloader και μια φορά έβγαζε το NOTE 3 μετά πήγαινε αμέσως στο λογότυπο της Rom. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Αρα τι μπορει να φταιει εχω μπερδευτει πολυ.....Εχω κανει καθαρη εγκατασταση της ρομ 3 φορες και μου κανει τα ιδια συν οτι οταν φορτιζει το τηλ σβηστο δεν μπορω να το ανοιξω πρεπει να βγαλω ρο φορτιστη και να περιμενω να σβησει η ενδειξη της μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 [/color] Δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. Είχα χρόνια τα παλιά Bootloader και μια φορά έβγαζε το NOTE 3 μετά πήγαινε αμέσως στο λογότυπο της Rom. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Αρα τι μπορει να φταιει εχω μπερδευτει πολυ.....Εχω κανει καθαρη εγκατασταση της ρομ 3 φορες και μου κανει τα ιδια συν οτι οταν φορτιζει το τηλ σβηστο δεν μπορω να το ανοιξω πρεπει να βγαλω ρο φορτιστη και να περιμενω να σβησει η ενδειξη της μπαταριας Αυτό για τη μπαταρία το κάνει και μένα με αυτή τη Rom. Για το άλλο σου βγάζει το λογότυπο NOTE 3 και σβήνει και στο ξανά βγάζει? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αρα τι μπορει να φταιει εχω μπερδευτει πολυ.....Εχω κανει καθαρη εγκατασταση της ρομ 3 φορες και μου κανει τα ιδια συν οτι οταν φορτιζει το τηλ σβηστο δεν μπορω να το ανοιξω πρεπει να βγαλω ρο φορτιστη και να περιμενω να σβησει η ενδειξη της μπαταριας Αυτό για τη μπαταρία το κάνει και μένα με αυτή τη Rom. Για το άλλο σου βγάζει το λογότυπο NOTE 3 και σβήνει και στο ξανά βγάζει? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Ναι αυτο ακριβως δονητε μου βγαζει το λογοτυπο NOTE 3 σβηνει ξαναδονητε το βγαζει δευτερη φορα και μετα μπουταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αυτό για τη μπαταρία το κάνει και μένα με αυτή τη Rom. Για το άλλο σου βγάζει το λογότυπο NOTE 3 και σβήνει και στο ξανά βγάζει? Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Ναι αυτο ακριβως δονητε μου βγαζει το λογοτυπο NOTE 3 σβηνει ξαναδονητε το βγαζει δευτερη φορα και μετα μπουταρει Οπότε υπάρχει κάποιο θέμα. Δοκίμασε να φλασαρεις την καθαρή 5.1.1 έκδοση της samsung μέσω odin που κάνει το κινητό σαν καινούργιο και λογικά θα φτιάξει. Αλλά θέλει να το ξανά κάνεις root να περάσεις recovery Rom κτλ Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Ναι αυτο ακριβως δονητε μου βγαζει το λογοτυπο NOTE 3 σβηνει ξαναδονητε το βγαζει δευτερη φορα και μετα μπουταρει Οπότε υπάρχει κάποιο θέμα. Δοκίμασε να φλασαρεις την καθαρή 5.1.1 έκδοση της samsung μέσω odin που κάνει το κινητό σαν καινούργιο και λογικά θα φτιάξει. Αλλά θέλει να το ξανά κάνεις root να περάσεις recovery Rom κτλ Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Ενοεις την 5.0 γιατι 5.1.1 δεν ειχε βγαλει το Νοτε 3 ? Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολη χαψαψαψαψα αντε παλι απο την αρχη δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Οπότε υπάρχει κάποιο θέμα. Δοκίμασε να φλασαρεις την καθαρή 5.1.1 έκδοση της samsung μέσω odin που κάνει το κινητό σαν καινούργιο και λογικά θα φτιάξει. Αλλά θέλει να το ξανά κάνεις root να περάσεις recovery Rom κτλ Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Ενοεις την 5.0 γιατι 5.1.1 δεν ειχε βγαλει το Νοτε 3 ? Τωρα μου εκανες την καρδια περιβολη χαψαψαψαψα αντε παλι απο την αρχη δηλαδη? Ναι 5.0 πρέπει να είναι υπάρχει στο xda. Αν δεν σε ενοχλεί δεν υπάρχει θέμα. Αν βάλεις official μέσω odin την κάνεις root περνάς recovery και μετά βάζεις Rom δεν είναι τίποτα απλά θέλει με τη σειρά μην γίνει κανένα λάθος. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Φλασαρεις αυτό https://mega.nz/#!TM0TETSR!MGz141qVx3P1RrmP_7vu2ozrFBET3zB8Jbi792s410c Και αυτό https://mega.nz/#!yEcVzTTY!VxIl6_wtfGTZd_2sju7DSyE0LoW3M2TBN-dBPT3cJos Δεν υπάρχει θέμα τα περνάς ότι έκδοση και αν έχεις Καλημέρα και συγνώμη για τη νέα ενόχληση. Μήπως δεν είναι σωστά τα Link? πάω να δηλώσω στο Odin bootloader + moden Και "βλέπει" το odin το ένα αρχείο μόνο... Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα και συγνώμη για τη νέα ενόχληση. Μήπως δεν είναι σωστά τα Link? πάω να δηλώσω στο Odin bootloader + moden Και "βλέπει" το odin το ένα αρχείο μόνο... Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ και πάλι. Στο CP βάζεις το modem στο BL το Bootloader. Το ένα το zip από τα 2 που έχει στα link θέλει extract. Τα tar αρχεία βάζουμε στο odin. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Στο CP βάζεις το modem στο BL το Bootloader. Το ένα το zip από τα 2 που έχει στα link θέλει extract. Τα tar αρχεία βάζουμε στο odin. Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Ευχαριστώ και πάλι, να είσαι καλά. Άρα υποθέτω ότι χρησιμοποιώ το BL : .........H2 (εντός zip) και CP: ......PI1 (που είναι εκτός zip) Edited November 30, 2016 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ευχαριστώ και πάλι, να είσαι καλά. Άρα υποθέτω ότι χρησιμοποιώ το BL : .........H2 (εντός zip) και CP: ......PI1 (που είναι εκτός zip) Ναι έτσι ακριβώς Send from my Note 3 with Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το προβλημα με τον samsung browser που δεν ειναι στα ελληνικα το εχει λυσει κανεις?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3508672 καμία γνώμη για αυτήν την ρομ παιδιά;;; υπάρχει κανένας που να την έβαλε;; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3508672 καμία γνώμη για αυτήν την ρομ παιδιά;;; υπάρχει κανένας που να την έβαλε;; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Διαβαζω καλα λογια για αυτη τη ρομ Τωρα ειμαι με phronnesis note 7 v4.Αν την εχει βαλει καποιος ας πει εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Και εγω με phronnesis note 7 v4 ειμαι και ειναι αρκετα σταθερη, καποια πραγματακια ανευ σημασιας θα τα φτιαξουν σιγουρα στην επομενη εκδοση.... αλλα, αν υπαρχει κατι καλυτερο θα το σκεφτομουν για αλλαγη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3508672 καμία γνώμη για αυτήν την ρομ παιδιά;;; υπάρχει κανένας που να την έβαλε;; Sent from my SM-N930F using Tapatalk Την έβαλα έκανε εγκατάσταση αλλά δεν μπουταρε ποτέ όποτε έκανα επαναφορά την phronesis v4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotol Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΧΩ NOTE 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΧΩ NOTE 3 Τι επιλογές έκανες μέσα από τον aroma installer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotol Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 οπωσ τα δινει η ρομ αλλα εβαλα ροοτ για απλως χρηστης, και καμερα ν7 ολα τελεια η καλυτερη ,και καποιεσ αναβαθμισεις .δουλευει τελεια ,και εγω ειχα φρονισις v4αλλα αυτη δεν παιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ήθελα να την δουλέψω κάνα δύο μέρες πριν γράψω εντυπώσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3490587 Σας την προτείνω με κλειστά τα μάτια. Είναι miui https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/d7b223c0abbf8c39cb87aab38e817526.jpg Πριν την βάλετε διαβάστε το θέμα και αν έχετε κάποια απορία εδώ είμαι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ήθελα να την δουλέψω κάνα δύο μέρες πριν γράψω εντυπώσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3490587 Σας την προτείνω με κλειστά τα μάτια. Είναι miui https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/d7b223c0abbf8c39cb87aab38e817526.jpg Πριν την βάλετε διαβάστε το θέμα και αν έχετε κάποια απορία εδώ είμαι :cool: Το s pen λειτουργεί? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ήθελα να την δουλέψω κάνα δύο μέρες πριν γράψω εντυπώσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3490587 Σας την προτείνω με κλειστά τα μάτια. Είναι miui https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161205/d7b223c0abbf8c39cb87aab38e817526.jpg Πριν την βάλετε διαβάστε το θέμα και αν έχετε κάποια απορία εδώ είμαι :cool: Το s pen λειτουργεί? Την κάρτα sd την αναγνωρίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το s pen λειτουργεί? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το s pen λειτουργεί? Την κάρτα sd την αναγνωρίζει;Ναι είναι υπέροχη ρομ, έχει ταχύτητα cm με τα καλούδια από ΤW και τα extra από miui. Φανταστικός συνδυασμός :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πως θα γίνει να βάλουμε πάλι το "ενεργό σημειωμα" ή "action memo" σε port note 7? Γνωρίζει κανεις; Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πως θα γίνει να βάλουμε πάλι το "ενεργό σημειωμα" ή "action memo" σε port note 7? Γνωρίζει κανεις; Υπάρχει επιλογή στην phronesis μέσα από το Aroma Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Υπάρχει επιλογή στην phronesis μέσα από το Aroma Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ναι αλλα δεν ειναι το κλασικο ενεργο σημειωμα που εχουμε και στο νοτε 3.Δηλαδη πχ στο νοτε 3 γραφαμε τηλεφωνο και ονομα και τα περναγε απευθειας στις επαφες...τωρα δεν εχει τετοια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Κάτι τέτοια με κανανε να βάλω την λολιποπ και την 6,5 ξανά, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν οι αναβαθμίσεις είναι για καλύτερα Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts