Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες. Εχω εδω και 2 μέρες την Darklord Note 7. Ολα πάνε άψογα. Εκανα και το fix που έδειξε ο menios και το lag που είχε εξαφανίστηκε. Σήμερα όμως ξαφνικά, απο το πρωί δεν έχω mobile internet. Οι κλήσεις λειτουργούν κανονικά. Εξερχόμενες, εισερχόμενες, λήψη/αποστολή sms. Αλλά όταν κλείνω το wifi και ανοίγω τα δεδομένα δεν συνδέεται. Δεν δειχνει καν το 4G στην status bar. Εκανα flash το fix 1, το fix 2, το fix 3. Τίποτα όμως. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω, γιατι είναι εκπληκτικη rom

Αν εχεις COSMOTE διάβασα κάπου σήμερα οτι είχε θέμα η COSMOTE η ίδια και μάλιστα ζήτησε και επίσημα συγνώμη ....

.....................

Insult births impiety and phronesis the big wealth

Phronesis 6.5-N920C

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν εχεις COSMOTE διάβασα κάπου σήμερα οτι είχε θέμα η COSMOTE η ίδια και μάλιστα ζήτησε και επίσημα συγνώμη ....

.....................

Phronesis 6.5-N920C

χμμμ δεν το ήξερα ευχαριστώ. Θα περιμένω λοιπόν μέχρι αύριο και αν είναι θα αλλάξω rom

.....................

Phronesis 6.5-N920C

Δεν φταίει η COSMOTE ρε παίδες ,φταίμε εμείς που έχουμε ρομ από τηλέφωνο που δεν έχει βγει ακόμη χα χα.

Η ρομ έτσι απλά είναι όλα τα λεφτά.

Δεν υπάρχουν λόγια για το νέο περιβάλλον που κάποιοι θα το δουν αν σκάσουν κάνα χιλιάρικο :cool:

HTC HD2 + Galaxy Note3 best fhone ever .

Δεν φταίει η COSMOTE ρε παίδες ,φταίμε εμείς που έχουμε ρομ από τηλέφωνο που δεν έχει βγει ακόμη χα χα.

Η ρομ έτσι απλά είναι όλα τα λεφτά.

Δεν υπάρχουν λόγια για το νέο περιβάλλον που κάποιοι θα το δουν αν σκάσουν κάνα χιλιάρικο :cool:

HTC HD2 + Galaxy Note3 best fhone ever .

Απο μπαταρια πως παει;;

Off topic:μενιο το σκέφτεσαι για τo note 7;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Απο μπαταρια πως παει;;

Off topic:μενιο το σκέφτεσαι για τo note 7;

Η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Όσο για το N7 θα σε πω ότι αν δεν τα παίξει το τηλέφωνό δεν πρόκειται να το αλλάξω,

έχω το μικρόβιο εδώ και πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να πάρω συσκευή που να μην μπορώ να την πειράξω.

Τους βλέπω στο νήμα με το s7e που παλεύουν με θέματα που αν ήταν root θα είχαν λυθεί στο φτερό.

Το έχω γράψει χιλιάδες φορές, το τηλέφωνο είναι μουλαρι και σηκώνει τα πάντα

Με υποστήριξη που δεν υπάρχει σε κανένα τηλέφωνο στα φόρουμ πιστεύω ότι θα δούμε παπάδες.

Όσο για το N7 θα σε πω ότι αν δεν τα παίξει το τηλέφωνό δεν πρόκειται να το αλλάξω,

έχω το μικρόβιο εδώ και πολλά χρόνια και δεν πρόκειται να πάρω συσκευή που να μην μπορώ να την πειράξω.

Τους βλέπω στο νήμα με το s7e που παλεύουν με θέματα που αν ήταν root θα είχαν λυθεί στο φτερό.

Με υποστήριξη που δεν υπάρχει σε κανένα τηλέφωνο στα φόρουμ πιστεύω ότι θα δούμε παπάδες.

Άστο Μενιο η διαφορά είναι χαοτικη με το s7 edge όταν βγούμε για καφε θα καταλάβεις η μπαταρία ταχύτητα και πλέον με εφαρμογή ούτε διαφημίσεις και δεν σου λέω για κάμερα γιατί δεν σε ενδιαφέρει.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια αξιζει η Ν7 απο την s7 apek που εχω?Εχει προβλήματα γτ το κινητο το εχω για καθημερινή χρηση

Οταν λες καλα επιπεδα ειναι καλυτερα απο mm phronesis;θα την βγαζει την μερα ή θα φορτιζω το απογευμα οπως εκανα και με phronesis και με του s7;

Το note 7 στα 900 ευρω στο public..αστεια τιμη και δεν τα δινω με τιποτα παρ ολο που το σκεφτομουν..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

η λύση βρέθηκε

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/4e3c33bb7d710fbd44080a8665ce44aa.jpg

Η μπαταρία τώρα είναι βράχος.

Tελικα σωστο! κατεβασα ενα ετοιμο fixaki και παει βουτυρο δεν ζεσταινεται και lag ελαχιστα (αναμενομενο φυσικα ! )

Εχω ενα θεμα με την Note 7 port. Οταν με καλουν ο ηχος κλησης ακουγεται απο το bluetooth και οχι απο το τηλεφωνο. Εχει κανεις το ιδιο?καποια βοηθεια? ευχαριστω!

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160804/722ba8e287199b1cd63a52d8c4c5b9f3.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160804/673b93fe8fc54b6b0de5dd6208a35e87.jpg

.....................

Phronesis 6.5-N920C

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπον για πείτε μου τώρα ποια Ν7 να δοκιμασω ; ....όταν φυσικά βρεθεί χρονος

.....................

Phronesis 6.5-N920C

Άστο Μενιο η διαφορά είναι χαοτικη με το s7 edge όταν βγούμε για καφε θα καταλάβεις η μπαταρία ταχύτητα και πλέον με εφαρμογή ούτε διαφημίσεις και δεν σου λέω για κάμερα γιατί δεν σε ενδιαφέρει.

Μάλλον δεν κατάλαβες τη γράφω, εγώ είπα ότι είναι θέμα root, δεν λέω πουθενά ότι το n3 είναι ποιο γρήγορο.

Δεν θέλω κάτι το οποίο δεν θα μπορέσω να το πειράξω λόγω Knox.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμιστεί (ελαττωθεί) η μίνιμουμ ένταση του ηχείου; Ακόμα και ένα κλίκ πριν το "αθόρυβο" ο ήχος που βγάζει είναι σαν να έχω την ένταση στην μέση, που να το βάλω και τέρμα δηλαδή... Είμαι με Phronesis 6.5 , μήπως μέσα από το rom control έχει κάποια επιλογή;
Δημήτρης

Πιέζεις παρατεταμένα σε κάποιο κενό σημείο της οθόνης -> Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης ->Περιεχόμ. αρχικής οθόνης και τικάρεις το -> Εμφάν. ξεχωρ. οθόν. εφαρ.

Αυτά σε phronesis 6.0 που έχω εγώ.

Πιστεύω να μην έχει αλλάξει στην 6.5...

Ευχαριστώ πάρα πολυ.

Samsung note 3

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμιστεί (ελαττωθεί) η μίνιμουμ ένταση του ηχείου; Ακόμα και ένα κλίκ πριν το "αθόρυβο" ο ήχος που βγάζει είναι σαν να έχω την ένταση στην μέση, που να το βάλω και τέρμα δηλαδή... Είμαι με Phronesis 6.5 , μήπως μέσα από το rom control έχει κάποια επιλογή;

Έλεγξε τις ρυθμίσεις των εφαρμογών που υπάρχουν στο Sound Mod Panel του Phronesis Rom Control.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Μάλλον δεν κατάλαβες τη γράφω, εγώ είπα ότι είναι θέμα root, δεν λέω πουθενά ότι το n3 είναι ποιο γρήγορο.

Δεν θέλω κάτι το οποίο δεν θα μπορέσω να το πειράξω λόγω Knox.

Και εγώ δεν κατάλαβες τι σου γράφω το ρουτ πλέον δεν χρειάζεται και δεν παίζουν με ρουτ εφαρμογές τύπου novago,ακόμα και το nexus 6p που είχα το root ήταν άχρηστο έχει αλλάξει πλέον το android από την 5 και μετά με ρουτ τουλάχιστον τα samsung έχουν χειρότερη μπαταρία και προβλήματα όπως και στο nexus η stock rom ήταν η πιο smooth και απροβλιματιστη,εσένα μπορεί να σε καλύπτει το note 3 με ρουτ και καλά κάνεις κάνεις και οικονομία στην τσέπη σου,αλλά οι διαφορές πλέον είναι χαοτικες,δες στο νήμα της μπαταρίας screenshot με 4g+ και τέρμα φωτεινότητα δεν ασχολείσαι πλέον με το τηλέφωνο πάρα μόνο όταν γουστάρεις και δεν αγχώνεσαι αν θα βγάλει τη μέρα ;)

Θέλω να μου πεις για πια θέματα παλεύουν στο νήμα του s7,s7 edge που άμα ήταν ρουτ θα είχαν λυθεί στο φτερό

Edited by vag74

Έχει να κάνει με το τι έχεις flashάρει σε ήχο. Dolby atmos, viper κλπ. Κάποιο από αυτά δημιουργεί το πρόβλημα. Δε θυμάμαι ακριβώς ποιο, έχει αναφερθεί και πιο πίσω.

Και γω το είχα, ξανά flashαρα dirty με άλλη επιλογή και έφτιαξε, δε θυμάμαι όμως ποια.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Και εγώ δεν κατάλαβες τι σου γράφω το ρουτ πλέον δεν χρειάζεται και δεν παίζουν με ρουτ εφαρμογές τύπου novago,ακόμα και το nexus 6p που είχα το root ήταν άχρηστο έχει αλλάξει πλέον το android από την 5 και μετά με ρουτ τουλάχιστον τα samsung έχουν χειρότερη μπαταρία και προβλήματα όπως και στο nexus η stock rom ήταν η πιο smooth και απροβλιματιστη,εσένα μπορεί να σε καλύπτει το note 3 με ρουτ και καλά κάνεις κάνεις και οικονομία στην τσέπη σου,αλλά οι διαφορές πλέον είναι χαοτικες,δες στο νήμα της μπαταρίας screenshot με 4g+ και τέρμα φωτεινότητα δεν ασχολείσαι πλέον με το τηλέφωνο πάρα μόνο όταν γουστάρεις και δεν αγχώνεσαι αν θα βγάλει τη μέρα ;)

Θέλω να μου πεις για πια θέματα παλεύουν στο νήμα του s7,s7 edge που άμα ήταν ρουτ θα είχαν λυθεί στο φτερό

Το root χρειάζεται και για άλλα πράγματα σε κάποιους πχ σε εμένα το θέλω για την εφαρμογή root call blocker όπου βάζω κάποιους αριθμούς εκεί και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν μου εμφανίζει ότι χτυπάει και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω ποιος με κάλεσε και το σημαντικοτερο είναι ότι σε αυτόν που με παίρνει τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί και δεν τον απορριπτει μετά το πρώτο χτύπημα και εφαρμογή που να το κάνει αυτό χωρίς root δεν υπάρχει

Το root χρειάζεται και για άλλα πράγματα σε κάποιους πχ σε εμένα το θέλω για την εφαρμογή root call blocker όπου βάζω κάποιους αριθμούς εκεί και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν μου εμφανίζει ότι χτυπάει και όταν μπαίνω στην εφαρμογή βλέπω ποιος με κάλεσε και το σημαντικοτερο είναι ότι σε αυτόν που με παίρνει τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί και δεν τον απορριπτει μετά το πρώτο χτύπημα και εφαρμογή που να το κάνει αυτό χωρίς root δεν υπάρχει

Μαζί σου απλά πιστεύω ότι μεγαλύτερο ποσοστό πλέον χρησιμοποιεί το nova go ή ote που δεν παίζουν με ρουτ πάρα την δική σου εφαρμογή που είναι πιο σπάνια.

Μαζί σου απλά πιστεύω ότι μεγαλύτερο ποσοστό πλέον χρησιμοποιεί το nova go ή ote που δεν παίζουν με ρουτ πάρα την δική σου εφαρμογή που είναι πιο σπάνια.

Καλησπέρα. Μια που μιλάτε για root θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Αν flasαρουμε rom που δεν είναι Pre rooted (νομίζω ο civato έχει μια τέτοια), μπορούμε να έχουμε εφαρμογές όπως ote ή κάποιες άλλες που δε θέλουν root?

Ναι μπορείς. Εγώ έχω nandroid από Temasek και αλλάζω. Βαριέμαι να διαβάζω τη διαδικασία για dual boot και έχω βολευτεί έτσι. :Ρ

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ναι μπορείς. Εγώ έχω nandroid από Temasek και αλλάζω. Βαριέμαι να διαβάζω τη διαδικασία για dual boot και έχω βολευτεί έτσι. :Ρ

Εκτός λοιπόν από τη λύση του φλασαρίσματος non rooted rom, το θέμα "ξεπερνιέται" και με dual boot όπου η μία υποθέτω ότι είναι rooted και η άλλη non rooted...?

Του civato δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω ως δεύτερη σε dualboot.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Του civato δεν μπόρεσα να την εγκαταστήσω ως δεύτερη σε dualboot.
Εγώ την έχω backup του civz αλλά η DarkLord.Note7.Full.Port.V1.0 φίλε μου είναι πάρα πολύ καλή.

Δοκίμασε την (κάνε την μοντα για τους πυρήνες)και θα μείνεις ικανοποιημενος.

Εγώ την έχω backup του civz αλλά η DarkLord.Note7.Full.Port.V1.0 φίλε μου είναι πάρα πολύ καλή.

Δοκίμασε την (κάνε την μοντα για τους πυρήνες)και θα μείνεις ικανοποιημενος.

Στην darklord note 7 η εφαρμογή Samsung notes σου κάνει ψιλοκολληματα γιατί εμένα έχει ένα θεματακι

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις