nnik_1969 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Παιδια εβαλα την Πολωνικη 4.4.2 και εχω δυο μικρα θεματακια. Αρχικα να πω πως δεν εκανα clean install οποτε ενδεχομενως να πρεπει να κανω και wipe αμεσα, αλλα παμε να δουμε μηπως το γλιτωσω. Επισης ειμαι rooted. 1) Το πληκτρολογιο δεν εχει πλεον την ενδειξη αλλαγης γλωσσας. Νομιζω καπου ειχε αναφερθει λυση σε αυτο αλλα δε θυμαμαι ποια ηταν. 2) Μετα απο restart δεν μου κρατα ανοικτο το wifi και πρεπει να το επανενεργοποιησω χειροκινητα. Εχετε καποια ιδεα? Ευχαριστω. Για το πρώτο το έχω κι εγώ και μετά από επαναφορά. Δεν χρησιμοποιώ αυτό το πληκτρολόγιο και δεν έκανα τίποτα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Για το πρώτο το έχω κι εγώ και μετά από επαναφορά. Δεν χρησιμοποιώ αυτό το πληκτρολόγιο και δεν έκανα τίποτα Eπιβεβαιωνω. Εκανα επαναφορα και το προβλημα ειναι εκει ακομα. Εχω και το Swype βεβαια το οποιο ειναι πολυ καλο, αλλα ειχα ηδη συνηθισει το συγκεκριμενο της Samsung. Εχει εντοπισει κανεις καποια λυση? Τουλαχιστον το θεμα με το wifi διορθωθηκε με την επαναφορα.. EDIT: Επισης αν εχει βρει καποιος τροπο για απενεργοποιηση του ηχου της καμερας feel free να το μοιραστει :) Απο το Wanam Xposed παντως δε λειτουργει πλεον αυτη η επιλογη.. Edited February 23, 2014 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μένιο τι λέει ο Ιταλός έχει καλή ρομ ? Αν αποφασίσω ετοιμάσου για καφέ Τούμπα να μου φλασάρεις το Noteli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μένιο τι λέει ο Ιταλός έχει καλή ρομ ? Αν αποφασίσω ετοιμάσου για καφέ Τούμπα να μου φλασάρεις το NoteliΣε συνδυασμό με τον κερνελ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όποτε βολέψει παίρνω λαπτοπ και έρχομαι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Οκ φιλος ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Οκ φιλος ☺ Αναμεσα στην omega και στου ιταλου ειδες διαφορες;; γιατι εβαλα γι'αρχη την omega με full wipe αλλα βλεπω καποια κολληματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει extract το Samsung keyboard του και να μου το στείλει παρακαλώ? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μήπως θα μπορούσε κάποιος να κάνει extract το Samsung keyboard του και να μου το στείλει παρακαλώ? SamsungIME.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 SamsungIME.apk Ευχαριστώ πολυ δοκιμαζω και ποστάρω feedback :) Edit επειδη δε θυμάμαι, εχει και αρχειο.odex μήπως? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ευχαριστώ πολυ δοκιμαζω και ποστάρω feedback :) Edit επειδη δε θυμάμαι, εχει και αρχειο.odex μήπως? Στο root/system/app τουλάχιστον, δεν έχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 [ATTACH]41592[/ATTACH] X-Note 10 stock kernel.2:38' οθόνη, ανοιχτά data με εναλλαγή σε wifi όπου διατείθεται, αυτόματος συγχρονισμός λογαριασμών και bluetooth ανοιχτό. Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καινούργιο update για τα (DBT) NB4 4.4.2 Ερώτηση: Αυτή τη στιγμή είμαι με ML3 (FTM Orange). Μπορώ να φλασάρω την ΜΚ2 DBT και να αλλάξει το csc σε DBT ή τέλος πάντων να φλασάρω κάποια άλλη χωρίς να φάω error στο Odin? Κυρίως μ ενδιαφέρει να φύγω από το FTM csc χωρίς ρουτ και να μπορώ να παίρνω κανονικά τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Στο root/system/app τουλάχιστον, δεν έχει κάτι. Ευχαριστω φιλε μου! Το περασα... Και πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα, διοτι το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Με ξεπερναει το γιατι απο τη στιγμη που μπηκε νεο apk αρα νεα εφαρμογη, αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αν καποιος εχει καποια αλλη ιδεα ας μου προτεινει κατι, γιατι καλο χρυσο το Swype αλλα μου αρεσει καλυτερα το stock γιατι ανοιγει ακαριαια σε σχεση με το swype. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ευχαριστω φιλε μου! Το περασα... Και πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα, διοτι το προβλημα εξακολουθει να υφισταται. Με ξεπερναει το γιατι απο τη στιγμη που μπηκε νεο apk αρα νεα εφαρμογη, αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη. Αν καποιος εχει καποια αλλη ιδεα ας μου προτεινει κατι, γιατι καλο χρυσο το Swype αλλα μου αρεσει καλυτερα το stock γιατι ανοιγει ακαριαια σε σχεση με το swype. Για δοκίμασε: Settings/General/Application Manager/All/Samsung keyboard/Clear data & Clear cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για δοκίμασε: Settings/General/Application Manager/All/Samsung keyboard/Clear data & Clear cache Το εκανα κι αυτο :( Βασικα νομιζω πως εχω δοκιμασει τα παντα. Αν ειχε registry το android θα πιστευα πως εχει μεινει καπου κατι γραμμενο (ή σβησμενο για να ακριβολογω) που να εχει να κανει με την αλλαγη γλωσσας... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το εκανα κι αυτο :( Βασικα νομιζω πως εχω δοκιμασει τα παντα. Αν ειχε registry το android θα πιστευα πως εχει μεινει καπου κατι γραμμενο (ή σβησμενο για να ακριβολογω) που να εχει να κανει με την αλλαγη γλωσσας... Κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα από το Accessibility. Αν κάνω "On" το Greenify (ή το Macrodroid που έχω εγκαταστήσει) χάνονται τα ελληνικά. Στο "Off" επανέρχονται. Για παίξε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα από το Accessibility. Αν κάνω "On" το Greenify (ή το Macrodroid που έχω εγκαταστήσει) χάνονται τα ελληνικά. Στο "Off" επανέρχονται. Για παίξε λίγο. Εχεις απολυτο δικιο!!! Αυτο ειναι! Το θεμα τωρα ειναι πως μπορουμε να τα εχουμε ολα ενεργα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κατάφερα να αναπαράγω το πρόβλημα από το Accessibility. Αν κάνω "On" το Greenify (ή το Macrodroid που έχω εγκαταστήσει) χάνονται τα ελληνικά. Στο "Off" επανέρχονται. Για παίξε λίγο. Μήπως πρέπει να παίξεις λίγο με τα experimental features στο greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μήπως πρέπει να παίξεις λίγο με τα experimental features στο greenify? Δεν φταει αυτο, σε μενα το κανει με ολες τις εκει εφαρμογες (Llama, Light Flow, Floating Notifications κλπ). Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Σήμερα είπα να δοκιμάσω να εγκαταστήσω την echoe. Ενώ ξεκινάει όλη η διαδικασία στο recovery ξαφνικά μου βγάζει "error status 7" και ότι η διαδικασία διακόπτεται. Όμως το κινητό άνοιξε κανονικά με τη echoe rom. Σας έχει τύχει κάτι τετοιο; το ίδιο μου έκανε και τώρα που έβαλα την sweet. Τελικα περασα την x note και η διαδικασια εγινε μια χαρα. Στο play store ξερετε τι ειναι το σφαλμα 403 που μου βγαζει;καμια λυση;; Edited February 25, 2014 by DjHoya Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ΠΑιδια για καποιον λογο δε μου λειτουργει το auto rotation... Noμιζω πως εγινε απο την αναβαθμιση σε ΚΚ και μετα. Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω τον σενσορα? Αν και οταν ανοιγω την καμερα και γυριζω τη συσκευη οριζοντια φαινεται να λειτουργει αφου τα εικονιδια γυρνανε αλλα σε οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη δεν... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ΠΑιδια για καποιον λογο δε μου λειτουργει το auto rotation... Noμιζω πως εγινε απο την αναβαθμιση σε ΚΚ και μετα. Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω τον σενσορα? Αν και οταν ανοιγω την καμερα και γυριζω τη συσκευη οριζοντια φαινεται να λειτουργει αφου τα εικονιδια γυρνανε αλλα σε οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη δεν...σου τα έλεγα. Σε κάποια τηλέφωνα δεν κάθεται καλά η 4.4 σε άλλα πάλι πετάει. Βάλε μία από τις 3-4 γνωστές ρομ να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) σου τα έλεγα. Σε κάποια τηλέφωνα δεν κάθεται καλά η 4.4 σε άλλα πάλι πετάει. Βάλε μία από τις 3-4 γνωστές ρομ να ησυχάσεις. Aμ εσυ τα λεγες... Φλασαρω ενα ζιπ που βρηκα που υποτιθεται πως το φτιαχνει και ηδη κατεβαζω X note. EDIT: Λοιπον εβγαλα ακρη. Το προβλημα το δημιουργησε η αφαιρεση του Samsung Hub το οποιο εβγαλε μαζι και ενα αρχειο απο το system/lib. Φλασαρα το ζιπακι που εδωσε ο τυπος στο νημα των xda και ολα καλα. Ευτυχως :) Βεβαια η Xnote κατεβαινει ετσι κι αλλιως just in case. Αλλα για μια στιγμη νομισα πως ηταν h/w προβλημα και παγωσα καθοτι Knox ox1 :lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638376 ΕDIT2: Το οποιο Samsung Hub παρεμπιπτοντως το αφαιρουσα παντα απο τα firmwares. Χωρις προβλημα. Και επισης παρεμπιπτοντως, το εικονιδιακι στην καμερα που λεει Mode και γυρναει αναλογα το πως κραταει κανεις τη συσκευη ελεγχεται απο αλλον σενσορα απ'ο,τι το κλασικο rotation οπως ανακαλυψα με βαση το προβλημα που ειχα. Εντελως αχρηστη πληροφορια βεβαια αυτη απλα το αναφερω. Edited February 26, 2014 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 να ρωτησω κατι? κανω τωρα την πρωτη φορτιση με ανοιχτο κινητο θελει για καλυτερα κλειστο? το εφτασα μεχρι 5 τις 100 πειραζει αν ξεκινησω να το σκαλιζω ενω φορτιζει? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παιδιά επειδή το νήμα ειναι μεγάλο και δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα! εχετε να μου προτείνεται κατα την γνωμη σας έναν πολύ καλό launcher? Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts