Gggggas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Βαγγέλη όντως τρώει πολύ αλλά θα το φτιάξει σίγουρα. Μένιο όπως το πες λατρεύω aosp και σκέφτομαι να γυρίσω εκει γιατί είναι πίσω η touchwiz σε ταχύτητα με διαφορά. Το μόνο που με κρατάει είναι το πενάκι γιατί χρησιμοποιώ πολύ τις λειτουργίες του. Ήμουν beta tester του καινούργιου app που προωθούν τώρα και δεν συγκρίνονται με της Samsung. Το μόνο που λείπει τώρα είναι να φτιάξουν το xposed για τη 12.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Βαγγέλη όντως τρώει πολύ αλλά θα το φτιάξει σίγουρα. Μένιο όπως το πες λατρεύω aosp και σκέφτομαι να γυρίσω εκει γιατί είναι πίσω η touchwiz σε ταχύτητα με διαφορά. Το μόνο που με κρατάει είναι το πενάκι γιατί χρησιμοποιώ πολύ τις λειτουργίες του. Ήμουν beta tester του καινούργιου app που προωθούν τώρα και δεν συγκρίνονται με της Samsung. Το μόνο που λείπει τώρα είναι να φτιάξουν το xposed για τη 12.1. Γιώργο δουλεύει το πενάκι σε aosp rom;Για το xposed τσέκαρε λίγο το λινκ με το oneplus που είχα δούλευε απλά μετά από reboot ήθελε ξανα flash το framework. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3072979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καινούριος kernel για να δούμε τι λέει και αυτός. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3087348 Έχω τρελαθεί στο φλασαρισμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το πενάκι δουλεύει απλά δεν έχει τις λειτουργίες της samsung. Παλεύεται βέβαια. Xposed έχει θέματα σε 12.1 καθώς δε δουλεύουν όλα τα modules. Πες εντυπώσεις όταν μπορείς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Μήπως τα έκανες greenify; Arter97 5.3.1 ο kernel ανοίγει σφαίρα τις εφαρμογές η aryamod δείχνει πιο γρήγορη και η διαχείριση μνήμης είναι παραπάνω από εντυπωσιακή γαι μπαταρία δεν έχω άποψη ακόμα από αύριο θα φανεί. Αξίζει να τον δοκιμάσετε :rolleyes: Έχω παρά πολύ καλή μπαταρία με lean, αλλά λατρεύω τον arter kernel και σίγουρα θα τον δοκιμάσω μετά το τελευταίο εντυπωσιακό update (5.3.1). Edited April 19, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Fulgor v1.0 kernel πολύ καλός κερνελ τον τεστάρω και θα σας γράψω την άποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα παίδες... Και εμένα το κινητο μου με Lean πετάει.. Θα συμφωνήσω όμως στο θέμα της ραμ που λέτε.. Και σε μένα δείχνει πολύ χαμηλά νούμερα και είναι το μόνο που με προβληματιζει.. Σήμερα σε μια φαση κοντεψα να πέσω κάτω απο 200 χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο... Θα δούμε όμως.. Θα επανέλθω στο θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπέρα παίδες... Και εμένα το κινητο μου με Lean πετάει.. Θα συμφωνήσω όμως στο θέμα της ραμ που λέτε.. Και σε μένα δείχνει πολύ χαμηλά νούμερα και είναι το μόνο που με προβληματιζει.. Σήμερα σε μια φαση κοντεψα να πέσω κάτω απο 200 χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο... Θα δούμε όμως.. Θα επανέλθω στο θέμα.. Φίλε fredara με τις ίδιες εφαρμογές ίδια ρομ με lean ήμουν από 2gb εως 2.2gb ram με τον καινούριο kernel είμαι από 1.3 εως 1.6gb και πλέον νομίζω ότι έχω φλασαρει cm12 ή ότι έχω ακόμα το oneplus one κροτιδα η aryamod,μόνο για την μπαταρία τον τεστάρω ακόμα και δεν γράφω πλήρεις εντυπώσεις γιατί είναι και πρώτη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Φίλε fredara με τις ίδιες εφαρμογές ίδια ρομ με lean ήμουν από 2gb εως 2.2gb ram με τον καινούριο kernel είμαι από 1.3 εως 1.6gb και πλέον νομίζω ότι έχω φλασαρει cm12 ή ότι έχω ακόμα το oneplus one κροτιδα η aryamod,μόνο για την μπαταρία τον τεστάρω ακόμα και δεν γράφω πλήρεις εντυπώσεις γιατί είναι και πρώτη φόρτιση.Όντος η διαφορά στη ταχύτητα φαίνεται αμέσως στο άνοιγμα τον εφαρμογών ιδίως στο Tapatalk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Φίλε fredara με τις ίδιες εφαρμογές ίδια ρομ με lean ήμουν από 2gb εως 2.2gb ram με τον καινούριο kernel είμαι από 1.3 εως 1.6gb και πλέον νομίζω ότι έχω φλασαρει cm12 ή ότι έχω ακόμα το oneplus one κροτιδα η aryamod,μόνο για την μπαταρία τον τεστάρω ακόμα και δεν γράφω πλήρεις εντυπώσεις γιατί είναι και πρώτη φόρτιση. Με έβαλες στη μπριζα φιλε μου.. Τον κατεβάζω... Πες την άποψή σου και για την μπαταρία όταν έρθει η ώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Με έβαλες στη μπριζα φιλε μου.. Τον κατεβάζω... Πες την άποψή σου και για την μπαταρία όταν έρθει η ώρα.. Το έχω δουλέψει σε μεγάλη φωτεινότητα σήμερα και με κλήσεις λόγο δουλειάς αλλά νομίζω ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά θα ανεβάσω screenshot το βράδυ. :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Εντυπωσιακή η μπαταρία με aryamod και lean kernel. Στην πρώτη κιόλας φορτιση, χωρίς καμία εξοικονόμιση ενέργειας ή αυτόματο φωτισμό (σταθερός στο 60%), με wifi μόνο, έφθασα τις 3 μέρες αναμονή και 7 ώρες ανοιχτή οθόνη! Δοκιμάζω τώρα το Fulgor και θα δω τι θα κρατήσω τελικά. :) Φίλε fredara με τις ίδιες εφαρμογές ίδια ρομ με lean ήμουν από 2gb εως 2.2gb ram με τον καινούριο kernel είμαι από 1.3 εως 1.6gb... Το επιβεβαιώνω. Το Fulgor kernel δείχνει να έχει την καλύτερη διαχείρηση ραμ, απ'όλα τ'άλλα κερνελ. Όντος η διαφορά στη ταχύτητα φαίνεται αμέσως στο άνοιγμα τον εφαρμογών ιδίως στο Tapatalk. Το επιβεβαιώνω και αυτό. Τουλάχιστον το tapatalk (που το χρησιμοποιώ πολύ) ανοίγει λίγο πιο γρήγορα με το νέο kernel. Edited April 21, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το έχω δουλέψει σε μεγάλη φωτεινότητα σήμερα και με κλήσεις λόγο δουλειάς αλλά νομίζω ότι τα πήγε πάρα πολύ καλά θα ανεβάσω screenshot το βράδυ. :o απιστευτος κερνελ .... ο τυπος εχει κανει παπαδες ..!:blink: ολα ανοιγουν ταχυτατα ! επισης και η διαχείριση στην ραμ ειναι απιστευτη ..! πριν με Lean κόντεψα οπως ειπα να πεσω κατω απο 200...εδω ειμαι μόνιμα με 1000 ραμ free συνεχώς ..! επαθα την πλακα μου ! παιδια δοκιμαστε τον ο καλυτερος μεχρι τωρα απο ολους ! μπαταρια απο αυριο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 απιστευτος κερνελ .... ο τυπος εχει κανει παπαδες ..!:blink: ολα ανοιγουν ταχυτατα ! επισης και η διαχείριση στην ραμ ειναι απιστευτη ..! πριν με Lean κόντεψα οπως ειπα να πεσω κατω απο 200...εδω ειμαι μόνιμα με 1000 ραμ free συνεχώς ..! επαθα την πλακα μου ! παιδια δοκιμαστε τον ο καλυτερος μεχρι τωρα απο ολους ! μπαταρια απο αυριο .. Μπορείς να τον ανεβάσεις καπου γιατι δεν μου ανοιγει η σελιδα? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μπορείς να τον ανεβάσεις καπου γιατι δεν μου ανοιγει η σελιδα? https://mega.co.nz/#!M0gSAC6D!sDKlFCoj8VxMQzR5ImyW1yUtti0yFZTXBuOrA7g2nrk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 https://mega.co.nz/#!M0gSAC6D!sDKlFCoj8VxMQzR5ImyW1yUtti0yFZTXBuOrA7g2nrk Εισαι ωραιος:p:p:cool: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εισαι ωραιος:p:p:cool: Κατι ασχετο χρησιμοποιεις power saving mode? https://mega.co.nz/#!M0gSAC6D!sDKlFCoj8VxMQzR5ImyW1yUtti0yFZTXBuOrA7g2nrk Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Στο επίσημο θεμα που εθεσα την ερώτηση δεν πήρα απάντηση, ίσως εσείς εδώ που το σκαλίζετε περισσότερο να γνωρίζετε, δεν εμφανίζεται το air command όταν πατάω το πλαινό κουμπάκι της πένας την στιγμή που το ίχνος της μύτης προβάλλεται στην οθόνη και η λειτουργία air view λειτουργεί κανονικά ενώ κατά την σύνδεση- αποσύνδεση εντοπίζεται με τις σχετικές ενδείξεις κλπ. Το air command δεν εμφανίζεται ουτε με την επιλογή αυτόματης εκκίνησης κατά την αποσύνδεση της πένας(μόνο το ενεργό σημείωμα ξεκινά έτσι) Ειμαι με λολλιποπ ελληνικη 5.0 και knox 0x1, έχω απενεργοποιήσει ότι greenify υπάρχει( δεν ξέρω αν έχουν σημασία αυτα τα τελευταία), επίσης αν σας βοηθάει αυτό, το κουμπάκι μάλλον λειτουργει γιατί όταν το πατάω το ίχνος γίνεται κέρσορας πάνω σε μια λέξη που σημαίνει ότι κάνει επαφή, αυτά τα ολίγα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Edited April 21, 2015 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Στο επίσημο θεμα που εθεσα την ερώτηση δεν πήρα απάντηση, ίσως εσείς εδώ που το σκαλίζετε περισσότερο να γνωρίζετε, δεν εμφανίζεται το air command όταν πατάω το πλαινό κουμπάκι της πένας την στιγμή που το ίχνος της μύτης προβάλλεται στην οθόνη και η λειτουργία air view λειτουργεί κανονικά ενώ κατά την σύνδεση- αποσύνδεση εντοπίζεται με τις σχετικές ενδείξεις κλπ. Το air command δεν εμφανίζεται ουτε με την επιλογή αυτόματης εκκίνησης κατά την αποσύνδεση της πένας(μόνο το ενεργό σημείωμα ξεκινά έτσι) Ειμαι με λολλιποπ ελληνικη 5.0 και knox 0x1, έχω απενεργοποιήσει ότι greenify υπάρχει( δεν ξέρω αν έχουν σημασία αυτα τα τελευταία), επίσης αν σας βοηθάει αυτό, το κουμπάκι μάλλον λειτουργει γιατί όταν το πατάω το ίχνος γίνεται κέρσορας πάνω σε μια λέξη που σημαίνει ότι κάνει επαφή, αυτά τα ολίγα κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Ενεργοποίησε το απο τις ρυθμίσεις το aircommand ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενεργοποίησε το απο τις ρυθμίσεις το aircommand Βρηκα κατι στο google..απενεεγοποιησε τα ολα...λειτουργιες κινησης air view κτλπ..κλεισε το τηλέφωνο ανοιξε το και ταεκαρε αν δουλεύει Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ενεργοποίησε το απο τις ρυθμίσεις το aircommand ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρηκα κατι στο google..απενεεγοποιησε τα ολα...λειτουργιες κινησης air view κτλπ..κλεισε το τηλέφωνο ανοιξε το και ταεκαρε αν δουλεύει[/quote Τα έκανα όλα αυτά και τίποτα δεν γίνεται Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Ενεργοποίησε το απο τις ρυθμίσεις το aircommand ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρηκα κατι στο google..απενεεγοποιησε τα ολα...λειτουργιες κινησης air view κτλπ..κλεισε το τηλέφωνο ανοιξε το και ταεκαρε αν δουλεύει[/quote Τα έκανα όλα αυτά και τίποτα δεν γίνεται Προχωρα σε wipe data μπορει να μην εκατσε καλα η ρομ Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Προχωρα σε wipe data μπορει να μην εκατσε καλα η ρομΕλπίζω να μην εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Κατι ασχετο χρησιμοποιεις power saving mode? Όχι δεν χρησιμοποιώ τίποτα που έχει σχέση με εξοικονόμηση ενέργειας. [Ελπίζω να μην εννοείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Ναι αυτό εννοεί, αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάζει. Αφού είσαι root απ'ότι καταλαβαίνω μπορείς να πάρεις ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεων σου, να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά να κάνεις restore το backup. Είναι πολύ απλό και δεν σου παίρνει πολύ χρόνο. :) Έχεις τικαρει το "εντολή χωρίς επαφή" από ρυθμίσεις/εργαλεία? Edited April 21, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 οκ αυτό ήταν μια επαναφορά και έφτιαξε, όμως είχα κάνει μετά το πέρασμα της λολλιποπ ειμαι σίγουρος γι αυτο, τεσπα όλα καλά ευχαριστώ πολύ. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirpat Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Παιδια Χριστός Ανέστη κατ αρχήν!! Κάποιες απορίες που φυσικα θα εχουν ξαναμπει εδω παμπολες φορες. (ξεκινησα απο την πρωτη σελιδα αλλα εφτασα στις 25 και εξακολουθω να ειμαι στο χαος. θα μου πειτε εχω αλλες 600 περιπου,,,, Λοιπον για εμας τους ασχετους μια βοηθεια. Ειμαι κι εγω κατοχος της συσκευης εδω κι ενα χρονο, εχω lolipop και αυτα.. AP : N9005XXUGBOB6 CP: N9005XXUGBOA1 CSC: EURGBOB1 Για εξηγηστε μου τι γινετε, σκεφτομαι σοβαρα το ρουταρισμα και δυστυχως δεν εχω κοντα καποιον που γνωριζει και θα την παλεψω μονος. Απλα σας λεω μακαρι να γυριζα τουαχιστον στην 4.4κλπ κιτκατ που ειχα (εχω την εντυπωση για ψιλικολληματα κλπ με τη νεα) και μιας που μαλλον θα κανω κατι αν καταλαβω βεβαια καλυτερα να ρουταρω μια κι εξω. Τι πρεπει να κανω?? Ποια εκδοση πρεπει να βαλω μην τα κανω ρημαδιο... Μπορω να επανελθω? θα ισχυει η εγγυηση? υπαρχει περιπτωση καποιων παιχνιδιων ν παρω backup για να μη χασω σκορ κλπ? Στα αγγλικα δεν τα παω τοσο καλα.... Αυτοι οι οδηγοι και ποιοι απ ολα βεβαια θα βοηθησουν??? (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375449) Πιστευω να μη γινομαι τοσο κουραστικος και να βοηθησω αντιστοιχα φιλους που θα υπαρχουν με παρομοιες αποριες που πιστευω εθεσα μερικες βασικες...... Ευχαριστω! υγ. επισης εχω 64bit λαπτοπ με win7 και χρησιμοποιω esetsmartsecurity αν παιζει ρολo βεβαια ...... Edited April 22, 2015 by spirpat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Σίγουρα ο καλύτερος kernel που έχω δει στο note 3 δεν ξέρω πόσο ακόμα μπορεί να βελτιωθεί το τηλέφωνο,γρήγορο και από μπαταρία βράχος. Aryamod 5.3+flugor kernel v1.0 [ATTACH]59836[/ATTACH]][ATTACH]59838[/ATTACH] Edited April 22, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts