telmakris Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μπαταρία θα φανεί μόλις το φορτισω είμαι στο 13 % αλλά σε ταχύτητα είναι ένα κλικ πάνω από τον civato... Δεν το περίμενα.. Με Lean δεν έμεινα ευχαριστημένος.. Θα δουλεύει καλά και σε ομεγα λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Μπαταρία θα φανεί μόλις το φορτισω είμαι στο 13 % αλλά σε ταχύτητα είναι ένα κλικ πάνω από τον civato... Δεν το περίμενα.. Με Lean δεν έμεινα ευχαριστημένος.. Αν έχεις aryamod καλό είναι επίσης να κατεβάσεις από ΟΤΑ το kernel cleaner, να το επιλέξεις μέσω recovery ώστε να καθαρίσει ότι υπάρχει στο σύστημά σου από άλλο kernel - ειδικά από civato - και μετά να εγκαταστήσεις ξανά το arter kernel. Θα δουλεύει καλά και σε ομεγα λέτε? Λογικά ναι. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αν έχεις aryamod καλό είναι επίσης να κατεβάσεις από ΟΤΑ το kernel cleaner, να το επιλέξεις μέσω recovery ώστε να καθαρίσει ότι υπάρχει στο σύστημά σου από άλλο kernel - ειδικά από civato - και μετά να εγκαταστήσεις ξανά το alter kernel. Λογικά ναι. Για ομεγα υπάρχει κάποιο κερνελ cleaner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Μόλις έβαλα κι εγώ arter. Μεχρι τώρα δεν έχω ευχαριστηθεί kernel. Όλα μου φαίνονται ίδιας απόδοσης. Βέβαια δεν δοκίμασα civato 3.6 ακόμη που έκανε το Μένιο να κλαίει. ☺ Που είναι οι μέρες που δεν προλαβαίναμε να περάσουμε kernel και έβγαινε καλύτερος; Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Πέρασα AryaMod cleaner kernel και μετά arter. Το cleaner μπορώ να το κρατήσω και και να το χρησιμοποιώ και με άλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Για ομεγα υπάρχει κάποιο κερνελ cleaner? Δεν έχω omega, αλλά για ρίξε μια ματιά στα Omega Files. Εκεί είναι που τοποθετούν στην omega τα διάφορα mods και tools. Μόλις έβαλα κι εγώ arter. Μεχρι τώρα δεν έχω ευχαριστηθεί kernel. Όλα μου φαίνονται ίδιας απόδοσης. Βέβαια δεν δοκίμασα civato 3.6 ακόμη που έκανε το Μένιο να κλαίει. ☺ Δεν βλέπω και εγώ διαφορά στην απόδοση, για τον απλό λόγο ότι σ'αυτό το τηλέφωνο η απόδοση είναι άριστη, με ότι kernel και αν έχω (πως να βελτιωθεί το άριστο). Ούτε βέβαια ψάχνω κάποιο custom kernel για καλύτερη διαχείρηση μνήμης (με 3gb ραμ τι να λέμε τώρα). Όλα αυτά τα έψαχνα σε κατώτερα τηλέφωνα. Σ'αυτό το τηλέφωνο, οι μόνοι λόγοι πιστεύω που αξίζει κανείς να μπει στην διαδικασία να βρει κάποιο kernel είναι α) για να διορθώσει τυχόν bugs και αδυναμίες του stock kernel και β) για την μπαταρία. Με τον arter είδα σημαντική βελτίωση στην μπαταρία. Όσο για τον Μένιο αυτός μονίμως θα κλαίει με τέτοια μπαταρία που έχει (όποιο κερνελ και να βάλει). :p Πέρασα AryaMod cleaner kernel και μετά arter. Το cleaner μπορώ να το κρατήσω και και να το χρησιμοποιώ και με άλλη rom? Πιστεύω ναι, αφού η δομή του συστήματος είναι ίδια σε όλες τις lolipop, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γι'αυτό. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) @kouros από τους κέρνελ που έχεις δοκιμάσει μέχρι στιγμής ο arter έχει καλύτερη μπαταρία? και πόσο βγάζεις περίπου!? Θέλω έναν με "SEAndroid permissive", που το χρειάζομαι για μια εφαρμογή, και πέρασα προς το παρόν τον omega που είχα κατεβασμένο. Είδα και ο αρτερ είναι ρυθμισμένος σε permissive, κι αν έχεις κανένα 6άωρο οθόνη τον περνάω με κλειστά μάτια. :) ΥΓ1 Πέρασα και την aryamod, εντάξει πολύ κομπλέ. Tελικά θέλω τούμπανο το κινητό όχι άδειο. Δεν είχα και καλύτερη μπαταρία να πω την αλήθεια με omega και δε βρήκα κανένα λόγο να την περάσει κανείς τελικά. Δηλαδή σαν custom δεν λέει κάτι, απλά είναι σαν μια vanilla android προσαρμοσμένη για το note 3, αν δεν επιλέξεις καμιά εφαρμογή από το install! ΥΓ2 Στο UPSM μου κάνει κάτι τερτίπια, ο στοκ ίντερνετ δε δουλεύει, και αν ανοίξω το μενού να πατήσω ρυθμίσεις κρασάρει και από 6 γίνονται 5 οι διαθέσιμες εφαρμογές. Όχι ότι έχουν σημασία ιδιαίτερη σε αυτό το mod, τα βασικά δουλεύουν(τηλ. και μηνύματα), αλλά να τον ενημερώσουμε να το διορθώσει αν είναι γενικό φαινόμενο! Edited March 24, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Μόλις έβαλα κι εγώ arter. Μεχρι τώρα δεν έχω ευχαριστηθεί kernel. Όλα μου φαίνονται ίδιας απόδοσης. Βέβαια δεν δοκίμασα civato 3.6 ακόμη που έκανε το Μένιο να κλαίει. ☺ Όσο για τον Μένιο αυτός μονίμως θα κλαίει με τέτοια μπαταρία που έχει (όποιο κερνελ και να βάλει). :p .χα χα ελάτε να κλάψουμε παρέα,civato έκανε παπάδες γιατί ασχολείται ακόμη. [url https://www.dropbox.com/s/9r2wa7cl1ijejk2/screen_20150323_2046.png?dl=0 http://httpshttps://www.dropbox.com/s/njblzqmz6srgkjh/screen_20150323_2047.png?dl=0://www.dropbox.com/s/yxxa0grlojvgvl6/screen_20150323_2046_2.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/njblzqmz6srgkjh/screen_20150323_2047.png?dl=0 Edited March 24, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 To μοναδικό μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν λειτουργεί το πενάκι, τουλάχιστον με τον τρόπο που ξέρουμε στις samsung rom. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ως ένα βαθμό μόνο. Και η κάμερα χάνει σε σχέση με την στοκ της σαμι χα χα ελάτε να κλάψουμε παρέα,civato έκανε παπάδες γιατί ασχολείται ακόμη. [url https://www.dropbox.com/s/9r2wa7cl1ijejk2/screen_20150323_2046.png?dl=0 http://httpshttps://www.dropbox.com/s/njblzqmz6srgkjh/screen_20150323_2047.png?dl=0://www.dropbox.com/s/yxxa0grlojvgvl6/screen_20150323_2046_2.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/njblzqmz6srgkjh/screen_20150323_2047.png?dl=0 Δεν ανοίγει το μεσαίο λινκ . Φτιάξε το για να βάλουμε τα κλάματα παρέα χαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Και η κάμερα χάνει σε σχέση με την στοκ της σαμι Δεν ανοίγει το μεσαίο λινκ . Φτιάξε το για να βάλουμε τα κλάματα παρέα χαχαχαχα.έλα φίλε μου https://www.dropbox.com/s/yxxa0grlojvgvl6/screen_20150323_2046_2.png?dl=0 Stock zerolemon είπε ένα γατάκι στο xda χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Χαχαχαχ . Σωραίος ...δεν βάζω σιβατο μου σπάει τα νεύρα το συναπςε που χάνει ρυθμίσεις.τωρα είμαι με ωμέγα και ομολογώ πως είμαι πολύ καλά. Κουρος στον αλτερ πειράζεις τίποτα σε ρυθμίσεις η όλα στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Χαχαχαχ . Σωραίος ...δεν βάζω σιβατο μου σπάει τα νεύρα το συναπςε που χάνει ρυθμίσεις.τωρα είμαι με ωμέγα και ομολογώ πως είμαι πολύ καλά. Κουρος στον αλτερ πειράζεις τίποτα σε ρυθμίσεις η όλα στοκ;Τα πράγματα είναι απλά, βάζεις civato και δεν χρειάζεται να βάλεις το synapse ,δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αποστόλη στον arter δεν πειράζεις τίποτε. Μένιο μετά τον arter θα δω και την 3.6 του civato αν και στα screenshots σου δεν βλέπω τις τρελές επιδόσεις σε αυτονομία. Αν εσύ πιάνεις sot 3 ώρες στο 50%, εγώ θα έχω περίπου 1,5 ώρα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Κουρος στον αλτερ πειράζεις τίποτα σε ρυθμίσεις η όλα στοκ; Όχι δεν πειράζω κάτι, όλα stock. @kouros από τους κέρνελ που έχεις δοκιμάσει μέχρι στιγμής ο arter έχει καλύτερη μπαταρία? ΥΓ2 Στο UPSM μου κάνει κάτι τερτίπια, ο στοκ ίντερνετ δε δουλεύει, και αν ανοίξω το μενού να πατήσω ρυθμίσεις κρασάρει και από 6 γίνονται 5 οι διαθέσιμες εφαρμογές. Όχι ότι έχουν σημασία ιδιαίτερη σε αυτό το mod, τα βασικά δουλεύουν(τηλ. και μηνύματα), αλλά να τον ενημερώσουμε να το διορθώσει αν είναι γενικό φαινόμενο! Ναι, μέχρι στιγμής Κωνσταντίνε ο arter αποδεικνύεται το καλύτερο kernel για την μπαταρία μου. Το UPSM δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και συμφωνώ ότι καλό είναι να αναφέρουμε στον dev για κάτι που δεν λειτουργεί. Το thread του είναι εδώ. Μην ξεχάσεις επίσης να περάσεις με τον γνωστό τρόπο (εγκατάσταση μέσω recovery) και το "OTA Update". Μετά μπορείς να το βρεις στα extra features. Επίσης, μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας από τον πίνακα ειδοποιήσεων, που είναι προεπιλεγμένη. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Όχι δεν πειράζω κάτι, όλα stock. Ναι, μέχρι στιγμής Κωνσταντίνε ο arter αποδεικνύεται το καλύτερο kernel για την μπαταρία μου. Το UPSM δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και συμφωνώ ότι καλό είναι να αναφέρουμε στον dev για κάτι που δεν λειτουργεί. Το thread του είναι εδώ. Μην ξεχάσεις επίσης να περάσεις με τον γνωστό τρόπο (εγκατάσταση μέσω recovery) και το "OTA Update". Μετά μπορείς να το βρεις στα extra features. Επίσης, μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας από τον πίνακα ειδοποιήσεων, που είναι προεπιλεγμένη. Ναι το έχω περάσει ήδη. Την εξοικονόμηση γιατί να την απενεργοποιήσω? Δημιουργεί κάποιο θέμα? Πάντα ενεργή την έχω. Edited March 25, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Αν την έχεις ανοιχτή εκτος απο πολλά άλλα σου λειτουργεί τον επεξεργαστή σε χαμηλότερα επίπεδα για να κερδίσεις μπαταρία. Κάτι που δεν έχει λογική αν θες να αλλάξει κερνελ για να κερδίσεις ταχύτητα Edited March 24, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δε με απασχολεί η ταχύτητα. Όσο καιρό εχω το τηλεφωνο την εχω ενεργή και πετάει. Το πρωταρχικό για μένα ειναι η μπαταρία. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Οι κερνελ lean, civato είναι permissive στο se for android? Και να μην είναι μπορείς να το αλλάξεις εσύ. Υπάρχουν εφαρμογές για αυτήν την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Οσοι εχετε εγκαταστησει την dn4 εχετε βρει τροπο να προσθεσετε τις 5 συντομευσεις στη lockscreen? Με καποιο μοντ εννοω. Edit: Παρακαλω τους μοντς να μεταφερουν το μηνυμα στο νημα "Τροποποιησεις για το Note II". Edited March 25, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μένιο μετά τον arter θα δω και την 3.6 του civato αν και στα screenshots σου δεν βλέπω τις τρελές επιδόσεις σε αυτονομία. Αν εσύ πιάνεις sot 3 ώρες στο 50%, εγώ θα έχω περίπου 1,5 ώρα.Καλημέρα. Τα τρελά νούμερα Άγγελε ήταν δοκιμές και όχι καθημερινή χρήση. Εδώ μιλάμε για μιάμιση μέρα αναμονή 40λεπτα τηλέφωνο συν data και τα πάντα ανοιχτά. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλά νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Το τηλέφωνο μας έχει φτάσει σε απίστευτη εξέλιξη πλέον. Με lollipop AryaMod και arter kernel είναι πραγματικά τέλειο. Αυτονομία ταχύτητα σταθερότητα βάλε και το πενάκι από το Note 4 μαι έχεις μια απίστευτη συσκευή. Θέλω να πάρω το Note 4 και να δώσω το 3 στην γυναίκα και δεν το κάνω γιατί φοβάμαι ότι το 4 θα αργήσει να φτάσει στο ίδιο σημείο εξέλιξης. Αμφιβάλλω αν δουλεύει το ίδιο υποδειγματικα Edit: τι ήθελα να το γραψω; με arter δεν δουλεύει η έξυπνη αναμονή στην οθόνη. Πίσω στον lean kernel. Όπου πραγματικά όλα λειτουργούν άψογα Edited March 25, 2015 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα παίδες. Κάποιο link για leak Kernel κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα παίδες. Κάποιο link για leak Kernel κανείς? Xda....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Επειδή μάταια περιμένω να βγει xnote lollipop ποια από τις lollipop που δοκιμάσατε θεωρείτε ότι θα προσομοίαζε στην xnote στο customisation; Μέχρι τώρα δοκίμασα masik, civato και omega αλλά καμία δεν με ευχαρίστησε όπως η xnote kk. Μένιο τα νούμερα σου είναι απίστευτα καλά. Απλώς μου φάνηκαν μικρά σε σχέση με άλλα δικά σου. Εσύ Μένιο παίζεις μπάλα στο επαγγελματικό κι εμείς σε 5x5. ☺ #overpower http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Edited March 25, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το τηλέφωνο μας έχει φτάσει σε απίστευτη εξέλιξη πλέον. Με lollipop AryaMod και arter kernel είναι πραγματικά τέλειο. Αυτονομία ταχύτητα σταθερότητα βάλε και το πενάκι από το Note 4 μαι έχεις μια απίστευτη συσκευή. Θέλω να πάρω το Note 4 και να δώσω το 3 στην γυναίκα και δεν το κάνω γιατί φοβάμαι ότι το 4 θα αργήσει να φτάσει στο ίδιο σημείο εξέλιξης. Αμφιβάλλω αν δουλεύει το ίδιο υποδειγματικα Edit: τι ήθελα να το γραψω; με arter δεν δουλεύει η έξυπνη αναμονή στην οθόνη. Πίσω στον lean kernel. Όπου πραγματικά όλα λειτουργούν άψογα Θύμισε μου λίγο φίλε μου τι είναι η έξυπνη αναμονή κόλλησα τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts