Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέος kernel από civato με δυνατότητα υπερχρονισμού.

Χαρακτηριστικά του kernel και προτεινόμενες ρυθμίσεις από το civato στο http://ift.tt/1zYANob

Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή αλλά τα έχει παίξει η μπαταρία μου και φοβάμαι μη και δεν μου βγάζει την μέρα αν βρω και τον μαμά να φλασαρω αν δεν είναι οκ του σιβατου θα τον βάλω το μεσημέρι.

Ρε παιδιά τι ακριβως είναι αυτό και τι κάνει Unified Daemon

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να κάνω δοκιμή αλλά τα έχει παίξει η μπαταρία μου και φοβάμαι μη και δεν μου βγάζει την μέρα αν βρω και τον μαμά να φλασαρω αν δεν είναι οκ του σιβατου θα τον βάλω το μεσημέρι.

Ρε παιδιά τι ακριβως είναι αυτό και τι κάνει Unified Daemon

Κατέβασε το flashify και κάνε ένα backup το boot.img και το επαναφέρεις όποτε θες. Το Unified Daemon είναι το service που είναι υπεύθυνο για την ανανέωση του stock weather widget και της τοποθεσίας του. Αν το παγώσεις πχ με Titanium ή Greenify δεν θα ανανεώνεται.

Λοιπόν, συνεχίζω εδώ το review μου από την νέα πολωνική μια και αφορά πλέον επέμβαση στο σύστημα.Είχα γράψει στο επίσημο θέμα ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το bt και τελικά είχα δίκιο.Πριν λίγο που το δοκίμασα στις ανοικτές ακροάσεις, ξανά μανά τα ίδια, μόλις σβήσει η οθόνη και περάσουν 2-3 δεν συνδέεται με τίποτα .Τελικά πέρασα τον κέρνελ της leaked και το πρόβλημα διορθώθηκε.Το κακό είναι ότι πετάει ένα ενοχλητικό μυνημα για εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένων ενεργειών, το οποίο ψάχνω να βρω τρόπο να το εξαλείψω.Οι άνθρωποι στη samsung είναι απλά τραγικοί.

Λοιπόν, συνεχίζω εδώ το review μου από την νέα πολωνική μια και αφορά πλέον επέμβαση στο σύστημα.Είχα γράψει στο επίσημο θέμα ότι κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το bt και τελικά είχα δίκιο.Πριν λίγο που το δοκίμασα στις ανοικτές ακροάσεις, ξανά μανά τα ίδια, μόλις σβήσει η οθόνη και περάσουν 2-3 δεν συνδέεται με τίποτα .Τελικά πέρασα τον κέρνελ της leaked και το πρόβλημα διορθώθηκε.Το κακό είναι ότι πετάει ένα ενοχλητικό μυνημα για εντοπισμό μη εξουσιοδοτημένων ενεργειών, το οποίο ψάχνω να βρω τρόπο να το εξαλείψω.Οι άνθρωποι στη samsung είναι απλά τραγικοί.

να σε ρωτήσω κάτι...ποιας χώρας είναι το δικό σου?άτομα που πήραν κανονικά την πολωνική ota έχουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται εσένα?

να σε ρωτήσω κάτι...ποιας χώρας είναι το δικό σου?άτομα που πήραν κανονικά την πολωνική ota έχουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται εσένα?
Ναι, τα έχουν.

Τελικά γυρίζω πάλι στη leaked...έχω απογοητευτεί και εξοργιστικεί απίστευτα.

@truckman Αν είναι θέμα kernel γιατί δε δοκιμάζεις του civato μπας και γλυτώσεις αλλαγή rom;

Με την τελευταία έκδοση και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του μου φαίνεται οτι η αυτονομία βελτιώθηκε σημαντικά.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

@truckman Αν είναι θέμα kernel γιατί δε δοκιμάζεις του civato μπας και γλυτώσεις αλλαγή rom;

Με την τελευταία έκδοση και τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του μου φαίνεται οτι η αυτονομία βελτιώθηκε σημαντικά.

Δεν ξέρω αν κάθεται αυτός ο κέρνελ σε στοκ ρομ και εάν πατάει στον καινούριο.Τεσπα, έκανα ήδη restore στην leaked και τελείωσε η υπόθεση.Αν δεν βγει έκδοση με καινούριο κέρνελ δεν ξαναβάζω τίποτα.

Θα ήθελα ένα λινκ με την τελευταία kitkat rom που είχαμε! (πρέπει να γυρίσω πίσω για λίγο και δεν βρίσκω από που να το κατεβάσω) Αν έχετε καμιά καλή custom, από θέμα αυτονομίας, για την kitkat επίσης!

edit: είδα αυτό στο xda "BEWARE: If you flash the bootloader for 4.4.2 you will NEVER (yet) be able to flash back to 4.3 or (so far) not be able to flash any CM Roms. If you choose not to flash the Bootloader you will not be able to boot up TW 4.4.2." δηλαδή, άμα περάσεις την 4.4.2 δεν μπορείς να γυρίσεις σε 4.3, τι παίζει τελικά, θα μπορέσω να πάω πίσω, μόνο για 4.4 σε 4.3 υπάρχει θέμα?

Να μου πείτε πώς μπαίνω σε download mode τώρα που έχω το twrp νομίζω δε δουλεύει το volume down, ή θέλει περισσότερη ώρα?(edit ok το βρήκα μέσα από το recovery)

υγ Τα custom recoveries είναι ανεξάρτητα από τις εκδόσεις android ή υπάρχουν θέματα συμβατότητας?

υγ οι Υπέρυθρές σας δουλεύουν με την 5.0? Δε δουλεύει ούτε το Samsung Universal IR, ούτε το Air Remote(για το MacBook)

τα χρησιμοποιούσα και τα δύο τακτικά!

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Παρατήρησα κάποια ασυμβατότητα μεταξύ cm12 και apex. Ξαφνικά δεν ανταποκρίνονταν η οθόνη και το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Με nova, next και tsf κανένα πρόβλημα.

Έβαλα τον κερνελ του σιβατου

1) δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις που έχει δώσει μου βγάζει το synapse ότι δεν είναι σταθερές. Και παγώνει και μετά επανεκκίνηση

Αυτά μου τα κάνει μετά από ρεισταρτ που κάνω εγώ .

2)έχουν χαλάσει τα χρώματα στο κινητό σαν να είναι λίγο πιο κίτρινα .

3 ) από ταχύτητα ακόμα και χωρίς τις ρυθμίσεις κάνει μπαμ ότι είναι τούμπανο

Με τις ρυθμίσεις είναι σφαίρα.

Edited by araditsas

περασα με clean instal τηn arrayed 4.1 και ολα δειχνουν να δουλευουν πλεον . το μονο που δεν βλεπω ειναι το εικονιδιο του wifi οταν λειτουργει . ενω το 4 g ναι

Έβαλα τον κερνελ του σιβατου

1) δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις που έχει δώσει μου βγάζει το synapse ότι δεν είναι σταθερές. Και παγώνει και μετά επανεκκίνηση

Αυτά μου τα κάνει μετά από ρεισταρτ που κάνω εγώ .

2)έχουν χαλάσει τα χρώματα στο κινητό σαν να είναι λίγο πιο κίτρινα .

3 ) από ταχύτητα ακόμα και χωρίς τις ρυθμίσεις κάνει μπαμ ότι είναι τούμπανο

Με τις ρυθμίσεις είναι σφαίρα.

Σε μενα δεν έχει κανένα από τα προβλήματα που ανέφερες. Για δοκίμασε να διαγράψεις τις ρυθμίσεις του synapse ή να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις εκ νέου μήπως και φτιάξει.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Στο δικό μου λειτουργεί ο Samsung music player χωρίς πρόβλημα.

Σε ότι αφορά την ταχύτητα, αν η ερώτησή σου αφορά τον υπερχρονισμό εγώ προσωπικά δεν το έκανα. Επιπροσθέτως οι ρυθμίσεις του civ (τις οποίες χρησιμοποιώ τώρα) είναι για μεγαλύτερη αυτονομία. Επομένως δεν είδα καμιά αλλαγή σε ταχύτητα. Αυτό που είδα μέχρι τώρα είναι πολύ καλό deepsleep και κατ' επέκταση καλύτερη αυτονομία. Επίσης μου φαίνεται να λειτουργεί η συσκευή πιο ομαλά, πιο smooth που λέμε και στα ελληνικά. ☺

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Πολύ καλά. Ερώτηση σε AryaMod που είμαι τώρα πρέπει να πατήσω την επιλογή κατά την εγκατάσταση του kernel από άλλο development?

Τλκ ούτε το σήμα του 4g 3g wifi απεικονιζεται στην οθόνη. Μπορεί να εμφανιστεί; πρώτη φορά συνανταω αυτό να μην ξέρω τη σύνδεση έχω :eek::eek::mad:

Edited by stelioz350

παιδιά καλήμερα, κάποια καλύτερη από την masic 4 που έχω βάλει με Lollipop , έχει βγεί; ευχαριστώ

Aryamod 4.1

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

παιδιά καλήμερα, κάποια καλύτερη από την masic 4 που έχω βάλει με Lollipop , έχει βγεί; ευχαριστώ

masik 6 boa6

μπομπα παει το κινητο....

το μονο κακο δεν εχει περασει την σιγαση...

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

masik 6 boa6

μπομπα παει το κινητο....

το μονο κακο δεν εχει περασει την σιγαση...

odex!!!σημαντικη παραλειψη...

Καλή χρυσή η AryaMod αλλά στα flasarismata είναι η χειρότερη. Πολύ σπάνια μου κάθεται σωστά. Χτες δεν έβλεπα τα wifi 4g ξανά flasharw με clean install και τωρα δεν βγάζει στα μνμ τα ονόματα Μόνο αριθμοί. Τι κάνω τώρα; πολύ install?

Καλή χρυσή η AryaMod αλλά στα flasarismata είναι η χειρότερη. Πολύ σπάνια μου κάθεται σωστά. Χτες δεν έβλεπα τα wifi 4g ξανά flasharw με clean install και τωρα δεν βγάζει στα μνμ τα ονόματα Μόνο αριθμοί. Τι κάνω τώρα; πολύ install?
Βάλε την masik και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η arya έχει πολλές μόντες και μπερδεύονται τα πράγματα.

Ερώτηση.Στις cm11 kai 12 του temasek παντα ειχα προβλημα με wake up lag περιου 1 sec.δλδ οταν παταω το home button και ενω η οθονη ειναι σβηστη πρωτα αναβουν τα κουμπια και μετα απο 1 sec περιπου η οθονη..καμια ιδεα?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις