Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια περασα την οφισιαλ λολιποπ πολωνικη με οντιν αλλα δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να μην χασω τις εφαρμογες που ειχα.Αυτο που βλεπω ειναι πως η ρομ ειναι πολυ καλη αλλα εχω χαλια μπαταρια

Πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καλυτερα?Και αν ναι ετσι χανω τις επαφες και τα μηνυματα?Καρτα μνημης δεν εχω και ειναι ολα στο τηλεφωνο

Φίλε Μένιο η odex v3 που έχεις, σε ποια λολιποπ βασίζεται;; Έχεις κάποιο λινκ γιατί δε τη βρίσκω στο xda??

H v3.0 που έχει ο Μένιος δεν υπάρχει πλέον στο store της rom. Είναι βασισμένη στο πρώτο leak και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ

Edited by kouros17

H v3.0 που έχει ο Μένιος δεν υπάρχει πλέον στο store της rom. Είναι βασισμένη στο πρώτο leak και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ.

Αα μάλιστα, ευχαριστώ.. Εφόσον είναι στο πρώτο leaked βασισμένη, καλύτερα να μείνω στην 3.1 arya.. Κάποιες φορές έχω κάτι fc σε fb/Instagram, αυτό είναι το μόνο που με χαλάει!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Αα μάλιστα, ευχαριστώ.. Εφόσον είναι στο πρώτο leaked βασισμένη, καλύτερα να μείνω στην 3.1 arya.. Κάποιες φορές έχω κάτι fc σε fb/Instagram, αυτό είναι το μόνο που με χαλάει!!
Εδώ είσαι https://mega.co.nz/#!woI2UIQJ!MNR70ax_N4TYDnZqun5eIIMRoCCij4QyFoBqbl3rSeo την βάζεις και όλα πάνε τρένο :cool:

Εδώ είσαι https://mega.co.nz/#!woI2UIQJ!MNR70ax_N4TYDnZqun5eIIMRoCCij4QyFoBqbl3rSeo την βάζεις και όλα πάνε τρένο :cool:

Τόσο καλή ε;; Έχω το νέο bootloader, ελπίζω να μην πειράζει σε κάτι.. Σιγαση υπάρχει ή μόνο με δόνηση;;

Ευχαριστω :D

Τόσο καλή ε;; Έχω το νέο bootloader, ελπίζω να μην πειράζει σε κάτι.. Σιγαση υπάρχει ή μόνο με δόνηση;;

Ευχαριστω :D

Ώπα σου έδωσα ένα άλλο link πιο πριν. Το σωστό είναι αυτό του Μένιου. Δεν πειράζει ο bootloader. Σίγαση δεν υπάρχει γιατί είναι βασισμένη στο πρώτο leak.

Eκείνο πάντως που θα σου πρότεινα, για να σου φύγει η περιέργεια, είναι να πάρεις ένα backup από recovery την aryamod, να δοκιμάσεις την masik και αν δεν σου αρέσει ξανακάνεις restore την aryamod. :)

Ώπα σου έδωσα ένα άλλο link πιο πριν. Το σωστό είναι αυτό του Μένιου. Δεν πειράζει ο bootloader. Σίγαση δεν υπάρχει γιατί είναι βασισμένη στο πρώτο leak.

Eκείνο πάντως που θα σου πρότεινα, για να σου φύγει η περιέργεια, είναι να πάρεις ένα backup από recovery την aryamod, να δοκιμάσεις την masik και αν δεν σου αρέσει ξανακάνεις restore την aryamod. :)

Απο backup παιρνω boot, system και data για να εχω την ρομ οπως και τώρα ;; Τα cache , efs και modem χρειάζονται;;

Απο backup παιρνω boot, system και data για να εχω την ρομ οπως και τώρα ;; Τα cache , efs και modem χρειάζονται;;

Επέλεξε τα όλα από εκεί. :)

Επέλεξε τα όλα από εκεί. :)
Γιώργο η πλάκα είναι δεν πιστεύουν τους χρόνους μπαταρίας με αυτήν την ρομ.

Ένα γατάκι στο xda μου είπε ότι έχω zerolemon χα χα πέθανα στα γέλια το πρωί.

Αυτό που κάνει την διαφορά από τις άλλες ρομ είναι όταν γράφεις κάπου η μπαταρία είναι βράχος.

Γιώργο η πλάκα είναι δεν πιστεύουν τους χρόνους μπαταρίας με αυτήν την ρομ.

Ένα γατάκι στο xda μου είπε ότι έχω zerolemon χα χα πέθανα στα γέλια το πρωί.

Αυτό που κάνει την διαφορά από τις άλλες ρομ είναι όταν γράφεις κάπου η μπαταρία είναι βράχος.

Χα, χα, χα...ναι τον διάβασα, ξαναεπανήρθε, δεν σε πιστεύει με τίποτα. :lol:

Με την masik πάντως είχα πολύ καλή μπαταρία, αλλά στα ίδια επίπεδα περίπου κυμαίνομαι και με την aryamod.

Γενικά επειδή έχω δοκιμάσει όλες τις stock και αρκετές custom lolipop roms , η μπαταρία μου είναι σε όλες περίπου το ίδιο (με μισή ώρα ή σαρανταπέντε περίπου λεπτά διαφορά ανοιχτής οθόνης, με την ίδια πάντα χρήση). Επομένως το κριτήριο για το ποια θα επιλέξω είναι άλλο και όχι η μπαταρία.

Εκείνο που μ'έχει εντυπωσιάσει γενικά στην lolipop - και είναι το πιο σημαντικό για μένα - είναι το πόσο βαθιά μπαίνει σε deep sleep.

Πρέπει να περάσουν πολλές ώρες για να πέσει έστω και μία μονάδα! :)

Edited by kouros17

Μπες στο διαχειριστικό του ρούτερ,βγάλε το αυτόματο από τα κανάλια, του βάζεις κάποιο σταθερό και του κανείς reboot (Το ίδιο ρούτερ μάλλον έχουμε, αν δε στρώσει βάλε φωνή να σου πω ρυθμίσεις)
εβαλα το καναλι στο 7 και μου βγαζει download 6,44 και upload 1,23.

κανονικά πόσο περίπου πρέπει να πηγαίνει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκείνο που μ'έχει εντυπωσιάσει γενικά στην lolipop - και είναι το πιο σημαντικό για μένα - είναι το πόσο βαθιά μπαίνει σε deep sleep.

:)

655 ώρες :D πιο deeb δεν γίνεται.

Πάω για νέο ρεκόρ :D

https://www.dropbox.com/s/u7j7qini8b2py9b/screen_20150224_1927.png?dl=0

Καλησπέρα.

Ετοιμάζομαι (σκέφτομαι καλύτερα :) ) να περάσω Masik

1. Έχει διάφορες "εκδόσεις" (3.2 - 4 - 5) να πάω στην 3.2 ή στην 5?
  2. Έχει λυθεί το θέμα που "έμπαινε" μόνο σε δόνηση (και όχι μόνο Mute)?
  3. Η φωτογραφική μηχανή πως είναι? μου είναι αρκετά σημαντική λόγω των παιδιών
  4. Πριν κάμποσες μέρες είχα περάσει κάποια lollipop (του Crash αν θυμάμαι καλά) και είχα περάσει μέσω Odin τα τρία αρχεία που δίνει ο Crash στο thread του.... Πρέπει να τα ξαναπεράσω τώρα (μετά τη lollipo έκανα επαναφορά το recovery back up Μου) ? Να χρησιμοποιήσω για αυτό το βήμα (το βήμα odin μετά το πρώτο reset) τα αρχεία και τον οδηγό του Crash καθώς μου φαίνεται πιο κατανοητός?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλησπέρα.

Ετοιμάζομαι (σκέφτομαι καλύτερα :) ) να περάσω Masik

1. Έχει διάφορες "εκδόσεις" (3.2 - 4 - 5) να πάω στην 3.2 ή στην 5?
  2. Έχει λυθεί το θέμα που "έμπαινε" μόνο σε δόνηση (και όχι μόνο Mute)?
  3. Η φωτογραφική μηχανή πως είναι? μου είναι αρκετά σημαντική λόγω των παιδιών
  4. Πριν κάμποσες μέρες είχα περάσει κάποια lollipop (του Crash αν θυμάμαι καλά) και είχα περάσει μέσω Odin τα τρία αρχεία που δίνει ο Crash στο thread του.... Πρέπει να τα ξαναπεράσω τώρα (μετά τη lollipo έκανα επαναφορά το recovery back up Μου) ? Να χρησιμοποιήσω για αυτό το βήμα (το βήμα odin μετά το πρώτο reset) τα αρχεία και τον οδηγό του Crash καθώς μου φαίνεται πιο κατανοητός?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

αν έχεις περάσει τα αρχεία δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις.

Η φωτογραφικη μηχανη μια χαρα ειναι.οτι οι εκδοσεις εχουν διαφορες εχουν αλλα δεν γνωριζω ακριβως τι.δεν υπαρχει τελειως σιγαση.ηχος μονο και δονηση.δες λιγο πιο πισω που μιλανε για την masik v3 odex και λενε οτι ειναι πολυ καλη.εσυ αποφασιζεις ποια θα βαλεις

Edited by antriou23
T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

εβαλα το καναλι στο 7 και μου βγαζει dow nload 6,44 και upload 1,23.

κανονικά πόσο περίπου πρέπει να πηγαίνει?

Εμένα μου δίνει στο σπίτι κάπου στις 13000 με 24αρα γραμμή,ενώ σε άλλο ρούτερ με καλύτερο πάροχο έχω δει και 18000.Εξαρτάται φυσικά και από τι ταχύτητα φτάνει μέχρι το ρούτερ σου (παίζουν ρόλο καλωδιώσεις,απόσταση απο το κέντρο του παρόχου,και φυσικά η ταχύτητα της συνδρομής σου). Edited by truckman

Το βράδυ που θα έχω χρόνο την κατεβάζω. :)

Προσοχή θέλει full wipe πριν την εγκατάσταση.

Μας κατέστρεψε με το full wipe :p

Edit :Καλημέρα παιδιά!!

Ρε παίδες έβαλα τον civato kernel στην aryad 3.1 και κάνει το κινητό μια ώρα να φορτίσει...

Έχει κανείς μήπως τον στοκ πουθενά; η γενικά να προτείνει κάποια λύση;

Ρε παίδες έβαλα τον civato kernel στην aryad 3.1 και κάνει το κινητό μια ώρα να φορτίσει...

Δηλαδή από 15% κάνει πάνω από 2:30 ώρες?

Τον έβαλα και εγώ στην αρχή άργησε μετά έκανα ξανά γουαιπ κασέ και νταλβικ μετά άνοιξε και η οθόνη μου ήταν σαν καμένη τρόμαξα έβγαλα μπαταρία έκανα ρεισταρτ και τώρα όλα καλά τον έχω δυο μέρες αλλά καμία διαφορά με τον στοκ.

Εδώ έχει τον στοκ αν θες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58990765

[ROM][N9005][5.0] Masik Lollipop 5.1

τα λογια ειναι περιτα....

Τι φάση αυτή;;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις