king2009 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εγινε να στε καλα παιδια.Το βραδυ θα περασω official και θα ψαχτω με τις ρομς μετα να δω πια ειναι καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια περασα την οφισιαλ λολιποπ πολωνικη με οντιν αλλα δεν εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να μην χασω τις εφαρμογες που ειχα.Αυτο που βλεπω ειναι πως η ρομ ειναι πολυ καλη αλλα εχω χαλια μπαταρια Πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καλυτερα?Και αν ναι ετσι χανω τις επαφες και τα μηνυματα?Καρτα μνημης δεν εχω και ειναι ολα στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Φίλε Μένιο η odex v3 που έχεις, σε ποια λολιποπ βασίζεται;; Έχεις κάποιο λινκ γιατί δε τη βρίσκω στο xda?? H v3.0 που έχει ο Μένιος δεν υπάρχει πλέον στο store της rom. Είναι βασισμένη στο πρώτο leak και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ Edited February 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 H v3.0 που έχει ο Μένιος δεν υπάρχει πλέον στο store της rom. Είναι βασισμένη στο πρώτο leak και μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ. Αα μάλιστα, ευχαριστώ.. Εφόσον είναι στο πρώτο leaked βασισμένη, καλύτερα να μείνω στην 3.1 arya.. Κάποιες φορές έχω κάτι fc σε fb/Instagram, αυτό είναι το μόνο που με χαλάει!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Αα μάλιστα, ευχαριστώ.. Εφόσον είναι στο πρώτο leaked βασισμένη, καλύτερα να μείνω στην 3.1 arya.. Κάποιες φορές έχω κάτι fc σε fb/Instagram, αυτό είναι το μόνο που με χαλάει!!Εδώ είσαι https://mega.co.nz/#!woI2UIQJ!MNR70ax_N4TYDnZqun5eIIMRoCCij4QyFoBqbl3rSeo την βάζεις και όλα πάνε τρένο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εδώ είσαι https://mega.co.nz/#!woI2UIQJ!MNR70ax_N4TYDnZqun5eIIMRoCCij4QyFoBqbl3rSeo την βάζεις και όλα πάνε τρένο :cool: Τόσο καλή ε;; Έχω το νέο bootloader, ελπίζω να μην πειράζει σε κάτι.. Σιγαση υπάρχει ή μόνο με δόνηση;; Ευχαριστω :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τόσο καλή ε;; Έχω το νέο bootloader, ελπίζω να μην πειράζει σε κάτι.. Σιγαση υπάρχει ή μόνο με δόνηση;; Ευχαριστω :D Ώπα σου έδωσα ένα άλλο link πιο πριν. Το σωστό είναι αυτό του Μένιου. Δεν πειράζει ο bootloader. Σίγαση δεν υπάρχει γιατί είναι βασισμένη στο πρώτο leak. Eκείνο πάντως που θα σου πρότεινα, για να σου φύγει η περιέργεια, είναι να πάρεις ένα backup από recovery την aryamod, να δοκιμάσεις την masik και αν δεν σου αρέσει ξανακάνεις restore την aryamod. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Ώπα σου έδωσα ένα άλλο link πιο πριν. Το σωστό είναι αυτό του Μένιου. Δεν πειράζει ο bootloader. Σίγαση δεν υπάρχει γιατί είναι βασισμένη στο πρώτο leak. Eκείνο πάντως που θα σου πρότεινα, για να σου φύγει η περιέργεια, είναι να πάρεις ένα backup από recovery την aryamod, να δοκιμάσεις την masik και αν δεν σου αρέσει ξανακάνεις restore την aryamod. :) Απο backup παιρνω boot, system και data για να εχω την ρομ οπως και τώρα ;; Τα cache , efs και modem χρειάζονται;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Απο backup παιρνω boot, system και data για να εχω την ρομ οπως και τώρα ;; Τα cache , efs και modem χρειάζονται;; Επέλεξε τα όλα από εκεί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Επέλεξε τα όλα από εκεί. :)Γιώργο η πλάκα είναι δεν πιστεύουν τους χρόνους μπαταρίας με αυτήν την ρομ. Ένα γατάκι στο xda μου είπε ότι έχω zerolemon χα χα πέθανα στα γέλια το πρωί. Αυτό που κάνει την διαφορά από τις άλλες ρομ είναι όταν γράφεις κάπου η μπαταρία είναι βράχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Γιώργο η πλάκα είναι δεν πιστεύουν τους χρόνους μπαταρίας με αυτήν την ρομ. Ένα γατάκι στο xda μου είπε ότι έχω zerolemon χα χα πέθανα στα γέλια το πρωί. Αυτό που κάνει την διαφορά από τις άλλες ρομ είναι όταν γράφεις κάπου η μπαταρία είναι βράχος. Χα, χα, χα...ναι τον διάβασα, ξαναεπανήρθε, δεν σε πιστεύει με τίποτα. :lol: Με την masik πάντως είχα πολύ καλή μπαταρία, αλλά στα ίδια επίπεδα περίπου κυμαίνομαι και με την aryamod. Γενικά επειδή έχω δοκιμάσει όλες τις stock και αρκετές custom lolipop roms , η μπαταρία μου είναι σε όλες περίπου το ίδιο (με μισή ώρα ή σαρανταπέντε περίπου λεπτά διαφορά ανοιχτής οθόνης, με την ίδια πάντα χρήση). Επομένως το κριτήριο για το ποια θα επιλέξω είναι άλλο και όχι η μπαταρία. Εκείνο που μ'έχει εντυπωσιάσει γενικά στην lolipop - και είναι το πιο σημαντικό για μένα - είναι το πόσο βαθιά μπαίνει σε deep sleep. Πρέπει να περάσουν πολλές ώρες για να πέσει έστω και μία μονάδα! :) Edited February 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μπες στο διαχειριστικό του ρούτερ,βγάλε το αυτόματο από τα κανάλια, του βάζεις κάποιο σταθερό και του κανείς reboot (Το ίδιο ρούτερ μάλλον έχουμε, αν δε στρώσει βάλε φωνή να σου πω ρυθμίσεις)εβαλα το καναλι στο 7 και μου βγαζει download 6,44 και upload 1,23. κανονικά πόσο περίπου πρέπει να πηγαίνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εκείνο που μ'έχει εντυπωσιάσει γενικά στην lolipop - και είναι το πιο σημαντικό για μένα - είναι το πόσο βαθιά μπαίνει σε deep sleep. :)655 ώρες :D πιο deeb δεν γίνεται. Πάω για νέο ρεκόρ :D https://www.dropbox.com/s/u7j7qini8b2py9b/screen_20150224_1927.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι (σκέφτομαι καλύτερα :) ) να περάσω Masik Έχει διάφορες "εκδόσεις" (3.2 - 4 - 5) να πάω στην 3.2 ή στην 5? Έχει λυθεί το θέμα που "έμπαινε" μόνο σε δόνηση (και όχι μόνο Mute)? Η φωτογραφική μηχανή πως είναι? μου είναι αρκετά σημαντική λόγω των παιδιών Πριν κάμποσες μέρες είχα περάσει κάποια lollipop (του Crash αν θυμάμαι καλά) και είχα περάσει μέσω Odin τα τρία αρχεία που δίνει ο Crash στο thread του.... Πρέπει να τα ξαναπεράσω τώρα (μετά τη lollipo έκανα επαναφορά το recovery back up Μου) ? Να χρησιμοποιήσω για αυτό το βήμα (το βήμα odin μετά το πρώτο reset) τα αρχεία και τον οδηγό του Crash καθώς μου φαίνεται πιο κατανοητός? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited February 24, 2015 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι (σκέφτομαι καλύτερα :) ) να περάσω Masik Έχει διάφορες "εκδόσεις" (3.2 - 4 - 5) να πάω στην 3.2 ή στην 5? Έχει λυθεί το θέμα που "έμπαινε" μόνο σε δόνηση (και όχι μόνο Mute)? Η φωτογραφική μηχανή πως είναι? μου είναι αρκετά σημαντική λόγω των παιδιών Πριν κάμποσες μέρες είχα περάσει κάποια lollipop (του Crash αν θυμάμαι καλά) και είχα περάσει μέσω Odin τα τρία αρχεία που δίνει ο Crash στο thread του.... Πρέπει να τα ξαναπεράσω τώρα (μετά τη lollipo έκανα επαναφορά το recovery back up Μου) ? Να χρησιμοποιήσω για αυτό το βήμα (το βήμα odin μετά το πρώτο reset) τα αρχεία και τον οδηγό του Crash καθώς μου φαίνεται πιο κατανοητός? Ευχαριστώ προκαταβολικά. αν έχεις περάσει τα αρχεία δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις. Η φωτογραφικη μηχανη μια χαρα ειναι.οτι οι εκδοσεις εχουν διαφορες εχουν αλλα δεν γνωριζω ακριβως τι.δεν υπαρχει τελειως σιγαση.ηχος μονο και δονηση.δες λιγο πιο πισω που μιλανε για την masik v3 odex και λενε οτι ειναι πολυ καλη.εσυ αποφασιζεις ποια θα βαλεις Edited February 24, 2015 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 (edited) εβαλα το καναλι στο 7 και μου βγαζει dow nload 6,44 και upload 1,23. κανονικά πόσο περίπου πρέπει να πηγαίνει?Εμένα μου δίνει στο σπίτι κάπου στις 13000 με 24αρα γραμμή,ενώ σε άλλο ρούτερ με καλύτερο πάροχο έχω δει και 18000.Εξαρτάται φυσικά και από τι ταχύτητα φτάνει μέχρι το ρούτερ σου (παίζουν ρόλο καλωδιώσεις,απόσταση απο το κέντρο του παρόχου,και φυσικά η ταχύτητα της συνδρομής σου). Edited February 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλεμερααα βγηκε η Arya v4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλεμερααα βγηκε η Arya v4 Το βράδυ που θα έχω χρόνο την κατεβάζω. :) Προσοχή θέλει full wipe πριν την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το βράδυ που θα έχω χρόνο την κατεβάζω. :) Προσοχή θέλει full wipe πριν την εγκατάσταση. Μας κατέστρεψε με το full wipe :p Edit :Καλημέρα παιδιά!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μας κατέστρεψε με το full wipe :p Edit :Καλημέρα παιδιά!! [ROM][N9005][5.0] Masik Lollipop 5.1 τα λογια ειναι περιτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παίδες έβαλα τον civato kernel στην aryad 3.1 και κάνει το κινητό μια ώρα να φορτίσει... Έχει κανείς μήπως τον στοκ πουθενά; η γενικά να προτείνει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παίδες έβαλα τον civato kernel στην aryad 3.1 και κάνει το κινητό μια ώρα να φορτίσει... Έχει κανείς μήπως τον στοκ πουθενά; η γενικά να προτείνει κάποια λύση;Δηλαδή από 15% κάνει πάνω από 2:30 ώρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ρε παίδες έβαλα τον civato kernel στην aryad 3.1 και κάνει το κινητό μια ώρα να φορτίσει... Έχει κανείς μήπως τον στοκ πουθενά; η γενικά να προτείνει κάποια λύση; Τον έβαλα και εγώ στην αρχή άργησε μετά έκανα ξανά γουαιπ κασέ και νταλβικ μετά άνοιξε και η οθόνη μου ήταν σαν καμένη τρόμαξα έβγαλα μπαταρία έκανα ρεισταρτ και τώρα όλα καλά τον έχω δυο μέρες αλλά καμία διαφορά με τον στοκ. Εδώ έχει τον στοκ αν θες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=58990765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 [ROM][N9005][5.0] Masik Lollipop 5.1 τα λογια ειναι περιτα.... Τι φάση αυτή;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τι φάση αυτή;; http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-masik-lollipop-v2-6-multi-csc-t2993173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts