Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες μπας και είναι ενεργό αυτό και βγάλε το.

[ATTACH]57290[/ATTACH]

αυτο ηταν!με εσωσες σ ευχαριστω πολυ!:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ο civato έδωσε lollipop kernel με υποστήριξη viper.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732

Τώρα αρχίζουν τα ωραία.

Τον δοκίμασες? Σκέφτομαι να τον φλασαρω όταν βγάλει το επόμενο update o arya

Σήμερα τον πέρασα οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όμως δεν περιμένω και σπουδαία πράγματα σε ότι αφορά την ταχύτητα ή την μπαταρία. Αυτά τα περιμένω από τον lean όταν με το καλό βγάλει lp kernel για μας.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Σήμερα τον πέρασα οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όμως δεν περιμένω και σπουδαία πράγματα σε ότι αφορά την ταχύτητα ή την μπαταρία. Αυτά τα περιμένω από τον lean όταν με το καλό βγάλει lp kernel για μας.

Από τον στοκ όπως και να χει καλύτερος δεν θα ναι?

μετρησα το wifi στην συσκευη μας με το speedtest και μου βγαζει 3,85 mbps στο download και 1,07 στο upload.

δεν ειναι πολυ λιγο?υπαρχει κατι να κανω να το βελτιωσω?η φταιει το wifi της wind που εχω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετρησα το wifi στην συσκευη μας με το speedtest και μου βγαζει 3,85 mbps στο download και 1,07 στο upload.

δεν ειναι πολυ λιγο?υπαρχει κατι να κανω να το βελτιωσω?η φταιει το wifi της wind που εχω?

Το δικό μου έφυγε από νωρίς για τα σκουπίδια.Άσε που αν σου έχουν δώσει το άσπρο το ZTE έχει και ασυμβατότητες με το note.Πάρε ένα άλλο ρούτερ να ευχαριστηθείς και το note σου αλλά και τον υπολογιστή σου σε ότι αφορά το ίντερνετ.

Μετά από ένα μήνα με masik v3.0 odex τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικα .

Το τηλέφωνο δουλεύει ασταμάτητα αυτον τον μήνα χωρίς να το κλείσω ούτε λεπτό και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πουθενά.

Πρώτη φορά μένω με την ίδια ρομ τόσο καιρό και δεν βλέπω να την αλλάζω.

https://www.dropbox.com/s/zk8lf04kq1iot2z/screen_20150223_0724.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/qaftddfsldzycs1/screen_20150223_0724_2.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/nw7ysdxxhu5az4a/screen_20150223_0725.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/icexk5p6bm1tr2q/screen_20150223_0726.png?dl=0

Rom δεν θα αλλάξεις Μένιο αλλά πες μου πως δεν θα βάλεις lean όταν βγει!

Σε οτι αφορά τον kernel του civato η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι βελτιώνει την αυτονομία και αν κρίνω από το antutu βελτιώνει και τη γενικότερη απόδοση του τηλεφώνου. Σημειώνω ότι είμαι με masik 3.0 odex και δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του kernel.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Rom δεν θα αλλάξεις αλλά πες μου πως δεν θα βάλεις lean όταν βγει!
Όταν με το καλό τον βγάλει βλέπουμε αλλά ο μαμά είναι κορυφή.

Αυτό που είναι κορυφή σε αυτή την ρομ είναι η αναμονή της ,εχθές περίπου στης 11:00 που το είδα ήμουν στο 91% και σήμερα στις 07:30 δεν κουνήθηκε καθόλου :cool:

Μένιο στο θέμα της αναμονής νομίζω ότι του civato είναι καλύτερος. Αν δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις τη γνώμη σου.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Αγλαος; Εννοούσες Άγγελος φαντάζομαι. Χαίρομαι που σε ακούω και πάλι Κοσμά. Ήσουν η φωνή της λογικής εδώ μέσα.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Αγλαος; Εννοούσες Άγγελος φαντάζομαι. Χαίρομαι που σε ακούω και πάλι Κοσμά. Ήσουν η φωνή της λογικής εδώ μέσα.
Αγλαός εννοεί, είναι μια λέξη που την λέμε μεταξύ μας χα χα.

☺ OK. Πάντως Μένιο δε νομίζω να παραμείνεις για πολύ στο λιμάνι σου. Σύντομα θα μπαρκάρεις και θα μας "στείλεις" με τα απίστευτα ρεκόρ σου!

Καλή σαρακοστή παιδιά.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Χωρις note 3 ομως :-(

Αυτό που είναι κορυφή σε αυτή την ρομ είναι η αναμονή της ,εχθές περίπου στης 11:00 που το είδα ήμουν στο 91% και σήμερα στις 07:30 δεν κουνήθηκε καθόλου :cool:

Μένιο στο θέμα της αναμονής νομίζω ότι του civato είναι καλύτερος. Αν δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις τη γνώμη σου.

Η αναμονή είναι κορυφαία στην lolipop γενικά. Σε όλες τις ρομ που δοκίμασα ήταν το ίδιο απίστευτη. Για μένα που λόγω δουλειάς τις περισσότερες μέρες δεν χρησιμοποιώ πολλές ώρες το τηλέφωνό μου, η "αναμονή" είναι το σημαντικότερο στοιχείο της μπαταρίας.

Πάντως η samsung δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα τον κώδικα του kernel, επομένως ολοκληρωμένα custom kernel δεν μπορούν να φτιαχτούν.

Wind έχω και εγώ αλλά βγάζω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχω πάντως το ρούτερ της wind.

Με ποια εφαρμογή έκανες το test; Μία που βρήκα και μου φάνηκε αρκετά αξιόπιστη είναι αυτήν εδώ.

Edited by kouros17

Θελω να κανω την εξης ερωτηση..περασα πριν ενα status bar απο τν recovery και μου έβγαζε σφαλμα στο system ui..υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλω αυτο που πέρασα ή θελει να περασω την rom;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Θελω να κανω την εξης ερωτηση..περασα πριν ενα status bar απο τν recovery και μου έβγαζε σφαλμα στο system ui..υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλω αυτο που πέρασα ή θελει να περασω την rom;

Πρέπει να ξαναπεράσεις τη ρομ. Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik cache και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Ακριβώς, βρήκα το λιμάνι μου.

Καλά άσε μη τα λες σε εμάς τώρα που θα ξεκινήσει το πάρτι από Ρομ και κερνελ θα δεις τι θα λες.

☺ OK. Πάντως Μένιο δε νομίζω να παραμείνεις για πολύ στο λιμάνι σου. Σύντομα θα μπαρκάρεις και θα μας "στείλεις" με τα απίστευτα ρεκόρ σου!

Καλή σαρακοστή παιδιά.

Έτσι ακριβώς.... :eek:

Civato rev 1. 3 μόλις τον βάζω αμέσως.

Τον έβαλα αλλά με εκνεβριζουν τα χρώματα που έχει με την αυτόματη οθόνη κάτι έχει κάνει και έχει χάσει την ζωηραδα στα χρώματα είναι σαν ξεθοριασμενα. Δεν μου αρέσει θα τον αφήνω μόνο και μόνο για να δω πως πάει από τα υπόλοιπα.

Edited by araditsas

Aryamode 3.1 οσοι την εχετε τα φωτα κατω στα πληκτρα "πισω" κτλ σας δουλευουν κανονικα ?

Aryamode 3.1 οσοι την εχετε τα φωτα κατω στα πληκτρα "πισω" κτλ σας δουλευουν κανονικα ?

Ναι ναι κανονικά!!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Χτες πέρασα το ποτάμι και έβαλα τελικά cm12. Λόγω ημερών δεν έχω προλάβει να δω τίποτα. Ενα πρόβλημα όμως με παραξένεψε. Η stock εφαρμογή μηνυμάτων ανοίγει κανονικά αλλά όταν παταω σε μια συνομιλία κρασαρει. Η νέα εφαρμογή της Google δουλεύει κανονικά. Την ενεργοποίησα μέσα απο τις ρυθμίσεις αλλά με τρώει η περιέργεια.

Εχει κάτι να κανει το tesla unread;

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις