dimikord Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Δες μπας και είναι ενεργό αυτό και βγάλε το. [ATTACH]57290[/ATTACH]αυτο ηταν!με εσωσες σ ευχαριστω πολυ!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Και ο civato έδωσε lollipop kernel με υποστήριξη viper. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2987732 Τώρα αρχίζουν τα ωραία. Τον δοκίμασες? Σκέφτομαι να τον φλασαρω όταν βγάλει το επόμενο update o arya Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αν δοκιμάσετε τον kernel γράφτε εντυπώσεις ρε παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σήμερα τον πέρασα οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όμως δεν περιμένω και σπουδαία πράγματα σε ότι αφορά την ταχύτητα ή την μπαταρία. Αυτά τα περιμένω από τον lean όταν με το καλό βγάλει lp kernel για μας. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Σήμερα τον πέρασα οπότε είναι νωρίς για συμπεράσματα. Όμως δεν περιμένω και σπουδαία πράγματα σε ότι αφορά την ταχύτητα ή την μπαταρία. Αυτά τα περιμένω από τον lean όταν με το καλό βγάλει lp kernel για μας. Από τον στοκ όπως και να χει καλύτερος δεν θα ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 μετρησα το wifi στην συσκευη μας με το speedtest και μου βγαζει 3,85 mbps στο download και 1,07 στο upload. δεν ειναι πολυ λιγο?υπαρχει κατι να κανω να το βελτιωσω?η φταιει το wifi της wind που εχω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μάλλον της wind φταίει φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 μετρησα το wifi στην συσκευη μας με το speedtest και μου βγαζει 3,85 mbps στο download και 1,07 στο upload. δεν ειναι πολυ λιγο?υπαρχει κατι να κανω να το βελτιωσω?η φταιει το wifi της wind που εχω? Το δικό μου έφυγε από νωρίς για τα σκουπίδια.Άσε που αν σου έχουν δώσει το άσπρο το ZTE έχει και ασυμβατότητες με το note.Πάρε ένα άλλο ρούτερ να ευχαριστηθείς και το note σου αλλά και τον υπολογιστή σου σε ότι αφορά το ίντερνετ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μετά από ένα μήνα με masik v3.0 odex τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικα . Το τηλέφωνο δουλεύει ασταμάτητα αυτον τον μήνα χωρίς να το κλείσω ούτε λεπτό και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα πουθενά. Πρώτη φορά μένω με την ίδια ρομ τόσο καιρό και δεν βλέπω να την αλλάζω. https://www.dropbox.com/s/zk8lf04kq1iot2z/screen_20150223_0724.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/qaftddfsldzycs1/screen_20150223_0724_2.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nw7ysdxxhu5az4a/screen_20150223_0725.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/icexk5p6bm1tr2q/screen_20150223_0726.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Rom δεν θα αλλάξεις Μένιο αλλά πες μου πως δεν θα βάλεις lean όταν βγει! Σε οτι αφορά τον kernel του civato η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι βελτιώνει την αυτονομία και αν κρίνω από το antutu βελτιώνει και τη γενικότερη απόδοση του τηλεφώνου. Σημειώνω ότι είμαι με masik 3.0 odex και δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του kernel. Edited February 23, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Rom δεν θα αλλάξεις αλλά πες μου πως δεν θα βάλεις lean όταν βγει!Όταν με το καλό τον βγάλει βλέπουμε αλλά ο μαμά είναι κορυφή. Αυτό που είναι κορυφή σε αυτή την ρομ είναι η αναμονή της ,εχθές περίπου στης 11:00 που το είδα ήμουν στο 91% και σήμερα στις 07:30 δεν κουνήθηκε καθόλου :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Μένιο στο θέμα της αναμονής νομίζω ότι του civato είναι καλύτερος. Αν δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις τη γνώμη σου. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αγλαος μενιος δε φλασαρει κουραστηκε. Civato παντα ειχε καλη αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αγλαος μενιος δε φλασαρει κουραστηκε. Ακριβώς, βρήκα το λιμάνι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αγλαος; Εννοούσες Άγγελος φαντάζομαι. Χαίρομαι που σε ακούω και πάλι Κοσμά. Ήσουν η φωνή της λογικής εδώ μέσα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αγλαος; Εννοούσες Άγγελος φαντάζομαι. Χαίρομαι που σε ακούω και πάλι Κοσμά. Ήσουν η φωνή της λογικής εδώ μέσα.Αγλαός εννοεί, είναι μια λέξη που την λέμε μεταξύ μας χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ☺ OK. Πάντως Μένιο δε νομίζω να παραμείνεις για πολύ στο λιμάνι σου. Σύντομα θα μπαρκάρεις και θα μας "στείλεις" με τα απίστευτα ρεκόρ σου! Καλή σαρακοστή παιδιά. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αγλαος; Εννοούσες Άγγελος φαντάζομαι. Χαίρομαι που σε ακούω και πάλι Κοσμά. Ήσουν η φωνή της λογικής εδώ μέσα. Χωρις note 3 ομως :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Αυτό που είναι κορυφή σε αυτή την ρομ είναι η αναμονή της ,εχθές περίπου στης 11:00 που το είδα ήμουν στο 91% και σήμερα στις 07:30 δεν κουνήθηκε καθόλου :cool: Μένιο στο θέμα της αναμονής νομίζω ότι του civato είναι καλύτερος. Αν δεν βαριέσαι κάνε μια δοκιμή να μου πεις τη γνώμη σου. Η αναμονή είναι κορυφαία στην lolipop γενικά. Σε όλες τις ρομ που δοκίμασα ήταν το ίδιο απίστευτη. Για μένα που λόγω δουλειάς τις περισσότερες μέρες δεν χρησιμοποιώ πολλές ώρες το τηλέφωνό μου, η "αναμονή" είναι το σημαντικότερο στοιχείο της μπαταρίας. Πάντως η samsung δεν έχει δημοσιοποιήσει ακόμα τον κώδικα του kernel, επομένως ολοκληρωμένα custom kernel δεν μπορούν να φτιαχτούν. μετρησα το wifi στην συσκευη μας με το speedtest και μου βγαζει 3,85 mbps στο download και 1,07 στο upload. δεν ειναι πολυ λιγο?υπαρχει κατι να κανω να το βελτιωσω?η φταιει το wifi της wind που εχω? Wind έχω και εγώ αλλά βγάζω πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχω πάντως το ρούτερ της wind. Με ποια εφαρμογή έκανες το test; Μία που βρήκα και μου φάνηκε αρκετά αξιόπιστη είναι αυτήν εδώ. Edited February 23, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Θελω να κανω την εξης ερωτηση..περασα πριν ενα status bar απο τν recovery και μου έβγαζε σφαλμα στο system ui..υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλω αυτο που πέρασα ή θελει να περασω την rom; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Θελω να κανω την εξης ερωτηση..περασα πριν ενα status bar απο τν recovery και μου έβγαζε σφαλμα στο system ui..υπαρχει καποιος τροπος να το βγαλω αυτο που πέρασα ή θελει να περασω την rom; Πρέπει να ξαναπεράσεις τη ρομ. Κάνε μόνο wipe cache και wipe dalvik cache και δεν θα χάσεις εφαρμογές και ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) Ακριβώς, βρήκα το λιμάνι μου. Καλά άσε μη τα λες σε εμάς τώρα που θα ξεκινήσει το πάρτι από Ρομ και κερνελ θα δεις τι θα λες. ☺ OK. Πάντως Μένιο δε νομίζω να παραμείνεις για πολύ στο λιμάνι σου. Σύντομα θα μπαρκάρεις και θα μας "στείλεις" με τα απίστευτα ρεκόρ σου! Καλή σαρακοστή παιδιά. Έτσι ακριβώς.... :eek: Civato rev 1. 3 μόλις τον βάζω αμέσως. Τον έβαλα αλλά με εκνεβριζουν τα χρώματα που έχει με την αυτόματη οθόνη κάτι έχει κάνει και έχει χάσει την ζωηραδα στα χρώματα είναι σαν ξεθοριασμενα. Δεν μου αρέσει θα τον αφήνω μόνο και μόνο για να δω πως πάει από τα υπόλοιπα. Edited February 23, 2015 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Aryamode 3.1 οσοι την εχετε τα φωτα κατω στα πληκτρα "πισω" κτλ σας δουλευουν κανονικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Aryamode 3.1 οσοι την εχετε τα φωτα κατω στα πληκτρα "πισω" κτλ σας δουλευουν κανονικα ? Ναι ναι κανονικά!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Χτες πέρασα το ποτάμι και έβαλα τελικά cm12. Λόγω ημερών δεν έχω προλάβει να δω τίποτα. Ενα πρόβλημα όμως με παραξένεψε. Η stock εφαρμογή μηνυμάτων ανοίγει κανονικά αλλά όταν παταω σε μια συνομιλία κρασαρει. Η νέα εφαρμογή της Google δουλεύει κανονικά. Την ενεργοποίησα μέσα απο τις ρυθμίσεις αλλά με τρώει η περιέργεια. Εχει κάτι να κανει το tesla unread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts