Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγια παιδια....ορματε :D

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

ξανα μεγια παιδια....

ξαναορματε,,,

[OFFICIAL] Xposed for Lollipop

http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118

;)

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξανα μεγια παιδια....

ξαναορματε,,,

;)

ολα τα καλα νεα απο τον liontari1977 :)

Αν έχεις αντίγραφα του titanium από kit kat ξέχασε την επαναφορά.

Πάμε τώρα και για τα πρώτα παρατράγουδα : εκτός του ότι πήραν πάλι πίσω την προσθήκη του αθόρυβου που είχαμε στην τελευταία leaked με χάλασε αφάνταστα πρωινιάτικα που διαπιστώνω πάλι το πρόβλημα με την επανασύνδεση στα bt με σβηστή οθόνη που υπήρχε στην πρώτη leaked και είχαν διορθώσει στην δεύτερη. ..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry:

εγω γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με το bleutooth?:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξανα μεγια παιδια....

ξαναορματε,,,

;)

δουλεύει για samsung ?γιατι λενε οτι εχει θεματα!

εγω γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με το bleutooth?:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δουλεύει για samsung ?γιατι λενε οτι εχει θεματα!

εγω το εβαλα το ζιπακι με ρεκοβερι κ κολλισε στο βοοτ μετα.. εκανα κ wipe cache davik data k τιποτα εκει κολλημενο.. γυρισα μετα σε back up που ειχα κ με FULL WIPE

ξανα μεγια παιδια....

ξαναορματε,,,

;)

Το έγραψα και εγώ πιο πριν. Προσοχή όμως γιατί πολλοί αναφέρουν bootloop. Υπάρχουν προβλήματα με κάποιες Samsung συσκευές, όπως και με τη δική μας. Λίγη υπομονή ακόμα.

Edited by kouros17

Οποίος θέλει δοκιμάζει 4 0 https://yadi.sk/d/fDe3Dz5YcA4sT/Samsung%20Note%20III/Android%205.0 εγώ την odex δεν την αλλάζω χα χα.

Οποίος θέλει δοκιμάζει 4 0 https://yadi.sk/d/fDe3Dz5YcA4sT/Samsung%20Note%20III/Android%205.0 εγώ την odex δεν την αλλάζω χα χα.

Μένιο την έβαλες; Ποια ρομ έχει ως βάση της;

Όχι φίλε μου.Δεν ξέρω τις αλλαγές της.Αλλα σήμερα κλείνω 23 μέρες σερί με την 3.0 odex και έχω αποτοξίνωθη τελείος. Και ο Μένιος είναι εντάξει.

Όχι φίλε μου.Δεν ξέρω τις αλλαγές της.Αλλα σήμερα κλείνω 23 μέρες σερί με την 3.0 odex και έχω αποτοξίνωθη τελείος. Και ο Μένιος είναι εντάξει.

Ειναι lollipop αυτη η οχι?μπορουμε να τη περασουμε απο recovery?

Είναι εύκολο κάποιος με την στόκ Πολωνική να μου πει την έκδοση του κέρνελ?

@freddaras To πρόβλημα με τα bt είναι οτι αν χάσουν την σύνδεση,μετά δεν επανασυνδέονται αυτόματα για όσο είναι σβηστή η οθόνη.Κἀποια θα συνδεθούν αν το κάνεις χειροκίνητα (και το προσπαθήσεις) και κάποια άλλα δεν πρόκειται να ξανασυνδεθούν με κανένα τρόπο για όσο παραμένει σβηστή η οθόνη.Αυτό ηταν ενα bug της πρώτης leaked,το οποίο διόρθωσαν στην δεύτερη και η καλή μας samsung το επανέφερε στην official :dizzy:

Είναι εύκολο κάποιος με την στόκ Πολωνική να μου πει την έκδοση του κέρνελ?

@freddaras To πρόβλημα με τα bt είναι οτι αν χάσουν την σύνδεση,μετά δεν επανασυνδέονται αυτόματα για όσο είναι σβηστή η οθόνη.Κἀποια θα συνδεθούν αν το κάνεις χειροκίνητα (και το προσπαθήσεις) και κάποια άλλα δεν πρόκειται να ξανασυνδεθούν με κανένα τρόπο για όσο παραμένει σβηστή η οθόνη.Αυτό ηταν ενα bug της πρώτης leaked,το οποίο διόρθωσαν στην δεύτερη και η καλή μας samsung το επανέφερε στην official :dizzy:[/ QUOTE ]

Παραθέτω screenshot

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Παραθέτω screenshot

Σε ευχαριστώ :) Απ οτι φαίνεται είχα δίκιο για την γκρίνια,ο κέρνελ της δεύτερης leaked είναι νεότερος απο αυτόν της official (o ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος ἠ παραπλήσιος με αυτόν της πρώτης lolli),γι αυτό και υπάρχει θέμα με το bt

Edited by truckman

Ειναι lollipop αυτη η οχι?μπορουμε να τη περασουμε απο recovery?

Είναι βασισμένη στο πρώτο lolipop leak και μπορείς να την περάσεις μέσω recovery.

Edited by kouros17

παιδες φλαασαρα οφισιαλ λολιποπ στο νοτελι μου..υπαρχει καποιο ροοτ?
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

λοιπον εχω την lolipop official Με recovery και root μπορω να τη περασω κανονικα απ οτι καταλαβα.Έχει διορθωσεις σε σχεση με την official ?τι bugs εχεις;

Σε ευχαριστώ :) Απ οτι φαίνεται είχα δίκιο για την γκρίνια,ο κέρνελ της δεύτερης leaked είναι νεότερος απο αυτόν της official (o ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος ἠ παραπλήσιος με αυτόν της πρώτης lolli),γι αυτό και υπάρχει θέμα με το bt

Πάρη όταν είδα ότι δεν υπάρχει η σίγαση στον ήχο και όταν είδα την ημερομηνία της official που μου φάνηκε παλιότερη από το δεύτερο leak, πέρασαν σκέψεις ότι το δεύτερο leak πιθανόν να είναι νεότερο από την πρώτη official και ήθελα να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς, τώρα που είσαι με το δεύτερο leak. Μπορείς να μας πεις την ημερομηνία του kernel από το δεύτερο leak;

Πάρη όταν είδα ότι δεν υπάρχει η σίγαση στον ήχο και όταν είδα την ημερομηνία της official που μου φάνηκε παλιότερη από το δεύτερο leak, πέρασαν σκέψεις ότι το δεύτερο leak πιθανόν να είναι νεότερο από την πρώτη official και ήθελα να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς, τώρα που είσαι με το δεύτερο leak. Μπορείς να μας πεις την ημερομηνία του kernel από το δεύτερο leak;
Η έκδοση του κέρνελ της leaked είναι η 3.4.0-4025667 με ημερομηνία 27/1/15 (σαφώς νεότερη έκδοση )

παιδες φλαασαρα οφισιαλ λολιποπ στο νοτελι μου..υπαρχει καποιο ροοτ?

Φλασάρεις αυτό εδώ μέσω odin 3.09, τοποθετώντας το στο πεδίο AP (παλιό PDA) του odin.

Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

λοιπον εχω την lolipop official Με recovery και root μπορω να τη περασω κανονικα απ οτι καταλαβα.Έχει διορθωσεις σε σχεση με την official ?τι bugs εχεις;

Δεν θα δεις διαφορές σε σχέση με την official, πέρα ίσως από την καλύτερη μπαταρία.

Την περνάς μέσω recovery.

Η έκδοση του κέρνελ της leaked είναι η 3.4.0-4025667 με ημερομηνία 27/1/15 (σαφώς νεότερη έκδοση )

Χα, άρα η official είναι πιο παλιά από το δεύτερο leak. Γι'αυτό το δεύτερο leak είναι τόσο άψογο, έχοντας και την επιλογή της "σίγασης" για τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε σε κάποιο επόμενο firmware της samsung που λογικά δεν θ'αργήσει. :rolleyes:

Edited by kouros17

ετσι το κοβω οτι δεν θα αργησει νεα αναβαθμηση!! κ θα ειναι ιδια ακριβως με το 2τερο leak :lol: εγω παντως με οφισιαλ βρηκα τροπο πληρης σιγασης απο το μενου χωρις προγραματα!!

ετσι το κοβω οτι δεν θα αργησει νεα αναβαθμηση!! κ θα ειναι ιδια ακριβως με το 2τερο leak :lol: εγω παντως με οφισιαλ βρηκα τροπο πληρης σιγασης απο το μενου χωρις προγραματα!!

Εννοείς από τις "διακοπές" να επιλέγεις "ποτέ διακοπή" ή από το αντίστοιχο κουμπί της status bar, να επιλέγεις "καμία". Ή μήπως όχι;

Εννοείς από τις "διακοπές" να επιλέγεις "ποτέ διακοπή" ή "καμία" από το αντίστοιχο κουμπί στην status bar. Ή μήπως όχι;

ναι αυτο λεω!! κ μας βγαζει κ ενα στρογγυλο με μια παυλα στη μεση πανω στην μπαρα μετα.. ειναι μια λυση κ αυτη :p

ναι αυτο λεω!! κ μας βγαζει κ ενα στρογγυλο με μια παυλα στη μεση πανω στην μπαρα μετα.. ειναι μια λυση κ αυτη :p

Ναι αυτό είναι γνωστό. Απλώς έχε υπ'όψιν σου ότι με αυτήν την επιλογή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι.

Για να ακουστεί το ξυπνητήρι θα πρέπει να έχεις επιλεγμένη την επιλογή "να επιτρέπονται μόνο διακοπές υψηλής προτεραιότητας" με το αστέρι πάνω στην μπάρα.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις τι άλλο θα θεωρείται "διακοπή υψηλής προτεραιότητας" πέρα από το ξυπνητήρι που θεωρείται εξ'ορισμού. Και αυτό το επιλέγεις από το "Ηχοι και ειδοποιήσεις"/"Διακοπές". :)

Edited by kouros17

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις