liontari1977 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μεγια παιδια....ορματε :D http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 ξανα μεγια παιδια.... ξαναορματε,,, [OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ξανα μεγια παιδια.... ξαναορματε,,, [OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 ;) ολα τα καλα νεα απο τον liontari1977 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν έχεις αντίγραφα του titanium από kit kat ξέχασε την επαναφορά. Πάμε τώρα και για τα πρώτα παρατράγουδα : εκτός του ότι πήραν πάλι πίσω την προσθήκη του αθόρυβου που είχαμε στην τελευταία leaked με χάλασε αφάνταστα πρωινιάτικα που διαπιστώνω πάλι το πρόβλημα με την επανασύνδεση στα bt με σβηστή οθόνη που υπήρχε στην πρώτη leaked και είχαν διορθώσει στην δεύτερη. ..δε λέω τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσω θα μπανάρω τον εαυτό μου...:angry: εγω γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με το bleutooth?:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξανα μεγια παιδια.... ξαναορματε,,, [OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 ;) δουλεύει για samsung ?γιατι λενε οτι εχει θεματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 εγω γιατι δεν εχω κανενα προβλημα με το bleutooth?:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δουλεύει για samsung ?γιατι λενε οτι εχει θεματα! εγω το εβαλα το ζιπακι με ρεκοβερι κ κολλισε στο βοοτ μετα.. εκανα κ wipe cache davik data k τιποτα εκει κολλημενο.. γυρισα μετα σε back up που ειχα κ με FULL WIPE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 οποτε αναμονη ....! :) τουμπανο η στοκ λολι παντως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 οποτε αναμονη ....! :) τουμπανο η στοκ λολι παντως .. και εμενα μ αρεσε.. αλλα το μονο μιον ειναι το οτι δεν εχει mute mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) ξανα μεγια παιδια.... ξαναορματε,,, [OFFICIAL] Xposed for Lollipop http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 ;) Το έγραψα και εγώ πιο πριν. Προσοχή όμως γιατί πολλοί αναφέρουν bootloop. Υπάρχουν προβλήματα με κάποιες Samsung συσκευές, όπως και με τη δική μας. Λίγη υπομονή ακόμα. Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οποίος θέλει δοκιμάζει 4 0 https://yadi.sk/d/fDe3Dz5YcA4sT/Samsung%20Note%20III/Android%205.0 εγώ την odex δεν την αλλάζω χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οποίος θέλει δοκιμάζει 4 0 https://yadi.sk/d/fDe3Dz5YcA4sT/Samsung%20Note%20III/Android%205.0 εγώ την odex δεν την αλλάζω χα χα. Μένιο την έβαλες; Ποια ρομ έχει ως βάση της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μένιο την έβαλες; Ποια ρομ έχει ως βάση της;Όχι φίλε μου.Δεν ξέρω τις αλλαγές της.Αλλα σήμερα κλείνω 23 μέρες σερί με την 3.0 odex και έχω αποτοξίνωθη τελείος. Και ο Μένιος είναι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Όχι φίλε μου.Δεν ξέρω τις αλλαγές της.Αλλα σήμερα κλείνω 23 μέρες σερί με την 3.0 odex και έχω αποτοξίνωθη τελείος. Και ο Μένιος είναι εντάξει. Ειναι lollipop αυτη η οχι?μπορουμε να τη περασουμε απο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είναι εύκολο κάποιος με την στόκ Πολωνική να μου πει την έκδοση του κέρνελ? @freddaras To πρόβλημα με τα bt είναι οτι αν χάσουν την σύνδεση,μετά δεν επανασυνδέονται αυτόματα για όσο είναι σβηστή η οθόνη.Κἀποια θα συνδεθούν αν το κάνεις χειροκίνητα (και το προσπαθήσεις) και κάποια άλλα δεν πρόκειται να ξανασυνδεθούν με κανένα τρόπο για όσο παραμένει σβηστή η οθόνη.Αυτό ηταν ενα bug της πρώτης leaked,το οποίο διόρθωσαν στην δεύτερη και η καλή μας samsung το επανέφερε στην official :dizzy: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Είναι εύκολο κάποιος με την στόκ Πολωνική να μου πει την έκδοση του κέρνελ? @freddaras To πρόβλημα με τα bt είναι οτι αν χάσουν την σύνδεση,μετά δεν επανασυνδέονται αυτόματα για όσο είναι σβηστή η οθόνη.Κἀποια θα συνδεθούν αν το κάνεις χειροκίνητα (και το προσπαθήσεις) και κάποια άλλα δεν πρόκειται να ξανασυνδεθούν με κανένα τρόπο για όσο παραμένει σβηστή η οθόνη.Αυτό ηταν ενα bug της πρώτης leaked,το οποίο διόρθωσαν στην δεύτερη και η καλή μας samsung το επανέφερε στην official :dizzy:[/ QUOTE ] Παραθέτω screenshot Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αυτό το bug το είχα με xnote το καλοκαίρι αλλά και με g3. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Παραθέτω screenshot Σε ευχαριστώ :) Απ οτι φαίνεται είχα δίκιο για την γκρίνια,ο κέρνελ της δεύτερης leaked είναι νεότερος απο αυτόν της official (o ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος ἠ παραπλήσιος με αυτόν της πρώτης lolli),γι αυτό και υπάρχει θέμα με το bt Edited February 14, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ειναι lollipop αυτη η οχι?μπορουμε να τη περασουμε απο recovery? Είναι βασισμένη στο πρώτο lolipop leak και μπορείς να την περάσεις μέσω recovery. Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 παιδες φλαασαρα οφισιαλ λολιποπ στο νοτελι μου..υπαρχει καποιο ροοτ? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Μένιο την έβαλες; Ποια ρομ έχει ως βάση της; λοιπον εχω την lolipop official Με recovery και root μπορω να τη περασω κανονικα απ οτι καταλαβα.Έχει διορθωσεις σε σχεση με την official ?τι bugs εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σε ευχαριστώ :) Απ οτι φαίνεται είχα δίκιο για την γκρίνια,ο κέρνελ της δεύτερης leaked είναι νεότερος απο αυτόν της official (o ο οποίος πρέπει να είναι ο ίδιος ἠ παραπλήσιος με αυτόν της πρώτης lolli),γι αυτό και υπάρχει θέμα με το bt Πάρη όταν είδα ότι δεν υπάρχει η σίγαση στον ήχο και όταν είδα την ημερομηνία της official που μου φάνηκε παλιότερη από το δεύτερο leak, πέρασαν σκέψεις ότι το δεύτερο leak πιθανόν να είναι νεότερο από την πρώτη official και ήθελα να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς, τώρα που είσαι με το δεύτερο leak. Μπορείς να μας πεις την ημερομηνία του kernel από το δεύτερο leak; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πάρη όταν είδα ότι δεν υπάρχει η σίγαση στον ήχο και όταν είδα την ημερομηνία της official που μου φάνηκε παλιότερη από το δεύτερο leak, πέρασαν σκέψεις ότι το δεύτερο leak πιθανόν να είναι νεότερο από την πρώτη official και ήθελα να σε ρωτήσω αυτό ακριβώς, τώρα που είσαι με το δεύτερο leak. Μπορείς να μας πεις την ημερομηνία του kernel από το δεύτερο leak;Η έκδοση του κέρνελ της leaked είναι η 3.4.0-4025667 με ημερομηνία 27/1/15 (σαφώς νεότερη έκδοση ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) παιδες φλαασαρα οφισιαλ λολιποπ στο νοτελι μου..υπαρχει καποιο ροοτ? Φλασάρεις αυτό εδώ μέσω odin 3.09, τοποθετώντας το στο πεδίο AP (παλιό PDA) του odin. Αναλυτικές οδηγίες εδώ. λοιπον εχω την lolipop official Με recovery και root μπορω να τη περασω κανονικα απ οτι καταλαβα.Έχει διορθωσεις σε σχεση με την official ?τι bugs εχεις; Δεν θα δεις διαφορές σε σχέση με την official, πέρα ίσως από την καλύτερη μπαταρία. Την περνάς μέσω recovery. Η έκδοση του κέρνελ της leaked είναι η 3.4.0-4025667 με ημερομηνία 27/1/15 (σαφώς νεότερη έκδοση ) Χα, άρα η official είναι πιο παλιά από το δεύτερο leak. Γι'αυτό το δεύτερο leak είναι τόσο άψογο, έχοντας και την επιλογή της "σίγασης" για τον ήχο. Αυτό σημαίνει ότι θα τη δούμε σε κάποιο επόμενο firmware της samsung που λογικά δεν θ'αργήσει. :rolleyes: Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ετσι το κοβω οτι δεν θα αργησει νεα αναβαθμηση!! κ θα ειναι ιδια ακριβως με το 2τερο leak :lol: εγω παντως με οφισιαλ βρηκα τροπο πληρης σιγασης απο το μενου χωρις προγραματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 ετσι το κοβω οτι δεν θα αργησει νεα αναβαθμηση!! κ θα ειναι ιδια ακριβως με το 2τερο leak :lol: εγω παντως με οφισιαλ βρηκα τροπο πληρης σιγασης απο το μενου χωρις προγραματα!! Εννοείς από τις "διακοπές" να επιλέγεις "ποτέ διακοπή" ή από το αντίστοιχο κουμπί της status bar, να επιλέγεις "καμία". Ή μήπως όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Εννοείς από τις "διακοπές" να επιλέγεις "ποτέ διακοπή" ή "καμία" από το αντίστοιχο κουμπί στην status bar. Ή μήπως όχι; ναι αυτο λεω!! κ μας βγαζει κ ενα στρογγυλο με μια παυλα στη μεση πανω στην μπαρα μετα.. ειναι μια λυση κ αυτη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) ναι αυτο λεω!! κ μας βγαζει κ ενα στρογγυλο με μια παυλα στη μεση πανω στην μπαρα μετα.. ειναι μια λυση κ αυτη :p Ναι αυτό είναι γνωστό. Απλώς έχε υπ'όψιν σου ότι με αυτήν την επιλογή δεν ακούγεται ούτε το ξυπνητήρι. Για να ακουστεί το ξυπνητήρι θα πρέπει να έχεις επιλεγμένη την επιλογή "να επιτρέπονται μόνο διακοπές υψηλής προτεραιότητας" με το αστέρι πάνω στην μπάρα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις τι άλλο θα θεωρείται "διακοπή υψηλής προτεραιότητας" πέρα από το ξυπνητήρι που θεωρείται εξ'ορισμού. Και αυτό το επιλέγεις από το "Ηχοι και ειδοποιήσεις"/"Διακοπές". :) Edited February 14, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts