Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για χιλιοστή φορά.

Με τον κωδικό στο dialer δε φαίνεται το CSC.

Θα το διαβάσετε στο KIES, ή θα μπείτε σε recovery mode και θα το διαβάσετε εκεί.

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για χιλιοστή φορά.

Με τον κωδικό στο dialer δε φαίνεται το CSC.

Θα το διαβάσετε στο KIES, ή θα μπείτε σε recovery mode και θα το διαβάσετε εκεί.

Να σαι καλα.Ευχαριστω για τη πληροφορια.Τοσο καιρο δε το ξερα και αναριωτιομουν αυτο που μου εβγαζε ο dialer γιατι δε περιειχε καπου το ΧΕΟ.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Νομίζω ψάχνοντας το ότι είναι γαλλικό

Γιατί από ότι θυμάμαι με το που το άνοιξα είχε γαλλικά και το περιοδικό του στα γαλλικά ήταν.

Με ρουτ τι να κάνω ;;; να προχωρήσω άφοβα λόγω knox;

Αν προχωρήσεις σε ρουτ θα σου γράψει το κνοξ οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση.

Αν προχωρήσεις σε ρουτ θα σου γράψει το κνοξ οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση.

ΟΚ , ξεπερνωντας το κνοχ

ας πουμε οτι θελω να βαλω official rom, ποια να βαλω ? την γερμανικη ? ελληνικη ? να αφησω την γαλλικη ?

ΟΚ , ξεπερνωντας το κνοχ

ας πουμε οτι θελω να βαλω official rom, ποια να βαλω ? την γερμανικη ? ελληνικη ? να αφησω την γαλλικη ?

Για πιο λόγο να βάλεις άλλη official rom αφού όλες είναι ίδιες.

Για πιο λόγο να βάλεις άλλη official rom αφού όλες είναι ίδιες.

ΙΣΩς για καλυτερο 4g, λεω εγω τωρα, αν ειναι οντως ιδιες τοτε ναι δεν εχει νοημα.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια τελικα εχω τα εξης :

pda MK2

Phone MJ7

CSC MK3 (XEF)

τελικα τι εχω ?? θα επηρεασω το knox ?

Νομίζω πως ήρθε η ώρα για φλασαρισμα παιδιά και εγώ μέχρι πρότινος το σκεφτόμουν τελικά το πήρα απόφαση και δείτε.

Εννοείτε ότι από ταχύτητα είναι τέρας και σαφώς καλύτερο στην μπαταρία.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5128005

Edit

Fast dormancy?

Μιας και το έχει και η κρας ρομ που έχω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει αυτό.

Edited by araditsas

Καλησπερα. Θα θελα να ξερω αν εβαλε κανεις beta cm και τις εντυπωσεις... Αν εχει τεσταρει καποιος ας με ενημερωσει αν κανει για κθημερινη χρηση η συγκεκριμενη εκδοση. Ανεξαρτητος με την συμβατοτητα της με τα μπιχλιμπιδια της samsung υπαρχει τροπος να κανει support το gear. Edited by Dimitristoz

Βάζοντας ROM που δεν είναι βασισμένη σε TW Stock ROM, στην ουσία ακυρώνεις τη συγκεκριμένη συσκευή. Ακυρώνεις την ειδοποιό διαφορά της από τα άλλα phablets (λέγε με S-Pen Suite)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Φιλε μου δεν με ενδιφερουν ουτε τα smart stay ουτε το s pen. Μονο το gear με ενδιαφερει και αυτο λειτουργει. Εννοω απο bugs εχει πολλα?

Δεν έχω Note 3 οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά και να είχα, δεν θα έβαζα ποτέ CM-Based ROM, για τους λόγους που προανέφερα. :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Για το gear πάντως, χωρίς να έχω cm και βάζοντας κάτω τα δεδομένα, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συνεργάζεται,τουλάχιστον απροβλημάτιστα, αν αναλογιστείς ότι είναι ένα αξεσουάρ που συνεργάζεται με συγκεκριμένες samsung συσκευές και με συγκεκριμένο official firmware σε αυτές (πχ αν δεν κάνω λάθος στο S3 στην έκδοση 4.3 συνεργάζεται το Gear και όχι σε προγενέστερες).
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Τελικά υπάρχει οδηγός root; sorry αλλά δεν τον βρίσκω

θελω να ρουταρω και εγω,

υπαρχει οδηγος ?? δεν βρισκω εδω στο τοπικ.

Για το gear πάντως, χωρίς να έχω cm και βάζοντας κάτω τα δεδομένα, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συνεργάζεται,τουλάχιστον απροβλημάτιστα, αν αναλογιστείς ότι είναι ένα αξεσουάρ που συνεργάζεται με συγκεκριμένες samsung συσκευές και με συγκεκριμένο official firmware σε αυτές (πχ αν δεν κάνω λάθος στο S3 στην έκδοση 4.3 συνεργάζεται το Gear και όχι σε προγενέστερες).

Περνας τα app της samsung στο ρολοι αφου κανεις ρουτ και recovery σε ενα συγκεκριμενο φακελο και τα τραβαει το κινητο επισης εχεις τις ειδοποιησεις με atn manager και πολυ περισσοτερες απο τις stock.. το εχω σκαλισει αρκετα το ρολοι λειτουργει :)

Τελικά υπάρχει οδηγός root; sorry αλλά δεν τον βρίσκω

θελω να ρουταρω και εγω,

υπαρχει οδηγος ?? δεν βρισκω εδω στο τοπικ.

Στο site υπάρχει οδηγός για root de la vega που λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένα firmware και χωρίς να σπάσει το Knox.Αλλιώς στο XDA o κλασσικός τρόπος ο οποίος όμως κάνει το Knox 0x1 και χάνετε την εγγύηση

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Στο site υπάρχει οδηγός για root de la vega που λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένα firmware και χωρίς να σπάσει το Knox.Αλλιώς στο XDA o κλασσικός τρόπος ο οποίος όμως κάνει το Knox 0x1 και χάνετε την εγγύηση

κατστε γιατι ψαχνω και δεν βρισκω,,, ισως φταιω εγω.

για τον de la vega σε ποια firmware δουλευει ?

κατστε γιατι ψαχνω και δεν βρισκω,,, ισως φταιω εγω.

για τον de la vega σε ποια firmware δουλευει ?

Για να μην γράψει το κνοξ πρέπει να έχεις mj1

Ποιος είναι ακόμα σε mj1;

Κάποιος που μόλις έχει αγοράσει το κινητό και δεν έχει κάνει update (εξαρτάται και από την παρτίδα βέβαια) :lol: :lol: :lol:

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για την ρομ τις υπογραφής μου (εκτός βέβαια από την απίστευτη μπαταρία , εάν πάτε στο θέμα στο xda θα δείτε screenshot πού δεν θα πιστεύετε) είναι η πάρα πολύ καλή διαχείριση ραμ.

Το τηλέφωνο έχω να κλείσω (αν θυμάμαι καλά καμιά εβδομάδα )και δεν έχει πέσει κάτω από 1.1GB.

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για την ρομ τις υπογραφής μου (εκτός βέβαια από την απίστευτη μπαταρία , εάν πάτε στο θέμα στο xda θα δείτε screenshot πού δεν θα πιστεύετε) είναι η πάρα πολύ καλή διαχείριση ραμ.

Το τηλέφωνο έχω να κλείσω (αν θυμάμαι καλά καμιά εβδομάδα )και δεν έχει πέσει κάτω από 1.1GB.

Ο τύπος είναι απιστευτος!!!

Και επίσης απαντάει σε οτι και αν τον ρωτήσεις...

Επίσης μιας και μιλάμε για την Ρομ είναι όντως απίστευτη και σε διαχείριση αλλά και σε μπαταρία...

Επίσης γρήγορη και σμουθ ....

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις