StratosGR Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για χιλιοστή φορά. Με τον κωδικό στο dialer δε φαίνεται το CSC. Θα το διαβάσετε στο KIES, ή θα μπείτε σε recovery mode και θα το διαβάσετε εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για χιλιοστή φορά. Με τον κωδικό στο dialer δε φαίνεται το CSC. Θα το διαβάσετε στο KIES, ή θα μπείτε σε recovery mode και θα το διαβάσετε εκεί. Να σαι καλα.Ευχαριστω για τη πληροφορια.Τοσο καιρο δε το ξερα και αναριωτιομουν αυτο που μου εβγαζε ο dialer γιατι δε περιειχε καπου το ΧΕΟ. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 και μέσα απο το system/csc νομίζω γίνεται. Ανοιγεις το αρχειο sales code και το βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Νομίζω ψάχνοντας το ότι είναι γαλλικό Γιατί από ότι θυμάμαι με το που το άνοιξα είχε γαλλικά και το περιοδικό του στα γαλλικά ήταν. Με ρουτ τι να κάνω ;;; να προχωρήσω άφοβα λόγω knox; Αν προχωρήσεις σε ρουτ θα σου γράψει το κνοξ οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν προχωρήσεις σε ρουτ θα σου γράψει το κνοξ οπότε πρέπει να το πάρεις απόφαση. ΟΚ , ξεπερνωντας το κνοχ ας πουμε οτι θελω να βαλω official rom, ποια να βαλω ? την γερμανικη ? ελληνικη ? να αφησω την γαλλικη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 ΟΚ , ξεπερνωντας το κνοχ ας πουμε οτι θελω να βαλω official rom, ποια να βαλω ? την γερμανικη ? ελληνικη ? να αφησω την γαλλικη ?Για πιο λόγο να βάλεις άλλη official rom αφού όλες είναι ίδιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Για πιο λόγο να βάλεις άλλη official rom αφού όλες είναι ίδιες. ΙΣΩς για καλυτερο 4g, λεω εγω τωρα, αν ειναι οντως ιδιες τοτε ναι δεν εχει νοημα. ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια τελικα εχω τα εξης : pda MK2 Phone MJ7 CSC MK3 (XEF) τελικα τι εχω ?? θα επηρεασω το knox ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 CSC MK3 (XEF) τελικα τι εχω ?? θα επηρεασω το knox ? France, αν βαλεις αλλης χωρας ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Τελικά υπάρχει οδηγός root; sorry αλλά δεν τον βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Νομίζω πως ήρθε η ώρα για φλασαρισμα παιδιά και εγώ μέχρι πρότινος το σκεφτόμουν τελικά το πήρα απόφαση και δείτε. Εννοείτε ότι από ταχύτητα είναι τέρας και σαφώς καλύτερο στην μπαταρία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5128005 Edit Fast dormancy? Μιας και το έχει και η κρας ρομ που έχω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει αυτό. Edited January 8, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Παιδιά ερώτηση πήρα efs backup και μου έβγαλε ένα αρχείο zip 5kb είναι σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Καλησπερα. Θα θελα να ξερω αν εβαλε κανεις beta cm και τις εντυπωσεις... Αν εχει τεσταρει καποιος ας με ενημερωσει αν κανει για κθημερινη χρηση η συγκεκριμενη εκδοση. Ανεξαρτητος με την συμβατοτητα της με τα μπιχλιμπιδια της samsung υπαρχει τροπος να κανει support το gear. Edited January 9, 2014 by Dimitristoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Βάζοντας ROM που δεν είναι βασισμένη σε TW Stock ROM, στην ουσία ακυρώνεις τη συγκεκριμένη συσκευή. Ακυρώνεις την ειδοποιό διαφορά της από τα άλλα phablets (λέγε με S-Pen Suite) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Φιλε μου δεν με ενδιφερουν ουτε τα smart stay ουτε το s pen. Μονο το gear με ενδιαφερει και αυτο λειτουργει. Εννοω απο bugs εχει πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν έχω Note 3 οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αλλά και να είχα, δεν θα έβαζα ποτέ CM-Based ROM, για τους λόγους που προανέφερα. :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για το gear πάντως, χωρίς να έχω cm και βάζοντας κάτω τα δεδομένα, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συνεργάζεται,τουλάχιστον απροβλημάτιστα, αν αναλογιστείς ότι είναι ένα αξεσουάρ που συνεργάζεται με συγκεκριμένες samsung συσκευές και με συγκεκριμένο official firmware σε αυτές (πχ αν δεν κάνω λάθος στο S3 στην έκδοση 4.3 συνεργάζεται το Gear και όχι σε προγενέστερες). Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τελικά υπάρχει οδηγός root; sorry αλλά δεν τον βρίσκω θελω να ρουταρω και εγω, υπαρχει οδηγος ?? δεν βρισκω εδω στο τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για το gear πάντως, χωρίς να έχω cm και βάζοντας κάτω τα δεδομένα, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συνεργάζεται,τουλάχιστον απροβλημάτιστα, αν αναλογιστείς ότι είναι ένα αξεσουάρ που συνεργάζεται με συγκεκριμένες samsung συσκευές και με συγκεκριμένο official firmware σε αυτές (πχ αν δεν κάνω λάθος στο S3 στην έκδοση 4.3 συνεργάζεται το Gear και όχι σε προγενέστερες). Περνας τα app της samsung στο ρολοι αφου κανεις ρουτ και recovery σε ενα συγκεκριμενο φακελο και τα τραβαει το κινητο επισης εχεις τις ειδοποιησεις με atn manager και πολυ περισσοτερες απο τις stock.. το εχω σκαλισει αρκετα το ρολοι λειτουργει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τελικά υπάρχει οδηγός root; sorry αλλά δεν τον βρίσκω θελω να ρουταρω και εγω, υπαρχει οδηγος ?? δεν βρισκω εδω στο τοπικ. Στο site υπάρχει οδηγός για root de la vega που λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένα firmware και χωρίς να σπάσει το Knox.Αλλιώς στο XDA o κλασσικός τρόπος ο οποίος όμως κάνει το Knox 0x1 και χάνετε την εγγύηση Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Στο site υπάρχει οδηγός για root de la vega που λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένα firmware και χωρίς να σπάσει το Knox.Αλλιώς στο XDA o κλασσικός τρόπος ο οποίος όμως κάνει το Knox 0x1 και χάνετε την εγγύηση κατστε γιατι ψαχνω και δεν βρισκω,,, ισως φταιω εγω. για τον de la vega σε ποια firmware δουλευει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 κατστε γιατι ψαχνω και δεν βρισκω,,, ισως φταιω εγω. για τον de la vega σε ποια firmware δουλευει ? Για να μην γράψει το κνοξ πρέπει να έχεις mj1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cj_billy Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ποιος είναι ακόμα σε mj1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ποιος είναι ακόμα σε mj1; Κάποιος που μόλις έχει αγοράσει το κινητό και δεν έχει κάνει update (εξαρτάται και από την παρτίδα βέβαια) :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για την ρομ τις υπογραφής μου (εκτός βέβαια από την απίστευτη μπαταρία , εάν πάτε στο θέμα στο xda θα δείτε screenshot πού δεν θα πιστεύετε) είναι η πάρα πολύ καλή διαχείριση ραμ. Το τηλέφωνο έχω να κλείσω (αν θυμάμαι καλά καμιά εβδομάδα )και δεν έχει πέσει κάτω από 1.1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για την ρομ τις υπογραφής μου (εκτός βέβαια από την απίστευτη μπαταρία , εάν πάτε στο θέμα στο xda θα δείτε screenshot πού δεν θα πιστεύετε) είναι η πάρα πολύ καλή διαχείριση ραμ. Το τηλέφωνο έχω να κλείσω (αν θυμάμαι καλά καμιά εβδομάδα )και δεν έχει πέσει κάτω από 1.1GB. Ο τύπος είναι απιστευτος!!! Και επίσης απαντάει σε οτι και αν τον ρωτήσεις... Επίσης μιας και μιλάμε για την Ρομ είναι όντως απίστευτη και σε διαχείριση αλλά και σε μπαταρία... Επίσης γρήγορη και σμουθ .... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts