menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Για πες μου λίγο ρε φίλε τα μπαγκ που έχει η ρομ;... Χοντρά χοντρά.. Και το πενάκι μπορούμε να το δουλέψουμε με εκείνα τα κόλπα που κάναμε σε Cm?φιλέ μού bag εγώ δεν έχω. Στο op τις Ρομ γράφει που έχει κάποια θέματα αλλά εμένα δεν με απασχολούν. Το πενάκι δουλεύει με τα τα προγράμματα που ειχαμε στις cm11 αλλά τα ανοίγεις χειροκίνητα. Κάνε ενα nandroid backup την Ρομ σου και δοκίμασε αν δεν σου αρέσει γυρνας σε πεντε λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 φιλέ μού bag εγώ δεν έχω. Στο op τις Ρομ γράφει που έχει κάποια θέματα αλλά εμένα δεν με απασχολούν. Το πενάκι δουλεύει με τα τα προγράμματα που ειχαμε στις cm11 αλλά τα ανοίγεις χειροκίνητα. Κάνε ενα nandroid backup την Ρομ σου και δοκίμασε αν δεν σου αρέσει γυρνας σε πεντε λεπτα. Με μπριζωσες φιλε μου το μεσημέρι θα την δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με μπριζωσες φιλε μου το μεσημέρι θα την δοκιμάσω... Freddara πολύ σε πάω φίλε γιατί δοκιμάζεις τα πάντα ιδίως όταν σε μπριζώνουν. Το lollipop από temasek φίλε απλά πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με μπριζωσες φιλε μου το μεσημέρι θα την δοκιμάσω...Δεν δουλεύει το TB να ξέρεις ,νομίζω θέλει μια διαδικασία αλλά δεν ασχολήθηκα οπότε τις εφαρμογές σού απο την αρχή. Πίστεψε με αξίζει ο κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δεν δουλεύει το TB να ξέρεις ,νομίζω θέλει μια διαδικασία αλλά δεν ασχολήθηκα οπότε τις εφαρμογές σού απο την αρχή. Πίστεψε με αξίζει ο κόπος. Ή καλύτερη λύση είναι να κανείς μέσω του tb ένα ζιπ για να το κάνεις εγκατάσταση μέσω recovery και ένα update zip όλων των προγραμμάτων που θες να κάνεις εγκατασταση. Πρώτα φλασάρεις το zip για το tb, αν θες και για το supersu το οποίο βρίσκεις στο επίσημο op στο xda και κανείς επανεκκίνηση. Μετά αφού ζητηθεί επανεκκίνηση μέσω recovery από το supersu και αφού δώσεις δικαιώματα στο tb μπαίνεις recovery και φλασάρεις το update με τα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Με μπριζωσες φιλε μου το μεσημέρι θα την δοκιμάσω...ξέχασα να σού πώ να βγαλεις το πιν απο την σιμ σού και μετά να φλασαρεις. Νομίζω ότι το έφτιαξε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Freddara πολύ σε πάω φίλε γιατί δοκιμάζεις τα πάντα ιδίως όταν σε μπριζώνουν. Το lollipop από temasek φίλε απλά πετάει. ειμαι τρελος το ξερω ...:lol::lol::lol: Ή καλύτερη λύση είναι να κανείς μέσω του tb ένα ζιπ για να το κάνεις εγκατάσταση μέσω recovery και ένα update zip όλων των προγραμμάτων που θες να κάνεις εγκατασταση. Πρώτα φλασάρεις το zip για το tb, αν θες και για το supersu το οποίο βρίσκεις στο επίσημο op στο xda και κανείς επανεκκίνηση. Μετά αφού ζητηθεί επανεκκίνηση μέσω recovery από το supersu και αφού δώσεις δικαιώματα στο tb μπαίνεις recovery και φλασάρεις το update με τα προγράμματα. μαλιστα δηλαδη ουτε supersu δεν εχει η ρομ εεεε? ψαχνω τωρα πως θα τα βαλω χειροκίνητα .. ξέχασα να σού πώ να βγαλεις το πιν απο την σιμ σού και μετά να φλασαρεις. Νομίζω ότι το έφτιαξε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. οκ thanks και για αυτο κερνελ ποιον εχετε? αυτον που δινει ο ιδιος ο dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ειμαι τρελος το ξερω ...:lol::lol::lol: μαλιστα δηλαδη ουτε supersu δεν εχει η ρομ εεεε? ψαχνω τωρα πως θα τα βαλω χειροκίνητα .. οκ thanks και για αυτο κερνελ ποιον εχετε? αυτον που δινει ο ιδιος ο dev?Ναι έχω δώσει και ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ναι έχω δώσει και ρυθμίσεις. για δωσε ξανα αν σου ειναι ευκολο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 για δωσε ξανα αν σου ειναι ευκολο ...Δες πμ σε έχω ετοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δες πμ σε έχω ετοιμο. δεν ειναι δυνατον ρε παιδια ενα κινητο να αλλαζει τοσο μα τοσο μα τοσο πολυ ..... δηλαδη πραγματικα θα χαζεψω σημερα ......! δεν εχω δει ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ το Note 3 τοσο γρηγορο ..... δεν υπαρχει αυτο το πραγμα .... θα επανελθω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Τι βαλατε και ειναι τοσο γρηγορο? Ρομ και κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Τι βαλατε και ειναι τοσο γρηγορο? Ρομ και κερνελ cm 12 ....ειναι ακομη σε αρχικο σταδιο ...θελει δουλεια ...(πχ xposed δεν υπάρχει θα ερθει λογικα στην συνεχεια ) αλλα αν το συνεχισουν ετσι μιλαμε κυριολεκτικά για αλλο κινητο ... παιδια ειναι λες και το κινητο εχει γινει τουρμπο .....πραγματικα η σαμμυ τρομπαρει εδω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 cm 12 ....ειναι ακομη σε αρχικο σταδιο ...θελει δουλεια ...(πχ xposed δεν υπάρχει θα ερθει λογικα στην συνεχεια ) αλλα αν το συνεχισουν ετσι μιλαμε κυριολεκτικά για αλλο κινητο ... παιδια ειναι λες και το κινητο εχει γινει τουρμπο .....πραγματικα η σαμμυ τρομπαρει εδω ... χα χα στα έλεγα. Κάτσε να το δουλέψεις και λίγο και θα κλαις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 χα χα στα έλεγα. Κάτσε να το δουλέψεις και λίγο και θα κλαις. θα γυρισω σε crash μονο και μονο για το xposed.....αλλα θα ειναι λες και παω σε slow motion ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 θα γυρισω σε crash μονο και μονο για το xposed.....αλλα θα ειναι λες και παω σε slow motion ......βάλε DPI 390 . Τι σου λείπει απο το xposed ρε φιλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 βάλε DPI 390 . Τι σου λείπει απο το xposed ρε φιλέ. greenify .....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Και εγώ Φρεντ μια από τα ίδια έβαλα να τσεκάρω ήταν πολύ γρήγορη και τώρα φλασαρω κρας. Θα περιμένω την νέα έκδοση όταν έρθει σωστά. Πάντως έχει ακόμα ψωμί το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δεν ξερω ρε παιδια μονο σε μενα δεν καθησε καλα ποτε καμια cm παντα μα παντα να εχω wake up lag στην lockscreen οπως και οταν μιλας στο τηλ και το βγαζεις απο το αφτι κανει 1-3 sec να ανοιξει η οθονη...και μου αρεσει τοσο πολυ το lollipop.εχει και η γυναικα το νεξους 4 και ζηλευω μαμοτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) greenify .....:) Δε νομίζω να το χρειαστείς... 2 ώρες οθόνης στο 80%. Τίποτα άλλο δε λέω. Προσωπικά εξάρει μουν πολύ από xposed, σκέψου ειχα 17 ενεργά modules και τώρα δεν με νοιάζει καν μπροστά σε αυτήν την φανταστική ρομ. Edited December 8, 2014 by Gggggas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Η φωτογραφική της CM 12 πως είναι? είναι στα επίπεδα της stock ή χειρότερη? Εξακολουθεί να θέλει 3rd party εφαρμογές για την κάμερα όπως η CM 11? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δε χρειάζεται greenify πιστεύω η cm12,η διαχείριση μνήμης Και μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη. Η φωτογραφική είναι πολύ απλή και ελαφρώς χειρότερη από στοκγιια την ώρα, για καλύτερα αποτελέσματα η cameranext εφαρμογή που βρίσκεται στο xda. Touchwiz rom έχω να φορέσω μήνες.. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικά η ρομ είναι Ακόμα σε πρωιμο στάδιο Αλλά πολύ λειτουργική, οπότε να το έχετε υπόψιν σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Δε νομίζω να το χρειαστείς... 2 ώρες οθόνης στο 80%. Τίποτα άλλο δε λέω. Προσωπικά εξάρει μουν πολύ από xposed, σκέψου ειχα 17 ενεργά modules και τώρα δεν με νοιάζει καν μπροστά σε αυτήν την φανταστική ρομ. Δεν σας πειράζει που τρέχει πχ το facebook όλη την ώρα από πίσω; Έχω συνηθίσει να έχω το control στο κινητο μου για αυτό δεν μπορω χωρίς Xposed. Πάντως αν το βγάλουν τελικά για lollipop ενημερώστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά για stock rom πως μπορούμε να έχουμε καλές επιδόσεις μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έβαλα και εγώ τον τελευταίο Lean στην Xnote21. Για κάποιο λογο με πλήρες φορτισμένο τηλέφωνο, και σε airplane mode xωρίς σχεδόν καθόλου χρήση, μέσα σε 10 περίπου ώρες, η μπαταρία έπεσε από το 100% στο 14%. Έσβησα εντελώς το κινητό για να το φορτίσω και παρατήρησα ότι το animation με την μεγάλη μπαταρία που φορτιζει σιγά σιγά κόλλαγε , δεν έδειχνε καθόλου την φόρτιση, και δεν έσβηνε και ποτέ η οθόνη. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τον Lean απο την αρχή, αλλά αυτό με την μπαταρία το ξανάκανε πάλι. Ίσως να είναι κάποιο bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts