Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για δες ρε μενιο τώρα είμαι εντάξει;
Δεν ξέρω γιατί το csc version σου είναι παλιό, μάλλον από την ρομ ,τα υπόλοιπα είσαι οκ .

Αλλά δεν τρέχει και τίποτα με το csc ας είναι παλιό .

Τώρα θα δεις διαφορά και στο gsm και στο gps κλειδώνει στο φτερό .

Έχω την ελληνική έκδοση και μόλις την ρούταρα γιατί θα έσκαγα χωρίς greenify, xposed και titanium. Απ' όσο ξέρω πλέον δεν θα μπορώ να πάρω OTA και θα μπορώ να κάνω installation μόνο μέσω odin. Και τώρα οι ερωτήσεις:

1. Πρέπει να απεγκαταστήσω το root πριν την εγκατάσταση νέας έκδοσης ή κινδυνεύω με Knox counter?

2. Αν υποθέσουμε ότι το (1) δουλεύει μπορώ μετά να ξανακάνω root χωρίς να πειραχτεί ο counter ?

3. Αξίζει τον κόπο να κάνω τώρα update (πχ το kids mode ή το booster από data + wifi δεν μου λέει τίποτα γιατί στη δουλειά έχω 4g οπότε το wifi τρώει άκυρο ενώ στο σπίτι καλά καλά δεν πιάνω μία μπάρα gsm, οπότε μόνο wifi)

ΥΓ: Καλό το KNOX σαν ιδέα αλλά...

1. τρώει μπαταρία.

2. μόνο με ldap account για contacts εκτός από exchange δεν πας πουθενά. Θέλω το εταιρικό μου account για αναζήτηση στον active directory αλλά θέλω και τα contacts μου στο google και το knox ...δεν. Οπότε Bye-bye miss american pie)

3. Πρέπει να γδάρουν, να βασανίσουν και να εκτελέσουν δημοσίως τον εγκέφαλο πίσω από το κλείδωμα της sd card στο kit-kat. Να πάει να πνιγεί και αυτός και η google, α στα διάλα, συγχύστηκα μέχρι να κάνω το titanium να δουλέψει...)

Αυτά

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

εχει βγει κατι καλυτερο απο το δικο μου?

http://i840.photobucket.com/albums/zz324/apsogos/Mobile%20Uploads/Screenshot_2014-09-27-15-38-29.png

Edited by apsogos

Δεν ξέρω γιατί το csc version σου είναι παλιό, μάλλον από την ρομ ,τα υπόλοιπα είσαι οκ .

Αλλά δεν τρέχει και τίποτα με το csc ας είναι παλιό .

Τώρα θα δεις διαφορά και στο gsm και στο gps κλειδώνει στο φτερό .

εχουμε παλι ενα γραμμα διαφορά στο μοντεμ η μου φαινεται?:blink:

ΝG1 εγω και αν δεν κανω λαθος και ΝΗ1 εσυ ..!!!!!!!!!!!!

εχουμε παλι ενα γραμμα διαφορά στο μοντεμ η μου φαινεται?:blink:

ΝG1 εγω και αν δεν κανω λαθος και ΝΗ1 εσυ ..!!!!!!!!!!!!

όχι στο μόντεμ η ρομ μου είναι NH1:)

όχι στο μόντεμ η ρομ μου είναι NH1:)

σωστος δικο μου λαθος ..:)

αραδιτσα φιλε μου τι λεει ο AEL?

εμενα εχει αρχισει να δειχνει τα δοντια του ...:)

Παιδιά Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα κάνει από μόνο του συγχρονισμό το Facebook με τις επαφές μου και μόλις ξετικαρω τον συγχρονισμό αποσυνδέεται από το Facebook μόλις ξανά συνδέομαι πάλι κάνει συγχρονισμό. Τι να κάνω;

πάρε μια γεύση από 3.9.3 δεύτερη φόρτιση όλα ανοικτά πρωί βράδυ εκτός του Bluetooth που το κλείνω κατά τις 22.00 και μόνο wifi.

πάρε μια γεύση από 3.9.3 δεύτερη φόρτιση όλα ανοικτά πρωί βράδυ εκτός του Bluetooth που το κλείνω κατά τις 22.00 και μόνο wifi.

Κατέβασε βρε το s5 system ui είναι xposed module εγκατέστησε το να ομορφαίνουν λιγο τα toggle σου:p

Κατέβασε βρε το s5 system ui είναι xposed module εγκατέστησε το να ομορφαίνουν λιγο τα toggle σου:p
χα χα θα μαζευτεί πολύ ομορφιά και θα μου το ματιάξουν.

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για root αλλά απο τις πρώτες μέρες δε θέλω να χάσω την εγγύηση , το towelroot θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν η ημερομηνία του kernel που θα έχω, είναι μεγαλύτερη απο 3 Ιουνίου;; Αν όχι , μπορω να βάλω παλιότερο κερνελ;;

Γενικά επειδη στην αρχή, θέλω μαμα ρομ και root , ποια προτείνετε να περάσω μέσω Odin ;;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Πωπω... Να αυτά βλέπω και λέω δε γ....αι ας γράψει ο knox... :ninja

μενιο σου ειπα και πιο πανω οτι μου εκανε καποια μικρα λαγκ ο neal που με ξενερωσαν ....:)

Το καλό με τον lean είναι πως χωρίς καμία ρύθμιση έχω 36 ώρες αυτονομία χωρίς να χάνει σε επιδόσεις. Δείτε σκορ στο antutu.

[ATTACH]50371[/ATTACH]

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Φανταστικός το έχω λιώσει σήμερα και ούτε ένα λαγκ.

χα χα θα μαζευτεί πολύ ομορφιά και θα μου το ματιάξουν.

Το καλό είναι στο 0.39 sec

μενιο σου ειπα και πιο πανω οτι μου εκανε καποια μικρα λαγκ ο neal που με ξενερωσαν ....:)

Μια από τα ίδια και εμένα αλλά δεν έχω δοκιμάσει τον σημερινό 3.10

Το καλό με τον lean είναι πως χωρίς καμία ρύθμιση έχω 36 ώρες αυτονομία χωρίς να χάνει σε επιδόσεις. Δείτε σκορ στο antutu.

[ATTACH]50371[/ATTACH]

καλημερα με ποια ρομ ειναι το παραπανω?και επισης με ποιο κερνελ!

Αν και εγώ δεν είχα λαγκ πριν, με τον 3.10 δοκίμασα το παιχνίδι της φωτογραφίας και δεν υπάρχει ίχνος.

Το καλό είναι στο 0.39 sec

Μια από τα ίδια και εμένα αλλά δεν έχω δοκιμάσει τον σημερινό 3.10

Κορυφή! !!!Δες μπαταρία και αυτό που μου έκανε εντύπωση (χα χα το πρόσεξε και ο γιος μου)την επανεκκίνηση την κάνει πιο γρήγορα από πριν.

Έτσι απο περιέργεια την εξοικονομηση ενέργειας την έχετε ανοιχτή και έχετε τέτοιους χρόνους; (εκτός απο άλλο κερνελ και ρομ βέβαια)

Έτσι απο περιέργεια την εξοικονομηση ενέργειας την έχετε ανοιχτή και έχετε τέτοιους χρόνους; (εκτός απο άλλο κερνελ και ρομ βέβαια)
Όχι βέβαια. Είναι συνδιάσμος ρομ κερνελ.

Ποτέ δεν έχω βάλει εξοικονομηση ενέργειας είναι σαν να έχεις μια Ferrari με 500 άλογα και να την δουλεύεις με 350:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φανταζομαι οτι λετε για την crach την κατεβαζω.Η τελευταια x-rom εχει προβλημα
την V17 να κατεβάσεις η V17.1 έχει θέμα με επανεκκίνησης.

καλημερα με ποια ρομ ειναι το παραπανω?και επισης με ποιο κερνελ!

X-note 20 odex και lean 3.9.3

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

X-note 20 odex και lean 3.9.3

εχω προβλημα με την x-note 20 αν πας να στησεις vpn εκει που σου ζηταει pin για την ασφαλεια ...κολλαει...!

επισης μου βγαζει "sd card safe to remove" στο ακυρο

Edited by apsogos

Σε μένα δουλεύει κανονικά το vpn

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις