flhti Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Καλημερα!!!!Καμια απολυτως καθυστερηση δεν βλεπω!!!Τρεχει κανονικα ολες τις εφαρμογες χωρις προβληματα.Και το βασικοτερο βλεπω μεγαλη βελτιωση στη μπαταρια!Σ ευχαριστω για τη βοηθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Δεν είναι απίστευτο; σήμερα θα το κατεβάσω στα 1.2gz Max να δω πως παει Edit: άκυρο στα 1.2 ήμουν ήδη από χθες, πάω 1 τώρα. Όσο δεν πειράζουμε την gpu στα 320 δεν νομίζω να δούμε lag, θα πω στο παλικάρι που φτιάχνει το κερνελ αν μπορεί να βάλει ρύθμιση ρεύματος και στην gpu Edited December 9, 2013 by BlueChris Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Απιστευτο!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ρε συ μπας και μας δουλεύει το πρόγραμμα και δεν κατεβάζει; αλλά και με setcpu και με kernel tweaker βλέπω σωστά τις συχνότητες. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Πάντως καθως έβαλα το wanam xposed η συσκευή δεν κάνει και το καλύτερο reboot πάντοτε... Συνήθως κολλάει στο λογότυπο "Samsung Galaxy NOTE 3",σβήνει μόνη της εκει και boot-άρει πάλι... Για όσους έχουν το wanam xposed,πόσες μπάρες σήματος GSM έχουν και πόσες απο αυτές είναι ενεργές; Στο δικό μου είναι 5 και είναι ενεργές οι 4,ενω απο το μενου ρυθμίσεων δεν μπορω να αλλάξω τον αριθμό των μπαρών και είναι κολλημένο στο 5... Τέλος με ποιό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει αλλαγες στο build.prοp αρχείο απο το System? Edited December 9, 2013 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Οτι ρυθμιση δωσω στο faux μετα στο cpu z βλεπω οτι την εχει ενεργοιησει!!Αν συμβαινει κατι αλλο δεν ξερω ...(εφτασα μεχρι 880 mhz)!!!Λες να κατεβω κι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Κανε ενα benchmark test αν Θελεις.35600 εχεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flhti Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Δυο test!!! Edited December 9, 2013 by flhti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Χμμ σε μενα μια χαρά μπουταρει με wanam xposed και το εχω τρελάνει στα ρεμπουτ απο χθες. Για το σήμα αυτην τη στιγμή βλεπω όντως 4 μπάρες αλλα νομιζω τοσες ειχα εδω, θα τσεκάρω και θα ποσταρω εκ νεου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Χμμ σε μενα μια χαρά μπουταρει με wanam xposed και το εχω τρελάνει στα ρεμπουτ απο χθες. Για το σήμα αυτην τη στιγμή βλεπω όντως 4 μπάρες αλλα νομιζω τοσες ειχα εδω, θα τσεκάρω και θα ποσταρω εκ νεου. Πέτρο, ή όποιoς άλλος έχει "ξηλώσει" σαβούρα της Samsung μετά από root, υπάρχει κάποια άλλη λίστα - πλην μίας που κυκλοφορεί στο xda - με τις εφαρμογές που μπορούμε να αφαιρέσουμε με ασφάλεια? Και μετά το root φαντάζομαι το greenify είναι μονόδρομος? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Σωστά πέφτει το benchmark, προσωπικά δεν τρέχω πότε, το θέμα είναι πως πάει το κινητό στη καθημερινή λειτουργία και ειλικρινά όσο δεν πειράζουμε gpu μπορούμε να πάμε πολύ χαμηλά σε mhz και οικονομία χάριν στον πολύ καλό snapdragon 800 και στη βελτίωση του android Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Πέτρο, ή όποιoς άλλος έχει "ξηλώσει" σαβούρα της Samsung μετά από root, υπάρχει κάποια άλλη λίστα - πλην μίας που κυκλοφορεί στο xda - με τις εφαρμογές που μπορούμε να αφαιρέσουμε με ασφάλεια? Και μετά το root φαντάζομαι το greenify είναι μονόδρομος? Υπαρχουν 2 λιστες βασικα. Η μια καθαρα για τη συσκευή μας και η άλλη ειναι μια generic στην οποια μαλλον αναφερεσαι :) Θα την ποσταρω το βραδυ απο τον υπολογιστή γιατι το έχω bookmarked εκει. Σχετικά με το greenify δεν ειναι απαραίτητο θα ελεγα αν και ομολογουμενως εγω το περασα περισσότερο τιμής ένεκεν. Αλλα εξαρτάται και απο την ποσότητα της σαβουρας που θα βγαλεις βεβαια :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Γεια χαρά, έχω κάνει την ίδια ερώτηση και στο official θεμα του note 3 αλλά δεν πήρα απάντηση, η συσκευή μου είναι γαλλική από το kaizerstore 1) στο s finder πατάω για να κάνω μια αναζήτηση και στο τέλος της λίστας των αποτελεσμάτων μου βγάζει μια επιλογή για περισσότερα αποτελέσματα από το google. όταν πατάω αυτήν την επιλογή εμφανίζει αποτελέσματα από to google.fr. Γίνεται να αλλάξω αυτήν τη ρύθμιση από κάπου χωρίς να κάνω root ώστε να μου εμφανίζει αποτελέσματα από το google.gr ή από το google.com? Η έκδοση του τηλεφώνου μου είναι N9005XXUDMJ7 2) στο "περιοδικό μου" που εμφανίζεται όταν σέρνουμε προς τα πάνω, γίνεται να τροποποιήσουμε τις τοπικές ειδήσεις που εμφανίζονται ώστε να φαίνονται οι ειδήσεις της Ελλάδας? Έχει μια τέτοια ρύθμιση αλλά η Ελλάδα μας δεν είναι στη λίστα με τις επιλογές και το μόνο που μπορώ να βάλω είναι να κάνει χρήση της γλώσσας συστήματος. Αυτή η ρύθμιση όμως δεν εμφανίζει ελληνικές ειδήσεις αλλά Αμερικάνικες μάλλον Καμία βοήθεια?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Πέτρο, ή όποιoς άλλος έχει "ξηλώσει" σαβούρα της Samsung μετά από root, υπάρχει κάποια άλλη λίστα - πλην μίας που κυκλοφορεί στο xda - με τις εφαρμογές που μπορούμε να αφαιρέσουμε με ασφάλεια? Και μετά το root φαντάζομαι το greenify είναι μονόδρομος? Υπαρχουν 2 λιστες βασικα. Η μια καθαρα για τη συσκευή μας και η άλλη ειναι μια generic στην οποια μαλλον αναφερεσαι :) Θα την ποσταρω το βραδυ απο τον υπολογιστή γιατι το έχω bookmarked εκει. Σχετικά με το greenify δεν ειναι απαραίτητο θα ελεγα αν και ομολογουμενως εγω το περασα περισσότερο τιμής ένεκεν. Αλλα εξαρτάται και απο την ποσότητα της σαβουρας που θα βγαλεις βεβαια :lol: Ωραίος! Θα περιμένω το βράδυ που θα κάνω και cf root να ποστάρεις για να βγάλω bloatware! :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε! Edit : Χρειάζεται και Triagle away με τη μέθοδο Cf root?? Γεια χαρά, έχω κάνει την ίδια ερώτηση και στο official θεμα του note 3 αλλά δεν πήρα απάντηση, η συσκευή μου είναι γαλλική από το kaizerstore 1) στο s finder πατάω για να κάνω μια αναζήτηση και στο τέλος της λίστας των αποτελεσμάτων μου βγάζει μια επιλογή για περισσότερα αποτελέσματα από το google. όταν πατάω αυτήν την επιλογή εμφανίζει αποτελέσματα από to google.fr. Γίνεται να αλλάξω αυτήν τη ρύθμιση από κάπου χωρίς να κάνω root ώστε να μου εμφανίζει αποτελέσματα από το google.gr ή από το google.com? Η έκδοση του τηλεφώνου μου είναι N9005XXUDMJ7 2) στο "περιοδικό μου" που εμφανίζεται όταν σέρνουμε προς τα πάνω, γίνεται να τροποποιήσουμε τις τοπικές ειδήσεις που εμφανίζονται ώστε να φαίνονται οι ειδήσεις της Ελλάδας? Έχει μια τέτοια ρύθμιση αλλά η Ελλάδα μας δεν είναι στη λίστα με τις επιλογές και το μόνο που μπορώ να βάλω είναι να κάνει χρήση της γλώσσας συστήματος. Αυτή η ρύθμιση όμως δεν εμφανίζει ελληνικές ειδήσεις αλλά Αμερικάνικες μάλλον Καμία βοήθεια?????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1. Νομίζω όχι 2. Όχι Edited December 9, 2013 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitristoz Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ξερει κανεις τι παιζει με τον abyss στο N3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Σωστά πέφτει το benchmark, προσωπικά δεν τρέχω πότε, το θέμα είναι πως πάει το κινητό στη καθημερινή λειτουργία και ειλικρινά όσο δεν πειράζουμε gpu μπορούμε να πάμε πολύ χαμηλά σε mhz και οικονομία χάριν στον πολύ καλό snapdragon 800 και στη βελτίωση του android Από χρόνους σε μπαταρία Δλδ τι διαφορές έχετε δει; πόσες ώρες οθόνης βγάζει έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Από χρόνους σε μπαταρία Δλδ τι διαφορές έχετε δει; πόσες ώρες οθόνης βγάζει έτσι; Έλα μου ντε... έχω χάσει τελείως την μπάλα... με το ότι όλη μέρα το πειράζω και εγκαθιστώ το λιώνω και τα βράδια είμαι με 40% και δεν μπορώ να το τινάξω (δεν παίζω παιχνίδια... ) ίσως δω σερί 3-4 επεισόδια homeland να μετρήσω.. αλλά μετά θα πέσει παντόφλα.. (από τη γυναίκα.. ο γιος άντε να μου πετάξει καμια κουδουνίστρα) Βασικά στηρίζομαι στο Bandwidth monitor widget τι μου λέει... Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ωραίος! Θα περιμένω το βράδυ που θα κάνω και cf root να ποστάρεις για να βγάλω bloatware! :lol: Ευχαριστώ προκαταβολικά φίλε! Edit : Χρειάζεται και Triagle away με τη μέθοδο Cf root?? Λοιπον Τασο εδω θα βρεις τη λιστα για το Note 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 Kαι εδω ειναι η κλασικη generic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885 Eγω τις χρησιμοποιησα συνδυαστικα διοτι καποιες εφαρμογες που ειχε η δευτερη (και βρισκονται στη συσκευη μας) δεν τις ειχει η πρωτη κ.ο.κ. Mε το Triangle Away δεν ξερω ακριβως τι παιζει στο Note 3 αλλα αφου ετσι κι αλλιως το Knox θα σου γραψει 0χ1 ειτε μηδενισεις τον αλλον counter ειτε οχι δεν αλλαζει κατι. Ας απαντησει καποιος αλλος που να το εχει κανει ομως :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Λοιπον Τασο εδω θα βρεις τη λιστα για το Note 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 Kαι εδω ειναι η κλασικη generic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885 Eγω τις χρησιμοποιησα συνδυαστικα διοτι καποιες εφαρμογες που ειχε η δευτερη (και βρισκονται στη συσκευη μας) δεν τις ειχει η πρωτη κ.ο.κ. Mε το Triangle Away δεν ξερω ακριβως τι παιζει στο Note 3 αλλα αφου ετσι κι αλλιως το Knox θα σου γραψει 0χ1 ειτε μηδενισεις τον αλλον counter ειτε οχι δεν αλλαζει κατι. Ας απαντησει καποιος αλλος που να το εχει κανει ομως :) Το Triangle Away μηδενιζε τον counter και τωρα ο δημιουργος του παλευει να καταφερει να μηδενησει και το KNOX ( μαλλον δυσκολο προς το παρον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Λοιπον Τασο εδω θα βρεις τη λιστα για το Note 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 Kαι εδω ειναι η κλασικη generic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1910885 Eγω τις χρησιμοποιησα συνδυαστικα διοτι καποιες εφαρμογες που ειχε η δευτερη (και βρισκονται στη συσκευη μας) δεν τις ειχει η πρωτη κ.ο.κ. Mε το Triangle Away δεν ξερω ακριβως τι παιζει στο Note 3 αλλα αφου ετσι κι αλλιως το Knox θα σου γραψει 0χ1 ειτε μηδενισεις τον αλλον counter ειτε οχι δεν αλλαζει κατι. Ας απαντησει καποιος αλλος που να το εχει κανει ομως :) Το Triangle Away μηδενιζε τον counter και τωρα ο δημιουργος του παλευει να καταφερει να μηδενησει και το KNOX ( μαλλον δυσκολο προς το παρον) Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!! Πέτρο σήμερα θα το ρουτάρω.. αρκετά με το bloatware της Samsung! Hardware πρόβλημα δεν έχω εντοπίσει στο κινητό οπότε την εγγύηση - πρώτα ο Θεός - δε νομίζω να τη χρειαστώ... Edit : Αν κάνουμε root και γράψει το Knox μπορούμε να κάνουμε OTA update? Και αν όχι, επανερχόμαστε σε stock κατάσταση κάνοντας unroot και φλασάροντας τη stock rom μας μέσω ODIN 3 σωστά τα λέω? Έχω ξεχάσει το άθλημα.. :-) Edited December 10, 2013 by rx8_75 Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ναι απλά μόνο με stock kernel γιατί αν βάλεις άλλον kernel δεν μπορεί το wanam να σου κανει το system status official για να έχεις OTA updates. Βασικά για να έχουμε OTA πρέπει να έχουμε απλά ροοτ πάνω στη stock rom Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Ναι απλά μόνο με stock kernel γιατί αν βάλεις άλλον kernel δεν μπορεί το wanam να σου κανει το system status official για να έχεις OTA updates. Βασικά για να έχουμε OTA πρέπει να έχουμε απλά ροοτ πάνω στη stock rom Οπότε με Cf root που είναι ότι πλησιέστερο σε stock αν δεν περάσω κάποια custom rom δε θα έχω πρόβλημα με τα ΟΤΑ updates σωστά? Απλά θα έχει γράψει το knox και το status της συσκευής θα γράφει modified? Thanks Χρήστο! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Οπότε με Cf root που είναι ότι πλησιέστερο σε stock αν δεν περάσω κάποια custom rom δε θα έχω πρόβλημα με τα ΟΤΑ updates σωστά? Απλά θα έχει γράψει το knox και το status της συσκευής θα γράφει modified? Thanks Χρήστο! Μήπως έχεις μέχρι mj1? Αν ναι υπάρχει ποιο safe δρόμος Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Οπότε με Cf root που είναι ότι πλησιέστερο σε stock αν δεν περάσω κάποια custom rom δε θα έχω πρόβλημα με τα ΟΤΑ updates σωστά? Απλά θα έχει γράψει το knox και το status της συσκευής θα γράφει modified? Thanks Χρήστο! Βρε παιδιά σίγουρα ισχύει το παραπανω;Στο note 2 ήταν διαφορετικά. Από τη στιγμή που το status έγραφε modified και όχι normal ,δεν έπαιρνε OTA και έπρεπε να περάσεις το καινούργιο firmware με ODIN Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Μήπως έχεις μέχρι mj1? Αν ναι υπάρχει ποιο safe δρόμος Δυστυχώς έχω περάσει mj7... Βρε παιδιά σίγουρα ισχύει το παραπανω;Στο note 2 ήταν διαφορετικά. Από τη στιγμή που το status έγραφε modified και όχι normal ,δεν έπαιρνε OTA και έπρεπε να περάσεις το καινούργιο firmware με ODIN Ακόμα και έτσι να είναι θα φλασάρω το updated firmware με ODIN.. Μικρό το κακό! :) Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts