kaeser Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 στείλε του ένα μειλ και θα σου απαντήσει ....σίγουρα .... Araditsa μου στειλε! ! Εσύ ποιο launcher χρησημοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Araditsa μου στειλε! ! Εσύ ποιο launcher χρησημοποιεις; Nova δοκιμάζω και άλλους αλλά δύο χρόνια σε αυτόν γυρνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Καλησπερα παιδια Ενω εχω σβηστει την οθονη απο το κινητο και ανοιχτο το Wifi ξαφνικα αναβει πανω τo φωτακι για ειδοποιηση και ανοιγει η οθονη αλλα δεν εχω καμια ειδοποιηση Δοκιμασα και το greenify να "κοιμησω" ολα τα προγραμματα αλλα ξανα τα ιδια. Αυτο συμβαινει και με ανοιχτο το Wifi X-Note V20 Αρχισε να το κανει και με κλειστο το wifi Αν βγαλω την ρομ και την ξαναπερασω? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ξαναπερνα την με clean install. Καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αυτά ρε παιδιά πως τα αλλάζουμε?πρέπει να κάνουμε καμια ρύθμιση πρώτα? Πατάω αλλα δεν αλλάζουν. [ATTACH]49290[/ATTACH] Edit : τον εκανα και ενα donate 6$ για να μου δώσει και το θέμα leathergrey... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667499 Μπορει να περασει κανεις αυτο το πανεμορφο μοντακι σε χ νοτε 20 ναμας πει αν λειτουργει ? Επισης θα μπορω να εχω αλλο dpi σε phone και αλλο σε contacts ? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το περασα εγω τελικα. Ειναι πολυ καλο ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μενιο ρυθμισεις για lean? Πειραζουμε τιποτα ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667499 [/size] [/color]Μενιο ρυθμισεις για lean? Πειραζουμε τιποτα ?Όχι ,άστο χωρίς πρόγραμμα. Απενεργοποίησε το DVFS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanoucos_ Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ξαναπερνα την με clean install. Καλημερα Δηλαδη? Clean install? Παράθεση Ευτυχισμένος κάτοχος Note 3:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά η Xnote 20 πως τρέχει? Κανένα πρόβλημα? Μου φαίνεται καιρός να αλλάξω από την 15. Κανένα λινκ μου δίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά η Xnote 20 πως τρέχει? Κανένα πρόβλημα? Μου φαίνεται καιρός να αλλάξω από την 15. Κανένα λινκ μου δίνετε?http://www.nonsolosmartphone.it/x-note-build-18-0-n9005-nf4-t9278.html Ήρθε η ώρα πιστεύω:) Άλλαξε modem και bootloader σε ng1 και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://www.nonsolosmartphone.it/x-note-build-18-0-n9005-nf4-t9278.html Ήρθε η ώρα πιστεύω:) Άλλαξε modem και bootloader σε ng1 και είσαι έτοιμος. Είμαι σίγουρος ότι στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί οδηγίες για αναβάθμιση bootloader και modem. Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Έχεις κάποιος την καλοσύνη να δώσει κάποιο link; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είναι με Omega v21...θα έχω κάποιο πρόβλημα με ng1 modem και bootloader; αυτούς τους συνδυασμούς φοβάμαι.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις απλά μετά δεν θα μπορείς να βάλεις παλαιότερη ρομ και γιατί να βαλεις. δανείζονται τα λεγόμενα από κείμενο του kosmasgr Θα τα περάσεις με το odin 3.09. Το bootloader πηγαίνει στο BL και το modem στο CP. Μπορείς να τα περάσεις και μαζί. Στο odin θα ξετικάρεις το Autoreboot και θα τικάρεις το bootloader update. μόλις τελειώσει η διαδικασία θα βγάλεις μπαταρία , θα μπείς μετά στο CWM με power button-home button-volume up και θα φλασάρεις την ρομ που θέλεις αφού φρόντισες απο πριν να την έχεις βάλει στην sd. Y.Γ. Παιδιά το έχουμε ξαναπεί ο bootloader ειναι μόνο για την εκκίνηση του κινητού. Αποψη μου ειναι να αναβαθμίζετε και bootloader καθώς έστω και ελάχιστα μπορεί να βελτιώνετε το boot. Ομως δεν μπορείτε να γυρίσετε σε παλαιότερο. Μπορείτε να έχετε τον πιο παλιό bootloader με το πιο καινούριο λογισμικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά προσοχή στο modem θα πρέπει να ακολουθεί το λογισμικό όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Δε μπορείτε να δουλέψετε GNG1 λογισμικό με FND6 modem για παράδειγμα. θα χάσετε το IMEI Edited September 2, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) είναι πραγματικά πανέμορφη ρομ. [ATTACH]49278[/ATTACH][ATTACH]49279[/ATTACH][ATTACH]49280[/ATTACH]πως βαζουμε το θεμα Wallpaper:p edit: το βρηκα. Edited September 2, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ........ Θα τα περάσεις με το odin 3.09. Το bootloader πηγαίνει στο BL και το modem στο CP. Μπορείς να τα περάσεις και μαζί. Στο odin θα ξετικάρεις το Autoreboot και θα τικάρεις το bootloader update. μόλις τελειώσει η διαδικασία θα βγάλεις μπαταρία , θα μπείς μετά στο CWM με power button-home button-volume up και θα φλασάρεις την ρομ που θέλεις αφού φρόντισες απο πριν να την έχεις βάλει στην sd...... Τη rom την έχω περασμένη ήδη, πρέπει να την ξανά flashάρω; Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Εντάξει απλα τα σπάει ο Μακαρονας. Έχω πάρει και nova launcher τα icon packs. Αλλα προς το παρόν είμαι με touchwiz launcher. Eidt: γιατί κάθε φορά που βάζω φώτο απο tapatalk μου τα εμφανίζει διπλά?! [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] Edited September 2, 2014 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Πως εχεις δερματινο φοντο στα εικονιδια των εφαρμογων ? Και γω φλασαρα το leather grey μετα το leather aosp αλλα εμειναν κανονικα Edit. Ξεχασα να εγκαταστησω το apk ;-) Edited September 2, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πως εχεις δερματινο φοντο στα εικονιδια των εφαρμογων ? Και γω φλασαρα το leather grey μετα το leather aosp αλλα εμειναν κανονικα Edit. Ξεχασα να εγκαταστησω το apk ;-) ναι εχει και ενα .apk για τον touchwiz !! αλλα στο μηνυμα ελεγε πρωτα να φλασαρω το aosp theme και μετα το leather grey !! και μετα το apk !! παντως πολυ ωραια δουλεια εκανε !!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν απο xnote 20 γυρίσω με restore σε back up τις xnote 18 που είμαι τώρα υπάρχει περίπτωση να χαθεί το efs? Είμαι με modem και bootloader GNG1. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αν απο xnote 20 γυρίσω με restore σε back up τις xnote 18 που είμαι τώρα υπάρχει περίπτωση να χαθεί το efs? Είμαι με modem και bootloader GNG1. Αν τότε είχες προηγούμενης έκδοσης modem και bootloader καλύτερα να το αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Τώρα θα το πάρω το backup της 18 και μετά θα μεταβώ σε Xnote 20. Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Τη rom την έχω περασμένη ήδη, πρέπει να την ξανά flashάρω; Όχι. Αν απο xnote 20 γυρίσω με restore σε back up τις xnote 18 που είμαι τώρα υπάρχει περίπτωση να χαθεί το efs? Είμαι με modem και bootloader GNG1. Τώρα θα το πάρω το backup της 18 και μετά θα μεταβώ σε Xnote 20. είναι πολύ επικίνδυνο. αφού έχουμε πει να αποφεύγουμε τα πισωγύρισματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 κατεβασα και εγω την xnote και αγορασα την εφαρμογη του απο το μαρκετ :) (φανταζομαι αυτο δεν πιανει για donate εται?):lol: εξηγηστε μου λιγο πως μπορω να αλλαξω την status bar πανω? προσπαθω να την κανω πρασινη αλλα δεν αλλαζει ! τα θεματα που εχετε εσεις φανταζομαι ειναι μετα απο donate ετσι?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εντάξει απλα τα σπάει ο Μακαρονας. Έχω πάρει και nova launcher τα icon packs. Αλλα προς το παρόν είμαι με touchwiz launcher. Eidt: γιατί κάθε φορά που βάζω φώτο απο tapatalk μου τα εμφανίζει διπλά?! [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] [ATTACH]49303[/ATTACH] Τα icon packs από που τα βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 http://www.nonsolosmartphone.it/x-note-build-18-0-n9005-nf4-t9278.html Ήρθε η ώρα πιστεύω:) Άλλαξε modem και bootloader σε ng1 και είσαι έτοιμος. Eρωτηση. Ειναι απαραιτητο να αλλαξει κανεις modem και bootloader? Απλα δεν το ειδα στις οδηγιες του solo και επειδη σκοπευω να την βαλω αυριομεθαυριο μην κανω καμια πατατα. Ερχομαι απο xnote v18 παρεμπιπτοντως. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) εξηγηστε μου λιγο πως μπορω να αλλαξω την status bar πανω? προσπαθω να την κανω πρασινη αλλα δεν αλλαζει ! τα θεματα που εχετε εσεις φανταζομαι ειναι μετα απο donate ετσι?:) Restart θέλει. Edited September 2, 2014 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts