kosmasgr Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Δοκιμασε κανεις τον stock NF4 κερνελ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Αυτό πειράζει το knox; Thanks Όχι! Είσαι καλά με towelroot! ----------------- Σήμερα, χρησιμοποίησα την κάμερα. Και πρόσεξα ότι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ πάλι ο ήχος... :S Μπήκα στο WANAM να δω τι γίνεται και είναι τικαρισμένο για ΑΝΕΝΕΡΓΟ... :S Πρόσεξα ότι αν έχεις αρκετά modules ενεργά, ένα μπορεί να αναιρεί κάποιο άλλο...(?) Τώρα τα μόνα που έχω είναι WANAM και GREENIFY... Παίζει κάποιο ρόλο? Edited July 14, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 παιδια καλησπερα. εχω το νοτε 3 με μαμα ρομ κιτκατ.σημερα του εκανα ροοτ με towellroot και εγκατεστησα το greenify...ενω του εβαλα να αδρανοποιη το facebook γιατι συνεχιζουνε και μου ερχονται ειδοποιησεις? κατι αλλο...αν βαλω το xposed framework θα γραψει το knox η μονο με custom rom kai recovery θα γραψει? ποιεσ αλλες εφαρμογες μου προτεινετε για τροποποιηση χωρις αλαγη ρομ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ποιός κέρνελ έχει τα καλύτερα αποτελέσματα ταχύτητας-μπαταρίας σε συνδιασμό με την Xnote? Edited July 14, 2014 by geoxraslap Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Όχι! Είσαι καλά με towelroot! ----------------- Σήμερα, χρησιμοποίησα την κάμερα. Και πρόσεξα ότι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ πάλι ο ήχος... :S Μπήκα στο WANAM να δω τι γίνεται και είναι τικαρισμένο για ΑΝΕΝΕΡΓΟ... :S Πρόσεξα ότι αν έχεις αρκετά modules ενεργά, ένα μπορεί να αναιρεί κάποιο άλλο...(?) Τώρα τα μόνα που έχω είναι WANAM και GREENIFY... Παίζει κάποιο ρόλο? εμένα με xnote μπορείς να απενεργοποιησεις τον ήχο κάμερας από τις ρυθμίσεις της κάμερα για δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδες σε xnote πως μπορουμε να κανουμε τα εικονιδια πανω στοκ ? γινεται? :) εμένα με xnote μπορείς να απενεργοποιησεις τον ήχο κάμερας από τις ρυθμίσεις της κάμερα για δες ναι οντως μπορείς...:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Επιτέλους με civa 1.4 δε πέφτει η μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Τι γίνετε τελικά ο σιβας είναι καλύτερος του ουλτιμειτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Τι γίνετε τελικά ο σιβας είναι καλύτερος του ουλτιμειτ;ο civato είναι τεράστιος. Αν θέλεις μπαταρία βάζεις civ αν θέλεις ένα τικ ποιο γρήγορο βάζεις ultimate αλλά ρουφάει λίγο. Και οι δύο κέρνελ είναι υπέροχοι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 εμένα με xnote μπορείς να απενεργοποιησεις τον ήχο κάμερας από τις ρυθμίσεις της κάμερα για δες Εγώ είμαι stock όμως! Μεχρι τώρα πάντως δούλευε κανονικά, δηλαδή κλειστός ήχος κάμερας! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά, επειδή αύριο είναι να πουλήσω το Note σε φίλο και το έχω root με Omega v20 κ δεν έχω χρόνο να το περάσω την μαμα. Πια ρομ θα λέγατε ότι είναι πιο σταθερή αυτή τι στιγμή; Εγώ γενικά δεν το πολύ δούλεψα γιατί το είχα πάντα σαν δεύτερο τηλ Ευχαριστώ Edited July 14, 2014 by filzazas Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μολις περασα ultimate v45...και δεν ξαναφλασαρω μεχρι την Τεταρτη!!!!!!!! Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά, επειδή αύριο είναι να πουλήσω το Note σε φίλο και το έχω root με Omega v20 κ δεν έχω χρόνο να το περάσω την μαμα. Πια ρομ θα λέγατε ότι είναι πιο σταθερή αυτή τι στιγμή; Εγώ γενικά δεν το πολύ δούλεψα γιατί το είχα πάντα σαν δεύτερο τηλ Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2776887 Βάλε αυτήν με τον kernel 1.4 του civato που τον έχει στο aroma installer,την δουλεύω απο εχθές τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί αν η Samsung έβγαζε τέτοιο tw οι άλλες εταιρείες θα είχαν κλείσει,γρήγορη σταθερή και πολύ καλύτερη από την omega.ο developer πρέπει να είναι καινούριος αλλά ειναι αστέρι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) ο civato είναι τεράστιος. Αν θέλεις μπαταρία βάζεις civ αν θέλεις ένα τικ ποιο γρήγορο βάζεις ultimate αλλά ρουφάει λίγο. Και οι δύο κέρνελ είναι υπέροχοι:) αλλάζουμε τίποτα από ρυθμίσεις; τον δοκιμάζω να δω. Δεν βλέπω να αράζουν οι πυρήνες είναι φυσιολογικό; μόνο με ενεργοποίηση του ιντλε αραξαν. στον ουλτιμειτ αραζαν και δεν το είχα τικαρει ΟΚ . Edited July 14, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2776887 Βάλε αυτήν με τον kernel 1.4 του civato που τον έχει στο aroma installer,την δουλεύω απο εχθές τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί αν η Samsung έβγαζε τέτοιο tw οι άλλες εταιρείες θα είχαν κλείσει,γρήγορη σταθερή και πολύ καλύτερη από την omega.ο developer πρέπει να είναι καινούριος αλλά ειναι αστέρι;) Την ζαχαρώνω και γω :) Αλλά το σκέφτομαι. Πολύ δύσκολα θα φύγω απο την Xnote 14. αλλάζουμε τίποτα από ρυθμίσεις; τον δοκιμάζω να δω. Δεν βλέπω να αράζουν οι πυρήνες είναι φυσιολογικό; μόνο με ενεργοποίηση του ιντλε αραξαν. στον ουλτιμειτ αραζαν και δεν το είχα τικαρει ΟΚ . Στον ultimate στο stweaks ηταν default ενεργοποιημένο το Intellihotplug , γιαυτό. Στο civato κάνε τις εξής ρυθμίσεις : - Max screen off frequency : 960 - Touchboost hard max frequency : 1574 - Intellihotplug enabled Υ.Γ. Vag μη ξεχαστείς σήμερα υπάρχει συνάντηση με μένιο. Θα παίξει και φώτο εδώ στο forum να ξέρουν οι υπόλοιποι με ποιους μιλάνε ;) Κερνάει ο μένιος γιατί μας κόλλησε το μικρόβιο του flashing. Φέρε το τέρας με 320dpi να δω πως φαίνεται απο κοντά. Edited July 15, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Την ζαχαρώνω και γω :) Αλλά το σκέφτομαι. Πολύ δύσκολα θα φύγω απο την Xnote 14. Στον ultimate στο stweaks ηταν default ενεργοποιημένο το Intellihotplug , γιαυτό. Στο civato κάνε τις εξής ρυθμίσεις : - Max screen off frequency : 960 - Touchboost hard max frequency : 1574 - Intellihotplug enabled Υ.Γ. Vag μη ξεχαστείς σήμερα υπάρχει συνάντηση με μένιο. Θα παίξει και φώτο εδώ στο forum να ξέρουν οι υπόλοιποι με ποιους μιλάνε ;) Κερνάει ο μένιος γιατί μας κόλλησε το μικρόβιο του flashing. Φέρε το τέρας με 320dpi να δω πως φαίνεται απο κοντά. Θα τη δεις τη rom απο κοντά καταπληκτική και θα την βάλεις πιστεύω :)το βράδυ έτοιμος:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν έχεις στικάκι φέρτην να την φορτώσω με το OTG καλώδιο γιατί δεν θα προλάβω σπίτι να την κατεβάσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν έχεις στικάκι φέρτην να την φορτώσω με το OTG καλώδιο γιατί δεν θα προλάβω σπίτι να την κατεβάσω ;) Ok θα την βάλω σε στικάκι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 παιδια καλησπερα. εχω το νοτε 3 με μαμα ρομ κιτκατ.σημερα του εκανα ροοτ με towellroot και εγκατεστησα το greenify...ενω του εβαλα να αδρανοποιη το facebook γιατι συνεχιζουνε και μου ερχονται ειδοποιησεις? κατι αλλο...αν βαλω το xposed framework θα γραψει το knox η μονο με custom rom kai recovery θα γραψει? ποιεσ αλλες εφαρμογες μου προτεινετε για τροποποιηση χωρις αλαγη ρομ? ευχαριστω Ξερει καποιος κατι παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αν έχεις στικάκι φέρτην να την φορτώσω με το OTG καλώδιο γιατί δεν θα προλάβω σπίτι να την κατεβάσω ;) Ok θα την βάλω σε στικάκι:)Καλημέρα. Τσάμπα θα την βάλεις αυτός δεν αλλάζει την 14 με τίποτα:lol: Υ.Γ. Το βράδυ θα γίνει σαρσημάς:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ξερει καποιος κατι παιδια; Έχεις ενεργοποιήσει το greenify από το xposed;Πρέπει να το δώσεις δικαίωμα superuser και όταν το χρησιμοποιείς πρέπει με τη συντόμευση να το αδρανοποιεις μετά πάλι.το knox με τις Εφαρμογές του xposed νομίζω δεν γράφει.Εφαρμογές xposed(wanam,gravity box,menubegone,s5 ui sustem,xposed torch):o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά καλημέρα. Μπορώ να βάλω τη civato 1,4 στη x-note 15 ή είναι για πιο καινούργιες εκδόσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μπορεις :-) στην xnote14 τον περασα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Και πως πάει με μπαταρία;;; Είμαι με τον ultimate 44 και είναι super. Απλά έχω παρατηρήσει κάτι. Όταν δεν κάνω τίποτα με το τηλ και τα έχω όλα κλειστά μου καίει 0,2% την ώρα αλλά όταν το δουλεύω ρουφάει αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ενα κλικ καλυτερος σε μπαταρια ο civato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts