menioseten Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Menio v16 v17 δοκίμασα είμαι σε απόγνωση θυμάμαι ότι v14 μου έπεζε το gps γιατί το είχα ξανά πάθει αλλά δεν την έχω κρατήσεικάνε μια εγγραφή εδώhttp://downloadandroidrom.com/file/GalaxyNote3/n9005roms/xnote/X-Note_Aroma_Build_14_ND5_KitKat_public.zip μπας και την καταβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 κάνε μια εγγραφή εδώhttp://downloadandroidrom.com/file/GalaxyNote3/n9005roms/xnote/X-Note_Aroma_Build_14_ND5_KitKat_public.zip μπας και την καταβάσεις. Ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά μενιο κατεβαίνει αν διορθωθεί θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τα θέματα που έχει στην χνοτε v17 με τα toggles γιατί δεν αλλάζουν? Απο την v14 που έχω δοκιμάσει δεν αλλάζουν... Εχει κανα "κολπο" για να αλλάξουν?! Θέλω να βάλω τα του s5 toggles blue.. Αλλα κανένα δεν αλλάζει ολα τα δοκίμασα.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Τα θέματα που έχει στην χνοτε v17 με τα toggles γιατί δεν αλλάζουν? Απο την v14 που έχω δοκιμάσει δεν αλλάζουν... Εχει κανα "κολπο" για να αλλάξουν?! Θέλω να βάλω τα του s5 toggles blue.. Αλλα κανένα δεν αλλάζει ολα τα δοκίμασα.... μα δεν έχει σε μπλέ καιτωρα στην 17 έχω θέμα λεδερ δεν ξέρω αλλά στην 15 το είχα δει που δούλευε κανονικά. ο αραδιτσας άρχισε να γράψει μάλλον σκουπιζει τα δάκρυα από την συγκίνηση:lol: όπως έγραψα και στο θέμα του Piece of art. Κλαίω ακόμα:lol: σνιφ σνιφ νό κομεντς. δεν θα βιαστώ θα τον δω πως πάει και θα πω αύριο. καλά μιλάμε τα σπάει...... λολ Edited July 2, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά μενιο κατεβαίνει αν διορθωθεί θα σας πω Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το gps μετά από την s5 v5 οτιδήποτε και να φλασαρες το gps πάντα ήταν νεκρό! !!! Κατέβασα την xnote v17. μπαίνω στο recovery wipe data wipe cache wipe davlic format system και μετά περνάω την s5 v5 (χωρίς τα fix)μπουταρει το τηλέφωνο ελέγχω το gps αν δουλεύει δούλευε μια χαρά, ξανά μπαίνω στο recovery και περνάω την xnote v17 χωρίς κανένα wipe! !!Μόλις ανοίξει το τηλέφωνο θα έχετε ένα σωρό errors (εγώ πάτησα αρκετές φορές το οκ για τα errors αλλά επειδή ήταν ατελείωτα !!!!!) Μπαίνω ξανά στο recovery και κάνω wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο δοκιμάζω το gps αμέσως και ήταν ΟΚ:rotfl: !!!!!! μετά περνάω την echoe v14 με φουλ wipe και το πρώτο πράγμα ου δοκίμασα ήταν το gps και ήταν ΟΚ! !!!:D Την s5 v5 την πέταξα κατευθείαν μην την βλέπω άλλο! !!:D κάντε τα βήματα ακριβός και πιστεύω θα πιάσει σε όλους! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 μα δεν έχει σε μπλέ καιτωρα στην 17 έχω θέμα λεδερ δεν ξέρω αλλά στην 15 το είχα δει που δούλευε κανονικά. [ATTACH]46854[/ATTACH] Ναι λάθος για το μπλε.. Αλλα τα έχω πατήσει ολα αυτα κανένα δεν αλλάζει... Σιγα μην δώσω και donate στον Ιταλό για να πάρω θέμα... :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μπαίνω ξανά στο recovery και κάνω wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο δοκιμάζω το gps αμέσως και ήταν ΟΚ:rotfl: !!!!!! μετά περνάω την echoe v14 με φουλ wipe και το πρώτο πράγμα ου δοκίμασα ήταν το gps και ήταν ΟΚ! !!!:D Το εννοείς περίμενες να ανοίξει ρο τηλέφωνο ανοιξε μόνο του μετα το wipe data;και μετά πως δοκίμασες το gps με το gps test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Livas = δημητρης ? παιδια εβαλα και εγω lean . Τι να πειραξω και πως ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Livas = δημητρης ? παιδια εβαλα και εγω lean . Τι να πειραξω και πως ? Ναι ρε φίλε... Απο την γνωστή ομάδα στο φβ είμαι.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μπαίνω ξανά στο recovery και κάνω wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο δοκιμάζω το gps αμέσως και ήταν ΟΚ:rotfl: !!!!!! μετά περνάω την echoe v14 με φουλ wipe και το πρώτο πράγμα ου δοκίμασα ήταν το gps και ήταν ΟΚ! !!!:D Το εννοείς περίμενες να ανοίξει ρο τηλέφωνο ανοιξε μόνο του μετα το wipe data;και μετά πως δοκίμασες το gps με το gps test Ναι μετά το wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο και δοκιμάζω το gps με το androids gps test αλλά είναι το ίδιο οποίο πρόγραμμα και να βάλεις το θέμα είναι ότι δουλεύει το gps κανονικά τώρα! !!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ok θα το δοκιμάσω. Full wipe τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theostinato Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Τα θέματα που έχει στην χνοτε v17 με τα toggles γιατί δεν αλλάζουν? Απο την v14 που έχω δοκιμάσει δεν αλλάζουν... Εχει κανα "κολπο" για να αλλάξουν?! Θέλω να βάλω τα του s5 toggles blue.. Αλλα κανένα δεν αλλάζει ολα τα δοκίμασα.... Στην internal sd εχεις ενα φακελο 0 παιρνεις αντιγραφη ολα τα αρχεια αυτου του φακελου και δημιουργεις νεο φακελο στην internal sd με ονομα xnote και κανε τα επικολληση εκει. Κανε reboot και ετσι θα σου δουλεψει. Για τα χρωματα απο τα toggles πας colour mods στα extra της xnote και τα ρυθμιζεις εκει. Edited July 2, 2014 by theostinato Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Στην internal sd εχεις ενα φακελο 0 παιρνεις αντιγραφη ολα τα αρχεια αυτου του φακελου και δημιουργεις νεο φακελο στην internal sd με ονομα xnote και κανε τα επικολληση εκει. Κανε reboot και ετσι θα σου δουλεψει. Για τα χρωματα απο τα toggles πας colour mods στα extra της xnote και τα ρυθμιζεις εκει. Ναι το βρήκα τελικά απο τα q/a που έχει στο thread του... Ευχαριστώ πάντως... :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ναι μετά το wipe data μόνο περίμενα να ανοίξει το τηλέφωνο και δοκιμάζω το gps με το androids gps test αλλά είναι το ίδιο οποίο πρόγραμμα και να βάλεις το θέμα είναι ότι δουλεύει το gps κανονικά τώρα! !!!:D Φίλε Μάνθο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τελικά δούλεψε με τον τρόπο που είπες s5 v5 εγκατάσταση X note χωρίς τίποτα wipe και μετά wipe data factory reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φίλε Μάνθο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τελικά δούλεψε με τον τρόπο που είπες s5 v5 εγκατάσταση X note χωρίς τίποτα wipe και μετά wipe data factory reset! Φίλε Μάνθο και εγώ ευχαριστώ πολύ δούλεψε και σε μένα. :) [ATTACH]46855[/ATTACH][ATTACH]46856[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φίλε Μάνθο και εγώ ευχαριστώ πολύ δούλεψε και σε μένα. :) [ATTACH]46855[/ATTACH][ATTACH]46856[/ATTACH] Τώρα είμαι με omega v19 και τον καινούριο skyhigh του φίλου μου Μένιου:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Φίλε Μάνθο και εγώ ευχαριστώ πολύ δούλεψε και σε μένα. :) [ATTACH]46855[/ATTACH][ATTACH]46856[/ATTACH] ωραία χαίρομαι γιατι και εγω ειχα το προβλημα και ειχα αγανακτήσει !!!!αλλα τωρα ολα καλα απολαμβάνω την echoe v14!!!παιδια ο τελευταίος σκαι 3.2 εχει λήγω lag σε καποια σημεία η μου φαίνεται??(ακομα και στο synapse εχω παρατηρήσει lag!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ωραία χαίρομαι γιατι και εγω ειχα το προβλημα και ειχα αγανακτήσει !!!!αλλα τωρα ολα καλα απολαμβάνω την echoe v14!!!παιδια ο τελευταίος σκαι 3.2 εχει λήγω lag σε καποια σημεία η μου φαίνεται??(ακομα και στο synapse εχω παρατηρήσει lag!!) Εγώ τον έχω απο το πρωί χωρίς ρυθμίσεις και δεν έχω παρατηρήσει λαγκ ίσα ίσα φαίνεται πολύ smooth για μπαταρία θα πω αύριο τη γνώμη μου.Μας έσωσες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 [ATTACH]46890[/ATTACH] Αυτό τι σημαίνει ρε παιδια; μου το βγάλε σήμερα με την τελευταία xnote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 [ATTACH]46890[/ATTACH] Αυτό τι σημαίνει ρε παιδια; μου το βγάλε σήμερα με την τελευταία xnote Βρες το στις ρυθμισεις/Εφαρμογές και κάνε εκκαθάριση δεδομένων μου το είχε κάνει και εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εμένα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση σε kit kat ακόμα. Mj7 (CYO). Πολύ δεν έχει αργήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Εγώ τον έχω απο το πρωί χωρίς ρυθμίσεις και δεν έχω παρατηρήσει λαγκ ίσα ίσα φαίνεται πολύ smooth για μπαταρία θα πω αύριο τη γνώμη μου.Μας έσωσες;) Τι να πω φίλε μου vag74 σε εμένα τουλάχιστον δεν είναι και τόσο smooth έιχε ένα ψηλό lag και στον browser (dolfin )και στο synapse ακόμα όταν ρολλαρεις πάνω κάτω! !! Έβαλα πάλι τον N9005_Compulsion_Kernel_KK_15_ULTIMATE και όλα καλά απόλυτο smooth:μάλλον όπως κάτσει στον καθένα είναι! !! Έχεις δοκιμάσει τον Compulsion με την καινούργια ωμέγα δοκίμασε τον μήπως και εκπλαγεις από το αποτέλεσμα! !!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τι να πω φίλε μου vag74 σε εμένα τουλάχιστον δεν είναι και τόσο smooth έιχε ένα ψηλό lag και στον browser (dolfin )και στο synapse ακόμα όταν ρολλαρεις πάνω κάτω! !! Έβαλα πάλι τον N9005_Compulsion_Kernel_KK_15_ULTIMATE και όλα καλά απόλυτο smooth:μάλλον όπως κάτσει στον καθένα είναι! !! Έχεις δοκιμάσει τον Compulsion με την καινούργια ωμέγα δοκίμασε τον μήπως και εκπλαγεις από το αποτέλεσμα! !!!;) Τον έχω κατεβάσει και θα τον δοκιμάσω αύριο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 skyhight 3.3 άντε πάλι...... το έχει κουράσει με κάθε μέρα αναβάθμιση πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 skyhight 3.3 άντε πάλι...... το έχει κουράσει με κάθε μέρα αναβάθμιση πάντως... Α καλα...θα αραξω για λιγο με την 3.2...εκτος και αν πει ο Μενιος διαφορετικα :D:D:D Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts