Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι Κ γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο synapse. ..

Λογικα μολις φλασαρες τον κερνελ και το ανοιξες,δεν ειναι τιποτα πατα οκ βαλε τις ρυθμισεις που θες και εισαι κομπλε

Tsow πατα undrstood , κανε οτι ρυθμισεις θελεις και ξανακανε επανεκιννηση. Οταν bootarei στην αρχικη οθονη και ξαναμπεις synapse δεν θα εχεις προβλημα

Κανα civato. Χαχαχαχαχχα

Skyhigh ολσ τα λεφτα. Εβαλε και ρυθμισεις για το storage

Civato μαμά δεν παίζει reboot εγώ τον είχα σκίσει.

SkyHigh ok αλλά και ο ultimate πετάει και εχει καλή κατανάλωση.

Με τον κερνελ 2.8 του civato είμαι. ..

Πάτησα το understood έκανα επανεκκίνηση Κ πάλι τα ίδια μάλλον θα τον ξαναπεράσω. ..

Με τον κερνελ 2.8 του civato είμαι. ..

Πάτησα το understood έκανα επανεκκίνηση Κ πάλι τα ίδια μάλλον θα τον ξαναπεράσω. ..

το πρόβλημα σου πιο είναι ? Το μήνυμα ?

Είμαι ακόμα αρχάριος σε ότι έχει να κάνει με τους κερνελ Κ σκέφτομαι μήπως αυτός δεν δουλεύει καλά με μαμά ρομ Κ επίσης ότι για να βγάζει αυτό το μήνυμα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. ..ζητώ συγνώμη αν είναι ανόητες οι ερωτήσεις μου.

Είμαι ακόμα αρχάριος σε ότι έχει να κάνει με τους κερνελ Κ σκέφτομαι μήπως αυτός δεν δουλεύει καλά με μαμά ρομ Κ επίσης ότι για να βγάζει αυτό το μήνυμα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. ..ζητώ συγνώμη αν είναι ανόητες οι ερωτήσεις μου.
δεν έχεις θέμα με το μήνυμα δίνεις οκ και είσαι εντάξει.

Ότι θέμα έχεις ρωτάς:)

Επειδή και πολύ έμεινα με το κινητό stock θα μου πείτε λίγο πιο είναι ο καλύτερος τρόπος να root άρω τη συσκευή να περάσω kernel και custom recovery και rom. Βρίσκω διάφορα στο google αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος μήπως και δεν χάσω το knox 0x0.

Και εννοείται ποια προτείνετε να βαλω; βλέπω οι περισσότεροι λέτε για X note , civato και Cwm.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Επειδή και πολύ έμεινα με το κινητό stock θα μου πείτε λίγο πιο είναι ο καλύτερος τρόπος να root άρω τη συσκευή να περάσω kernel και custom recovery και rom. Βρίσκω διάφορα στο google αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος μήπως και δεν χάσω το knox 0x0.

Και εννοείται ποια προτείνετε να βαλω; βλέπω οι περισσότεροι λέτε για X note , civato και Cwm.

ο knox θα γράψει, αν είσαι 4.4 πας βήμα 2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 αν δεν καταλάβεις κάτι πες.

τι έγινε πάνω που λέγαμε πως ο καλύτερος είναι ο σιβατο γίναμε πάλι...

για να ακούσω ποιών να βάλω;

Ο knox δεν γραφει . Μολις βρω το λινκ το ροοταρω . Οποιος δεν εχει ροοταρει και θεκει να παρει το ρισκο ας κανει το λινκ που θα ανεβασω αυτιο . Αν το εχει καποιοσ αλλος του τυπου απο το xda καντε το

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

τι έγινε πάνω που λέγαμε πως ο καλύτερος είναι ο σιβατο γίναμε πάλι...

για να ακούσω ποιών να βάλω;

Εγω πλεον ultimate οχι bp τον kernel εννοω:lol:και δεν αλλαζω,τον εχω για 2η μερα που ειναι ρεκορ πλεον για μενα και ειναι μια χαρα στα 2496

Ο knox δεν γραφει . Μολις βρω το λινκ το ροοταρω . Οποιος δεν εχει ροοταρει και θεκει να παρει το ρισκο ας κανει το λινκ που θα ανεβασω αυτιο . Αν το εχει καποιοσ αλλος του τυπου απο το xda καντε το

Τελικά υπάρχει τρόπος να μην γραψει; είχε αναφέρει και ένας φίλος πιο πριν ότι το είχε κάνει.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Καλησπέρα,

Έκανα root με το tool του geohot και πλέον είμαι root με knox 0x0. :!:

[ATTACH]46229[/ATTACH]

[ATTACH]46230[/ATTACH]

This one is the legent! :)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Και'γω ρουταρα χωρις να γραψει..

Οδηγιες και σχολια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783157

Προσοχη μονο ρουτ, οχι custom recovery.

με ποιον κερνελ ?

Civato... Τρία restart έκανε από το πρωί. Θέλω τη καλύτερη μπαταρία χωρίς τέτοια θέματα. Ποιόν να βάλω;;;

Edited by aris1976

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις