aopvet Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησε η έκδοση 3 της phronesis N7. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησε η έκδοση 3 της phronesis N7. είδη την κάνω εγκατάσταση .... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται, κυκλοφόρησε η έκδοση 3 της phronesis N7. Αμα την βαλεις δοκιμασε το bluetooth και πες μας..αλλα δοκιμασετο χωρις να εγκαταστησεις τιποτα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την v3 με κερνελ lsskernel 3.7 και κρασαρει η κάμερα αρκετές φορές Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 (edited) Αμα την βαλεις δοκιμασε το bluetooth και πες μας..αλλα δοκιμασετο χωρις να εγκαταστησεις τιποτα Καμία αλλαγή δυστυχώς. Και από ότι αντιλαμβάνομαι δεν πρόκειται να το διορθώσουν. :( Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την v3 με κερνελ lsskernel 3.7 και κρασαρει η κάμερα αρκετές φορές Ποιά κάμερα έβαλες; Εγώ με την στοκ (N4) και darklord 2 kernel δεν έχω πρόβλημα. Σε ότι αφορά το Google on tap δεν δουλεύει αν η γλώσσα της συσκευής είναι στα Ελληνικά!!! Edited October 15, 2016 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ειδα οτι εχουν θεματα και βγαλαν v3.1,Θα παραμεινω στην 6.5 που ειναι παρα πολυ καλη..λογικα θα προχωρησω αυτη ή την επομενη εβδομαδα στην αγορα του s7 edge μιας και το νοτε 7 απετυχε.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Η 3.1 βγήκε για να διορθώσει την 3.0 αλλά μάλλον δεν διόρθωσε τίποτε! Έχει δρόμο μέχρι να σταθεροποιηθεί. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα παιδιά έβαλα καινούργιους bl and cp και με dirty install την phronesis v3..... Αλλά τίποτα ίσα ίσα περισσότερα πρόβληματα το ειδικά με το Samsung cloud συνεχίζει το πρόβλημα..... Μετά έβαλα τι fix v3 αλλά και πάλι τίποτα ίσα ίσα που επανήλθε το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο να ανοίξει η οθόνη όταν χτυυτο τηλέφωνο προφανώς λόγω κερνελ είχα darklord v2 ενώ τώρα lss 3.6 περιμένοντας τον 3.7 και το επόμενο fix Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά έβαλα καινούργιους bl and cp και με dirty install την phronesis v3..... Αλλά τίποτα ίσα ίσα περισσότερα πρόβληματα το ειδικά με το Samsung cloud συνεχίζει το πρόβλημα..... Μετά έβαλα τι fix v3 αλλά και πάλι τίποτα ίσα ίσα που επανήλθε το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο να ανοίξει η οθόνη όταν χτυυτο τηλέφωνο προφανώς λόγω κερνελ είχα darklord v2 ενώ τώρα lss 3.6 περιμένοντας τον 3.7 και το επόμενο fix Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω και τα 2 αυτά που αναφέρεις. Το samsung cloud δεν μπορούμε από κάπου να το παγωσουμε; Η καμερα είναι από ν7 απο χθες δεν μου έκανε ξανά κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περασα τα δύο fix για το cloud και για το save mb και δεν ξαναβγηκε η ειδοποίηση Edited October 16, 2016 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Έβαλε κάνεις του civato την v2 να μας πει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Έβαλε κάνεις του civato την v2 να μας πει εντυπώσεις Τελικά τα μόνα note 7 που θα κυκλοφορούν θα είναι τα δικά μας :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 φανταζεσαι η αναφλεξη να προκαλειται απο την ...ρομ :lol::lol::lol: θα μας τα αντικαταστησουν λετε? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα σας, Σε Phonesis Rom 5.1.1 έβαλα την Note 4 Camera και εγκατέστησα κάποιοες επιπλέον εφαρμογές για την κάμερα από το Galaxy apps. Δείχνει να τις έχει κατεβάσει κανονικά αλλά όταν πατάω πάνω του (τα εικονίδια είναι γκριζαρισμένα) μου βγάζει μια μαύρη οθόνη με το όνομα του Mod πανω. όταν πατήσω Back το κινητό δουλεύει κανονικά. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα σας, Σε Phonesis Rom 5.1.1 έβαλα την Note 4 Camera και εγκατέστησα κάποιοες επιπλέον εφαρμογές για την κάμερα από το Galaxy apps. Δείχνει να τις έχει κατεβάσει κανονικά αλλά όταν πατάω πάνω του (τα εικονίδια είναι γκριζαρισμένα) μου βγάζει μια μαύρη οθόνη με το όνομα του Mod πανω. όταν πατήσω Back το κινητό δουλεύει κανονικά. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; Ότι έξτρα βαζεις δεν δουλεύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Ότι έξτρα βαζεις δεν δουλεύουν Οπότε καλύτερα με Note 3 Camera... Εσένα ποια θεωρείς καλύτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisNote Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα, εχω ενα Note 3 με Android 4.3 και οταν κανω έλεγχο ενημερώσεων μου λέει οτι δεν υπαρχουν. Μπορεί κάποιος με απλα ελληνικά να μου πει τη να κάνω για να κανω αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Οπότε καλύτερα με Note 3 Camera... Εσένα ποια θεωρείς καλύτερη; Εγώ όταν είχα την phronesis v6.5 είχα την note 4 και νομίζω αυτήν προτείνουν και οι δημιουργοί της rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπέρα, εχω ενα Note 3 με Android 4.3 και οταν κανω έλεγχο ενημερώσεων μου λέει οτι δεν υπαρχουν. Μπορεί κάποιος με απλα ελληνικά να μου πει τη να κάνω για να κανω αναβάθμιση. Κατέβασε το Smart Switch , σύνδεσε το κινητό σου και θα δεις τι πρέπει να κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisNote Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το έκανα και μου λεει 《το λογισμικό της συσκευής σας ειναι ενημερωμένο: MJ7(CYO)》. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το έκανα και μου λεει 《το λογισμικό της συσκευής σας ειναι ενημερωμένο: MJ7(CYO)》. Πολυ παραξενο να εισαι ακομα στην 4.3...μηπως ειναι το note 2; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Το επόμενο που θα τον ρώταγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά και συγνώμη για το offtopic: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα συγχρονισμού με το google account χθες και σήμερα? Δε μου συγχρονίζει το gmail / keep / calendar..... έτσι στα ξαφνικά.... (Επαφές π.χ. συγχρονίζει κανονικά) Edited October 18, 2016 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Μιά χαρά μου συγχρονίζει το gmail (μόνο αυτό συγχρονίζω , με τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι) τώρα που το δοκίμασα σε δύο συσκευές. Κάνε μιά εκκαθάριση δεδομένων στις Υπηρεσίες Google και στις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια έχω ένα θέμα με το Google on tap στην phronesis.... Ενώ πατάω το home button μου ανοίγει η εφαρμογή Google Search... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggggas Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια έχω ένα θέμα με το Google on tap στην phronesis.... Ενώ πατάω το home button μου ανοίγει η εφαρμογή Google Search... Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχουν διορθώσει στη 3.1 απλά το επιλέγεις όταν περνάς τη ρομ μέσω του aroma installer. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts