therock Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Γιατι ομως τετοια εμφαση με custom rom. Περισσοτερο θελω να μαθω αν η KitKat, Lollilop, Crunch, Lacta, Cadbury εχουν κατι να προσφερουν σε σχεση με τη Jelly Bean Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Από εποχής JB έχουν αλλάξει πολλά στο λειτουργικό σύστημα φυσικά προς το θετικό.. Με μια απλή αναζήτηση θα το δεις.. Αν πάλι δε θες κάνε reset και όλα καλά.. Στάλθηκε από το RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Γιατι ομως τετοια εμφαση με custom rom. Περισσοτερο θελω να μαθω αν η KitKat, Lollilop, Crunch, Lacta, Cadbury εχουν κατι να προσφερουν σε σχεση με τη Jelly Bean Γιατί απλούστατα θα αποκτήσεις ένα "καινούργιο " κινητό ... πχ δες αυτό https://youtu.be/qXvU-Ii3s3k .... note 3 με ΌΛΑ τα καλούδια του note 7 (υπάρχουν πολλά video ) Εδώ θα βρεις rom για την συσκευή σου ....http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development Edited September 7, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ναι αλλα μου φαινεται πολυ beta testing η φαση. Οκ θα βαλω γιατι με ψιλοεψησε, απλως πειτε μου καποιος αν οι εφαρμογες κρατανε η πρεπει να κανω backup οτι εχω και να το ξαναπερασω Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 κρατα μπακ απ για καλό και για κακο ομως στησε απ την αρχη τη συσκευή για να αποφυγεις προβληματα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Πρωτα πάρε backup και μετά από την σελίδα που σου έγραψα ...xda θα βρεις rom από note 5 ,7 , mix από s7 +edge + με όλα τα καλούδια από τα note .Ψάξε και ρώτα εκεί ..στην πρώτη σελίδα της κάθε rom αναφέρεται τι δουλεύει και όχι .Γενικά για συσκευές 2+ χρόνων οι custom Rom είναι μονόδρομος Edited September 7, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Το μεσημερι εβλεπα και αυτο Οποτε αναμεσα η Note 7 ή S7 Edge Rom -Ενα καλο οδηγο backup restore γιατι ειμαι Noobas που θα βρω? Το χω δουλεψει τοσα χρονια και δε θελω να κανω χοντραδα και χασω δεδομενα και ρυθμισεις -Επισης οποιος θελει απλα να μου πει επιγραμματικα τα βηματα. Backup->UnRoot->Factory Reset->Flash Rom->Re-Root? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Είμαι με την Phronesis v.6.5 εδώ και μερικές μέρες και είναι αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από υψηλές θερμοκρασίες... έχω το CPU temp απο το xposed και βλέπω (και το αισθάνομαι) σε νορμάλ χρήση με LTE να χτυπάει ακόμα και 80 βαθμούς.... είναι υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες, τι προτείνετε να κάνω? αν αλλάξω κερνελ (έχω αυτόν που έχει η ρομ) θα βελτιωθεί, και ποιον λέτε να βάλω? μήπως όμως βγουν άλλα προβλήματα (που διάβασα οτι βγαίνουν) και χειροτερέψει? Το LG G flex 2 το έδωσα για τον λόγο αυτό (αν και τόσο πολύ δεν ανέβαζε θερμοκρασίες), και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα επεξεργαστή αφού το LG G2 που είχα και φοράει τον ίδιο δεν ανέβαζε τόσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Είμαι με την Phronesis v.6.5 εδώ και μερικές μέρες και είναι αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από υψηλές θερμοκρασίες... έχω το CPU temp απο το xposed και βλέπω (και το αισθάνομαι) σε νορμάλ χρήση με LTE να χτυπάει ακόμα και 80 βαθμούς.... είναι υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες, τι προτείνετε να κάνω? αν αλλάξω κερνελ (έχω αυτόν που έχει η ρομ) θα βελτιωθεί, και ποιον λέτε να βάλω? μήπως όμως βγουν άλλα προβλήματα (που διάβασα οτι βγαίνουν) και χειροτερέψει? Το LG G flex 2 το έδωσα για τον λόγο αυτό (αν και τόσο πολύ δεν ανέβαζε θερμοκρασίες), και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι θέμα επεξεργαστή αφού το LG G2 που είχα και φοράει τον ίδιο δεν ανέβαζε τόσο.... Εμενα ακομα και μετα απο εντονη χρηση δεν ανεβαζει θερμοκρασια..ειμαι με 6.5 και τον κερνελ της ρομ.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Που βλέπεις τις θερμοκρασίες; Δεν τι νιώθεις ζεστό στο χέρι; Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καλημέρα παιδιά .Εβαλα τη MIUI 7 απλά η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καλημέρα παιδιά .Εβαλα τη MIUI 7 απλά η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ποτέ. Για δωσε και ενα λινκ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Για δωσε και ενα λινκ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/miui-v6-note-3-n-9005-4-4-2-modded-t3170934/page152#post68571778 Βάλε αυτή Miui N9005 Bhflower 6.5.20 by ENIAC & Atrankas με format/wipe data/cache /dalvik από custom recovery!!σκοτωνει!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/miui-v6-note-3-n-9005-4-4-2-modded-t3170934/page152#post68571778 Βάλε αυτή Miui N9005 Bhflower 6.5.20 by ENIAC & Atrankas με format/wipe data/cache /dalvik από custom recovery!!σκοτωνει!!!!!!!!! 4.4.2? must be a joke.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/miui-v6-note-3-n-9005-4-4-2-modded-t3170934/page152#post68571778 Βάλε αυτή Miui N9005 Bhflower 6.5.20 by ENIAC & Atrankas με format/wipe data/cache /dalvik από custom recovery!!σκοτωνει!!!!!!!!! Το S pen δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στην S7 Edge του Darklord, από που ρυθμίζεις το autostartup των εφαρμογών; Βασικά θέλω να ξεκινά Viber και telegram αυτόματα αλλά δεν βρίσκω από που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Το S pen δουλεύει? δουλευουν τα παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Στην S7 Edge του Darklord, από που ρυθμίζεις το autostartup των εφαρμογών; Βασικά θέλω να ξεκινά Viber και telegram αυτόματα αλλά δεν βρίσκω από που. Απο smart manager στη ram και εχει επιλογές για auto run apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια εβαλα την miui 7 οπως ειπα ειναι το λιγοτερο, απιστευτη.Δεν εχει ομως το note 3 πληκτρολογιο και θα το ηθελα.Γινεται να το βαλω καπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καλημέρα παιδιά .Εβαλα τη MIUI 7 απλά η καλύτερη ρομ που έχω βάλει ποτέ. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/miui-v6-note-3-n-9005-4-4-2-modded-t3170934/page152#post68571778 Βάλε αυτή Miui N9005 Bhflower 6.5.20 by ENIAC & Atrankas με format/wipe data/cache /dalvik από custom recovery!!σκοτωνει!!!!!!!!! παιδια εβαλα την miui 7 οπως ειπα ειναι το λιγοτερο, απιστευτη.Δεν εχει ομως το note 3 πληκτρολογιο και θα το ηθελα.Γινεται να το βαλω καπως; Πρέπει να σου αρέσουν πολύ τα i-phone ε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πρέπει να σου αρέσουν πολύ τα i-phone ε? :lol: καθολου, μ αρεσουν ομως τα Xiaomi!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δείτε θερμοκρασία και μάλιστα χωρίς να κάνω τίποτα, απλά ενεργοποίησα το viber & whatsup https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/7066d22ccb71a71c15a53335c70ee1b5.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 (edited) παιδια ωραια η miui αλλα μου κανει κατι περιεργα με την συνδεση στο vpn.Απο οτι εχω καταλαβει μου εχει βαλει bootloader απο 4.4.2 τωρα.Θελω να την βγαλω και να παω στο aryamod 6.5 s7 port .Ποιον bootloader να βαλω και ποιο modem και πως ; και ποια official rom για να μην το brikaro.Σας ευχαριστω εκ των προτερων bootloader n9005xxugbof1 pda n9005ZHUENF1 baseband version n9005xxugbod3 Edited September 8, 2016 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δείτε θερμοκρασία και μάλιστα χωρίς να κάνω τίποτα, απλά ενεργοποίησα το viber & whatsup https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160908/7066d22ccb71a71c15a53335c70ee1b5.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρα πολυ...αλλαξε ρομ και δες αν συνεχιΕι τοτε εχει καποιο προβλημα με το κινητο.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Παρα πολυ...αλλαξε ρομ και δες αν συνεχιΕι τοτε εχει καποιο προβλημα με το κινητο.. αυτο λεω να κανω,.... αλλα ποια να βαλω που να μην εχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts