Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από το πρωί δείχνει πολύ καλά σημάδια :cool:

Σε ταχύτητα μπορώ να πω μισό κλικ πάνω από CivZ.

Μπαταρία είναι νωρίς ακόμη.

Άλλαξα μόνο τις θερμοκρασίες όπως προτείνει ο faux.

https://www.dropbox.com/s/yw2ig0jz02z62np/Screenshot_2015-08-12-13-42-46-1.jpg?dl=0

Εκτός την τελευταία core throttling.

Καλημέρα... "Κρεμιέμαι" από το post και θα ήθελα να ρωτήσω ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο κατάλληλος kernel για μεγιστοποίηση μπαταρίας.

Φοράω arya v7.1 (προσεχώς v7.2)

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατι μου λέει οτι το thread του note 3 θα συνεχισει με αμειωτο ενδιαφερον και για τον επομενο χρονο μετα την παρουσιαση του note 5..εγω συνεχιζω με note 3..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Κατι μου λέει οτι το thread του note 3 θα συνεχισει με αμειωτο ενδιαφερον και για τον επομενο χρονο μετα την παρουσιαση του note 5..εγω συνεχιζω με note 3..

Έχει εξαφανιστεί από το skroutz πάντως μάλλον το capital control αλλαξε τελείως τα πράγματα στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα ναι το note 3 και 4 θα βγάλουν ακομα 1 χρόνο όντας οι βασιλιάδες των Smartphones με το note 5 να είναι η ντροπή της σειράς note μέχρι σήμερα.

Edited by king2009

Καλημέρα... "Κρεμιέμαι" από το post και θα ήθελα να ρωτήσω ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο κατάλληλος kernel για μεγιστοποίηση μπαταρίας.

Δοκίμασε τον, σε εμένα τρίτη φόρτιση τα πάει μια χαρά.

Βέβαια τα νούμερα που βλέπαμε σε μπαταρία τα ξεχνάμε σιγά σιγά αλλά ακόμη κρατάμε τα σκήπτρα από πολλές νέες ναυαρχίδες :cool:

Εγώ λέω να μείνεις με στοκ στην arya. Είναι πάρα πολύ καλός ο κέρνελ. Αν δε θες κάτι συγκεκριμένο που το δίνει κάποιος κέρνελ δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις! ;)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

όταν έβαλα την arvamod,μου έκανε επαναφορά τις εφαρμογές μου από το google.επειδή είχα πάρα πολλές εφαρμογές και αργούσε πολύ η διαδικασία,κάποια στιγμή κατι λάθος έκανα και δεν τις έκανε όλες επαναφορά.πως μπορώ τωρα να επαναλάβω αυτή την διαδικασία?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω την resurrection remix rom και μου κάνει κάτι κοληματακια ξαφνικά ενώ πετάει συχνά error με τα Google services. Έκανα reset (έχω το twrp) την cache data system μέχρι και dalvik αλλά όταν το τηλέφωνο έκανε το setup όλοι οι φάκελοι εγκατάστασης ήταν εκεί. Τι κάνω λάθος;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Έχω την resurrection remix rom και μου κάνει κάτι κοληματακια ξαφνικά ενώ πετάει συχνά error με τα Google services. Έκανα reset (έχω το twrp) την cache data system μέχρι και dalvik αλλά όταν το τηλέφωνο έκανε το setup όλοι οι φάκελοι εγκατάστασης ήταν εκεί. Τι κάνω λάθος;
Πρέπει να κάνεις full wipe έκτος έσω έξω μνήμης.

Σου προτείνω να βάλεις αυτήν

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/hlte-spr-vzw-temaseks-unofficial-t2953375

Στην σελίδα έχει πως να κάνεις wipe όταν την βάλεις πρώτη φορά.

Πρέπει να κάνεις full wipe έκτος έσω έξω μνήμης.

Σου προτείνω να βάλεις αυτήν

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/hlte-spr-vzw-temaseks-unofficial-t2953375

Στην σελίδα έχει πως να κάνεις wipe όταν την βάλεις πρώτη φορά.

thx κατεβαζω τωρα

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Μεγάλη απογοήτευση όντως το 5αρι. Δε το βλέπω να πηγαίνει καλά και θα κοστίσει στη Samsung ιδίως το γεγονός καθυστέρησης της κυκλοφορίας στην Ευρώπη. Δεν πειράζει ας μάθει από τα λάθη της.

Γιατί ξαφνικά μου γράφει το xposed θέλει αναβάθμιση και δεν δουλεύει. Είμαι με audax L 27 και το ξανά Φλασαρω αλλά δεν το περνάει.

Ειμαι σε android 4.4.2 με root και knox 0.

Μπορω να περασω αλλο κερλεν χωρις να αλλαξει το knox?

Βασικα θελω να κανω undervolt. Δεν ξερω αν γινεται με stock kernel ή καποιο αλλο τροπο..

Ειμαι σε android 4.4.2 με root και knox 0.

Μπορω να περασω αλλο κερλεν χωρις να αλλαξει το knox?

Βασικα θελω να κανω undervolt. Δεν ξερω αν γινεται με stock kernel ή καποιο αλλο τροπο..

Με στοκ κερνελ δεν γίνεται αυτό και με custom θα σου γράψει το knox

Το εγραψα και στο θεμα του σιβατο..εχω προβλημα με το ενεργο σημειωμα..ναι μεν γραφω και αποθηκευω αλλα οταν παω στο snote να τ δω και παω να μπω σε ολα τα ενεργα σημειωματα με πεταει εξω..εκανα restore απο τ μπακαπ που ειχα στην 2.8 για να περασω την 2.9 του civato..ξερει κανεις ν βοηθησει;;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

χρονια πολλα σε ολους.Εχω το εξης θεμα...στο ενεργο σημειωμα δεν μου λειτουργει η αναγνωριση δηλ οταν γραψω ενα τηλ και ενα ονομα και παταω το λασο μου γραφει η αναγνωριση απετυχε..Εχω κανει διαγραφει μνημης cache αλλα τιποτα.Τι να κανω?

Ειμαι με 4.4.2 rooted stock rom με 0 knox.

Θελω να βαλω την τελευταια επισημη lolipop rom χωρις να αυξησει το knox.

Δουλευει καμια απο αυτες τις μεθοδους?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/root-guide-note-3-lte-sm-n9005-lollipop-t3093183

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/finally-official-5-0-firmware-galaxy-t3029557

Εχει δοκιμασει κανεις κατι?

παιδακια καλησπερα!

την καλύτερη custom που κυκλοφορεί τωρα ειναι ευκολο να εχω με Link ?

Κόλλησε το κινητο του αδερφου μου και πρεπει να το στρωσω σημερα γιατι αυριο πρωι παει ταξιδι ...

το φαντάστηκα ...μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε ..:lol::lol::lol:

thanks φιλε μου

Υποστηρίζει κανονικά multiwindow όπως η x Note? Είμαι με cm12.1 χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά μου λείπει το multiwindow οπότε σκέφτομαι για την αμέσως επόμενη καλύτερη Rom.

ρε παιδες εχω το Note 3 του αδερφου με arya πανω (νομιζω την 5 ...)

κανει συνεχως restarts και παιρνει φωτια ...στα καλα καθουμενα ..

πως μπορω να το "ηρεμήσω" λιγο ωστε να μπορεσω να παρω back up απο το τιτανιουμ ..

εχω σκαλωσει ασχημα τωρα ..

παιζει λετε να ειναι πιο χοντρο το θεμα ?

ρε παιδες εχω το Note 3 του αδερφου με arya πανω (νομιζω την 5 ...)

κανει συνεχως restarts και παιρνει φωτια ...στα καλα καθουμενα ..

πως μπορω να το "ηρεμήσω" λιγο ωστε να μπορεσω να παρω back up απο το τιτανιουμ ..

εχω σκαλωσει ασχημα τωρα ..

παιζει λετε να ειναι πιο χοντρο το θεμα ?

Ξανακάνε εγκατάσταση της aryamod 5 μόνο με wipe cache (όχι wipe data) από recovery και δεν θα πειραχτούν εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Αν δεν πιάσει δοκίμασε να αλλάξεις kernel.

Εντάξει παιδιά τα κατάφερα με άλλο τρόπο... Αντέγραψα μέσω recovery το παλιότερο titanium back up που είχε στην SD card και όλα οκ (ύστερα σου λέει δεν χρειάζεται η κάρτα μνήμης ά ρε Samsung )..

Έβαλα την τελευταία arya μετά από φουλ φορματ και το κινητό έγινε καινούργιο..

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις