geotrvs Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Θύμισε μου λίγο φίλε μου τι είναι η έξυπνη αναμονή κόλλησα τώρα.. Είναι ότι η κάμερα βλέπει πως κοιτάς την οθόνη και παραμένει ανοιχτή και δεν σβήνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Είναι ότι η κάμερα βλέπει πως κοιτάς την οθόνη και παραμένει ανοιχτή και δεν σβήνει! Οκκκκ σωστός ξεκόλλησα τώρα ... Μικρό το κακό για μένα γιατί δεν την χρησιμοποιώ ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Kαλημερα/καλησπερα παιδες.. ανοιξα την εφαρμογη Ρhone info και στο Country of origin λεει :made in Κorea..! Tα δικας σας το ιδιο λενε?? :wacko: ειναι αγορασμενο απο Γερμανια 32αρι (n9005) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Το τηλέφωνο μας έχει φτάσει σε απίστευτη εξέλιξη πλέον. Με lollipop AryaMod και arter kernel είναι πραγματικά τέλειο. Αυτονομία ταχύτητα σταθερότητα βάλε και το πενάκι από το Note 4 μαι έχεις μια απίστευτη συσκευή. Θέλω να πάρω το Note 4 και να δώσω το 3 στην γυναίκα και δεν το κάνω γιατί φοβάμαι ότι το 4 θα αργήσει να φτάσει στο ίδιο σημείο εξέλιξης. Αμφιβάλλω αν δουλεύει το ίδιο υποδειγματικα Edit: τι ήθελα να το γραψω; με arter δεν δουλεύει η έξυπνη αναμονή στην οθόνη. Πίσω στον lean kernel. Όπου πραγματικά όλα λειτουργούν άψογα Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα τώρα αρχίζουν να φτιάχνουν την λολι και τους κέρνελ. Επειδή μάταια περιμένω να βγει xnote lollipop ποια από τις lollipop που δοκιμάσατε θεωρείτε ότι θα προσομοίαζε στην xnote στο customisation; Μέχρι τώρα δοκίμασα masik, civato και omega αλλά καμία δεν με ευχαρίστησε όπως η xnote kk. Μένιο τα νούμερα σου είναι απίστευτα καλά. Απλώς μου φάνηκαν μικρά σε σχέση με άλλα δικά σου. Εσύ Μένιο παίζεις μπάλα στο επαγγελματικό κι εμείς σε 5x5. ☺ #overpower http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Η μόνη που πλησιάζουν την χνοτε είναι η άρια αλλά χωρίς τα θέματα που είχε η χνοτε αλλά με πολλές επιλογές για κουστομιες σε χρώματα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Kαλημερα/καλησπερα παιδες.. ανοιξα την εφαρμογη Ρhone info και στο Country of origin λεει :made in Κorea..! Tα δικας σας το ιδιο λενε?? :wacko: ειναι αγορασμενο απο Γερμανια 32αρι (n9005) Όλα Κορέα κατασκευάζονται. Τα υπόλοιπα είναι οι χώρες διανομής. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickomarko Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Όλα Κορέα κατασκευάζονται. Τα υπόλοιπα είναι οι χώρες διανομής. Εχω δει και Vietnam και εφαγα σκαλωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τελικά πέρασα πριν λίγο aryamod και civ3.6. Άντε να δούμε. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τελικά πέρασα πριν λίγο aryamod και civ3.6. Άντε να δούμε.Η αρχή έγινε με τον κερνελ σειρά έχει και η ρομ του χα χα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Με τον arter έχετε παρατηρήσει θέμα υπερθέρμανσης? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Η αρχή έγινε με τον κερνελ σειρά έχει και η ρομ του χα χα. Λες; Πάντως η aryamod μου φαίνεται καλή, αν και είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω γνώμη. Θα δείξει λίαν συντόμως! Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Λες; Πάντως η aryamod μου φαίνεται καλή, αν και είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω γνώμη. Θα δείξει λίαν συντόμως!Πάντως με τον 3.6 το synapse δεν έχει θέμα μετά από επανεκκίνηση. Έπαιζα λίγο με τα dpi γιατί είδα ότι στον tw οι εφαρμογές άνοιγαν λίγο πιο γρήγορα αλλά δεν τον μπορώ με τίποτα και όπως πάντα ο nova είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Θέλω να δηλώσω επίσημα Ότι με arter kernel έχω οθόνη 3 ωρες με φωτεινότητα 85% και μπαταρία στο 50% ανοικτά 4g wifi Facebook app messenger whatsapp κτλ. Δεν υπάρχει αυτός ο κερνελ ο καλύτερος που έχω βάλει ποτέ. Τουλάχιστον 20% περισσότερη μπαταρία Edited March 25, 2015 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Επειδή μάταια περιμένω να βγει xnote lollipop ποια από τις lollipop που δοκιμάσατε θεωρείτε ότι θα προσομοίαζε στην xnote στο customisation; Μέχρι τώρα δοκίμασα masik, civato και omega αλλά καμία δεν με ευχαρίστησε όπως η xnote kk. Τα είπε ο araditsas πιο πριν. Η πιο παραμετροποιήσιμη custom lolipop rom που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι η aryamod. Μπορείς ν'αλλάξεις πολλά (ακόμα και το θέμα) στην status bar και στο notification panel. Αν θες ν'αλλάξεις θέμα σε ολόκληρο το τηλέφωνο ρίξε μια ματιά εδώ (καλό είναι βέβαια πριν δοκιμάζουμε τέτοιες αλλαγές να παίρνουμε ένα nandroid backup σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά). Και μην ξεχνάς ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που η xnote και άλλες kitkat ρομ είχαν περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης, ήταν επειδή υπήρχαν τα modules του xposed, που ακόμα δεν λειτουργούν σε lolipop samsung. Kαλημερα/καλησπερα παιδες.. ανοιξα την εφαρμογη Ρhone info και στο Country of origin λεει :made in Κorea..! Tα δικας σας το ιδιο λενε?? :wacko: ειναι αγορασμενο απο Γερμανια 32αρι (n9005) Όλα Κορέα κατασκευάζονται. Τα υπόλοιπα είναι οι χώρες διανομής. Κατασκευάζονται σίγουρα και στο Βιετνάμ, ίσως και σε άλλες χώρες δεν γνωρίζω. Με τον arter έχετε παρατηρήσει θέμα υπερθέρμανσης? Όχι, κανένα θέμα. Θέλω να δηλώσω επίσημα Ότι με arter kernel έχω οθόνη 3 ωρες με φωτεινότητα 85% και μπαταρία στο 50% ανοικτά 4g wifi Facebook app messenger whatsapp κτλ. Δεν υπάρχει αυτός ο κερνελ ο καλύτερος που έχω βάλει ποτέ. Τουλάχιστον 20% περισσότερη μπαταρία Συμφωνώ! Το 'χω πει ότι και σε μένα την κορυφαία αυτονομία, σε σχέση με τα άλλα custom και stock kernel που δοκίμασα, την έχει ο arter. Έφθασα τις 6,5 ώρες ανοιχτή οθόνη, εκεί που με άλλα kernel και με την ίδια χρήση δεν είχα πάνω από 5,5. :) Edited March 25, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα! Τελικά πως πάει παιδιά το civ 3.6 ; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα! Τελικά πως πάει παιδιά το civ 3.6 ; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Δυο σελίδες πίσω πας και βρίσκεις αυτά τα μαγικά ποστ! ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6035386#post6035386 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6034772#post6034772 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αυτά είναι! !!! Τέλεια! !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καλησπερα! Τελικά πως πάει παιδιά το civ 3.6 ; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Έχει βγει και ο 3.7 αν σε ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Έχει βγει και ο 3.7 αν σε ενδιαφέρει Ναι με ενδιαφέρει. Ένα λινκ παρακαλώ? ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ναι με ενδιαφέρει. Ένα λινκ παρακαλώ? ! Εδώ είσαι αλλά πρόσεξε μην μπερδέψεις τη ρομ με το kernel. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57821255 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Εδώ είσαι αλλά πρόσεξε μην μπερδέψεις τη ρομ με το kernel. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=578212556.30 ώρες οθόνη αλλά δεν ανέβασες πόση αναμονή και τις εφαρμογές που έτρεχαν . https://www.dropbox.com/s/r87fehthz8bh3ru/Screenshot_2015-03-27-22-36-35.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/6bc2dguqcwfhm6d/Screenshot_2015-03-27-22-37-20.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nemibp56e72r105/Screenshot_2015-03-27-22-37-39.jpg?dl=0 χθες και σήμερα όλη μέρα είμαι με data και έχω 4 ώρες οθόνη σχεδόν 48ώρες αναμονή με τα πάντα ανοιχτά. Είμαι στο 34% οπότε ένα δύώρό οθόνη το έχω άνετα. Συμπέρασμα civato τρένο χα χά Edited March 27, 2015 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εδώ είσαι αλλά πρόσεξε μην μπερδέψεις τη ρομ με το kernel. :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57821255 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) 6.30 ώρες οθόνη αλλά δεν ανέβασες πόση αναμονή και τις εφαρμογές που έτρεχαν . Θα το ξαναπώ ότι δεν έχει καμία σημασία να συγκρίνουμε αυτονομίες σε διαφορετικά τηλέφωνα. Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση μιας μπαταρίας που δεν μπορείς με τίποτα να τους συνυπολογίσεις σε διαφορετικά τηλέφωνα (εφαρμογές, widgets, λογαριασμοί, wifi, δεδομένα, φωτεινότητα, παιχνίδια, κ.ο.κ). Εκείνο που έχει σημασία και μπορούμε να κάνουμε είναι να συγκρίνουμε διαφορετικά kernel στο δικό μας τηλέφωνο. Δοκίμασα και τα τρία βασικά custom kernel και διαπίστωσα ότι με την ίδια χρήση και εφαρμογές με τον arter είχα καλύτερη αυτονομία. Τον κρατάω λοιπόν προς το παρόν, αλλά αύριο μπορεί να είμαι με civato ή lean αν δω ότι μια νέα έκδοσή τους "κάθεται" καλύτερα στο τηλέφωνό μου. Καλό είναι να δοκιμάζουμε μόνοι μας στο δικό μας τηλέφωνο και να αποφασίζουμε εμείς τι θα κρατήσουμε, γιατί λόγω των διαφορετικών εφαρμογών και στησίματος του καθενός μας, τα τηλέφωνά μας είναι ίδια, αλλά και διαφορετικά. :) Edited March 28, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) +1 @kouros Με τη χρήση που κάνω εγώ 4άωρο οθόνης πολύ δύσκολα να βγάλω. Μέχρι στιγμής δύο έχω δοκιμάσει και ίσως πάω και σε περαιτέρω δοκιμές. Οι κέρνελ κάνουν παρεμβάσεις και σε εφαρμογές??? Με τον omega η κάμερα είχε μόνο τις βασικές πρόσθετες επιλογές. Στον arter υπάρχουν κι άλλες, αλλά λείπουν πάλι αρκετές σε σχέση με στοκ. Edited March 27, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Οι κέρνελ κάνουν παρεμβάσεις και σε εφαρμογές??? Με τον omega η κάμερα είχε μόνο τις βασικές πρόσθετες επιλογές. Στον arter υπάρχουν κι άλλες, αλλά λείπουν πάλι αρκετές σε σχέση με στοκ. To kernel (πυρήνας) είναι η καρδιά του λειτουργικού συστήματος και ο ρόλος του είναι να μεσολαβεί ανάμεσα στο hardware και στο software και να επιτυγχάνει την διασύνδεσή τους. Στον android kernel μίας συσκευής, ενσωματώνονται όλοι οι drivers για τα διάφορα υποσυστήματά της, όπως για παράδειγμα οι drivers για το WiFi, το Bluetooth, το GPS κτλ. Εδώ ένα επεξηγηματικό άρθρο για τον android kernel (που βεβαίως είναι βασισμένος στον linux kernel). Επεμβαίνει σε μια εφαρμογή ή λειτουργία της συσκευής, κάνοντας την λιγότερο ή περισσότερο αποδοτική, αλλά δεν της προσθέτει νέες ιδιότητες, χαρακτηριστικά, επιλογές. Αν είναι διαφορετική η ρομ μπορεί μια εφαρμογή να έχει περισσότερες επιλογές επειδή ο δημιουργός της rom της πρόσθεσε, αλλά δεν είναι το kernel που το κάνει αυτό. Edited March 28, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλημέρα παιδιά, πέρασα και εγώ arter kernel...και πλέον το κινητό πετάει πραγματικά (είχα ήδη την Aryamod) :lol: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts