konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) 1) Ο ήχος κλείστρου που κάνει στα screenshots από που σβήνει? 2) Αυτό τι είναι?!?! Τι σημαίνει SE και το enforcing? Υπάρχει κατι που να τα αλλάζει αυτά? Από το "πληροφορίες συσκευής" (δεν μπορω να ανεβάσω screenshot, μάλλον είναι πολύ μικρο) "Κατάσταση προστασίας SE για Android enforcing ... ..." Edited March 23, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CYB3RPHR33K Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Καλημερα παιδια, χτες ενας φιλος με stock 4.4.2 δεχτηκε το update σε 5.0 Υπαρχει καποιος οδηγος να τη βαλω και γω που εχω κανει root? Συγκεκριμενα εχω την GNH1 0x0. Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι. Γιατί σου παρουσίασε το ίδιο με μένα. όχι δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. 1) Ο ήχος κλείστρου που κάνει στα screenshots από που σβήνει? 2) Αυτό τι είναι?!?! Τι σημαίνει SE και το enforcing? Υπάρχει κατι που να τα αλλάζει αυτά? Από το "πληροφορίες συσκευής" (δεν μπορω να ανεβάσω screenshot, μάλλον είναι πολύ μικρο) "Κατάσταση προστασίας SE για Android enforcing ... ..." 1) Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Μόνο αν έχεις την συσκευή σε αθόρυβο,αλλά αυτό το ξέρεις...:) 2) Δεν έχω ιδέα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) 1) Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Μόνο αν έχεις την συσκευή σε αθόρυβο,αλλά αυτό το ξέρεις...:) Ναι!! Αλλά δε θέλει όλη η συσκευή, μπορείς να έχεις mute μόνο τους ήχους συστήματος. Έτσι το είχα και πριν πειράξω τη ROM, αλλά δεν θυμόμουν τι ακριβώς είχα κάνει! -------------------------------- Φλασάροντας kernel τι κερδίζω, τι χάνω, ποιον προτείνετε (εντάξει θα μου πείτε υποκειμενικό-απαντήστε εν δυνάμει σ'αυτό), πώς τον περνάω! Edited March 23, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Σωστός τώρα δουλεύει... Έβαλα και civato είμαστε κομπλέ... Διαχείριση εφαρμογών - όλα - εγγραφή οθόνης - εκκαθάριση δεδομένων και επιβολή διακοπής και έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι!! Αλλά δε θέλει όλη η συσκευή, μπορείς να έχεις mute μόνο τους ήχους συστήματος. Έτσι το είχα και πριν πειράξω τη ROM, αλλά δεν θυμόμουν τι ακριβώς είχα κάνει! -------------------------------- Φλασάροντας kernel τι κερδίζω, τι χάνω, ποιον προτείνετε (εντάξει θα μου πείτε υποκειμενικό-απαντήστε εν δυνάμει σ'αυτό), πώς τον περνάω! Επιγραμματικα Δεν χάνεις κάτι. Κερδίζεις καλύτερη διαχείριση ράμ και μπαταρία . Δλδ στην ουσία το κάνουν γρήγοροτερο και με καλύτερη μπαταρία βέβαια ακόμα δεν είναι έτοιμοι θέλουν πολύ δουλειά και δεν θα δεις κάποια ουσιώδη διάφορα μόνο λεπτομέρειες. Θα το καταλάβεις όταν γίνει χαμός και θα φλασαρουμε όλη μέρα κερνελ. Για να τον περάσεις είναι πολύ απλό κάνεις ένα γουαιπ κασε και νταλβικ και τον φλασαρεις όπως και τις ρομ κάνει λίγα δευτερόλεπτα γιατί είναι πολύ μικρό αρχείο και έτοιμο. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιων δεν έχω δοκιμάσει τον λειν .Τώρα έχω ωμέγα κερνελ και είναι όλα καλά καμιά διαφορά από του σιβατου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Επιγραμματικα Δεν χάνεις κάτι. Κερδίζεις καλύτερη διαχείριση ράμ και μπαταρία . Δλδ στην ουσία το κάνουν γρήγοροτερο και με καλύτερη μπαταρία βέβαια ακόμα δεν είναι έτοιμοι θέλουν πολύ δουλειά και δεν θα δεις κάποια ουσιώδη διάφορα μόνο λεπτομέρειες. Θα το καταλάβεις όταν γίνει χαμός και θα φλασαρουμε όλη μέρα κερνελ. Για να τον περάσεις είναι πολύ απλό κάνεις ένα γουαιπ κασε και νταλβικ και τον φλασαρεις όπως και τις ρομ κάνει λίγα δευτερόλεπτα γιατί είναι πολύ μικρό αρχείο και έτοιμο. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιων δεν έχω δοκιμάσει τον λειν .Τώρα έχω ωμέγα κερνελ και είναι όλα καλά καμιά διαφορά από του σιβατου Mπορείς να μου πεις, σε παρακαλώ, αν από τις πληροφορίες συσκευής (όχι το phone info) σου γράφει στο "κατάσταση προστασίας SE για Android", "enforcing"? edit: το είδα από εδώ έχει αλλάξει σε permissive, Πέρασες μόνο τον κέρνελ πάνω στην V25 ή όλη την omega v25.1? edit2: ok πέρασα μόνο τον κέρνελ και κάνει αυτό που θέλω, απλά πληροφοριακά τι είναι το SElinux for android (enforcing ή permissive)? Edited March 23, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιων δεν έχω δοκιμάσει τον λειν .Τώρα έχω ωμέγα κερνελ και είναι όλα καλά καμιά διαφορά από του σιβατουcivato 3.6 κλάμα. https://www.dropbox.com/s/y5slu8e68oxnk02/screen_20150323_2058.png?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 civato 3.6 κλάμα. https://www.dropbox.com/s/y5slu8e68oxnk02/screen_20150323_2058.png?dl=0 Με τι ρομ Μενιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Με τι ρομ Μενιο?Με civato 2.2. Λίγη ώρα που δουλεύω τον 3.6 μου φαίνεται μισό κλικ πιο γρήγορος από τον 3.5. Πάνω που ετοιμαζόμουν να ανεβάσω μπαταρία από τον 3.5 έβαλα τον 3.6 χα χα. Καλά παπάδες ο civato 28Mhz Gpu indle. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παιδιά δοκίμασα τρία kernel - lean, civato και arter97 - και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: O δημιουργός του lean δείχνει αυτή τη φορά να έχει κάνει μία τυπική διεκπαιρέωση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο (ίσως γιατί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αυτήν την περίοδο είναι στο nexus 6), o civato κάνει όντως πολύ καλή δουλειά διορθώνοντας κάποιες ελλείψεις του stock kernel, αλλά η βελτίωση στην μπαταρία σε σχέση με τον stock δεν ήταν σημαντική για μένα, ενώ με τον arter97 είδα ουσιαστική βελτίωση στην μπαταρία τόσο σε σχέση τόσο με τον stock kernel, όσο και με τους άλλους. Τον δοκίμασα έτσι από περιέργεια και τελικά αποδείχθηκε καλύτερος απ'όλους! Για μεγάλο διάστημα το συγκεκριμένο kernel ήταν κυρίως για aosp και kitkat ρομ, αλλά πριν λίγες μέρες δημιούργησε και κάποιες βερσιόν για lolipop (5.0.1). Ο τύπος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και όσοι πειραματίζεστε μην αμελήσετε να το δοκιμάσετε. Εδώ είναι το thread και εδώ link για download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Mπορείς να μου πεις, σε παρακαλώ, αν από τις πληροφορίες συσκευής (όχι το phone info) σου γράφει στο "κατάσταση προστασίας SE για Android", "enforcing"? edit: το είδα από εδώ έχει αλλάξει σε permissive, Πέρασες μόνο τον κέρνελ πάνω στην V25 ή όλη την omega v25.1? edit2: ok πέρασα μόνο τον κέρνελ και κάνει αυτό που θέλω, απλά πληροφοριακά τι είναι το SElinux for android (enforcing ή permissive)? Αν και δεν ξέρω τι είναι εμένα γράφει * προαιρετικά * Έβαλα την 25.1 από πάνω χωρίς να κάνω φουλ γουαιπ και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ότι δεν σου απαντάω είναι γιατί δεν το ξέρω. Υ.Γ 1 Μενιος. ... άρχισες τα κλάματα πάλι; ; ; Υ.Γ 2 Κουρος ο κερνελ που λες από ταχύτητα σε σχέση με τους άλλους τι λέει να φανταστώ μια από τα ίδια ε;. Πάντως ο ωμέγα είναι άψογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αν και δεν ξέρω τι είναι εμένα γράφει * προαιρετικά * Έβαλα την 25.1 από πάνω χωρίς να κάνω φουλ γουαιπ και όλα δουλεύουν μια χαρά. Ότι δεν σου απαντάω είναι γιατί δεν το ξέρω. Ναι οκ μη μασάς ;) Αυτό το προαιρετικά είναι, οκ! Και εμένα έτσι το γράφει τώρα. Έψαξα λίγο να δω για το SE, και είναι σχετικό με θέματα αυστηρής/αυξημένης ασφάλειας στο Android. Οπότε τώρα που το άλλαξαν σε προαιρετικό ανοίγει κι άλλες πόρτες! Στην έκδοση 5.0 Android είναι τα περισσότερα με enforcing (το διάβασα στα γρήγορα οπότε μην τα πάρετε όλα επακριβώς)! Πέρασα μόνο τον κέρνελ γιατί κοίταξα λίγο τις διαφορές, δεν είχε κάτι άλλο ιδιαίτερο νομίζω στη ROM... και δεν μπορούσα να περιμένω να κατέβει 1.4γιγα πάλι! Πάντως το Antutu που έτρεξα και με τον νέο κέρνελ με έβγαλε 10.000 κάτω! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Κουρος ο κερνελ που λες από ταχύτητα σε σχέση με τους άλλους τι λέει να φανταστώ μια από τα ίδια ε; Aυτό το τηλέφωνο είναι γρήγορο με οποιοδήποτε kernel. :) Edited March 23, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε κανένα ultra power saving όπως του S5? Edited March 24, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Υπάρχει καμιά περίπτωση να δούμε κανένα ultra power saving όπως του S5? Στην aryamod υπάρχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Στην aryamod υπάρχει. :) Το είχα ψιλιαστεί η Αρυα αυτό η αρυα εκείνο. Θες να με κάνεις να περασω την αρυα τελικα! :Ρ οκ μ'επεισες! Οι κερνελ lean, civato είναι permissive στο se for android? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Το είχα ψιλιαστεί η Αρυα αυτό η αρυα εκείνο. Θες να με κάνεις να περασω την αρυα τελικα! :Ρ οκ μ'επεισες! Η aryamod είναι κατά την γνώμη μου η πιο ολοκληρωμένη custom rom. Ο δημιουργός της, της έχει προσθέσει τα περισσότερα mods απ'όλες τις άλλες (ο ίδιος μάλιστα είναι ο δημιουργός πολλών από αυτών, που παίρνουν οι άλλοι dev μετά, για να τα προσθέσουν στις δικές τους ρομ) και είναι πολύ αφοσιωμένος σ'αυτήν και με καθημερινή παρουσία, για ν'απαντάει στα διάφορα σχόλια και ερωτήσεις. Τώρα μάλιστα που της έχει προσθέσει και το OTA, όπου ανεβάζει διάφορα άλλα mods, fix, πολύτιμα εργαλεία, κλπ, την έκανε ακόμα πιο ακαταμάχητη. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την στιγμή είναι η πιο δημοφιλής samsung rom. H γνώμη μου είναι να παίρνουμε ένα nandroid backup και μετά κάνοντας full wipe να δοκιμάζουμε άλλες ρομ ή kernel, μέχρι να δούμε ποιά/ποιό μας αρέσει περισσότερο. Αν δεν μας αρέσει κάνουμε ένα απλό restore στο nandroid backup και είμαστε πίσω σε πέντε λεπτά εντελώς ανώδυνα. :) Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Η aryamod είναι κατά την γνώμη μου η πιο ολοκληρωμένη custom rom. Ο δημιουργός της, της έχει προσθέσει τα περισσότερα mods απ'όλες τις άλλες (ο ίδιος μάλιστα είναι ο δημιουργός πολλών από αυτών, που παίρνουν οι άλλοι dev για να τα προσθέσουν στις δικές τους ρομ) και είναι πολύ αφοσιωμένος σ'αυτήν και με καθημερινή παρουσία, για ν'απαντάει στα διάφορα σχόλια και ερωτήσεις. Τώρα μάλιστα που της έχει προσθέσει και το OTA, όπου ανεβάζει διάφορα άλλα mods, fix, πολύτιμα εργαλεία, κλπ, την έκανε ακόμα πιο ακαταμάχητη. :) Την έβαλα να κατέβει, αύριο θα την περάσω. Μάλλον θα με ικανοποιήσει καλύτερα! Με την omega δεν έχω καταλάβει καμιά τρελή διαφορά με stock... Για το flash λέει να γίνουν όλα wipe/format. Νομίζω τα βασικά μόνο να κάνω ε? Edited March 24, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Την έβαλα να κατέβει, αύριο θα την περάσω. Μάλλον θα με ικανοποιήσει καλύτερα! Με την omega δεν έχω καταλάβει καμιά τρελή διαφορά με stock... Για το flash λέει να γίνουν όλα wipe/format. Νομίζω τα βασικά μόνο να κάνω ε? Κάνε wipe data/system/cache/dalvik cache και αν θέλεις και wipe/format στην internal, αρκεί να έχεις τοποθετήσει πρώτα όλα τα σημαντικά σου αρχεία, τη ρομ και το nandroid backup στην εξωτερική κάρτα. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bechli Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις AOSP rom, μειωνεκτήματα σε σχέση με τις stock based. Γιατί σκέφτομαι να περάσω την rom του temasek. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις AOSP rom, μειωνεκτήματα σε σχέση με τις stock based. Γιατί σκέφτομαι να περάσω την rom του temasek. Ευχαριστώ To μοναδικό μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν λειτουργεί το πενάκι, τουλάχιστον με τον τρόπο που ξέρουμε στις samsung rom. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, ως ένα βαθμό μόνο. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδιά δοκίμασα τρία kernel - lean, civato και arter97 - και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής: O δημιουργός του lean δείχνει αυτή τη φορά να έχει κάνει μία τυπική διεκπαιρέωση χωρίς κάτι το ιδιαίτερο (ίσως γιατί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αυτήν την περίοδο είναι στο nexus 6), o civato κάνει όντως πολύ καλή δουλειά διορθώνοντας κάποιες ελλείψεις του stock kernel, αλλά η βελτίωση στην μπαταρία σε σχέση με τον stock δεν ήταν σημαντική για μένα, ενώ με τον arter97 είδα ουσιαστική βελτίωση στην μπαταρία τόσο σε σχέση τόσο με τον stock kernel, όσο και με τους άλλους. Τον δοκίμασα έτσι από περιέργεια και τελικά αποδείχθηκε καλύτερος απ'όλους! Για μεγάλο διάστημα το συγκεκριμένο kernel ήταν κυρίως για aosp και kitkat ρομ, αλλά πριν λίγες μέρες δημιούργησε και κάποιες βερσιόν για lolipop (5.0.1). Ο τύπος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και όσοι πειραματίζεστε μην αμελήσετε να το δοκιμάσετε. Εδώ είναι το thread και εδώ link για download. Και εμένα φίλε μου ο αλτερ μου φαίνεται ο καλύτερος από όλους... Σφαίρα... Θέλω να τον τσεκάρω και σε μπαταρία και θα επανέλθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Και εμένα φίλε μου ο αλτερ μου φαίνεται ο καλύτερος από όλους... Σφαίρα... Θέλω να τον τσεκάρω και σε μπαταρία και θα επανέλθω.. Αν και πιτσιρικάς, είναι μεγάλος developer ο τύπος που το έφτιαξε. Σε μένα έχει και καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα kernel. Edited March 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Είναι μεγάλος developer ο τύπος που το έφτιαξε. Σε μένα έχει και καλύτερη μπαταρία σε σχέση με τα άλλα kernel. Μπαταρία θα φανεί μόλις το φορτισω είμαι στο 13 % αλλά σε ταχύτητα είναι ένα κλικ πάνω από τον civato... Δεν το περίμενα.. Με Lean δεν έμεινα ευχαριστημένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts