Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την Omega! Εντάξει ίσως έβαλα πάλι αρκετές εφαρμογές... Θα σβήσω μάλλον στην πορεία!

Είδα ότι δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες από την κάμερα? Γιατί? Το full wipe έκανα μέσα από το install?

Μόνο το hard reset τα σβήνει όλα? Έχει μείνει κι άλλη σαβούρα μέσα στη συσκευή?

Θέλω να καθαρίσει από εφαρμογές που κατέβαζα δοκιμαστικά και μετά έσβηνα και μου αφήνουν αρχεία μέσα. Υπάρχει εφαρμογή γι'αυτή τη δουλειά?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα την Omega! Εντάξει ίσως έβαλα πάλι αρκετές εφαρμογές... Θα σβήσω μάλλον στην πορεία!

Είδα ότι δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες από την κάμερα? Γιατί? Το full wipe έκανα μέσα από το install?

Μόνο το hard reset τα σβήνει όλα? Έχει μείνει κι άλλη σαβούρα μέσα στη συσκευή?

Θέλω να καθαρίσει από εφαρμογές που κατέβαζα δοκιμαστικά και μετά έσβηνα και μου αφήνουν αρχεία μέσα. Υπάρχει εφαρμογή γι'αυτή τη δουλειά?

ρε φιλε η φωτογραφιες απο την καμερα αποθηκεύονται στην sd....:blink:

ρε φιλε η φωτογραφιες απο την καμερα αποθηκεύονται στην sd....:blink:

Έχεις δίκιο, κάτι έχω μπερδέψει. Θα με βοηθούσε περισσότερο αν απαντούσες και σε κάποια από τις ερωτήσεις μου! Και θα γλιτώναμε χρόνο από διπλά μηνύματα και οι δύο!!! ;)

-------

Για να είναι η συσκευή καθαρή όλη η μνήμη, ROM και sd τι χρειάζεται να κάνω! Σαν καινούρια ένα πράγμα!

Τώρα που έχω περάσει την Omega γίνεται τπτ, ή θα πρέπει να κάνω reset, flasharisma official και μετά πάλι flash omega?

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Έχεις δίκιο, κάτι έχω μπερδέψει. Θα με βοηθούσε περισσότερο αν απαντούσες και σε κάποια από τις ερωτήσεις μου! Και θα γλιτώναμε χρόνο από διπλά μηνύματα και οι δύο!!! ;)

-------

Για να είναι η συσκευή καθαρή όλη η μνήμη, ROM και sd τι χρειάζεται να κάνω! Σαν καινούρια ένα πράγμα!

Τώρα που έχω περάσει την Omega γίνεται τπτ, ή θα πρέπει να κάνω reset, flasharisma official και μετά πάλι flash omega?

Αν θέλεις να καθαρίσεις την εσωτερική σου κάρτα επέλεξε wipe internal card, format sdcard από recovery.

Έχεις δίκιο, κάτι έχω μπερδέψει. Θα με βοηθούσε περισσότερο αν απαντούσες και σε κάποια από τις ερωτήσεις μου! Και θα γλιτώναμε χρόνο από διπλά μηνύματα και οι δύο!!! ;)[/QUOT

μπαινεις recovery...

wipe..

advanced wipe...

τσεκαρης dalvik cache,system,data,internal storage.cache και τα σβηνεις..

πας πισω,format data, γραφεις yes..ξανα πισω και βαζεις την ρομ και βαζεις οτι θελεις..

(twrp recovery)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχεις δίκιο, κάτι έχω μπερδέψει. Θα με βοηθούσε περισσότερο αν απαντούσες και σε κάποια από τις ερωτήσεις μου! Και θα γλιτώναμε χρόνο από διπλά μηνύματα και οι δύο!!! ;)[/QUOT

μπαινεις recovery...

wipe..

advanced wipe...

τσεκαρης dalvik cache,system,data,internal storage.cache και τα σβηνεις..

πας πισω,format data, γραφεις yes..ξανα πισω και βαζεις την ρομ και βαζεις οτι θελεις..

(twrp recovery)

αν θελεις και την sd το τσεκαρης και αυτο στο advance wipe..

@kouros17 & liontari1977

οκ ευχαριστώ, νομίζω κατάλαβα τώρα τι θα κάνω.

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Kouros17 δεν μου δουλεύει η εγγραφή οθόνης. Οπότε ούτε να χρωματησω μπορώ ούτε τπτ από την εφαρμογή. Τι κάνω;;

Είναι πολύ περίεργο πως έχεις τόσα προβλήματα με την aryamod. Προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα εκτός από τα γνωστά bugs. Και δεν είδα κανέναν να έχει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου.

Στην θέση σου θα έκανα μια ακόμα προσπάθεια να εγκαταστήσω τη ρομ κάνοντας full wipe (αν έχεις εξωτερική κάρτα τοποθέτησε τη ρομ και όλα τα σημαντικά σου αρχεία εκεί και κάνε wipe και στην εσωτερική), και αν δεν γινόταν κάτι θα άλλαζα ρομ.

Υποθέτω ότι έχεις bootloader και modem από lolipop.

Ναι έχω τα τελευταία Μόντεμ και μλοοτλοαντεερ. Μα πριν τη περασω έκανα 3 φορές wype τα πάντα! Συνεχόμενα όμως οπότε δεν ξέρω γιατί δεν μου έκατσε πάλι. Βέβαια αυτή η ρομ τρέχει πολύ καλά.. Δεν υπάρχει apk με το air command να το περάσω ξανά;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι έχω τα τελευταία Μόντεμ και μλοοτλοαντεερ. Μα πριν τη περασω έκανα 3 φορές wype τα πάντα! Συνεχόμενα όμως οπότε δεν ξέρω γιατί δεν μου έκατσε πάλι. Βέβαια αυτή η ρομ τρέχει πολύ καλά.. Δεν υπάρχει apk με το air command να το περάσω ξανά;

Βρήκα αυτό.

s penn

All the AryaMOD Versions have and had the same problem, the air command doesn't work when the s penn is already being used. If you pick the s Penn out of the phone, the air command comes but when youre hovering above The screen andere clicking, it doesnt. Fix please

Βρήκα αυτό.

s penn

All the AryaMOD Versions have and had the same problem, the air command doesn't work when the s penn is already being used. If you pick the s Penn out of the phone, the air command comes but when youre hovering above The screen andere clicking, it doesnt. Fix please

Μήπως έχεις κάποιο link γι'αυτό;

Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το spen και το air command.

EDIT: Lean kernel (v6.0)για tw lolipop! Link για κατέβασμα εδώ.

Edited by kouros17

Μήπως έχεις κάποιο link γι'αυτό;

Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το spen και το air command.

EDIT: Lean kernel (v6.0)για tw lolipop! Link για κατέβασμα εδώ.

Είναι μέσα από της AryaMod τη συζήτηση στο xda θα κοιτάξω να το βρω αλλά είναι κάπου στη 330 σελ

Παρατήρησα όμως ότι όταν πάω επεξεργασία φωτογραφίας πάντα μου άνοιγε τη πένα με τη παλέτα κτλ. Τώρα δεν τη βγάζει οπότε μήπως αυτή τη φορά έχω σβήσει με τιτανιουμ κάτι; πως λέγεται το πρόγραμμα αυτό;

Είναι μέσα από της AryaMod τη συζήτηση στο xda θα κοιτάξω να το βρω αλλά είναι κάπου στη 330 σελ

Παρατήρησα όμως ότι όταν πάω επεξεργασία φωτογραφίας πάντα μου άνοιγε τη πένα με τη παλέτα κτλ. Τώρα δεν τη βγάζει οπότε μήπως αυτή τη φορά έχω σβήσει με τιτανιουμ κάτι; πως λέγεται το πρόγραμμα αυτό;

Το έφτιαξα!! Πήγα στο όλες εφαρμογές - εγγραφή οθόνης - διακοπή και μετά δούλεψε!!

Kouros έβαλες lean kernel?

Το βράδυ θα τον βάλω είμαι σίγουρος για την δουλειά του αλλά δεν ξέρω λόγο του ότι είναι σε beta μορφή ακόμα.

Το βράδυ θα τον βάλω είμαι σίγουρος για την δουλειά του αλλά δεν ξέρω λόγο του ότι είναι σε beta μορφή ακόμα.

Έχω το κερνελ του civato τώρα. Και εγώ περιμένω την stable εκδοση. :)

Τον έβαλα εγώ τον lean και έχω πάθει πλάκα πόσο γρήγορο έχει γίνει το Note 3.χαρακτηριστικα ανοίξτε ρυθμίσεις μετά από reboot και θα με θυμηθείτε.

Είμαι με AryaMod 4.1 και αν και η μπαταρία είναι αυτά ίδια επίπεδα με τον στοκ κερνελ δεν το κουνάω από lean

σκεφτομαι να αναβαθμισω του αδερφου μου μεσω κιες..απλα περναει το update χωρις να κανει full wipe..σωστα?δεν εχω κανει ποτε μεσω κιες..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Το έφτιαξα!! Πήγα στο όλες εφαρμογές - εγγραφή οθόνης - διακοπή και μετά δούλεψε!!

Τι ακριβώς έκανες φιλε μου; γιατί και σε μένα δεν δουλεύει και νευριαζω... (Σήμερα το χρειαζόμουν..)

Τι ακριβώς έκανες φιλε μου; γιατί και σε μένα δεν δουλεύει και νευριαζω... (Σήμερα το χρειαζόμουν..)

Διαχείριση εφαρμογών - όλα - εγγραφή οθόνης - εκκαθάριση δεδομένων και επιβολή διακοπής και έφτιαξε

Έχω το κερνελ του civato τώρα. Και εγώ περιμένω την stable εκδοση. :)

Δεν είναι beta ο lean. Η έκδοση 6.0 είναι stable. Τον έχω 2 ημέρες τώρα και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Βέβαια δεν είδα και καμιά διαφορά σε σχέση με του civato.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

έκανα ένα factory reset και τα έχασα όλα χωρίς να κάνω κανένα back up. Αυτό το λέω γιατί ενώ είχα κάνει σύνδεση στο acc στο google play αλλά και μέσω facebook δεν κράτησε αρχείο στο boom beach. Εκτός του ότι ξενέρωσα απίστευτα γιατί ήμουν κολλημένος είχα σκάσει και ένα 20αρικο συνιστώ όποιον κάνει επαναφορά να κάνει πρώτα back up και να μην αρκεστεί μόνο στο acc του google
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

έκανα ένα factory reset και τα έχασα όλα χωρίς να κάνω κανένα back up. Αυτό το λέω γιατί ενώ είχα κάνει σύνδεση στο acc στο google play αλλά και μέσω facebook δεν κράτησε αρχείο στο boom beach. Εκτός του ότι ξενέρωσα απίστευτα γιατί ήμουν κολλημένος είχα σκάσει και ένα 20αρικο συνιστώ όποιον κάνει επαναφορά να κάνει πρώτα back up και να μην αρκεστεί μόνο στο acc του google

Βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος, αλλά το boom beach δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη συσκευή! Αν έχεις κάνει μια φορά σύνδεση σε Google (αυτό είναι που τον συγκρατεί και όχι το facebook) δεν χάνεις το προφίλ αν δε χάσεις το gmail!!!

@pagiotis τσέκαρε τα inbox σου!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος, αλλά το boom beach δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη συσκευή! Αν έχεις κάνει μια φορά σύνδεση σε Google (αυτό είναι που τον συγκρατεί και όχι το facebook) δεν χάνεις το προφίλ αν δε χάσεις το gmail!!!

@pagiotis τσέκαρε τα inbox σου!

Έχεις δίκαιο συγνώμη θα το μεταφέρω αλλού το μήνυμα

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις