Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aryamod 3.1. Η καλύτερη μπαταρία που είχα ποτέ.

+1 και από εμένα. Γνκ είναι η καλύτερη ρομ σε αίσθηση και όχι μονο

Συμφωνώ παιδιά. Έχω την v3.1 και είναι φοβερή. Βασισμένη μάλιστα στο δεύτερο leak που είναι η πιο ολοκληρωμένη απ'όλες τις lolipop rom.

Ποιος είναι ο τελευταίος μπουτλοαντερ και μόντεμ;

Εγώ έχω το NL8.

Είμαι με αριαμοντ 3 και περιμένω να βγει καμιά καινούργια που να αξίζει.

Θα πρέπει να φλασαρω οδφισιαλ η να περασω μόνο αυτά;

Μια χαρά είσαι. :)

Με το Xposed έχουμε κανένα νεότερο;

Στους περισσότερους με το τηλέφωνο μας δεν bootαρει το κινητό. Λίγο υπομονή ακόμα.

Edited by kouros17

Παιδιά στην aryamod 3.1 υπάρχει η επιλογή για αλφάβητο gsm? Και κατι ακόμα: USB on the go ntfs διαβάζει με την βοήθεια πχ paragon ntfs?

Bugs σε σχέση με την leaked2 υπαρχουν;

Μόλις τελείωσα το στησιμο στην leaked 2 και αυτά τα 2 είναι οι μοναδικές ελλείψεις που έχω βρει.

Edited by christou

πριν λιγες μερες παρελαβα το note 3.βγαζοντας το πενακι βγαινει και το πλαισιο για να στειλω καποιο σημειωμα και τα σχετικα.μετα απο λιγο οταν φυγει και δεν κανω κατι δοκιμαζω με το πενακι πανω στην οθονη και δεν με βγαζει το πλαισιο,μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση μπορει να βοηθησει καποιος?

πριν λιγες μερες παρελαβα το note 3.βγαζοντας το πενακι βγαινει και το πλαισιο για να στειλω καποιο σημειωμα και τα σχετικα.μετα απο λιγο οταν φυγει και δεν κανω κατι δοκιμαζω με το πενακι πανω στην οθονη και δεν με βγαζει το πλαισιο,μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση μπορει να βοηθησει καποιος?

Κράτα το σε μικρή απόσταση από την οθόνη και πάτα το κουμπί πάνω στο πενάκι.

Φιλικά Γιώργος

Πατάς το κουμπί που έχει πάνω το πενακι;

Δεν είδα ότι απάντησαν. Σορρυ

Παιδιά στην aryamod 3.1 υπάρχει η επιλογή για αλφάβητο gsm? Και κατι ακόμα: USB on the go ntfs διαβάζει με την βοήθεια πχ paragon ntfs?

Bugs σε σχέση με την leaked2 υπαρχουν;

Μόλις τελείωσα το στησιμο στην leaked 2 και αυτά τα 2 είναι οι μοναδικές ελλείψεις που έχω βρει.

Υπάρχει η επιλογή για αλφάβητο gsm. Για το άλλο που ρωτάς δεν γνωρίζω. Αν την βάλεις μην ξεχάσεις να κάνεις full wipe πιο πριν.

Για πειτε οι γνωστες πια lolipop custom rom ειναι πιο κοντα σε xnote 20?Θελω περισσοτερο να μπορω να αλλαξω το DPI της οθονης κοντα στο 300 γιατι απο 350+ ειναι τεραστια τα εικονιδια.

Πέρασα την Πολωνική και έχω πάθει πλάκα με τη ζωή της μπαταρίας.

Βεβαία επειδή ως τώρα δεν είχε γράψει ο ΚΝΟΧ και δε θέλω να γράψει τώρα, ξενέρωσα που δε μπορώ να ρουτάρω ακόμα.

Μολαταύτα εξαιρετική ή στοκ ρομ.

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

Παιδιά στην Πολωνική οφισιαλ για να κανουμε ροοτ , περνάω μέσω οντι το twpr 2.8.4.0 και επειτα φλασαρο το ζιπ superuser v 2.42??
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά στην Πολωνική οφισιαλ για να κανουμε ροοτ , περνάω μέσω οντι το twpr 2.8.4.0 και επειτα φλασαρο το ζιπ superuser v 2.42??

ακριβως ετσι :D

για δειτε και πειτε μου πρεπει να ειμαι καλουτσικα σχετικα με αυτονομια μπαταριας ..!

Πρέπει να είσαι οθόνη αυτόματο και 3 Μαξ για τέτοιο χρονο

Πρέπει να είσαι οθόνη αυτόματο και 3 Μαξ για τέτοιο χρονο

ακομα ειμαι στο 60% δεν ξερω αν το ειδες.. με 1μερα κ 5ωρες αναμονη

Wifi k 3g χρησιμοποιεις;συγχρωνισμους τους εχεις ςνεργοποιημενους;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Μετά από φλασάρισμα της πολωνικής επίσημης λολιποπ και του open recovery twrp, φλασάρισα και το cf auto root με αποτέλεσμα να γράψει ο κνοχ, όχι ότι έσκασα κιόλας σιγά τώρα, απλά θέλω να ρωτήσω ποιες από τις εφαρμογές της σαμσουνγκ η και της γκουγκλ ακόμη, που βαραίνουν γενικά το τηλέφωνο, μπορώ να απεγκαταστήσω αφοβα?

Επίσης το τηλέφωνο έχει γίνει λίγο διστακτικό να το πω, λίγο αργό να το πω, εχει θεματάκια πάντως, για να μην κάνω επαναφορά γιατι βαριεμαι ολο το ξαναστησιμο υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ώστε να βελτιώσω κάπως την απόκριση?

Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Μετά από φλασάρισμα της πολωνικής επίσημης λολιποπ και του open recovery twrp, φλασάρισα και το cf auto root με αποτέλεσμα να γράψει ο κνοχ, όχι ότι έσκασα κιόλας σιγά τώρα, απλά θέλω να ρωτήσω ποιες από τις εφαρμογές της σαμσουνγκ η και της γκουγκλ ακόμη, που βαραίνουν γενικά το τηλέφωνο, μπορώ να απεγκαταστήσω αφοβα?

Επίσης το τηλέφωνο έχει γίνει λίγο διστακτικό να το πω, λίγο αργό να το πω, εχει θεματάκια πάντως, για να μην κάνω επαναφορά γιατι βαριεμαι ολο το ξαναστησιμο υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να πειράξω ώστε να βελτιώσω κάπως την απόκριση?

Θα πω κάτι για όλους που σκοπεύουν να βάλουν lollipop Αν βαριέστε να κάνετε hard reset, να ΜΗΝ την περάσετε..Θα αποκτήσετε αρκετά προβλήματα και δεν υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπάκι να τα διορθώσει.Γεμίζουν καθημερινά τα νήματα συσκευών που πήραν lollipop, απο κατεβατά μηνυμάτων με αναφορές προβλημάτων από χρήστες που δεν θέλουν να κάνουν hard reset.Το μονο που θα καταφέρετε θα είναι να γίνετε κι εσείς κομμάτι αυτών των αναφορών με τα ίδια και τα ίδια προβλήματα. Edited by truckman

Wifi k 3g χρησιμοποιεις;συγχρωνισμους τους εχεις ςνεργοποιημενους;

wifi full.. συγχρωνισμους κλειστους.. λιγο gps.. και σημα 2G gsm..αλλα εχω μηλισει και ενα 30λεπτο skype κ αυτο κανει και πολυ battery drain.. θα μπορουσα να ειμαι κ λιγο καλητερα 5% πιο πανω.. αλλα δεν μαμιετε.. για μενα ειναι λογικη χρηση αυτο μετραει.. :rolleyes:

Edited by nickomarko

παιδια ποια πολωνικη περναμε?στο samobile εχει τεσσερις XEO,ORANGE,PLUS,PLAY,T-MOBILE

sorry το ειδα οκ μονο την XEO εχει lolipop

κατι αλλο,την περναω μεσω odin ετσι?μετα μπορω να επιστρεψω σε kit kat αν θελω?

Edited by notarius

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις