Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

apsogos said:
έβαλα την recovery Που ειπες και μετά το root που είπες.... μέσω της recovery μόλις ανοίγω το κινητό λέει ότι διεργασία system δεν ανταποκρίνεται..και μαυρίζει η οθόνη...

Τελικά το εκανα παλι και ανοιξε το κινητο αλλα ροοτ δεν εχει!

Λίγη βοήθεια παρακαλώ!

χμμμ.. εγω στην leaked μια χαρα δουλευε το ροοτ.. νομιζα οτι δεν θα ειχα κ προβλημα τωρα με οφισιαλ.. δοκιμασες αυτο το ζιπακι σιγουρα SuperSU-v2.42;;..

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ας μας πει καποιος που περασε την οφισιαλ αν την ρουταρε και της περασε καστομ ρικοβερι με επιτυχεια για να ξερουμε και εμεις αν ολα πηγαν καλα και να προχωρησουμε :)

nickomarko said:
χμμμ.. εγω στην leaked μια χαρα δουλευε το ροοτ.. νομιζα οτι δεν θα ειχα κ προβλημα τωρα με οφισιαλ.. δοκιμασες αυτο το ζιπακι σιγουρα SuperSU-v2.42;;..

ναι αυτο ...!εγκατασταθηκε αλλα root δεν...

apsogos said:
το εκανα αλλα τιποτα! :(

Τσαπου ρε γμτ.. κ τωρα προσεξα οτι δεν εχει και πληρης λειτουργια σιγασης..μονο δονηση..

djchristakis said:
Παιδια ειμαι με οφισιαλ κιτκατ σε γερμανικο νοτε 3 Ν9005.Αν πςερασω με οντιν την πολωνικη λολιποπ θα χασω οτι εφαρμογες εχω περασμενες στο κινητο?Δεν εχω καρτα μνημης και ειναι ολαστο τηλεφωνο.Με τις επαφες το γινετε θα χαθουνε?

Μπορείς με κάποια εφαρμογή backup όπως το titanium να κρατήσεις backup των εφαρμογών και ρυθμίσεων ώστε μετά να τις κάνεις restore. Όσο για την διατήρηση των επαφών ο καλύτερος τρόπος για μένα είναι να συγχρονίσεις τις επαφές του τηλεφώνου σου με το gmail του υπολογιστή σου (από το τηλέφωνο περνάνε στον υπολογιστή σου) και όταν περάσεις τη ρομ να κάνεις ξανά συγχρονισμό και τότε οι επαφές σου θα πάνε από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο ξανά.

kyriasgr87 said:
ας μας πει καποιος που περασε την οφισιαλ αν την ρουταρε και της περασε καστομ ρικοβερι με επιτυχεια για να ξερουμε και εμεις αν ολα πηγαν καλα και να προχωρησουμε :)

Σε μένα όλα καλά! Βέβαια έγινα από σπόντα root αλλά αφού έγινα όλα o.k.

Όταν εγκατέστησα το recovery και πήγα να φλασάρω το supersu, το ίδιο το recovery μου είπε ότι δεν είμαι root και αν θα ήθελα να γίνω, είπα ναι και δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω τίποτα άλλο. :)

apsogos said:
το εκανα αλλα τιποτα! :(

Για δοκίμασε με το πιο πρόσφατο twrp (2.8.5.0). Είναι αυτό εδώ και το εγκαθιστάς μέσω recovery.

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Root Checker, για να δεις αν έγινες root.

με φοβησατε ρε παιδια!! γινετε οπως και στην leaked το root.. εγω περασα την twrp 2.8.5.0 με odin.. και μετα μπηκα recovery φλασαρα και το zip SuperSU-v2.45.. restart κ ολα πριμα!! επισημα ρουταρισμενος :lol: Edited by nickomarko

nickomarko said:
με φοβησατε ρε παιδια!! γινετε οπως και στην leaked το root.. εγω περασα την twrp 2.8.5.0 με odin.. και μετα μπηκα recovery φλασαρα και το zip SuperSU-v2.45.. restart κ ολα πριμα!! επισημα ρουταρισμενος :lol:

Ακριβώς! :D

Η πρώτη official lolipop είναι άψογη!

Αν θέλετε αλλάξτε από τις "επιλογές προγραμματιστή" τις τρεις τιμές των animations σε 0,5 από 1 που είναι τώρα, για να δείτε τη ρομ να πετάει κανονικά! :D

kouros17 said:

Αν θέλετε αλλάξτε από τις "επιλογές προγραμματιστή" τις τρεις τιμές των animations σε 0,5 από 1 που είναι τώρα, για να δείτε τη ρομ να πετάει κανονικά! :D

κι εγω ρουταρα με cwm και 2.42 που ειχα προχειρη.ολα οκ.

kouros17 said:

Στείλε κανενα screenshot αν μπορείς!! Απο εφέ, lockscreen έχει διάφορες σε σχέση με την Aryamod??

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

dimitrissa said:
Στείλε κανενα screenshot αν μπορείς!! Απο εφέ, lockscreen έχει διάφορες σε σχέση με την Aryamod??

Το έχω κλειστό και φορτίζει τώρα, αλλά όχι δεν έχει διαφορές από τα προηγούμενα leak, εκτός βεβαίως ότι έχει διορθωθεί το πρόβλημα της καθυστέρησης με το home button και τα recent apps, που υπήρχε στο πρώτο leak. O λόγος που την πέρασα και την προτείνω (ειδικά σε αυτούς που είναι σε kit kat), είναι για να αναβαθμιστεί το modem και ο bootloader, ώστε όποιος θέλει μετά να φλασάρει custom rom να μην έχει προβλήματα. Τώρα περιμένουμε τις νέες custom rom και kernel. :)

Μια καλη ερωτηση εχω.. γινετε να ειμαστε ροοτ και να μπορουμε να αναβαθμησουμε και απο το μενου του νοτε 3 την οφισιαλ ρομ μας χωρις να μας λεει ""η συσκευη ειναι τροποποιημενη""??

nickomarko said:
Μια καλη ερωτηση εχω.. γινετε να ειμαστε ροοτ και να μπορουμε να αναβαθμησουμε και απο το μενου του νοτε 3 την οφισιαλ ρομ μας χωρις να μας λεει ""η συσκευη ειναι τροποποιημενη""??

Υπάρχει ένας τρόπος που περιγράφεται στο παρακάτω link αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58822727&postcount=144

Μια επισήμανση για αποφυγή προβλημάτων (και γκρίνιας :p ) : όσοι ήσασταν σε κάποια leaked και είχατε twrp recovery,αν φλασάρατε/θα φλασάρετε την official lolli,να τσεκάρετε με το phone info αν σας πέρασε ο bootloader και το modem απο την καινούρια (ΟΑ5) γιατί υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σας μείνουν/έχουν μείνει τα παλιά. Edited by truckman

kouros17 said:
Υπάρχει ένας τρόπος που περιγράφεται στο παρακάτω link αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58822727&postcount=144

αν ηταν και τζαμπε η εφαρμογη καλα θα ηταν.. εψαξα λιγο αλλα δεν την βρηκα free

truckman said:
Μια επισήμανση για αποφυγή προβλημάτων (και γκρίνιας :p ) : όσοι ήσασταν σε κάποια leaked και είχατε twrp recovery,αν φλασάρατε/θα φλασάρετε την official lolli,να τσεκάρετε με το phone info αν σας πέρασε ο bootloader και το modem απο την καινούρια (ΟΑ5) γιατί υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σας μείνουν/έχουν μείνει τα παλιά.

ημουν σε leaked περασα την οφισιαλ και αλλαξε και το modem k το bootloader :)

Edited by truckman

truckman said:
Μια επισήμανση για αποφυγή προβλημάτων (και γκρίνιας :p ) : όσοι ήσασταν σε κάποια leaked και είχατε twrp recovery,αν φλασάρατε/θα φλασάρετε την official lolli,να τσεκάρετε με το phone info αν σας πέρασε ο bootloader και το modem απο την καινούρια (ΟΑ5) γιατί υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα να σας μείνουν/έχουν μείνει τα παλιά.

Υπάρχει κανένα λινκ για να τα περάσουμε με ODIN?

Για τις lollipop υπάρχει κάποια εφαρμογή όπου να δυναμώνει το ηχείο; με την προηγούμενη rom xnote 21 είχε επιλογή από μέσα από τη ρομ ενώ τώρα με AryaMod δεν βλέπω κατι

stelioz350 said:
Για τις lollipop υπάρχει κάποια εφαρμογή όπου να δυναμώνει το ηχείο; με την προηγούμενη rom xnote 21 είχε επιλογή από μέσα από τη ρομ ενώ τώρα με AryaMod δεν βλέπω κατι

αν το ροοταρεις ολα γινονται.. εγω το εχω κανει το δικο μου κ χωρις εφαρμογη.. πρεπει να βρεις τον φακελο etc μετα ανοιγεις το mixer_paths.xml..και πρεπει να κανεις επεξεργασια σε κατι νουμερακια.. ανεβαινει ο ηχος γενικα κ στις κλησεις και στο touch κ στα hansfree αν θελεις..οποιος θελει ας μου πει για παραπανω λεπτομερειες

nickomarko said:
αν το ροοταρεις ολα γινονται.. εγω το εχω κανει το δικο μου κ χωρις εφαρμογη.. πρεπει να βρεις τον φακελο etc μετα ανοιγεις το mixer_paths.xml..και πρεπει να κανεις επεξεργασια σε κατι νουμερακια.. ανεβαινει ο ηχος γενικα κ στις κλησεις και στο touch κ στα hansfree αν θελεις..οποιος θελει ας μου πει για παραπανω λεπτομερειες

για ενημερωσε!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

arxontas2323 said:
για ενημερωσε!!

πρωτα απο ολα να ειμαστε ROOT..!! μετα κατεβαζουμε απο το play store το es explorer..το ανοιγουμε και παταμε πανω αριστερα στο μικρο τετραγωνακι να μας ανοιξει της επιλογες..παταμε στο εξερευνητης root να εινα ΟΝ..τωρα μπαινουμε στο ζουμι..παμε (Συσκευη/etc/mixer_paths.xml)..μολις πατησουμε το mixer_paths.xml θα μας βγαλει επιλογη ""ΕS επεξεργαστης κειμενου""το επιλεγουμε..και τωραααα παμε σχεδον τερμα κατω και αλλαζουμε οτι εχω κανει με κοκκινο ετσι ακριβως.. οσο πιο πανω τα βαζετε τοσο πιο δυνατο ηχειο αλλα μετα απο πολλες ωρες καψιματος ειναι οι καλητερες ρυθμησεις που εχω κανει κ δεν πρωτηνω κατι 90.. ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΟ ΑΦΗΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑΙ Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ..ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΗΧΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΜΠΟΥΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΗΣEI ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ enjoy it ..

[ATTACH]56899[/ATTACH]

[ATTACH]56900[/ATTACH]

Edited by nickomarko

nickomarko said:

Είμαι ροοτ. Φοράω AryaMod

stelioz350 said:
Είμαι ροοτ. Φοράω AryaMod

Οτι ρομ και να εχεις ακομα και κιτ κατ κοστουμ η οχι λολλιποπ η cm12 δουλευει παντου το κανω παντα σε καθε μου ρομ.. για πρωτη φορα το εκανα σε ενα lg optimus 2x γενικα σε ολα τα android τηλ. μου.. απλα ισως βγαλετε τα ματια σας ως που να βρειτε ακριβως τις επιλογες εκει μεσα.. για μενα ειναι θεμα 2λεπτου πλεον.. προσεξτε καλα τις εικονες που ανεβασα και ολα θα πανε ρολοι

Edited by nickomarko

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις