Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χα, χα...το είδα ναι. :)
Όλα δουλεύουν ρολόι οπότε περιμένουμε τον crash έως τότε δεν δοκιμάζω τίποτα.

Τα πάντα ανοικτά, οθόνη στην μέση auto,

Τα νούμερα είναι super:D

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα?

ειμαι με echoe lollipop

βάλε την τελευταία έκδοση από το play και θα παίξει.

-cwm-6.0.4.6 δεν το άλλαξα από τότε που έβαλα KK.

Ο friedrich420 ετοιμάζει σασιρμά http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=57801398&postcount=8071

μενιο εγω με cwm δεν μπορω να κρατησω back up απο recovery ...(μιλαω παντα για lollipop...)

μονο ο TWRP 2.8.3.0 δουλευει σωστα ..

μενιο εγω με cwm δεν μπορω να κρατησω back up απο recovery ...(μιλαω παντα για lollipop...)

μονο ο TWRP 2.8.3.0 δουλευει σωστα ..

Το έγραψα και εγώ, ενώ μου είπε ότι η διαδικασία τελείωσε όταν πήγα να δω τον φάκελο είχε ένα αρχείο με ερωτηματικό.

Ας μας πει κάποιος με TWRP.

Το έγραψα και εγώ, ενώ μου είπε ότι η διαδικασία τελείωσε όταν πήγα να δω τον φάκελο είχε ένα αρχείο με ερωτηματικό.

Σε μένα με TWRP κανονικά Μένιο.

Μια χαρά δουλεύει το twrp στην Lollipop,είχα κάνει ήδη και ένα restore στην αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μια χαρά δουλεύει το twrp στην Lollipop,είχα κάνει ήδη και ένα restore στην αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα.

το twrp δουλεύει άψογα το εγραψα και εγω πιο πανω ..

Σε μένα με TWRP κανονικά Μένιο.

Ok παιδες οπότε είναι θέμα του

cwm .

κρατησα back up την λολι και δοκιμαζω την Note 4 stable ..(θα εσκαγα αν δεν την εβαζα ...)..

με cwm καταφερα να την βαλω χωρις κανενα θεμα με twrp δεν εμπαινε με τιποτα ....

γυρισα δηλαδη σε κιτ κατ κανονικα ...παρολο που αλλαξα τον bootloader

κρατησα back up την λολι και δοκιμαζω την Note 4 stable ..(θα εσκαγα αν δεν την εβαζα ...)..

με cwm καταφερα να την βαλω χωρις κανενα θεμα με twrp δεν εμπαινε με τιποτα ....

γυρισα δηλαδη σε κιτ κατ κανονικα ...παρολο που αλλαξα τον bootloader

Εντυπωσεις ???

S8+

Εντυπωσεις ???

η ρομ ειναι Α Ψ Ο Γ Η ...δεν εχω δει το κινητο πιο γρηγορο ....ειναι σαν να εισαι σε LOLLIPOP με ολα τα καλούδια της κιτ κατ ..;)

εχω μονο θεματακι με το gps ...ενω πρεπει να με βγαζει αλεξανδρουπολη ο καιρος με δειχνει οτι ειμαι τριανδρία ..

μονο αυτο το θεμα εχω ...κατα αλλα επαθα ζημιά ..ποποποπ...

εσενα με το gps ολα καλα ?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοπον παιδια σας ενημερώνω οτι με cwm πηρα μπακ απ τελικα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ SD ..

καταφερα και εβαλα την Note 4 stamble που βασίζεται σε κιτ κατ ...και κατάφερα να επανέλθω παλι σε lollipop χωρις να εχω κανένα θέμα πουθενά ..!

θα κρατούσα την Note 4 rom (η οποια με ενθουσίασε) αλλα μου τα χαλασε λιγο με το gps ...

ειναι φυσιολογικο να μην μπορω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιστη στην καρτα μνημης του κινητου εφοσον εχω το κινητο συνδεδεμενο με καλλωδιο;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

ειναι φυσιολογικο να μην μπορω να αντιγραψω κατι απο τον υπολογιστη στην καρτα μνημης του κινητου εφοσον εχω το κινητο συνδεδεμενο με καλλωδιο;

Συμβαίνει κάπου κάπου, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, (έχω Linux στον υπολογιστή μου, όχι Windows), αλλά μπορείς να συνδεθείς και με αυτήν την εφαρμογή χωρίς καλώδιο.

η ρομ ειναι Α Ψ Ο Γ Η ...δεν εχω δει το κινητο πιο γρηγορο ....ειναι σαν να εισαι σε LOLLIPOP με ολα τα καλούδια της κιτ κατ ..;)

εχω μονο θεματακι με το gps ...ενω πρεπει να με βγαζει αλεξανδρουπολη ο καιρος με δειχνει οτι ειμαι τριανδρία ..

λοπον παιδια σας ενημερώνω οτι με cwm πηρα μπακ απ τελικα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ SD ..

καταφερα και εβαλα την Note 4 stamble που βασίζεται σε κιτ κατ ...και κατάφερα να επανέλθω παλι σε lollipop χωρις να εχω κανένα θέμα πουθενά ..!

θα κρατούσα την Note 4 rom (η οποια με ενθουσίασε) αλλα μου τα χαλασε λιγο με το gps ...

Χα,χα,χα...είσαι απίστευτος! :D

Δεν εχω κανενα θεμα με το gps...ολα δουλευουν μια χαρουλα!!!!

S8+

Παιδιά η xnote με την note 4 είναι διαφορετικές rom;; αν ναι ποια προτείνετε για ταχύτητα και το κυριότερο για εμένα μπαταρία; θέλω να βγάζω την ημέρα άνετα...

Δεν εχω κανενα θεμα με το gps...ολα δουλευουν μια χαρουλα!!!!

Βασικα το. GPS δουλεύει κανονικά αλλά μόλις αλλάζω γλώσσα στα ελληνικά τρώει φλασιες..

Και με δείχνει ότι είμαι όπως είπα πάνω τριανδια...

Μόνο αυτό το θέμα έχω... Θα την ξαναδοκιμάσω όμως γιατί με τρώει το χέρι μου :)

Βασικα το. GPS δουλεύει κανονικά αλλά μόλις αλλάζω γλώσσα στα ελληνικά τρώει φλασιες..

Και με δείχνει ότι είμαι όπως είπα πάνω τριανδια...

Μόνο αυτό το θέμα έχω... Θα την ξαναδοκιμάσω όμως γιατί με τρώει το χέρι μου :)

Και είναι όπως ακριβώς είπες: kitkat με lollipoπ interface!!!...και πολύ γρήγορη!!!!!

Μήπως είσαι όντως τριανδρία και δεν το ξέρεις ?? :-P

Edited by CostasChem
S8+

Και είναι όπως ακριβώς είπες: kitkat με lollipoπ interface!!!...και πολύ γρήγορη!!!!!

Μήπως είσαι όντως τριανδρία και δεν το ξέρεις ?? :-P

Υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια γνωρίζεις;

επιστροφη σε νοτε 3 και παλι για πειτε τι φλασαρουμε ?:p

ημουν σε κραση οντεξ με λιν κερνελ αποτι ειδα φλασαρουμε echoe ?

Καλησπέρα.Όντως είναι υπερβολικός ο χρόνος κατανάλωσης.Και χρησιμοποιείς και το greenify!Φαντάσου χωρίς αυτό!Αν έχεις facebook να το κλείνεις με το greenify.Από εκεί και πέρα δε μπορούμε να ξέρουμε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς.Αν συνεχίζει να σου τρώει τη μπαταρία σ' αυτό το βαθμό,κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Και αν πάλι συνεχίζει,αναγκαστικά πας για σέρβις.

Έχω παρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες από τότε που το πήρα. Greenified έχω μονο AirDroid, Facebook και zAnti. Δεν γνωρίζω ποιες άλλες εφαρμογές πρέπει να κάνω greenify. Πως μπορώ να κάνω export μια λίστα από τις εφαρμογές που έχω βάλει εγώ? Ευχαριστώ

Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς bt στη lollilop? Έχω κάνει αμάν σήμερα,μόλις σβήνει η οθόνη δεν κάνει επανασύνδεση με κανένα από τα 2 bt που του έχω βάλει.Συγκεκριμενα όταν το έκανα pair σήμερα με την δευτερη συσκευη,μια ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο, κάποια στιγμή μου πέταξε ένα μυνημα για το αν θέλω να έχει πρόσβαση όταν η οθόνη είναι off αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις.

Παιδιά για να μη φλασαρω άδικα. Αν αλλάξω την μαμά ρομ με xnote θα δω διαφορά; σε μπαταρία με ενδιαφέρει... Είμαι τώρα 10 ώρες χρήσης 55% μπαταρία και 1:30 ώρα οθόνη... Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t2891226

Δοκιμαζω αυτη τη ROM... την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Επισης η Omega λεει τιποτα ?

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εβαλα Recovery & στο Knox πλεον γραφει 0x1 ( εχασα εγγυηση ? )

Παιδιά για να μη φλασαρω άδικα. Αν αλλάξω την μαμά ρομ με xnote θα δω διαφορά; σε μπαταρία με ενδιαφέρει... Είμαι τώρα 10 ώρες χρήσης 55% μπαταρία και 1:30 ώρα οθόνη... Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα

Δοκιμαζω αυτη τη ROM... την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ? Επισης η Omega λεει τιποτα ?

Εγγύηση έχεις χάσει ναι, δοκίμασε και ότι σου αρέσει το κρατάς. .

επιστροφη σε νοτε 3 και παλι για πειτε τι φλασαρουμε ?:p

ημουν σε κραση οντεξ με λιν κερνελ αποτι ειδα φλασαρουμε echoe ?

Ναι, αν και δοκιμαστική έκδοση ακόμα, λειτουργεί καλά και όπου νά'ναι ετοιμάζει ένα νέο update odex. :)

Έχω παρα πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες από τότε που το πήρα. Greenified έχω μονο AirDroid, Facebook και zAnti. Δεν γνωρίζω ποιες άλλες εφαρμογές πρέπει να κάνω greenify. Πως μπορώ να κάνω export μια λίστα από τις εφαρμογές που έχω βάλει εγώ? Ευχαριστώ

Φίλε μου δεν υπάρχει πιο σχετικό πράγμα από την μπαταρία. Δύσκολο να πει κανείς τι φταίει. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να έχει πρόβλημα η μπαταρία, ή ότι η ρομ και το κερνελ είναι προβληματικά, τότε το πιο πιθανό είναι ότι κάποια ή κάποιες εφαρμογές, διεργασίες, ή widget, σου τρώνε την μπαταρία. Με το greenify μπορείς να επιλέξεις όποια εφαρμογή θέλεις, εκτός από αυτές απ'τις οποίες θέλεις να σου λειτουργούν στο παρασκήνιο (π.χ mail για να σου έρχονται τα μηνύματα κλπ).

Υπάρχουν δύο καλές εφαρμογές από τις οποίες μπορείς να διαγνώσεις ποια εφαρμογή ή διεργασία σου τρώει μπαταρία. Είναι αυτήν και αυτήν. Μπορείς να απενεργοποιήσεις όλους τους συγχρονισμούς (εκτός ίσως από τα mail), το gps, το wifi και τα δεδομένα και να τα ενεργοποιείς μόλις τα έχεις ανάγκη.

Αν είσαι με stock rom και δεν θέλεις να φλασάρεις κάποια custom και χάσεις την εγγύησή σου και αν το πρόβλημα συνεχίζεται, τότε θα σου πρότεινα να κάνεις ένα factory reset, να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται και να επαναφέρεις μία - μία τις εφαρμογές σου από το play-store. Εκτός και αν θυμάσαι πότε περίπου ξεκίνησε το πρόβλημα και ποια/ποιές εφαρμογές εγκατέστησες τότε ώστε να τις διαγράψεις.

Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς bt στη lollilop? Έχω κάνει αμάν σήμερα,μόλις σβήνει η οθόνη δεν κάνει επανασύνδεση με κανένα από τα 2 bt που του έχω βάλει.Συγκεκριμενα όταν το έκανα pair σήμερα με την δευτερη συσκευη,μια ανοικτή ακρόαση στο αυτοκίνητο, κάποια στιγμή μου πέταξε ένα μυνημα για το αν θέλω να έχει πρόσβαση όταν η οθόνη είναι off αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτές τις ρυθμίσεις.

Δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αρκετοί έχουν αναφέρει το ίδιο πρόβλημα με σένα απ'ότι βλέπω στους xda.

Εξαρτάται τι φταίει για την κακή μπαταρία, αλλά αν φλασάρεις κάποια custom rom ή kernel λογικά θα δεις βελτίωση στην μπαταρία. Κράτα ένα backup από recovery και δοκίμασε ότι θέλεις για να δεις μόνος σου τι κάθεται καλύτερα στο τηλέφωνο. Αν δεν σου αρέσει κάποια ρομ κάνεις restore το backup και είσαι κομπλέ.

Από τη στιγμή που βάζεις custom recovery, kernel ή rom, o μετρητής γράφει.

Edited by kouros17

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις