Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κούτσουρο η μπαταρια.

Με ποια ρομ???

Apple iPhone 14 Pro Max

Κούτσουρο η μπαταρια.

Δεν είχα καμία αμφιβολία. Μόλις ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω πως πάει. Πάλι χάλια μαύρα δηλαδή. :p

Edited by kouros17

Με ποια ρομ???
Εδώ φίλος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495688

Δεν είχα καμία αμφιβολία. Μόλις ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω πως πάει. Πάλι χάλια μαύρα δηλαδή. :p
χα χα η πλάκα είναι ότι ο lean δεν πήρε χαμπάρι ότι βγήκε LP για εμάς και είναι τώρα διακοπές, φαντάσου τη θα γίνει αν βγάλει κάνα κερνελ.

Εδώ φίλος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495688

χα χα η πλάκα είναι ότι ο lean δεν πήρε χαμπάρι ότι βγήκε LP για εμάς και είναι τώρα διακοπές, φαντάσου τη θα γίνει αν βγάλει κάνα κερνελ.

εγω ρε μαμοτι μου ψήνομαι να δοκιμασω αυτη Note 4 ρομ stable....αχ κρατιέμαι με το ζορι ....:D

(παρολο που η λολι πεταει εχω σύνδρομο στέρησης χωρις το xposed ....)

Χα χα το μικρόβιο σε τρώει.

Για εμένα γυρισμός δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

Θα κρατησω back up εννοείται ....!:lol: (+το οτι εχει βελτιωθεί η καμερα σε λολι ...)...

απλα μου την δινει να τρεχουν εφαρμογες απο πισω οταν με κιτ κατ και xposed ειχα την πολυτέλεια ΚΑΙ να τις κλεινω ΚΑΙ να εχω push....:)

παντως απο οτι διαβαζω χλωμό να δουμε xposed σε lollipop....

Μα δεν τρέχουν, έχω βάλει τα γνωστά προγράμματα που βλέπεις τι τρώει μπαταρία και όλα είναι νορμάλ.

Απλά πάγωσα την σαβούρα, κάτι περιοδικά ,χρηματιστηρια και τλπ.

Μα δεν τρέχουν, έχω βάλει τα γνωστά προγράμματα που βλέπεις τι τρώει μπαταρία και όλα είναι νορμάλ.

Απλά πάγωσα την σαβούρα, κάτι περιοδικά ,χρηματιστηρια και τλπ.

ναι αυτα ναι αλλα πχ το messenger απο το facebook παντα τρέχει ...;)(η πρεπει να τρεχει παντα για να εχεις Notification)....

τεσπα καθομαι στα αυγά μου για την ωρα.....:)

Αυτη εχω κι εγω!!!Πολυ καλη μπαταρια!!!;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Τον ενημέρωσαν, αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι να βγει επίσημη lolipop και να δημοσιοποιηθούν οι "kernel sources" από την samsung, δεν μπορούν να δουλέψουν οι devs πάνω στο kernel. Μου φαίνεται πάντως ότι δεν θα περιμένουμε πολύ γι'αυτό :)

Θα κρατησω back up εννοείται ....!:lol: (+το οτι εχει βελτιωθεί η καμερα σε λολι ...)...

απλα μου την δινει να τρεχουν εφαρμογες απο πισω οταν με κιτ κατ και xposed ειχα την πολυτέλεια ΚΑΙ να τις κλεινω ΚΑΙ να εχω push....:)

παντως απο οτι διαβαζω χλωμό να δουμε xposed σε lollipop....

Πριν λίγο έπεσε το μάτι μου σε μια εφαρμογή που ανέφερε κάποιος στους xda, υποστηρίζοντας ότι δουλεύει κανονικά και στο δικό μας τηλέφωνο, μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις πολλές ρυθμίσες όπως με τα modules του xposed. Είναι αυτήν εδώ, αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα (έχω το τηλέφωνο σε φόρτιση).

Ωραια εκανα το root κομπλε.. ειναι ΟΚ η μαμα η ROM ή να βαλω αλλη για καλυτερη μπαταρια ?

Και σύ δικός μας είσαι μου φαίνεται (με το μικρόβιο του φλασαρίσματος εννοώ). :p

Τι να σου πω, αν το πήρες αυτές τι μέρες το τηλέφωνο δοκίμασέ το έτσι μαμά όπως είναι, για να εξοικειωθείς με τις λειτουργίες του, να δείς ότι όλα λειτουργούν σωστά (μην χρειαστεί και το πας για service) και μετά αν θέλεις φλάσαρε μία άλλη ρομ. Αυτό εσύ το αποφασίζεις. Επιλογές υπάρχουν...:)

Edited by kouros17

Υποτίθεται ότι ο φορτιστής είναι fast charge σωστά; εδώ και μια ώρα που το πειράζω συνέχεια ενώ φορτίζει η μπαταρία αντί να ανεβαίνει δεν μένει καν στασιμη... Πέφτει κιόλας.. Τι μπορεί να φταίει;

Υποτίθεται ότι ο φορτιστής είναι fast charge σωστά; εδώ και μια ώρα που το πειράζω συνέχεια ενώ φορτίζει η μπαταρία αντί να ανεβαίνει δεν μένει καν στασιμη... Πέφτει κιόλας.. Τι μπορεί να φταίει;

Εννοείται ότι είναι fast charge!!!!Περιεργο που στο κανεις αυτο!!Αν συνεχισει,σε βλεπω να κανεις επαναφορα να δεις τι γινεται...!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Βάλε μια εφαρμογή να δεις πρώτα την τάση φόρτισης.

Αν είναι χαμηλή, μπορεί να έχει πρόβλημα το καλώδιο (πιθανότερο) ή ο φορτιστής.

Εχω ξαναρωτησει αλλα δε πηρα απαντηση...ειμαι με crash ρομ και οταν ειμαι με το taptalk οτσν απο καποιο φορουμ παταω καποιο λινκ που υπαρχει σε καποιο μηνυμα και ανοιγει ο browser δε με παει στη σελιδα αλλα βγαζει παντα αυτο το μηνυμα

http://redirect.viglink.com/?key=a7e5ffb24b9e84f4f4f6bbd88aa4e5b8&out=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D2495688&subId=ea6979872125d5acbac6068f186a0359

Εχω ξαναρωτησει αλλα δε πηρα απαντηση...ειμαι με crash ρομ και οταν ειμαι με το taptalk οτσν απο καποιο φορουμ παταω καποιο λινκ που υπαρχει σε καποιο μηνυμα και ανοιγει ο browser δε με παει στη σελιδα αλλα βγαζει παντα αυτο το μηνυμα

Σε είχα ρωτήσει αν χρησιμοποιείς tapatalk (γιατί δεν το ανέφερες στο προηγούμενο μήνυμά σου), αλλά δεν το είδες και δεν μου απάντησες. Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και λύθηκε ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ (πρόσεξε το 3).

Edited by kouros17

Βάλε μια εφαρμογή να δεις πρώτα την τάση φόρτισης.

Αν είναι χαμηλή, μπορεί να έχει πρόβλημα το καλώδιο (πιθανότερο) ή ο φορτιστής.

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα σε παρακαλώ;

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοείται ότι είναι fast charge!!!!Περιεργο που στο κανεις αυτο!!Αν συνεχισει,σε βλεπω να κανεις επαναφορα να δεις τι γινεται...!!

2 επαναφορές έχω κάνει από εχθές Φίλε μου όχι για αυτό το λόγο αλλα έχω κάνει. Είμαι με μαμά rom και root...

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα σε παρακαλώ;

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Galaxy Charging Current από το play.

Πριν λίγο έπεσε το μάτι μου σε μια εφαρμογή που ανέφερε κάποιος στους xda, υποστηρίζοντας ότι δουλεύει κανονικά και στο δικό μας τηλέφωνο, μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις πολλές ρυθμίσες όπως με τα modules του xposed. Είναι αυτήν εδώ, αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα (έχω το τηλέφωνο σε φόρτιση).

Καλημέρα φίλε μου..

Προσπάθησα να γυρίσω σε kit kat stable note 4 αλλα το κινητό δεν μπουταρε.

Κολλούσε στο αρχικό logo.. Ξαναγυρισα απο recovery σε lollipop και δεν το κουνάω από δω.. Άσε που δεν εχει νόημα πλέον. Ψάχνω να βρω ένα τρόπο να κανω Full screen τον Opera και τον Chrome.. Μέσω Xposed και την εφαρμογή appl το έκανα.. Αν δεις κάτι πες μου..

Το άλλο το πρόγραμμα το βάζω και εγώ να το δοκιμάσω.

Το κατεβασα το εβαλα μετα επιλεγω ενα λινκ ανοιγουν οι ειπολες παταω το fixer μετα ρωταει για browser αλλα κανει παλι το ιδιο...

Το κατεβασα το εβαλα μετα επιλεγω ενα λινκ ανοιγουν οι ειπολες παταω το fixer μετα ρωταει για browser αλλα κανει παλι το ιδιο...

Λογικα εχεις και adaway.

Πανε μεσα στις ρυθμίσεις του adaway πανε εκει που λεει your list στα white

Και βαλε αυτο : redirect.viglink.com

Μολις το κανεις ξανα ενεργοποίησε το adaway (βαλτο δλδ να κατεβασει τα hosts) και εισαι ετοιμος.

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

παιδια η notfication μπαρα πανω με gesture απο το Nova η με οποιαδήποτε αλλη εφαρμογη σας λειτουργει?

αν δηλαδη βαλετε με μια κινηση κατω να κατεβαινει η μπαρα κατεβαινει ?

ουτε αυτο το εχω καταφερει μεχρι τωρα ..σε cm12 δουλευε κανονικα ..

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους . εβαλα την echoe 21 και βαζω το titanium και μου βγαζει ενα μηνυμα και δεν δουλευει. αναφερει πως δεν απεκτησε προνομοια χρηστη root. ξερει κανεις κατι? δουλευει το titanium στην echoe?

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις