freddaras Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παίδες εκτός από Crash και xnote σε Samsung Base rom τι άλλο έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παίδες εκτός από Crash και xnote σε Samsung Base rom τι άλλο έχετε να προτείνετε; Eγω ειμαι σε αυτην : http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717 Πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.Γρηγορη smooth και features Note 4. Eπομενη για μενα λυση ειναι CM12 . Προσωπικα Xnote - Crash δεν εβαλα γιατι ειναι παρομοιες με μαμα Νote 3 και αφου φαγαμε το 0x1 τουλαχιστον ας βαλουμε κατι το εντελως διαφορετικο.Αποψη μου παντα φυσικα. :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Eγω ειμαι σε αυτην : http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-n9005-kitkat-4-4-4-beta1-note4-t2956717 Πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.Γρηγορη smooth και features Note 4. Eπομενη για μενα λυση ειναι CM12 . Προσωπικα Xnote - Crash δεν εβαλα γιατι ειναι παρομοιες με μαμα Νote 3 και αφου φαγαμε το 0x1 τουλαχιστον ας βαλουμε κατι το εντελως διαφορετικο.Αποψη μου παντα φυσικα. :cool: Έχει μπαγκ από ότι βλέπω όμως φιλε μου αρκετά... Δεν γράφει βίντεο το πιο σημαντικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλημέρα. Άσχετο: Πως αλλάζω τις default εφαρμογές που εμφανίζονται όταν συνδέω ακουστικά στο τηλέφωνο? Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω.... Κάπου το είχε παλιά..... Υπάρχει περίπτωση να κάνω δουλειά με κανένα mod στο xposed? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έχει μπαγκ από ότι βλέπω όμως φιλε μου αρκετά... Δεν γράφει βίντεο το πιο σημαντικό.. Γράφει κανονικά να ξέρεις. Απλά τα εχουν μπλέξει λίγο με τα fix είναι η αλήθεια. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή. Anyway ξαναγυρισα σε temasek..( με μπριζωνει της γυναίκας μου το nexus γιαυτό) και πάλι εδώ είμαστε :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Γράφει κανονικά να ξέρεις. Απλά τα εχουν μπλέξει λίγο με τα fix είναι η αλήθεια. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή. Anyway ξαναγυρισα σε temasek..( με μπριζωνει της γυναίκας μου το nexus γιαυτό) και πάλι εδώ είμαστε :) εγω εβαλα σημερα για πρωτη φορα phoenix s5 ρομ ...και τα σπαει ...:) για πρωτη φορα ειμαι με στοκ λανσερ μετα απο αιώνες...... απιστευτη ρομ !....(βεβαια δεν εχω πενακι ....αλλα και παλι χαλαλι ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε την CM12 τι bugs έχετε παρατηρήσει σε every day usage? Να την περάσουμε ή πιστεύετε ότι ακόμα θέλει δουλειά? Την πέρασα αρχικά και ενθουσιάστηκα αλλά τελικά ξαναπέρασα official γιατί ξενέρωσα από την εφαρμογή gallery και viber που δεν ήταν fully functional (συγκεκριμένα μου έβγαζε μαύρη οθόνη όταν πήγαινα στις ρυθμίσεις των εφαρμογών αυτών). Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 δεν εχω κανενα προβλημα με βαιμπερ και γκαλερι σε cm12 προσωπικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrk2079 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 freddaras με το gps έχει πρόβλημα ή ρομ? Αν είναι να τη δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Εδώ και 10 μέρες βλέπω ότι μια φορά τη μέρα η οθόνη σκοτηνιαζει αν και την έχω στο Μαξ. Δεν ζεσταίνεται απλά τρώει ένα κόλλημα και πρέπει να πατήσω ον οφ για να ξανά ανοίξει. Xnote 21 lean 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλημερα και ερωτηση, στην cm12 γινετα ο dialer να μην κανει redraw αν πατας το back αντι home? Και επισης σε Lockscreen αν πας dialer να βγαινει ποιο fast αντι το 1-2 secs delay? ΚΑτα τα αλλα καλα παμε :p Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά στην xnote 21 η εφαρμογή Topntp gps τι ακριβώς κάνει ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά στην xnote 21 η εφαρμογή Topntp gps τι ακριβώς κάνει ;;;;; Βελτιώνει το gps. Αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα καλύτερα μην το χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ειπα να δοκιμασω και τη Lollipop αλλα δε μ ενθουσιασε!!Ταχυτατη και ομορφη,αλλα δε σου δινει τη δυνατοτητα να εκμεταλλευεσαι πληρως τη συσκευη!!Πχ πενακι κλπ.Οποτε εχω καταληξει σ αυτην: Xnote_V7.0_Tyre777_Port...!!!Σε συνδιασμο με lean kernel 3.14 ειναι τελεια!!!Και πανεμορφη και μπαταρια πολυ δυνατη!!!Πχ.μ αρεσει που ενω ειμαι φεης, οταν εχω μια κληση,δε μου την εμφανιζει σ ολη την οθονη!!Παρα βγαινει ενα παραθυρο ψηλα και απαντας!!!Οποτε καθομαι στ αυγα μου προς το παρον!!! ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 freddaras με το gps έχει πρόβλημα ή ρομ? Αν είναι να τη δοκιμάσω κανενα προβλημα ..βασικα δεν μπορω να βρω ουτε ενα μπαγκ ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontari1977 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Έχει μπαγκ από ότι βλέπω όμως φιλε μου αρκετά... Δεν γράφει βίντεο το πιο σημαντικό.. εγω ενα θα πω....η beta....ειναι beta.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παιδια μου φαίνεται στην Phoenix που είναι port από sg5 ότι η κάμερα έχει καλύτερα αποτελέσματα.. Εστιάζει και σε χαμηλό φωτισμό από μόνη της.. μέχρι τώρα εγώ είχα θεματακια εδώ.. Θα το δω καλύτερα και θα επανέλθω το θέμα. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ρε παιδια μου φαίνεται στην Phoenix που είναι port από sg5 ότι η κάμερα έχει καλύτερα αποτελέσματα.. Εστιάζει και σε χαμηλό φωτισμό από μόνη της.. μέχρι τώρα εγώ είχα θεματακια εδώ.. Θα το δω καλύτερα και θα επανέλθω το θέμα. Sent from my note3 Και μόλις σκεφτόμουν να φλασαρω την Phoenix για δοκιμή. Προσωπικά μ'ενδιαφέρει πολύ αυτό που λες για την κάμερα. Οταν το δεις καλύτερα πες μας, όπως και γενικότερες εντυπώσεις από τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδια εχω αυτην την εκδοση ρομ.μπορω να κανω ρουτ με το towelroot χωρις να γραψει ο knox?και αν μπορω να κανω ρουτ μετα πως επιστερφω σε official παλι?απλα φλασαροντας την επισημη και τελος?ευχαριστω. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Παιδια εχω αυτην την εκδοση ρομ.μπορω να κανω ρουτ με το towelroot χωρις να γραψει ο knox?και αν μπορω να κανω ρουτ μετα πως επιστερφω σε official παλι?απλα φλασαροντας την επισημη και τελος?ευχαριστω.Ναι με αυτον τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σας φαινεται λογικο;;;γιατι εμενα οχι παντως..τς μονες αλλαγες που εκανα απο την τελευταια φορτιση ειναι να αλλαξω αποlean. 3,13 sto 3,14 και να βαλω το blue μαιλ αντι.για το κανονικο τς samsung και ξεκινησα με 100. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Και μόλις σκεφτόμουν να φλασαρω την Phoenix για δοκιμή. Προσωπικά μ'ενδιαφέρει πολύ αυτό που λες για την κάμερα. Οταν το δεις καλύτερα πες μας, όπως και γενικότερες εντυπώσεις από τη ρομ. Ναι με αυτον τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Καταλαβα οτι πρωτα πρεπει να φλασαρω ενα παλιο kernel και μετα να κανω ρουτ και μετα να φλασαρω τον kernel που ειχα.αλλα στο τελος λεει οτι δοκιμαστηκε και λειτουργει και σε xxugng1 που εχω εγω.οποτε τι κανω?φλασαρω παλιο kernel για να κανω ρουτ η οχι? Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Δοκίμασε να κάνεις Root χωρίς να περάσεις παλιό Kernel και αν δεν δουλέψει τότε προχωράς στην διαδικασία που περιγράφει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-t2891226 δοκιμαζω σημερα αυτη και επανέρχομαι για εντυπώσεις ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Δοκίμασε να κάνεις Root χωρίς να περάσεις παλιό Kernel και αν δεν δουλέψει τότε προχωράς στην διαδικασία που περιγράφει. Ναι δοκιμασα χωρις να αλλαξω kernel αλλα δεν εκανε το ρουτ.αρα πρεπει να φλασαρω πρωτα παλιο kernel Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts