araditsas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Όλο αυτό το πακέτο για ένα Root.... Έλεος :mad: Χάχα καλά λες μην το κάνεις για διαμαρτυρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ρε παιδιά όταν μου κατεβάζει το Update και κάνει reboot για να κάνει εγκατάσταση κολλάει στο 26% και μου λέει ότι απέτυχε η ενημέρωση και να το κάνω μέσο Keys εν το μεταξύ στο Keys δεν μου βγάζει κάποιο Update... Μήπως φταίει ότι είμαι Root? Από που μπορώ να κατεβάσω το Update και να το περάσω μόνος χωρίς Ota...... Κι εγώ τα ίδια έπαθα παρόλο που το είχα κάνει unroot και είχα απεγκαταστήσει όλες τις σχετικές εφαρμογές. Τελικά το πήγα αντιπροσωπεία, μου το κράτησαν μια μέρα και μου την περάσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Χαζή ερώτηση: Αν περάσω το firmware μέσω του odin χάνονται αυτά που έχω τώρα στο τηλέφωνο; Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Όχι αν δεν κάνεις full wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 1.3 Gb ????? Δεν είμαστε με τα καλά μας! Θα μείνω εδώ που είμαι! Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 crash 17 odex με civato 18.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Παιδιά καλημέρα.Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος να μου πει.είχα κάνει root με το towelroot πριν καμία εβδομάδα και όλα κομπλέ.μετά το έκανα unroot όλα μια χαρά και απο χτες παλεύω να το κάνω πάλι και ενώ μου προχωράει κανονικά το toweroot δεν ρουταρει το τηλ.ξέρει κάποιος Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.? Το towelroot λέει ok ενώ μετά το root checker λέει ότι δεν είναι ρουταρισμενο... Άκυρο παιδιά το βρήκα.κατι είχε μπλοκάρει. Edited October 8, 2014 by samy_roula7 Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 crash 17 odex με civato 18....Για εμένα ο lean είναι μονόδρομος http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55588876&postcount=3652 και ο 3.11 είναι ακόμα πιο γρήγορος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 One click root υπάρχει για το καινούργιο update όπως το kingo root? Ούτως ή άλλως εμένα έχει γράψει ο knox.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Για εμένα ο lean είναι μονόδρομος http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=55588876&postcount=3652 και ο 3.11 είναι ακόμα πιο γρήγορος. Καλημέρα μενιο..μου φαίνεται με civato έχω καλύτερα αποτελέσματα..Γενικά ο civato κάθεται πιο σωστά στην συσκευή μου..κατεβάζω και το νέο lean κάποια στιγμή να τον δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημέρα μενιο..μου φαίνεται με civato έχω καλύτερα αποτελέσματα..Γενικά ο civato κάθεται πιο σωστά στην συσκευή μου..κατεβάζω και το νέο lean κάποια στιγμή να τον δοκιμάσω..Καλημέρα. Εγω είχα θέμα παλιά με τον lean και έβαζα μόνο civz αλλά μετά την ng1 βάση, μου δουλεύει ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλημέρα. Εγω είχα θέμα παλιά με τον lean και έβαζα μόνο civz αλλά μετά την ng1 βάση, μου δουλεύει ρολόι. για να δουμε ...ο τελευταιος lean δειχνει εξαιρετικα σημαδια ...:) θα επανελθω στο θεμα ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά καλημέρα...με τον τελευταίο lean δεν μηδενιζουν οι πυρήνες... Καμία βοήθεια εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Η 4.4.4 ποτε ερχεται στα νοτε 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά καλημέρα...με τον τελευταίο lean δεν μηδενιζουν οι πυρήνες... Καμία βοήθεια εδώ;δες εκεί που λέει ,my cores are stuck!http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46573255&postcount=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaeser Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά καλημέρα...με τον τελευταίο lean δεν μηδενιζουν οι πυρήνες... Καμία βοήθεια εδώ; Εμένα με X note 20 και lean 11 μηδενιζουν σε 2 δευτερα και με δεδομένα και συγχρονισμό σε 3 δεύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Και εμένα με κρας και λειν μηδενίζουν οι τρεις στο φτερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά καλημέρα...με τον τελευταίο lean δεν μηδενιζουν οι πυρήνες... Καμία βοήθεια εδώ; Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι αν περάσεις τον lean πάνω από συγκεκριμένους kernel (δεν θυμάμαι ποιους) εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε πρώτα να περάσεις τον stok kernel και μετά τον lean. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είχε αναφερθεί παλιότερα ότι αν περάσεις τον lean πάνω από συγκεκριμένους kernel (δεν θυμάμαι ποιους) εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε πρώτα να περάσεις τον stok kernel και μετά τον lean.Μάλλον άφησε κατάλοιπα ο ultimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εμένα με X note 20 και lean 11 μηδενιζουν σε 2 δευτερα και με δεδομένα και συγχρονισμό σε 3 δεύτερα Τι εννοείς όταν λες lean 11? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τι εννοείς όταν λες lean 11?lk_hlteeur-kk-v3.11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Ο νέος ael τι λέει; τον έχει δοκιμάσει κανείς; είμαι με lean 3.10 και πάει πολύ καλά. Κατέβασα και τον ael αλλά ακόμη δεν τον περασα Πώς ρυθμίζω το titanium να σώζει σώζει στη κάρτα και όχι στο κιν. Έκανα αντιγραφή τους φακέλους του στην κάρτα αλλά σε επόμενο σωσημο ξαναγραψε στο κιν. Edited October 9, 2014 by stelioz350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 παΙδες μετα απο μερικα restarts εστρωσε η κατασταση ...:) οποτε δεν το πειραζω καθολου ..! νομιζω οτι θα δουμε εξαιρετικα νουμερα με αυτον τον κερνελ ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παΙδες μετα απο μερικα restarts εστρωσε η κατασταση ...:) οποτε δεν το πειραζω καθολου ..! νομιζω οτι θα δουμε εξαιρετικα νουμερα με αυτον τον κερνελ ..:) Σε ποιόν kernel αναφαίρεσε? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Σε ποιόν kernel αναφαίρεσε?Σε αυτόν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts