araditsas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τι είναι το toychwake κατάλαβα καλά; ;; δοκιμάζω αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τι είναι το toychwake κατάλαβα καλά; ;; δοκιμάζω αμέσωςΚτυπάς δυο φορές τη οθόνη, η με το δάκτυλο η με το s pen και ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gigolo_83 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ. Είμαι με την stock 4.3 Jelly Bean, root με Towelroot, και Knox 0x0. Θέλω να κάνω το τηλέφωνο μαμά ώστε να κάνω αναβάθμιση την 4.4 Kit Kat. Απεγκατέστησα όλα τα προγράμματα που απαιτούν root όπως το Wanam Exposed, από τον Super User είχα ξετικάρει την επιλογή για SU, από το Root Checker είδα ότι δεν είμαι root, αλλά όταν πήγα να τσεκάρω για αναβάθμιση έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή έχει τροποποιηθεί. Το κάνω τώρα; Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα γράψει ο Knox; Θα μπορέσω να περάσω την αναβάθμιση; Επίσης κάτι άλλο σημαντικό. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να μην χάσω τις φωτογραφίες που έχουν οι 300+ επαφές μου. Παλαιότερα θυμάμαι είχαν σωθεί με κάποιον τρόπο οι φωτογραφίες, αλλά όταν με καλούσαν ή καλούσα εγώ, τα πρόσωπα έβγαιναν σε μικρογραφία. Ενώ τώρα τις έχω σε full screen. Υπάρχει τρόπος να σώσω στο κανονικό μέγεθος τις φωτογραφίες αυτές ; Κάνε την αναβάθμιση μέσο του Keys... Με το που συνδέσεις το τηλέφωνο αυτόματα το πρόγραμμα θα βρει την ενημέρωση και θα σου κάνει Update τώρα για όσο αφορά τις φώτο σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω φίλε μου... Καλό θα ήταν να κάνεις ένα backup των εφαρμογών μέσο titanium backup η μέσο του προγράμματος Keys και αφού κάνεις το Update σε 4.4 να προσπαθήσεις να κάνεις restore ελπίζω να βοήθησα..... Έχε υπόψιν ότι με το που κάνεις Update αυτόματα χάνεις και το Root.... Υπάρχει και η μέθοδος του Mobile odin για να μην χάσεις το Root και να κάνεις Update αλλά εκεί μετά πάμε αλλού θα βαρέσει ο knox... Αυτά ;) Edited September 5, 2014 by Gigolo_83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κτυπάς δυο φορές τη οθόνη, η με το δάκτυλο η με το s pen και ανοίγει. δουλεύει σωστά το 2πλο χτύπημα και πως τον βλέπεις γενικά τον κερνελ να δοκιμάσω. μπας και αυτό ψοφάει την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 δουλεύει σωστά το 2πλο χτύπημα και πως τον βλέπεις γενικά τον κερνελ να δοκιμάσω. μπας και αυτό ψοφάει την μπαταρία; Παιδιά σε εμένα δεν δουλεύει το διπλό κτύπημα ... Είμαι με Xnote v20 και kernel : 04/09/2014 REV1.8 KK_Xplorer 9005 (only) τσεκαρισμένο μέσα από το μενού τις Xnote ...αλλά τίποτα . Καμιά ιδέα ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Touch wake με civz 1.8 δεν δουλεύει ούτε σε εμένα... (xnote v20 rom). Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μια χαρά δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Αυτό παίζει να έχει επιπτώσεις στην μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μια χαρά δουλεύει. Πες βρε μενιο πως τον βλέπεις είναι καλός ή να περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μια χαρά δουλεύει. Τα έχω κάνει αυτά μενιο... Αλλα τίποτα.. Και restart δοκίμασα.. Κια με πενάκι και με το δάχτυλο τίποτα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Τα έχω κάνει αυτά μενιο... Αλλα τίποτα.. Και restart δοκίμασα.. Κια με πενάκι και με το δάχτυλο τίποτα... Ούτε σε εμένα δεν δουλεύει ..... :mad: Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά σε εμένα δεν δουλεύει το διπλό κτύπημα ... Είμαι με Xnote v20 και kernel : 04/09/2014 REV1.8 KK_Xplorer 9005 (only) τσεκαρισμένο μέσα από το μενού τις Xnote ...αλλά τίποτα . Καμιά ιδέα ? το εννοείς τσεκαρισμένο μέσα από το μενού τις Xnote;; κατι έχεις μπερδέψει νομίζω. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πες βρε μενιο πως τον βλέπεις είναι καλός ή να περιμένουμε;παίδες καλός φαίνεται αλλά είναι νωρίς ακόμα ούτε δεκα ώρες δεν τον έχω. Τα έχω κάνει αυτά μενιο... Αλλα τίποτα.. Και restart δοκίμασα.. Κια με πενάκι και με το δάχτυλο τίποτα...βγάλε το πενάκι και άσε να κλείσει μόνη της η οθόνη και μετά κτύπα δύο φορές με το πενάκι. Την ρύθμιση την έβαλες 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 το εννοείς τσεκαρισμένο μέσα από το μενού τις Xnote;; κατι έχεις μπερδέψει νομίζω. .. Έχεις δίκιο έχω ενεργοποίησή από το μενού τις Xnote το διπλό χτύπημα για σβήσιμο τις οθόνης (αλλά ούτε αυτό δουλεύει). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα έχω κάνει αυτά μενιο... Αλλα τίποτα.. Και restart δοκίμασα.. Κια με πενάκι και με το δάχτυλο τίποτα... παίδες καλός φαίνεται αλλά είναι νωρίς ακόμα ούτε δεκα ώρες δεν τον έχω. βγάλε το πενάκι και άσε να κλείσει μόνη της η οθόνη και μετά κτύπα δύο φορές με το πενάκι. Την ρύθμιση την έβαλες 0. Παιδιά όντος δουλεύει αλλά το μυστικό είναι ότι πρέπει να αφήσεις την οθόνη να σβήση μόνη της .... :lol: Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχεις δίκιο έχω ενεργοποίησή από το μενού τις Xnote το διπλό χτύπημα για σβήσιμο τις οθόνης (αλλά ούτε αυτό δουλεύει). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά όντος δουλεύει αλλά το μυστικό είναι ότι πρέπει να αφήσεις την οθόνη να σβήση μόνη της .... :lol:το βρήκα γιατί δεν σας δουλεύει ,δοκιμάστε με τον nova όχι με TW:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Για την AydaxRom v9.7 τι γνώμη έχετε?Είναι καλή?Είμαι με Omega v22 αυτήν την στιγμή και την βρίσκω πολύ σταθερή και χωρίς πολλά bloatware mods.Απλή και μου αρέσει πολύ.Κάποιος που να έχει βάλει την Audax να μου πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Για την AydaxRom v9.7 τι γνώμη έχετε?Είναι καλή?Είμαι με Omega v22 αυτήν την στιγμή και την βρίσκω πολύ σταθερή και χωρίς πολλά bloatware mods.Απλή και μου αρέσει πολύ.Κάποιος που να έχει βάλει την Audax να μου πει εντυπώσεις? Μακριά είναι όλο προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leftezog Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Κάποια καλή εκτός της xnote που να είναι ελαφριά χωρίς πολλά bloatware mods?Θέλω επίσης να είναι multi dpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) έχει θεματακια ο κερνελ του σιβατου αργεί να ξυπνήσει τι τηλ αργεί να κοιμηθεί και μετά από ρεισταρτ που στρώνει σε 20 λεπτά πολύ τα ίδια κρίμα που έβγαλα τον πολύ καλό χνοτε και δεν τον έχω και σε αρχείο πρέπει να φλασαρω από την αρχή. καλά εσείς που τον βάλατε δεν μπορείτε να πείτε τίποτα άφαντοι είστε να την πατήσουμε όλοι αζχαχαχ έχει φάει και κόλλημα η οθόνη και περιστρέφετε ανάποδα από τι την κρατάω έχει πολύ πλακα έκανα γουαιπ και ξανάφλασαρα να δώσω δεύτερη ευ κεριά στον κερνελ. Αυτό που βρήκα είναι ότι αν κλειδώσεις την οθόνη με την συντόμευση της χνοτε το γουιτζετ που έχει δλδ μετά ενεργοποιητε με διπλό τακ η οθονη Edited September 5, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μακριά είναι όλο προβλήματα Εγω παντως που ειμαι με audax 9.7 και lean kernel ολα δουλεύουν ρολόι.Γιατι εισαι τοσο αρνητικος τι προβληματα συνάντησες? Οχι τιποτα αλλο με βαζεις και σε μπριζες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 καλά εσείς που τον βάλατε δεν μπορείτε να πείτε τίποτα άφαντοι είστε να την πατήσουμε όλοι αζχαχαχ έχει φάει και κόλλημα η οθόνη και περιστρέφετε ανάποδα από τι την κρατάω έχει πολύ πλακα η:)πέσαμε για ύπνο ρε πατριώτη:lol: Στην αρχή είχα και εγώ τα θέματα που λες. Αν απενεργοποίησης το διπλό κτύπημα και το βάλεις 5000 όλα δουλεύουν ρολόι. Τώρα εδώ και δύο ώρες το έχω ενεργοποίησή και δεν έχω κάποιο θέμα έχει βέβαια λίγο κατανάλωση παραπάνω αλλά δεν πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εγω παντως που ειμαι με audax 9.7 και lean kernel ολα δουλεύουν ρολόι.Γιατι εισαι τοσο αρνητικος τι προβληματα συνάντησες? Οχι τιποτα αλλο με βαζεις και σε μπριζες.. Είχε πολλά θέματα στην αρχή με viber Skype κτλ αλλα από ότι είδα τα διόρθωσε όλα.. Την έχω από χθες γιατί εμένα η xnote δεν μου κάθισε καλά ούτε στο κινητο ούτε στο μάτι. Ο s5 στοκ launcher σε audax είναι εκπληκτικός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Είχε πολλά θέματα στην αρχή με viber Skype κτλ αλλα από ότι είδα τα διόρθωσε όλα.. Την έχω από χθες γιατί εμένα η xnote δεν μου κάθισε καλά ούτε στο κινητο ούτε στο μάτι. Ο s5 στοκ launcher σε audax είναι εκπληκτικός..το μόνο σοβαρό θέμα που έχει είναι η διαχείριση της ram πέφτει κατακόρυφα στο φτερό ,πρώτη φορά είχα δει 500mb ελεύθερα. ( ξέχασα η κουρτίνα της είναι πανέμορφη). Τώρα με civato και v20 παίζω 1200 1400 ελεύθερα αλλά έχω παγώσει πολύ σαβούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μενιο στηθηκε το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μενιο στηθηκε το τηλεφωνοΩραίος:)civz έβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts