Guest Logi Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μαπα το καρπουζι :-) θα μεινουμε με note 3 ενα ακονη χρονο :---) Κανένα νόημα να πάμε από το 3 στο 4. Περιμένω βέβαια να δω και δείγματα της κάμερας και σε βίντεο με το ΟΙΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) ρε παιδες πηρα μπακ την ρομ (x-note 20) γιατι ηθελα να πειραματιστώ κτλ με διαφορους στοκ launcher ... δεν εμεινα ευχαριστημενος και πηγα να κανω restore .. η συσκευη επανερχεται αλλα δεν δουλευει καμια εφαρμογη ... κλεινει η μια μετα την αλλη ..:confused: μπορει να βοηθησει κανεις? γιατι φορματ τετοια ωρα πραγματικα δεν θα το αντεξω ..:rolleyes: πο ρε θεε δεν επανερχεται ουτε με dirty flash ... EDIT παιδια Ο ΚΕΡΝΕΛ ΤΗΣ ΡΟΜ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!! ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ LEAN ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ !!!!! Edited September 3, 2014 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια.καλησπερα!!! Εκλεψαν σε φιλο μου το NOTE 3 πριν λιγες ωρες!!!!!! Υπαρχει τροπος να το βρουμε απο τη Samsung?????? Αν εχει το ΙΜΕΙ να τους παρουμε ενα τηλεφωνο???? Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια.καλησπερα!!! Εκλεψαν σε φιλο μου το NOTE 3 πριν λιγες ωρες!!!!!! Υπαρχει τροπος να το βρουμε απο τη Samsung?????? Αν εχει το ΙΜΕΙ να τους παρουμε ενα τηλεφωνο???? Δοκιμάστε το devicemanager της google. Κάνε ένα search στο google "google find my phone" Δοκίμασε την εφαρμογή της samsung http://findmymobile.samsung.com/login.do. Καλή τύχη. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δοκιμάστε το devicemanager της google. Κάνε ένα search στο google "google find my phone" Δοκίμασε την εφαρμογή της samsung http://findmymobile.samsung.com/login.do. Καλή τύχη. Για να δουλέψουν αυτά πρέπει να είναι ενεργοποιημένα από πριν αν δεν απατώμαι. Π.χ. για της Google πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το αντίστοιχο device administrator ("Android Device Manager"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για να δουλέψουν αυτά πρέπει να είναι ενεργοποιημένα από πριν αν δεν απατώμαι. Π.χ. για της Google πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το αντίστοιχο device administrator ("Android Device Manager"). Ναι.. Και για το find της samsung πρέπει να έχει συνδεθεί στο account της sumsung... απλά λέμε μπααας και τα έχει ενεργοποιημένα.... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ναι.. Και για το find της samsung πρέπει να έχει συνδεθεί στο account της sumsung... απλά λέμε μπααας και τα έχει ενεργοποιημένα.... Εγω τα εχω ενεργοποιημενα ολα και στο τεστ που εκανα το βρηκα αμεσως... Ο φιλος μεσα στον πανικο του δεν θυμαται αν τα εχει ενεργοποιησει. Καναμε τη διαδικασια και μενει στο "finding phone"... υπαρχει φυσικα και περιπτωση να εχουν κλεισει το GPS... :-( Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Είμαι σίγουρος ότι στο παρόν θέμα έχουν αναφερθεί οδηγίες για αναβάθμιση bootloader και modem. Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Έχεις κάποιος την καλοσύνη να δώσει κάποιο link; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είναι με Omega v21...θα έχω κάποιο πρόβλημα με ng1 modem και bootloader; αυτούς τους συνδυασμούς φοβάμαι.... κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις απλά μετά δεν θα μπορείς να βάλεις παλαιότερη ρομ και γιατί να βαλεις. δανείζονται τα λεγόμενα από κείμενο του kosmasgr Θα τα περάσεις με το odin 3.09. Το bootloader πηγαίνει στο BL και το modem στο CP. Μπορείς να τα περάσεις και μαζί. Στο odin θα ξετικάρεις το Autoreboot και θα τικάρεις το bootloader update. μόλις τελειώσει η διαδικασία θα βγάλεις μπαταρία , θα μπείς μετά στο CWM με power button-home button-volume up και θα φλασάρεις την ρομ που θέλεις αφού φρόντισες απο πριν να την έχεις βάλει στην sd. Y.Γ. Παιδιά το έχουμε ξαναπεί ο bootloader ειναι μόνο για την εκκίνηση του κινητού. Αποψη μου ειναι να αναβαθμίζετε και bootloader καθώς έστω και ελάχιστα μπορεί να βελτιώνετε το boot. Ομως δεν μπορείτε να γυρίσετε σε παλαιότερο. Μπορείτε να έχετε τον πιο παλιό bootloader με το πιο καινούριο λογισμικό δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά προσοχή στο modem θα πρέπει να ακολουθεί το λογισμικό όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Δε μπορείτε να δουλέψετε GNG1 λογισμικό με FND6 modem για παράδειγμα. θα χάσετε το IMEI Παιδιά καλησπέρα .... Έχω μπερδευτεί ...........για να περάσω την X-NOTE 20 πρέπει να περάσω και BL και CP ή περνιέται αυτόματα περνώντας τη ROM και εάν ναι που βρίσκουμε τα αρχεία γιατί στο site που δώσατε (http://www.nonsolosmartphone.it/x-note-build-18-0-n9005-nf4-t9278.html ) δεν έχει κάποια οδηγια . Γιώργος . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εγω ρε παιδια θα πρεπει ειμαι απο τους λιγους παντως που δεν ενθουσιαστικαν με την xnote .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κοσμα και μενιο . Στα toggles εχω τον φακο. Τον παταω αλλα δεν λειτουργει . Ξερουμε γιατι ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σε μενα δουλευει κανονικα. Για δωσε ενα restart το system ui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τιποτα απολυτως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κανα torch.apk παιζει να κανουμε τιποτα ? Παρτε τον απο κοντα τον ιταλο να βολευτουμε ρε :p Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ε πως γινεται να μην δουλευει ο φακος. Για αλλαξε τον θεση στα toggles και ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τιποτα απολυτως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κανα torch.apk παιζει να κανουμε τιποτα ? Παρτε τον απο κοντα τον ιταλο να βολευτουμε ρε :p Βάλε το xposed torch δουλεύει με παρατεταμένο πάτημα του volume+ οταν είναι κλειστή η οθόνη όταν το χρειαστείς είναι πιο εύχρηστο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ε πως γινεται να μην δουλευει ο φακος. Για αλλαξε τον θεση στα toggles και ξαναδοκιμασεκαι σε εμένα δουλεύει δεν πάει κάπου το μυαλό μου. Βάλε το xposed torch δουλεύει με παρατεταμένο πάτημα του volume+ οταν είναι κλειστή η οθόνη όταν το χρειαστείς είναι πιο εύχρηστο;)Σωστός ο Βαγγος;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Βάλε το xposed torch δουλεύει με παρατεταμένο πάτημα του volume+ οταν είναι κλειστή η οθόνη όταν το χρειαστείς είναι πιο εύχρηστο;) Ρε να μη μπορώ να το κάνω να δουλέψει αυτό το module, μα με τίποτα όμως... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ε πως γινεται να μην δουλευει ο φακος. Για αλλαξε τον θεση στα toggles και ξαναδοκιμασε Κανένα titanium κανένα greenify την κάνει τη δουλειά;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε να μη μπορώ να το κάνω να δουλέψει αυτό το module, μα με τίποτα όμως... Το xposed torch;για στείλε πμ screenshot γιατί δεν έχω το noteli πλέον να δω τις ρυθμίσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το xposed torch σπαει λιγο νευρα γιατι πολλες φορες κοιμάται το κινητο και πρεπει να πατησεις πρωτα home η power button να αναψει οθονη και μετα να πατησεις volume για φακο. Αν εχει λυθει πειτε μου να ξαναβαλω μπας και... Βεβαια εχω ηδη το module που κανεις skip track με volume buttons, ελπιζω να μην εχουν μπερδεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Οσα λιγοτερα modules τοσο το καλυτερο ! Οτι και αν εκανα τιποτα δν δουλεψε. Μπορεις να μου δωσεις το αεχειο torch σου μενιο ? Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Οσα λιγοτερα modules τοσο το καλυτερο ! Οτι και αν εκανα τιποτα δν δουλεψε. Μπορεις να μου δωσεις το αεχειο torch σου μενιο ?έτοιμοςhttps://www.dropbox.com/s/95uyfijv6k71d4i/X-Torch.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Απλα δεν λειτουργει . Πεισμα . Με παρατεταμενο ομως το κλειδωμα και στο power menu [phone options] μπορω να ελενξω απο εκει οποτε ολα καλα. Thank you Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ. Είμαι με την stock 4.3 Jelly Bean, root με Towelroot, και Knox 0x0. Θέλω να κάνω το τηλέφωνο μαμά ώστε να κάνω αναβάθμιση την 4.4 Kit Kat. Απεγκατέστησα όλα τα προγράμματα που απαιτούν root όπως το Wanam Exposed, από τον Super User είχα ξετικάρει την επιλογή για SU, από το Root Checker είδα ότι δεν είμαι root, αλλά όταν πήγα να τσεκάρω για αναβάθμιση έβγαλε μήνυμα ότι η συσκευή έχει τροποποιηθεί. Το κάνω τώρα; Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα γράψει ο Knox; Θα μπορέσω να περάσω την αναβάθμιση; Επίσης κάτι άλλο σημαντικό. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να μην χάσω τις φωτογραφίες που έχουν οι 300+ επαφές μου. Παλαιότερα θυμάμαι είχαν σωθεί με κάποιον τρόπο οι φωτογραφίες, αλλά όταν με καλούσαν ή καλούσα εγώ, τα πρόσωπα έβγαιναν σε μικρογραφία. Ενώ τώρα τις έχω σε full screen. Υπάρχει τρόπος να σώσω στο κανονικό μέγεθος τις φωτογραφίες αυτές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 04/09/2014 REV1.8 KK_Xplorer 9005 (only) Intelli_hoplug update to 3.8 @ faux123 add AIO optimization flag compatibility fix up @ yank555.lu TouchWake 1.5 finger and s_pen support @ yank555.lu Μόλις τον έβαλα και ενεργοποίησα και το TouchWake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Με lean ειμαι πολυ καλα. Για δωσε ινφο για σιβα Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα αλλά έτσι πρόχειρα νομίζω είναι λίγο πιο γρήγορος από τον lean αλλά η οθόνη στον lean ανοιγει πιο γρήγορα μάλλον οφείλετε στο TouchWake(απενεργοποιημένο). edit:Έκανα επανεκκίνηση και ανοίγει αστραπιαία σαν τον lean μάλλον από το πολύ σκάλισμα. Edited September 5, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts